VIVAG INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIVAG INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.556.351

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 27.06.2014 14232-0538-011
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 09.07.2013 13294-0347-011
22/10/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

rijj,'= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



111111.11k11i11.14!1,111,1!111

MONITEUR BELGE NEERGELEGD





15 -i0- nn~ Z 09, 2012

L...~

LGISCH

RECHTB~e~KI.

HANDE



8

Ondernemingsnr ; 0842.556.351

Benaming (voluit) : VIVAG INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vagevuurstraat 4

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op zes september tweeduizend en twaalf, geregistreerd te # op # tweeduizend en twaalf boek # folie # vak # dat de buitengewone algemene vergaderingen der vennoten van de BVBA "VIVAG INVEST" en de NV "VIVAG" de beslissing hebben genomen tot fusie waarbij het gehele vermogen van de NV VIVAG ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA VIVAG INVEST, die houdster is van elle aandelen van de NV VIVAG. Het besluit luidt als volgt:

A. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de

onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen , volgende besluiten:

A. De Algemene Vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de NV VIVAG, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening overgaat op de BVBA VIVAG 1NVEST, die houdster is van alle aandelen van de NV VIVAG; de BVBA VIVAG INVEST erkent en bevestigt eveneens, in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder, uiterlijk één maand voor de datum van deze Algemene Vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze enige aandeelhouder erkent eveneens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1) de fusievoorstellen

2) de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is

3) de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren

De respectievelijke Vergaderingen verklaren de inhoud van deze documenten te kennen

en ontslaan de voorzitter ervan deze te hoeven voorlezen.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op één januari tweeduizend en twaalf. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de NV VIVAG gesteld, komen voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA VIVAG INVEST en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de NV VIVAG vanaf heden op te bestaan.

B. BURgAU

= De Algemene Vergaderingen aanvaarden het ontslag van de volgende (gedelegeerd) bestuurders van de

overgenomen vennootschap vanaf heden:

Mevrouw Devos Manuela,

- De Heer Martin Tom.

- De Heer Dewispelaere Lode

A

lilleg

mod 11.1

voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþ ewdz.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nr=EF;GELEGD

-2, 04, 2012

f . L. `VyeIel t 1 KL3O Pf" 11"INLJIrf_

.. _,_ Knfl 1.11,1K

IU1 11111111111 I 111

*12073251*

be

a

B( Sf<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0842.556.351

Benaming

(voluit):. VIVAG INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VAGEVUURSTRAAT 4 8510 MARKE

Onderwerp akte : fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming van de NV VIVAG (0406.881.841) door de BVBA VIVAG INVEST (0842.556.351) , overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 en volgende van het Wetboek van,

vennootschappen.

1,1. Fusie -- rechtsvorm  naam -- doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij de NV VIVAG wordt opgeslorpt door de BVBA VIVAG INVEST, door overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV VIVAG naar de BVBA VIVAG INVEST.Dit voorstel behelst de overeenkomstig de bepaling van artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie door overneming gelijkgestelde handeling waarbij het gehele vermogen van de NV VIVAG op de BVBA VIVAG INVEST overgaat, die reeds de houder is van alle aandelen van de NV VIVAG.De opslorpende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen. 1.2. Ruilverhouding

Zoals hoger reeds uiteengezet zal de BVBA VIVAG INVEST het gehele vermogen verkrijgen van de NV VIVAG. Het kapitaal van de NV VIVAG is verdeeld in 750 aandelen, de BVBA VIVAG INVEST is reeds houder van deze aandelen zodat bij goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen van de BVBA V1VAG INVEST zullen uitgereikt worden in ruil voor de aandelen van de NV VIVAG, laatstgenoemde aandelen zullen onmiddellijk vernietigd worden na het fusiebesluit.

1.3. Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van aile aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen)

1.4. Boekhoudkundige datum

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 0110112012.

1.5. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt, worden.

1.6. Bijzonder voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.7. Bezoldiging Accountant

Omwille van een fusie inzake vereniging van alle aandelen in één hand hoeft er geen verslag zoals vermeld in artikel 695 van het wetboek vennootschappen worden opgemaakt

DEVOS Manueia,bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 41.1

ION

2012 NEERGELEGD

 3. 01. 2012

AATSBLAD UJR

RECit<

KOOPHANDEL

vr-RTol n!

9E'0i

Ill1UIlUll I I VII I I RI

*12018085*

11

BELGISCH S

BEST

MON ITE l;

DIREC

be a

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : çe 3s"--1

Benaming (voluit) : Vivag Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Vagevuurstraat 4

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op' twintig december tweeduizend en elf dat De Burgerlijke Maatschap "DE FOX", Mevrouw DEVOS Manuela, Julia Henrica Gabrielle, de huwgemeenschap bestaande tussen de heer DEWISPELAERE Lode André: Gustaaf, en Mevrouw DEVOS Manuela Julia Henrica Gabrielle, en De heer LAPERRE Germain Joris: Constant, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Vivag Invest" heeft:, opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Marke, Vagevuurstraat 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen. van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van eigen;' onroerende goederen, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun, gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende; verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel of,' de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Zijn mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen. Zijn mag onroerende verrichtingen uitvoeren in de ruimste zin genomen, met name de aankoop, de verkoop, de; verhuring, het verbouwen en laten bouwen, het aanleggen, de exploitatie en het productief maken van, onroerende goederen en gronden zowel in België als in het buitenland.

Zijn mag alle handels- industriële- financiële en onroerende verrichtingen aangaan die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag beschikbare middelen, beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en; vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of waarvan de bedrijvigheid nuttig kan zijn. De. vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd vijfendertigduizend tweehonderd.. achtennegentig euro elf cent (¬ 1.635.298,11).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een' fractie waarde van één zevenhonderd vijftigste (1/750$te) ieder.

Jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag vande maand mei om veertien uur (14u00) op de

plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op

de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende

zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun

mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder, Mevrouw Manuela Devos.

Worden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders en dit voor de duur van de vennootschap:

- de Heer Dewipselaere Lode;

' - de heer Martin Tom

" Bevoegdheid

Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend Dit ook in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht  voor zover deze door twee van de zaakvoerders, gezamenlijk handelend, worden gesteld - zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur (14u00) op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op ' de eerst volgende werkdag plaats.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en

" aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding  vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

' Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie ' overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het ' arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van aile schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op achttien mei tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf

Voor analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging

- expeditie van de akte

- verslag inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- oprichtersverslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 08.07.2015 15285-0193-011

Coordonnées
VIVAG INVEST

Adresse
VAGEVUURSTRAAT 4 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande