VINCENT VANDENBUSSCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINCENT VANDENBUSSCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.706.781

Publication

19/06/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Select

staatsbla

Mo-d Word 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alite NEERGELEGD

_. unnie 118CiiMatlk Koophander

1 0 JUN 2014

Gent Afdeling Brugge Griffe griffier



Ondernemingsnr : 05 Benaming

(voluit) : VINCENT VANDENBUSSCHE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vogelzanglaan 33, 8420 De Haan

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting -statuten - Benoemingen

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique Verhaeghe, met standpiaats te Oostende op 23 mei 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kemerken :

- Oprichter (s)

De heer VANDENBUSSCHE, Vincent André Comeel, geboren te Oostende op negen juli,

negentienhonderd zeventig, wonende te 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33

-Naam: "VINCENT VANDENBUSSCHE"

-Zetel: 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33;

-Doel : De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen,

rekening:

1) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming,: financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

2) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het, besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis

3) Het verschaffen (zelf of als tussenpersoon) van aile hulpmiddelen, het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en het verlenen van diensten die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de: hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het: waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder; of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden inj eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

4) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de leasing, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten..

5) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en,' verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen,' obligaties, staatsfondsen,

6) Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het:1 verstrekken van zekerheden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen ook!

voor schulden van derden, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval. !

7) investeren en beleggen (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in nature.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

illitlegA0111

53 706 781

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

-Duur: voor onbepaalde duur.

-Kapitaal: Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt zes miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 6.900.000,00). Het is vertegenwoordigd door zesduizendnegenhonderd (6900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizendnegenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De kapitaalaandelen worden als volgt onderschreven door de oprichter:

De heer VANDENBUSSCHE Vincent, voornoemd, titularis van zesduizendnegenhonderd (6900) aandelen, verklaart en erkent dat elk aandeel volledig volstort is door inbreng in de vennootschap van

- zeshonderdvijfenzeventig (675) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEAPROMOTION", met maatschappelijke zetel te 8450 Breciene, Sluisvlietlaan 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) met ondernemingsnummer BTW BE 0885.661.567.

- veertig (40) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 4SEAPROPERT1ES", met maatschappelijke zetel te 8420 De Haan, Vogelzang laan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Oostende) met ondernemingsnummer BTW BE 0544.873.645.

Voormelde inbreng in nature is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, Walter HOSTEN voor de burgerlijke vennootschap "Walter Hosten, Bederevisor BVBA, kantoor houdend te 8400 Oostende, Edward Decuyperestraat 14,

De besluiten van dit verslag luiden ais volgt:

"Het onderzoek dat ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor"  bedesrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, kantoor houdend te 8400 Oostende, E. Decuyperstraat 14  overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen oprichting van BVBA "Vincent Vandenbussche" via inbreng in nature, laat volgende conclusies toe:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vernield dat de inbrenger, de heer Vincent VANDENBUSSCHE, verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.de in te brengen aandelen behoren toe aan de heer Vincent VANDENBUSSCHE:

3.de beschrijving van de in te brengen aandelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.de toegepaste methoden van waardering zijn, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord, en leiden tot een globale inbrengwaarde van 6.900.000,00 Euro (zes miljoen negenhonderdduizend Euro). Deze inbrengwaarde stemt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, nl. 6.900 aandelen met een fractiewaarde van 1.000,00 Euro per aandeel. De inbreng in natura is dus niet overgewaardeerd.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid via inbreng in nature, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is bestemd om, samen met de oprichtingsakte van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vincent Vandenbussche" en het bijzonder verslag van de oprichter, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 67 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt te Oostende, 19 mei 2014

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de zaakvoerder Walter HOSTEN Bedrijfsrevisor (B196)"

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes miljoen negenhonderdduizencl euro 6.900.000,00),

-Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hiertoe anders beslist, in welk geval de bezoldiging (zowel een vaste, als een variabele) in nature kan worden toegekend.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wcrdt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd:

-de Heer VANDENBUSSCHE Vincent, geboren te Oostende op 9 juli 1970, wonende te 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

! De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en " bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van - ; dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van ! diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als ! verweerder,

: De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

-Algemene vergadering : de jaarvergadering zal gehouden worden cp 15 juni om 20 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

-Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van het kalenderjaar.

-Winstverdeling: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt, De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

-Ontbinding  vereffening: Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen ! te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid ' verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2, Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3, het mandaat van de statutair zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4.. geen commissaris te benoemen.,

Volmacht

De verschijners stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Accountantskantoor Yves Becue BVBA, kantoor houdende te 8450 Bredene, Driftweg 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te ' vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor , Ondernemingen en het ondernemingsloket

Hierbij neergelegd: revisoraal verslag/verslag oprichter

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique VERHAEGHE

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.1,/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 23.08.2016 16464-0558-011

Coordonnées
VINCENT VANDENBUSSCHE

Adresse
VOGELZANGLAAN 33 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande