VITALO EAST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VITALO EAST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.996.746

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14257-0235-030
08/07/2014
ÿþ !bd Word 11.1

" linzL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r2ELG:_=



NEERGELEGD

2UA 1 1 1UNI 20111

.  Rechtbank van KOOPHANDEL

ATSB L, J Gent, afërffieTRIJK



*14131795* MONITEUR O I-(17-

 E



LGISCH ST

Ondernemingsnr : 0849.996.746

Benaming

(voluit) : Vitale) East

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Bruggesteenweg 7, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming Commissaris

Op de Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op 28 november 2013 werd besloten om Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Dirk Van Viaenderen, te benoemen ais commissaris.

Dit mandaat gaat in op 1 januari 2013 en zal een einde nemen op de jaarvergadering te houden in 2016

Archor BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Robert De Regge, Bestuurder

Pincor BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. William Longueville, Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . .. . .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/02/2014
ÿþl~ I " ^ I ï +F

fend Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D



EERGELEGD T

2 4. 01, 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL igORTRfjK

Ondernemingsnr : 0849.996.746

Benaming

(voluit) : Vitalo East

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden op 28 november 2013 werd besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen van Kapel ter Bede 84, 8500 Kortrijk naar Bruggesteenweg 7, 8760 Meufebeke.

Archor BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Robert De Regge

Pincor BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. William Longueville

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2014
ÿþ ~^

Mod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II MON TEUR BEL NEERGELEGD

1.7 -11- 2014 BELGISCH STAATSB 2 6 SEP. 2014

echtbank van KOOPHANDEL GeÛrifi . KORTRIJK

b 111111

s



*14211685*

Ondernemingsnr : 0849.996.746

Benaming

(voluit) : Vitalo East

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bruggesteenweg 7, 8760 Meulebeke, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Naar aanleiding van de Algemene Vergadering gehouden op 30 mei 2014 werd besloten om volgende bestuursmandaten met onmiddellijke ingang te beëindigen:

- Pincor BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. William Longueville,

- Archor BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Robert De Regge.

Daarop werd besloten om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van drie jaar, tot de jaarvergadering te houden in 2017:

- Mevr. Veerle Vercaigne,

- Dhr. Robert De Regge.

Mevr. Veerle Vercaigne, Bestuurder

Dhr. Robert De Regge, Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305692*

Neergelegd

29-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849996746

Benaming (voluit): Vitalo East

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede(Kor) 84

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op negenentwintig oktober tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

1/ de naamloze vennootschap "KORAMIC INDUSTRIES", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84 (B.T.W. BE-0400.281.485; RPR Kortrijk), en

2/ de naamloze vennootschap  GCB Plastics , met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84 (B.T.W. BE-0439.170.072; RPR Kortrijk),

een naamloze vennootschap naar Belgisch recht hebben opgericht onder de naam  Vitalo East , met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede, 84.

Op het kapitaal van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, is ingeschreven door inbreng in geld. Alle duizend (1.000) aandelen werden volledig volgestort bij inschrijving, door deponering van het totale bedrag van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR) op een bijzondere bankrekening met nummer BE97 7310 2798 2249 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

De statuten vermelden de volgende te publiceren kenmerken:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Naamloze vennootschap en draagt de naam  Vitalo East .

ARTIKEL TWEE  ZETEL

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten, in het bijzonder doch niet uitsluitend in bedrijven in de kunststofverwerkende industrie.

Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad.

De vennootschap kan de participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat.

Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen onder om het even welke vorm, het borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit de schommelingen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

wisselkoersen en interestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen van gelijk welke vorm (onder andere onder de vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, enzovoort, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en ander intellectuele rechten.

- De aan- en verkoop, huur en verhuur en leasing van machines en materieel.

- Het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren en leasen van alle voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De kosten van een latere omzetting van aandelen in een andere vorm, zijn ten laste van de verzoeker van deze omzetting.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap. ARTIKEL NEGEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging of tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Conversie van aandelen

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen.

ARTIKEL VIJFTIEN - OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur. De bevoegdheden van het auditcomité kunnen door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdelingen die de leden van het auditcomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn, hetzij door twee bestuurders, samen optredend, hetzij door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Schriftelijke besluitvorming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en wordt op eenendertig december van hetzelfde jaar afgesloten.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen,

3. alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

BENOEMINGEN - AANVAARDINGEN

1/ bestuurders: Het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee (2). Tot bestuurder zijn benoemd:

1. de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHOR , met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Ahornlaan, 19 (RPR Gent, ondernemingsnummer 0471.446.031).

De vergadering nam akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap-bestuurder  ARCHOR , vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen, het mandaat van bestuurder in onderhavige vennootschap  Vitalo East zal uitgevoerd worden door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE REGGE Robert, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Ahornlaan, 19.

2. de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PINCOR , met zetel te 9990 Maldegem, Gidsenlaan, 80/0-01 (RPR Gent, ondernemingsnummer 0479.454.370).

De vergadering nam akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap-bestuurder  PINCOR , vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen, het mandaat van bestuurder in onderhavige vennootschap  Vitalo East zal uitgevoerd worden door haar vaste vertegenwoordiger de heer LONGUEVILLE William, wonende te 9990 Maldegem, Vanovers, 37.

Het mandaat van de bij deze benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De bestuurders zijn benoemd vanaf heden negenentwintig oktober tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat zij hun taak pas kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de zo benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in tweeduizend en achttien.

2/ commissarissen: De vergadering verklaarde en stelde vast dat uit ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de bij deze akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen en besloot bijgevolg geen commissaris te benoemen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden negenentwintig oktober tweeduizend en twaalf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2) Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en veertien om veertien uur.

3) Overname verbintenissen: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, zijn alle verbintenissen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan overgenomen. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De

Luik B - Vervolg

verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. VOLMACHT: Bijzondere volmacht is verleend aan mevrouw VERCAIGNE Veerle, wonende te 8800 Roeselare, Kruisboommolenstraat, 29, met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van de akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting dd. 29/10/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VITALO EAST

Adresse
BRUGGESTEENWEG 7 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande