VLAEMYNCK INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLAEMYNCK INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.085.624

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0256-018
30/10/2014
ÿþ111111 I1 I IIII II Il

*14199347*

mod 11.1

N

MONITEUR 3,ELGE

Rechtbank Koophandel

23 -1131014 1 4 OKT 2014

BELGISCH ST ATSBLAD . .

Gent Af f1 Brugge

De griffier 

leb,HGELEGD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0883.085.624

Benaming (voluit): VLAEMYNCK INVEST

Op de laatste

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Janstraat 185

8700 Tielt

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 30 september 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLAEMYNCK INVEST", met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT- AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van het bestuursorgaan van 24 juni 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 oktober daarna onder nummer 13161899, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 8700 Tielt, Sint-Janstraat 185 en beslist aldus de tekst van artikel 2 van de statuten hieraan aan te passen.

TWEEDE BESLUIT- AANDELENSPLITSING

De vergadering besluit de fractiewaarde van de bestaande aandelen te delen door honderd (100) en het aantal aandelen te vermenigvuldigen met honderd (100), zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door vijfduizend (5.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één / vijfduizendste (1 / 5.000ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

PERDE BESLUIT- EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslag bednifsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANDELANOTTE E3EDR1JFSREVISOREN", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bederevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 30 september 2014 luidt letterlijk als volgt

7. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalverhoging in Vlaemynck InvestI3VBA, welke beantwoordt aan de criterla voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging zal het aantal aandelen gesplitst worden waardoor de fractiewaarde van de aandelen gedeeld wordt door honderd en het aantal aandelen vermenigvuldigd wordt met honderd zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door 5.000 aandelen, zonder nominale waarde in plaats van 50 aandelen, zonder nominale waarde.

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in Vlaemynck Invest BVBA met zetel te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 185 voor een totale inbrengwaarde van 30Z562,87 EUR bestaat uit 185 aandelen van Vlaemynck Vastgoedmanagement BVBA en 358 aandelen Syndicburabe BVBA ingebracht door de heer Karel Vlaemynck.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 552 volledig volstorfe aandelen van Vlaemynck Invest BVBA, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, die elk 1/5.55e van het kapitaal vertegenwoordigen, onder voorbehoud van de hogervermelde splitsing van aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bednjfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas

blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad11,1



Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethode voor de inbreng in nature in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling (552 aandelen) waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde (3,72 EUR) van de tegen inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag

geen 'Taimess opinion" is.

Kortrijk, 30 september 2014

Vandelanotte Bednjfsrevisoren BV CVB,4

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neeriegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen niet een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweeduizend drieënvijftig euro vierenveertig eurocent (¬ 2.053,44) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twintigduizend zeshonderd drieënvijftig euro vierenveertig eurocent (¬ 20.653,44) door de hierna beschreven inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van vijfhonderd tweeënvijftig (552) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderd en tweeduizend vijfhonderd tweeënzestig euro zevenentachtig eurocent (¬ 302.562,87), waarvan:

- tweeduizend drieënvijftig euro vierenveertig eurocent (¬ 2.053,44) zal geboekt worden als kapitaal;

- en driehonderdduizend vijfhonderd en negen euro drieënveertig eurocent (¬ 300.509,43) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Karel VLAEMYNCK, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van:

honderd vijfentachtig (185) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLAEMYNCK VASTGOEDMANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 185, ondernemingsnummer 0873.352.762, RPR Gent (afdeling Brugge);

- driehonderd achtenvijftig (358) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYNDICBURO.BE", met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 185, ondernemingsnummer 0891,942.813, RPR Gent (afdeling Brugge).

Voorwaarden van de inbreng

1. De inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht en zuiver van aile lasten. De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen de voile eigendom hebben vanaf heden. Zij zal de ingebrachte aandelen verkrijgen in hun tegenwoordige staat, zonder verhaal op de inbrenger, om welke reden ook.

Zij zal aile door de wet vereiste pleegvormen vervullen om de overdracht van de aandelen, welke in de inbreng zijn begrepen, tegen derden te mogen inroepen.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijn hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de voornoemde vennootschappen entof in aandeelhoudersovereenkomsten:

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt in totaal gewaardeerd op driehonderd en tweeduizend vijfhonderd tweeënzestig euro zevenentachtig eurocent (¬ 302.562,87), waarvan:

tweeduizend drieënvijftig euro vierenveertig eurocent (¬ 2.053,44) zal geboekt worden als

î

..Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

kapitaal;

- en driehonderdduizend vijfhonderd en negen euro drieënveertig eurocent (¬ 300.509,43) als

uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed worden door toekenning aan de heer Karel VLAEMYNCK van vijfhonderd tweeënvijftig (552) nieuwe kapitaalsaandelen.

Deze vijfhonderd tweeënvijftig (552) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Uitgiftepremie

Het totaal bedrag van de voormelde uitgiftepremies, zijnde driehonderdduizend vijfhonderd en negen euro drieënveertig eurocent (¬ 300.509,43) wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen,

VIERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist vervolgens, eveneens in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehonderdduizend vijfhonderd en negen euro drieënveertig eurocent (¬ 344.549,43), om het te brengen van twintigduizend zeshonderd drieënvijftig euro vierenveertig eurocent (¬ 20.653,44) op driehonderd éénentwintigduizend honderd tweeënzestig euro zevenentachtig eurocent (¬ 321,162,87), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies" ten belope van driehonderdduizend vijfhonderd en negen euro drieënveertig eurocent (¬ 300,509,43).

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderd éénentwintigduizend honderd tweeënzestig euro zevenentachtig eurocent (¬ 321,162,87) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd tweeënvijftig (5.552) aandelen, die elk één / vijfduizend vijfhonderd tweeënvijftigste (1 / 5.552ste) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen,

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony Wittesaele, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 30 september 2014

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,00r-behouden aan het BeEgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2014
ÿþA

i.rodw«d 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie rai:Lee_akte

I E

op:

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN D

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

2 7 FEB.Grfe20 Degillear

i luilil im iii

*14060973+

Ondememingsnr : 0883.085.624

Benaming

(voluit) : VLAEMYNCK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Janstraat 185, 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning bijzondere volmachten

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd 2 januari 2014:

De enige zaakvoerder beslist volgende bijzondere volmachten toe te kennen:

Aan mevrouw Nicole Van Huile, wonende te 8700 Tielt, Jozef Baertstraat 41, de dagdagelijkse uitbating en exploitatie van de zaal van het Inofec Kaffee waaronder:

- de leiding over de bar

- de organisatie van de werkzaamheden in het restaurant

- het toezicht houden over de activiteiten en verdeling ervan over het zaalpersoneel

- het waken over de zaalschikking en de dienstverlening

Deze volmacht is steeds herroepbaar.

Mevrouw Nicole Van Huile aanvaardt de aan haar toegekende machten.

Karel Vlaemynck

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

7:3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~III~IIIIIIIIIII

Vo beha i i

aan

Belg Staat

NEERGELEGD ter GR1FF1E cie,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BRUGGE (Afdeling Bries)

Ondernemingsnr : 0883.085.624

Benaming

(voluit) : VLAEMYNCK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 9 - 8700 Tielt (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Verslag van de zaakvoerder van 24 juni 2013.

Beslissing:

De zaakvoerder beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap

te verplaatsen van Tielt, Kortrijkstraat 9 naar Tielt, Sint-Janstraat 185, en dit vanaf 1 juli 2013.

De Zaakvoerder

Karel VLAEMYNCK

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13101-0466-017
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 04.04.2012 12080-0400-018
28/07/2011
ÿþMae 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

BEL

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

t% cC :"I ~i~S`` `cRéCFiTBANK VAN KOOPHANDEL TE

~Ifl~lllllrolll

*11116713"

.. `.1- `:'

~.

is~~i s-,-r-:: -.-----------11-1-'1'

~~Sï~lL:

UGGE (Afdeling Brugge)

1 3 JULI 2011

Griffie griffier,

11

Ondernemingsnr : 0883.085.624

Benaming

(voluit) : VLAEMYNCK INVEST

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 9 te 8700 Tielt

Onderwerp akte : UITBREIDING VAN HET DOEL - KAPITAALSVERHOGING - OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

- WIJZIGING EN AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 6 juli 2011, geboekt ie Tielt, registratiekantoor, 8 bladen, geen verwijzingen, op 7 juli 2011, Reg.: 5, boek 433, blad: 28, vak: 12, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR).Getekend: De EA Inspecteur ai. Chantal VANKEIRSBILCK Fiscaal deskundige;

blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Vlaemynck Invest", met zetel te 8700 Tielt, Kortrijkstraat 9. Opgericht bij onderhandse akte van 17 augustus 2006, geboekt te Brugge de 22 augustus 2006, boek 279 blad 39 vak 26, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 augustus daarna, onder nummer 06136442.

en dat navolgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Verslagen

Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoering ter rechtvaardiging van de wijziging van het doel van de vennootschap en van de eraan aangehechte staat. Elke vennoot erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Besluit tot uitbreiding van het doel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering met het oog op nagemelde omzetting het doel van de vennootschap te wijzigen door huidige tekst van artikel vier van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende doelsomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

-Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

-Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. -Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of nemen, of in pand nemen van alle

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Het aankopen en verkopen van onroerende goederen.

-Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen, vennootschappen, meer in het bijzonder het verlenen van alle managementbijstand of het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin; alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken, overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren, commercialiseren en exploiteren, In concessie nemen en in concessie geven.

-Advies, bijstand en know how verlenen, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheer en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Het uitvoeren als piloot, als instructeur of als examinator van lijnvluchten, chartervluchten, taxivluchten, medische vluchten, instructievluchten, examenvluchten, inspectievluchten, kunstvluchten, toeristische vluchten, tuchtdopen, en vluchten voor publiciteit, promotie en initiatie en luchtfotografie, al dan niet met eigen materiaal door middel van vliegtuigen, helikopters of andere luchttuigen.

-De bevordering van het uitoefenen van elke soort luchtarbeid en het leveren van deskundige bijstand aan de overheid inzake opleiding van vliegtuigbestuurders.

-De luchtvaart zal gepromoot worden door middel van voorlichting, advies en opleiding. Aile mogelijke voorhanden zijnde werkmiddelen en methoden zullen gebruikt worden om de nodige vergunningen te bekomen zodat de opleiding kan gegeven worden zowel in Europa als in de Verenigde Staten, dit alles in de meest ruime zin.

-De kennis en de bekwaamheid van vliegtuigbestuurders, instructeurs en examinators ter beschikking stellen aan maatschappijen in de burgerluchtvaart die zakenlui en andere personen of goederen vervoeren door de lucht naar de door hen gekozen bestemmingen op het door hen gekozen tijdstip. De vennootschap zal deze ervaring tevens aanwenden om maatschappijen te adviseren bij zowel het uitbreiden van bestaande bestemmingen, als bij het openen van nieuwe bestemmingen en dit voor het vervoer van zowel passagiers als vracht. Zij zal dit doen met prospectie in binnen- en buitenland en door hen te adviseren bij de opleiding van het personeel en dit alles in de meest ruime zin.

-Het verzorgen van permanente vorming en andere vormen van onderwijs en opleiding en examens afnemen in de theoretische en praktische opleiding tot bestuurder van vliegtuigen voor het behalen, wedergeldig maken en hernieuwen van de vergunning van privaat-, beroeps- of lijnpiloot en alle eraan verbonden mogelijke bijkomende kwalificaties zoals voorzien in het luchtvaartwetboek en circulaires uitgegeven door het Directoraat Generaal Luchtvaart.

-Het opstellen, het uitgeven, het aankopen, het verkopen van cursussen, boeken en cursusmateriaal, het inrichten en uitvoeren van studentenbegeleiding en repetitoropdrachten.

-De bemiddeling in de verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van vliegtuigen en helikopters. -Het leveren van bijstand en expertise als technisch adviseur.

-Het verstrekken, verkopen en promoten van alle mogelijke dienstverlening op luchtvaartterreinen. -Het nemen van deelnames in ondernemingen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige verrichtingen in binnen-en buitenland toestaan.

-Opdrachten van redactionele, journalistieke en educatieve aard, verband houdend met de luchtvaart, uitvoeren.

-Het verrichten van alle commerciële, industriële of financiële, roerende en onroerende handelingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of

commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Bovendien mag de vennootschap goederen en onroerende goederen aankopen, verkopen, huren, verhuren, invoeren, uitvoeren, ontwikkelen, financieren, leasen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

-De organisatie en realisatie van evenementen op het gebied van luchtvaart en vliegactiviteit van vliegtuigen, helikopters en andere toestellen, dit zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening of in opdracht van derden, en hiermee gepaard gaande, alle diensten en prestaties voor deze organisatie of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het uitbaten van een bedrijvencentrum en het leveren van diensten voor zakenmensen en hun vennootschappen. De vennootschap mag ondermeer bureau's, computers, archieven, garages, telefoon-, fax-, telexdiensten, administratieve hulp, enzovoort ter beschikking stellen en verhuren van derden, alsook het ver-zorgen van catering voor deze derden."

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering besluit tot een kapitaalverhoging met achttienduizend honderd (18.100,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door incorporatie van de beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel. De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT  OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BE-SLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De voorzitter merkt vooreerst op dat de statuten niet verbieden dat de vennootschap een andere rechtsvorm mag aannemen. Alle aanwezige vennoten verklaren voorafgaandelijk deze vergadering alle wettelijk vereiste verslagen ontvangen te hebben. Alle beherende vennoten zijn tevens aanwezig op deze vergadering.

De vergadering stelt de voorzitter vrij lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder-beherende vennoot van 5 juli 2011 inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde omvorming, waarbij verwezen wordt naar de staat van actief en passief afgesloten op 31 mei 2011 opgenomen in het nagemeld verslag van de door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor, met name CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, over de

voorgestelde omvorming, opgemaakt op 5 juli 2011.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

'In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva per 31 mei 2011 van de Comm. V. Vlaemynck Invest aan een nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het netto-actief van de Comm. V. Vlaemynck Invest van 1.657.576,79 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR. Bij opmaak van het verslag voldoet de vennootschap aldus niet aan de vereiste van het minimumkapitaal van de vennootschapsvorm waarnaar wordt omgezet. Op straffe van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende kapitaalverhoging. Aan deze vereiste van minimumkapitaal zal voldaan zijn na voorafgaandelijke kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves, waardoor het kapitaal op 18.600,00 EUR wordt gebracht, volledig volstort. Na nazicht van de staat van actief en passief per 31 mei 2011 zijn er ons inziens voldoende bestanddelen van het eigen vermogen voorhanden.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 mei 2011 van de Comm. V. Vlaemynck Invest die het bestuursorgaan heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad." De vergadering beslist, na grondige kennisname van voormelde verslagen, daarop de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en deze aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Dit besluit geschiedt op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 31 mei 2011. Alle verrichtingen vanaf 1 juni 2011 worden verondersteld verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen. De vennootschap behoudt tevens haar B.T.W.-identificatie-nummer en haar ondernemingsnummer.

Vanaf heden is de vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en blijft conform artikel 775 Wetboek van vennootschappen de rechtspersoonlijkheid onveranderd voortbestaan in haar nieuwe rechtsvorm. De vennootschap zal de boeken en boekhouding alsmede alle lopende verbintenissen, die door haar als gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, in haar nieuwe rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzetten.

De ondergetekende notaris wijst de vergadering er op dat artikel 786, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen stelt dat de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de beslissingen die dateren van voor de publicatie van deze omzetting. VIERDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER-BEHERENDE VENNOOT De vergadering verleent ontslag aan de zaakvoerder-beherende vennoot van de oude vennootschap en verleent hem onvoorwaardelijk kwijting voor het gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

De vergadering benoemt als zaakvoerder in de nieuwe vennootschap: de heer VLAEMYNCK Karel Patrick Dirk, geboren te Tielt op 19 maart 1975, ongehuwd, wonende te 8700 Tielt, Euromarktlaan 6, dewelke alhier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

aanwezig zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaard heeft.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur.

ZESDE BESLUIT AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, in het bijzonder om de

omzetting te bevestigen, en nieuwe statuten aan te nemen. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken

en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als

volgt:

STATUTEN

A. NAAM  ZETEL  DOEL -- DUUR

Artikel 1: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aangenomen, onder de benaming "VLAEMYNCK INVEST".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden :

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kortrijkstraat 9.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

-Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het buitenland alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring en financiering van eigen roerende en onroerende goederen en/of diensten.

-Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. -Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of nemen, of in pand nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Het aankopen en verkopen van onroerende goederen.

-Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen, vennootschappen, meer in het bijzonder het verlenen van alle

managementbijstand of het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin; alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken, overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren, commercialiseren en exploiteren, in concessie nemen en in concessie geven.

-Advies, bijstand en know how verlenen, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, het beheer en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Het uitvoeren als piloot, als instructeur of als examinator van lijnvluchten, chartervluchten, taxivluchten, medische vluchten, instructievluchten, examenvluchten, inspectievluchten, kunstvluchten, toeristische vluchten, luchtdopen, en vluchten voor publiciteit, promotie en initiatie en luchtfotografie, al dan niet met eigen materiaal door middel van vliegtuigen, helikopters of andere luchttuigen.

-De bevordering van het uitoefenen van elke soort luchtarbeid en het leveren van deskundige bijstand aan de overheid inzake opleiding van vliegtuigbestuurders.

-De luchtvaart zal gepromoot worden door middel van voorlichting, advies en opleiding. Alle mogelijke voorhanden zijnde werkmiddelen en methoden zullen gebruikt werden om de nodige vergunningen te bekomen zodat de opleiding kan gegeven worden zowel in Europa als in de Verenigde Staten, dit alles in de meest ruime zin.

-De kennis en de bekwaamheid van vliegtuigbestuurders, instructeurs en examinators ter beschikking" stellen aan maatschappijen in de burgerluchtvaart die zakenlui en andere personen of goederen vervoeren door de lucht naar de door hen gekozen bestemmingen op het door hen gekozen tijdstip. De vennootschap zal deze ervaring tevens aanwenden om maatschappijen te adviseren bij zowel het uitbreiden van bestaande bestemmingen, als bij het openen van nieuwe bestemmingen en dit voor het vervoer van zowel passagiers als vracht. Zij zal dit doen met prospectie in binnen- en buitenland en door hen te adviseren bij de opleiding van het personeel en dit alles in de meest ruime zin.

-Het verzorgen van permanente vorming en andere vormen van onderwijs en opleiding en examens afnemen in de theoretische en praktische opleiding tot bestuurder van vliegtuigen voor het behalen, wedergeldig maken en hernieuwen van de vergunning van privaat-, beroeps- of lijnpiloot en alle eraan verbonden mogelijke bijkomende kwalificaties zoals voorzien in het luchtvaartwetboek en circulaires uitgege-ven door het Directoraat Generaal Luchtvaart.

-Het opstellen, het uitgeven, het aankopen, het verkopen van cursussen, boeken en cursusmateriaal, het inrichten en uitvoeren van studentenbegeleiding en repetitor-opdrachten.

-De bemiddeling in de verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van vliegtuigen en helikopters. -Het leveren van bijstand en expertise als technisch adviseur.

-Het verstrekken, verkopen en promoten van alle mogelijke dienstverlening op luchtvaartterreinen. -Het nemen van deelnames in ondernemingen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige verrichtingen in binnen-en buitenland toestaan.

-Opdrachten van redactionele, journalistieke en educatieve aard, verband houdend met de luchtvaart, uitvoeren.

-Het verrichten van alle commerciële, industriële of financiële, roerende en onroerende handelingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Bovendien mag de vennootschap goederen en onroerende goederen aankopen, verkopen, huren, verhuren, invoeren, uitvoeren, ontwikkelen, financieren, leasen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

-De organisatie en realisatie van evenementen op het gebied van luchtvaart en vliegactiviteit van vliegtuigen, helikopters en andere toestellen, dit zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening of in opdracht van derden, en hiermee gepaard gaande, alle diensten en prestaties voor deze organisatie of ondernemingen.

-Het uitbaten van een bedrijvencentrum en het leveren van diensten voor zakenmensen en hun vennootschappen. De vennootschap mag ondermeer bureau's, computers, archieven, garages, telefoon-, fax-, telexdiensten, administratieve hulp, enzovoort ter beschikking stellen en verhuren van derden, alsook het verzorgen van catering voor deze derden.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van al de vennoten in het bezit van het gehele kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle

gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Artikel 8: RECHTEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen of legatarissen, evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen geen zegels mogen doen leggen op de goederen en waarden der vennootschap, noch inventaris doen opmaken. Zij moeten zich voor de uitvoering van hun rechten houden aan de rekeningen, balansen en geschriften der vennootschap. De vennoten verbinden zich ertoe hun aandelen niet te verpanden ten voordele van derden.

Artikel 9: REGISTER VAN AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

C. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk mogen handelen.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen,

overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede maandag van de maand maart om veertien uur,

op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag

op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel 14: JAAR- EN CONTROLEVERSLAG

In het vooruitzicht van de jaarvergadering stellen de commissarissen, in voorkomend geval, een

controleverslag en de zaakvoerders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun

beleid.

Artikel 15: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

E. BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel 16: BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 17: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de

rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Artikel 18: VEREFFE N I NG

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht. G. VERKLARINGEN

Artikel 19: ALGEMENE BEPALINGEN

Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de ter zake geldende wetgeving. Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd. Artikel 20: WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap vooral wat de uitvoering van deze statuten betreft.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT NEERLEGGING STATUTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 6 juli 2011

Gecoördineerde statuten

Verslag revisor

Verslag zaakvoerder en staat van activa en passiva

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAEMYNCK INVEST

Adresse
SINT-JANSTRAAT 185 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande