VITA LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITA LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.466.523

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 30.08.2012 12509-0567-012
07/05/2012
ÿþMod Word 11.1

=iaoasaaa*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

2 7 -04-

BEIGE NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL -i

2012 BRUGGE (Afdaling Brugge) BELGISCH STaATSBI~,C 1 $APR, 2 12

Griffie geer

Ondernemingsnr : 0891.466.523

Benaming

(voluit) : VITA LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8850 Ardooie, Oostlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 16 april 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders:

1)Lezing en onderzoek van het fusievoorstel opgesteld op 21 december 2011, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 december 2011. De aandeelhouders hebben kosteloos een afschrift van dit voorstel bekomen.

2)Besluit tot fusie, overeenkomstig het voornoemd fusievoorstel, door overneming door de vennootschap 'BEEVERNAEGIE GROUP', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Ardooie, oostlaan 5 overnemende vennootschap, van het gehele vermogen -- zowel de rechten als de verplichtingen  van de vennootschap 'TRANSPORT GALLE' met zetel te Ardooie, Oostlaan 5 en de vennootschap 'VITA LOGISTICS', met zetel te Ardooie, Oostlaan 5.

3)Ontbinding van de vennootschap zonder vereffening,

4)Toekenning van machten.

Eerste beslissing: Kennisname van documenten

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, vertegenwoordigd als gemeld, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Met fusievoorstel werd opgesteld op 21 december 2011 door de bestuursorganen van de vennootschap 'TRANSPORT GALLE' met zetel te Ardooie, Oostlaan 5 en de vennootschap 'VITA LOGISTICS', met zetel te Ardooie, Oostlaan 5, en de vennootschap 'BEVERNAEGIE GROUP', met zetel te te Ardooie, Oostlaan 5 in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 december 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012, nummer 12017814 wat betreft 'Bevemaegie Group', nummer 12017813 wat betreft 'Transport Galle' en 12017812 wat betreft 'Vita Logistics'.

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen,

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 °het fusievoorstel;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III, De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: geruisloze fusie -- Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de vennootschap 'BEVERNAEGlE GROUP' en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 21 december 2011 door de bestuursorganen van de vennootschap 'TRANSPORT GALLE' met zetel te Ardooie, Oostlaan 5 en de vennootschap 'VITA LOGISTICS', met zetel te Ardooie, Oostlaan 5, en de vennootschap 'BEVERNAEGIE GROUP', met zetel te te Ardooie, Oostlaan 5 en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 december daarna en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevoig haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap 'BEVERNAEGIE GROUP', voormeld, hierna genoemd 'de ovememende vennootschap', de vennootschap 'VITA LOGISTICS', voormeld, en de vennootschap 'TRANSPORT GALLE', voormeld, hierna samen genoemd `de overgenomen vennootschappen', bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden op voorwaarde dat de algemene vergadering van de ovememende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschappen ontbonden zonder vereffening.

Il. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf één januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

III. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

IV. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen,

V. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschappen te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschappen titularis zijn ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontraoten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzoverder). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschappen partij zijn als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschappen titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschappen géén eigenaar zijn van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschappen omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschappen en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk

instaat voor vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschappen tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen, verbonden aan hun handelszaak die overgaan op de ovememende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. Vierde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor Ghesquiere, met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Wor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vijfde beslissing

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden aile machten verleend aan de bestuursorganen van de

overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen te vernietigen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd;

- afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

19/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

if-fie van de akte

omITeu*msLos NE GIRECT

^H'uawn VAN KÓnnHum"=L--

op

__-- B~°2 -w"-20.~

~Lm~cw~TA

BESTUUR

Oendier,

Griffie

Roohtsvonn: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE MNSPRAKELIJKHEID Zetel : OOSTLAAN 5 - 8850 ARDOOIE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER I DAGELIJKS BESTUURDER NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

1.

Uit de notulen van de bijzondere algemenevan aandeelhouders gehouden op 7 december 2011 blijkt het ontslag van de BVBA ESPRIT CONSULT vennootschap met maatschappelijke zete gevestigd te 8790 Waregem, Wetstraat 223 en met ondernemingsnummer 0458.039.245, ais zaakvoerder en als dagelijks bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 7 december 2011.

Door de algemene vergadering werd mevrouw Véronique8EVERNAEG|EvwonendeÓaB8OORueaelane Hillestraat 12, met eenparigheid van stemmen benoemd tot niet statutaire zmokvoendor, en dit voor een onbepaalde duur met ingang vanaf 7 december 2011

2.

Neerlegging van een fusievoorstel dd. 21 december 2011 houdende voorstel tot fusie door overneming van:

VITA LOGISTICS BVBA, vennootschap naar Belgisch recht met zetel gevestigd te 8850 Andooio. Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0891.466.523; en

- TRANSPORT GALLE BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, niet maatschappelijke zetel gevestigd te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregisterha Brugge met ondernemingsnummer 0416.191.267;

door de BVBA BEVERNAEGIE GROUP vennootschap maatschappelijke gevestigd te 8850 Ardooie, Oostlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0872.370.884, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus getekend voor VITA LOGISTICS BVBA:

de heer Mario Debel,

vast vertegenwoordiger MD Consult BVBA,

zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie naneerl

OndenneminQsnr: 0891.466.523

Benaming

(voluit) : VITA LOGISTICS

Jll1~ ~ ~~~~

I

~~ ~~ ~~

~~~~~J

Voc behou 111

aan

Belgi: Staats

(,fdeling Brugge)

3 0 DEC. 2011

Op de laatste mz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inmmmvnterendnnotaós. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 10.08.2011 11392-0078-013
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 28.07.2010 10350-0026-013
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 11.08.2009 09559-0319-013

Coordonnées
VITA LOGISTICS

Adresse
OOSTLAAN 5 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande