VINETA

Société en nom collectif


Dénomination : VINETA
Forme juridique : Société en nom collectif
N° entreprise : 542.919.688

Publication

02/05/2014 : ONTSLAG - BENOEMING - RECHTZETTING
Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 02/01/2014, gehouden op de maatschappelijke

zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

• om vanaf heden het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van:

- De heer Tom De Caluwé

- De heer Maurice Van Kerkhoven - De heer Stefaan Van Steenkiste

Ze worden bedankt voor de bewezen diensten.

• om te benoemen als zaakvoerder vanaf heden en voor onbepaalde duur:

- Process It Comm.V, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp - Legeweg 197, met

ondernemingsnummer 0811.161.708;

- Maurice Comm.V, met maatschappelijke zetel te 9750 Zingem - Beertegemstraat 88, ondernemingsnummer 0810.934.945; ; - Netgate BVBA, met maatschappelijke zetel te 9040 Sint-Amandsberg - Heiveldstraat 247,

ondernemingsnummer 0460.148.402.

Zij aanvaarden hun mandaat.

De vergadering neemt akte van de beslîssingen van de bestuursorganen van bovenstaande vennootschappen om volgende personen aan te duiden als hun vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor

. haar rekening zal uitvoeren:

Voor Procès It Comm.V, de heer Tom De Caluwé, wonende te 8020 Oostkamp - Legeweg 197; Voor Maurice Comm.V, de heer Maurice Van Kerkhoven, wonende te 9750 Zingem - Beertegemstraat 88;

Voor Netgate BVBA, de heer Stefaan Van Steenkiste, wonende te 9040 Sint-Amandsberg -

Heiveldstraat 247.

Bij de publicatie van de oprichting werd onder punt 1 de rechtsvorm foutîef vermeld. Hîeronder vindt u de

correcte tekst:

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma" onder de naam "Vineta".

Maurice Comm.V Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Maurice Van Kerkhoven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgifruli 3ld�|�lad bolccnd to mokpn kopie
23/12/2013
ÿþMotl Word 71,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

en

*131931

NEERGELEGD ter GRIFFIE dët RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruatae)

10 DEC:.2013

Grfteigfie>

*tO:

2

9 688

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) .

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LEGEWEG 197  8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 07/11/2013, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma.

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam "Vineta".

- Zetel: Legeweg 197  8020 Oostkamp

- Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Oprichters:

" De heer Tom De Caluwé, wonende te Legeweg 197  8020 Oostkamp, rijksregisternummer 67.03.19-011.71

" De heer Maurice Van Kerkhoven, wonende te Beertegemstraat 88  9750 Zingein, rijksregisternummer. 70.05.03-045.12

" De heer Stefaan Vansteenkiste, wonende te Heiveldstraat 247  9040 Gent, rijksregisternummer 66.11.19-225.86

- Doel: De vennootschap zal tot doel hebben:

1. Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen en verbonden vennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VINETA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betreKking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard f.ijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

- MaetschappeJiik kapitaal: Het geheel geplaatst en volstort kapitaal bedraagt vierhonderd vijfennegentig euro (495,00 ¬ ). Het is verdeeld in 300 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

AJctemene vergadering: zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om 10.00 uur.

- Wiristverdelin" : Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht,

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: begint vanaf 07/11/2013 tot 30/09/2015.

2, Eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart 2016.

3, Zaakvoerders: De heer Tom De Caluwé, de heer Maurice Van Kerkhoven en de heer Stefaan Vansteenkiste. iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

Volmacht: Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D&D Fisc', met zetel te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Günther Delputte, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Keerstraat 1G, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie en de neerlegging van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondememingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds.

Tesamen hiermee neergelegd:

Geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte d.d. 07/11/2013

De heer Maurice Van Kerkhoven

Zaakvoerder

Op de laatste lblz van Lurk 8 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzg van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VINETA

Adresse
LEGEWEG 197-8020OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande