VIEW TUBE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIEW TUBE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.811.122

Publication

07/06/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 23.08.2012 12443-0266-017
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 12.08.2011 11403-0095-016
28/04/2011
ÿþJ

mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iiosaea1*

11.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

15. 04. 2011

RECHTS

T~OAF{ANDEL

' Ondememingsnr : 0810.811.122

Benaming : View tube (voluit)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Dwarsweg 15

8800 Roeselare (Beveren)

Onderwerp akte : NV: kapitaalverhogingen - coördinatie der statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 05 april 2011, houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "View tube", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare/Beveren, Dwarsweg 15, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) om het te brengen van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) op honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijf duizend (5.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen tegen de globale prijs van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) - hetzij duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel - en elk aandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

Verzaking voorkeurecht

Vervolgens verklaren alle aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, uitdrukkelijk en elk afzonderlijk te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht, aan de ontvangst van de verslagen en de naleving van de termijnen, zoals voorzien door de statuten en door het Wetboek van Vennootschappen, en verklaren zij elk afzonderlijk en uitdrukkelijk volledig akkoord te gaan met de hierna volgende inschrijving op de vijf duizend (5.000) nieuwe aandelen.

De vergadering beslist in te stemmen met de individuele en uitdrukkelijke afstand door de hier aanwezige en geldig vertegenwoordigde aandeelhouders van hun aan de bestaande aandelen verbonden voorkeurrecht, zoals door de statuten en het Wetboek van Vennootschappen gewaarborgd.

lnschniving  Volstorting

Vervolgens hebben de hierna genoemde inschrijvers, zijnde voornoemde aandeelhouders sub 1 en sub 2, uitdrukkelijk en elk afzonderlijk verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële en boekhoudkundige toestand van onderhavige vennootschap, en in te schrijven op de vijf duizend (5.000) nieuwe aandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) en onder de hoger gestelde voorwaarden, als volgt:

- voornoemde heer Marc LAMBERT ten belope van duizend (1.000) aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van tien duizend euro (¬ 10.000,00);

- voornoemde heer Lauren! LAMBERT ten belope van vier duizend (4.000) aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van veertig duizend euro (E 40.000,00).

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00).

Bewijs van deponering

Voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 6E64 7380 3272 1152 op naam van onderhavige vennootschap bij de "KBC bank" zoals blijkt uit een door zelfde financiële instelling op 05 april 2011 afgeleverd attest, dat mij, ondergetekende notaris, door voornoemde comparanten overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren in het vennootschapsdossier. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Vergoeding  aanvaarding

Vcor- mod 2.1

'. behGuden Dienvolgens worden de vijf duizend (5.000) nieuw onderschreven aandelen, als volledig volstort zijnde zoals

.3 aan het " hiervoor vermeld, toegekend:

Eelgisch - ten belope van duizend (1.000) aandelen aan voornoemde heer Marc LAMBERT, die aanvaardt;

Staatsblad - ten belope van vier duizend (4.000) aandelen aan voornoemde heer Laurent LAMBERT, die aanvaardt. Tweede besluit

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van en bespreekt de in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste verslagen, met name:

- het verslaar van de bedrijfsrevisor, te weten de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Clintonpark, Ter Reigerie 7, bus 3, vertegenwoordigd door de heer Bertin Pouseele, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"5. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV VIEW TUBE, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Marc LAMBERT, voor een inbrengwaarde van 150.000,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuiteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de s

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 15.000 aandelen van de NV VIEW TUBE, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV VIEW TUBE en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 maart 2011

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bertin POUSEELE"

het bijzonder verslag van de raad van bestuur dat niet afwijkt van de conclusies van voormeld verslag van

de bedrijfsrevisor.

De vergadering aanvaardt voormelde verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor  van welke

" verslagen elke aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben om er voorafgaandelijk een kopie van ontvangen te hebben - en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Een exemplaar van beide verslagen zal, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Derde besluit

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen met honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) om het te brengen van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) op driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van vijftien duizend (15.000) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven en in te schrijven aan de globale prijs van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00).

Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

De vergadering beslist dat deze vijftien duizend (15.000) nieuwe aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de

" bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van het lopende boekjaar pro rata temporis et "

liberationis.

Beschrijving van de inbreng

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door de hierna beschreven inbreng in

natura.

Voornoemde heer Marc LAMBERT:

- erkent uitdrukkelijk, ne lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben zowel van de statuten als van de financiële en boekhoudkundige toestand van de vennootschap "View tube" en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

- toont aan dat hij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld:

o ten laste van voormelde vennootschap "View tube";

o welke groter is dan het aan door voorschreven inbreng in natura in te brengen bedrag;

o welke niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname en op geen enkele wijze bezwaard is met enig pand of lening;

o welke de resultante is van grotere voorschotten in rekening-courant dan afnames in de voorbije jaren; rekening-courant die blijkens voormeld verslag van de bedrijfsrevisor op heden nog steeds openstaat voor tenminste dat bedrag;

- verklaart inbreng te doen in de vennootschap van zijn voormelde schuldvordering ten bedrage van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00).



















mod 2.1

Als tegenprestatie voor voormelde inbreng worden, met de uitdrukkelijke toestemming van alle comparanten, aan voornoemde heer Marc LAMBERT, die hierbij aanvaardt, vijftien duizend (15.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/dertig duizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend.

Vierde besluit

De vergadering stelt vervolgens vast dat voormelde kapitaalverhogingen effectief gerealiseerd zijn, zodat het maatschappelijk kapitaal thans driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door dertig duizend (30.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één I dertig duizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. : De vergadering besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea door de hierna volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) en is verdeeld in dertig duizend (30.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering.

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura (art. 602 Wb. Venn.).

- bijzonder verslag van de raad van bestuur in toepassing van art. 602 Wb. Venn.

- gecoördineerde statuten.

VE.101' -Pt 1.104? Î

º%~ ii3:"i :1CiT Belgisch IStaatsi~iad I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VIEW TUBE

Adresse
DWARSWEG 15 8800 BEVEREN(ROESELAERE)

Code postal : 8800
Localité : Beveren
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande