VLAGA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VLAGA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 843.764.396

Publication

28/03/2012
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,41

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0843.764.396

VLAGA

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Berkenlaan 11, 8630 Veurne

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 27/02/2012

De bijzondere algemene vergadering van 27/02/2012 beslist met ingang van 1 maart 2012 de

maatschappelijke zetel te verplaatsen van

- Berkenlaan 11, 8630 Veurne

naar:

- Berkenlaan 13, 8630 Veurne

An Vlaemynck

Gedelegeerd bestuurder

*12066494*

IB

be

~ St

16 !Ei 2012

Ri lagen bij lièt Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblat

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

A[odWo,d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-,

j'~~ 1L?J3t7~~xr:};:~Sj~-~y~.!1~9~,$+,i~ 't`jq~jx~. "N ~r<r~+~'q?;liaws~7 x4~~/~1iL8`~~st. ~li1°.~'2 d~.~~,,.~:~Î;b{~,y~YJJF.Y7.à

17 FER. 2012

I-zeifffie

o g43 1-64 3g,

VLAGA

*iaoaeeo7*

h

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Te 8630 Veurne, Berkenlaan 11,

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er bljj}d uit een akte verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veume op vijfentwintig februari tweeduizend en

twaalf, dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTERS

1. De heer VLAEMYNCK Gert Bernard Georgette, geboren te Veurne op tien januari negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.09.40 207 42, echtgenoot van mevrouw PLETS Anja Patricia Mireille, geboren te Izegem op elf oktober negentienhonderd negenenzestig, samen wonende te 8630 Veurne, Rodestraet 87.

2. Mevrouw VLAEMYNCK An Magda Cornelia, geboren te Veurne op zeventien december negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.12.37 028-04, echtgenote van de heer Debruyne Tony, geboren te Veurne op tien oktober negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8630 Veurne, Hanssenslaan 77,

Artikel één : Rechtsvorm Benaming

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de benaming ; "VLAGA".

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8630 Veume, Berkenlaan 11.

mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, mits bekendmaking in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijkhe rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik enfof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van die onroerende goederen.

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van! alle daarmee verband houdende zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie,

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- het verlenen van diensten, adviezen enfof bijstand in de ruimste zin van het woord op het vlak van administratie, financiën, verkoop, aankoop, productie, juridische, sociale, economische problemen en algemeen bestuur; het verlenen van alle diensten en het uitvoeren van alle prestaties onder vorm van organisatiestudies expertises, technische handelingen en raadgevingen op alle vlak;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen -en_fabricagewimten,._het _verrichten _van_ voorbereidende-studies .en_adviezen.. op_ het ge bied van.

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven

e " van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande

bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of.buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houder van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen en eventuele andere financiële instellingen of beleggingsondernemingen die die wettelijke gereglementeerd zijn.

- Alle activiteiten die verband houden met projectontwikkeling gaande van het maken van studies tot alles wat gepaard gaat met de promotie, de realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel in het algemeen.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Het verlenen van concessies als geïntegreerd onderdeel van een globale dienstverlening aan derden met aanbieding van een totaalpakket aan diensten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle manieren die zij het meest geschikt geacht.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE : KAPITAAL

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO

(150,000 ¬ ).

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

éénlduizendvijfhonderste (1/1.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen,

4. INSCHRIJVING OP AANDELEN,

Op de aandelen wordt volledig ingeschreven door navermelde personen op de volgende wijze:

A. De heer Gert Vlaemynck, verschijner sub 1., schrijft in op zevenhonderdvijftig (750) aandelen.

B. Mevrouw An Vlaemynck verschijnster sub 2., schrijft in op zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

5, INBRENG IN GELD.

A. De verschijner sub 1., te weten de heer Gert Vlaemynck, verklaart in te schrijven op de som van

drieduizend euro (3.000 ¬ ), mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, dertig (30) volledig volstorte aandelen van de naamloze vennootschap "VLAGA", zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendvijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal, worden toegekend.

B, De verschijnster sub 2., te weten mevrouw An Vlaemynck, verklaart in te schrijven op de som van drieduizend euro (3.000 ¬ ), mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, dertig (30) volledig volstorte aandelen van de naamloze vennootschap "VLAGA", zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal, worden toegekend.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van zesduizend euro (6.000 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6643543-89 bij de BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 9 februari 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6, INBRENG IN NATURA

A. Verslagen

Verslag bedrijfsrevisor

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Cooperatieve Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid Grant Thomton, Lippens & Rabaey te 9000 Gent, Lievekaai 21 vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder de heer Stefaan Rabaey, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet

vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag, gedateerd van 10 februari 2012, luidt letterlijk als volgt :

"8. Besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap VLAGA NV, bestaat uit 500

aandelen van NV VLAEMYNCK voor een totale waarde van 144.000,00 EUR. Naast de inbreng in natura vindt er ook een inbreng in speciën plaats van 6.000,00 EUR).

De verrichting van de inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.440 aandelen van de vennootschap NV VLAGA, zonder vermelding van nominale waarde. De vergoeding van de inbreng in speciën bestaat uit 60 aandelen van de vennootschap NV VLAGA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 10 februari 2012.

Grant Thomton, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Stefaan RABAEY

Bedrijfsrevisor  Vennoot"

Verslag oprichters

De oprichters hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van 13 februari 2012.

B. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Veurne.

CI VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

De heer en mevrouw Gert en An Vlaemynck, voornoemd brengen volgende goederen in:

- de heer Gert Vlaemynck; tweehonderd vijftig (250) aandelen in volle eigendom van de nagemelde vennootschap NV Vlaemynck A.

- mevrouw An Vlaemynck: tweehonderd vijftig (250) aandelen in volle eigendom van de nagemelde vennootschap NV Vlaemynck A.

Het betreft dus aandelen in de naamloze vennootschap VLAEMYNCK A., met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Berkenlaan 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Veurne met ondememingsnummer 0.422.820.525.

De vennootschap werd opgericht (onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid) bij akte verleden voor notaris Leo Heyvaert, te Veume, op 08 juni 1982, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni daarna onder het nummer 1233-26, en waarvan de statuten verscheidene malen werden gewijzigd (ondermeer omgevormd tot een naamloze vennootschap) en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris Frank Heyvaert te Veume op 31 december 1998, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21/01/1999 onder het nummer 990121-898.

De aandelen worden ingebracht vrij, zuiver en onbelast.

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet in pand werden gegeven en dat er noch statutaire noch conventionele overdrachtsbeperkingen zijn.

DI VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Ais vergoeding voor de inbreng in natura, wordt aan de inbrengers, die aanvaarden, het volgend aantal aandelen in de nieuw opgerichte NV VLAGA toegekend:

- aan Gert Vlaemynck: zevenhonderd twintig (720) aandelen.

- aan An Vlaemynck: zevenhonderd twintig (720) aandelen.

Artikel zes : Volstorting

De stortingen op de bij hun onderschrijving niet volgestorte aandelen moeten gebeuren op de plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen. De uitoefening van het stemrecht toekomende aan de aandelen blijft geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven, waaraan gedurende een maand geen gevolg is gegeven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd, verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een wisselagent. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel zeven ; Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen

` van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen worden vermeld.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel acht x Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. ln een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2Q' van het Wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel negen : Aard der effecten

De aandelen inbegrepen de volgestorte aandelen, zijn en blijven op naam.

Op de vennootschapszetel wordt een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het voornoemde register, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigden, zij kan ook geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen voorgeschreven door artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek of bijwege van iedere andere vorm van overdrachtswijze toegestaan bij wet.

Artikel tien Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar ten overstaan van de vennootschap.

Mede eigenaars van een zelfde aandeel zijn verplicht zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die aan het aandeel verbonden zijn geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld. Bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde, zal de blote eigendom van het aandeel tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker. Alle rechten en verplichtingen aan het aandeel verbonden, volgen dit in welke handen het ook overgaat. Het bezit van een aandeel brengt de aanneming mee van de statuten en van de beslissingen der algemene vergadering.

Artikel elf: Overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op aile eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

Artikel twaalf : Verkrijging van eigen effecten

Voor de verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen of eventue-'le winstbewijzen door aankoop of ruil, is geen beslissing van de algemene vergadering vereist, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennootchap,

Artikel dertien : Aandelen zonder stemrecht

Conform de artikels 480, 481 en 482 van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder stemrecht.

Artikel veertien Obligaties en warrants

§ 1. De vennootschap mag obligaties uitgeven bij beslissing van de raad van bestuur die het type en de voordelen, de wijze en het tijdstip van terugbetaling, en al de andere voorwaarden van de uitgifte bepaalt.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 2. Tot de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants kan worden besloten door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging.

TITEL DRIE r BESTUUR TOEZICHT

Artikel vijftien r Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Waneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijne Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vernield onder artikel 16 van de statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen,

Artikel zestien ; Bijeenkomsten-beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering,

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve In geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn,

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel zeventien r Bevoegdheid

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur of van beschikking te stellen, welke de vennootschap aanbelangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur Hij heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vennootschap.

Artikel achttien : Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer bestuurders dewelke de titel van gedelegeerd bestuurder dragen, toevertrouwen.

Behoudens ander beding zal de gedelegeerd bestuurder zelfs indien er verscheidene zijn, voor daden van dagelijks bestuur, alleen mogen optreden. De raad van bestuur mag insgelijks in of bulten zijn schoot een of meer directeurs, onderdirecteurs, secretarissen en volmachtdragers benoemen, waarvan hij de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt

De raad van bestuur kan tevens niet-bestuurders, al of niet vennoot, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap,

Overeenkomstig artikel 624 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften 'van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel negentien : Externe vertegenwoordigingsmacht

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, is de vennootschap nochtans geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel twintig :Onkosten van de bestuurders

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun funktie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel één en twintig : Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algmeene vergadering worden ontslagen

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze geval-'len worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL VIER : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel tweeëntwintig : samenstelling - bevoegdheid

De algemene vergadering is samengesteld uit al de eigenaars van aandelen der vennootschap.

De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Worden door de wet voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering :

1. Benoeming en afzetting van bestuurders en commissarissen ;

2. Goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van het resultaat, kwijting aan bestuurders en commissarissen;

3. Wijziging van de statuten ;

Met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften, hebben de aandeelhouders het recht de algemene vergadering bij te wonen en aan de stemming deel te nemen, hetzij persoonlijk, hetzij door een mandataris. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op de bureau van de vergadering.

De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn voor allen bin-'dend, zelfs voor de aandeelhouders die afwezig waren of die tegenstemden.

Artikel drieëntwintig : bureau - notulen

Iedere algemene vergadering wordt gehouden onder het voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, van de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter duidt de secretaris aan, die geen aandeelhouder hoeft te zijn. De vergadering kiest onder haar leden één of meer stemopnemers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel vier en twintig : jaarvergadering - oproeping

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone zitting telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, Zij moet bijeengeroepen worden indien de aandeelhouders die samen éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, erom vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en geschieden zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel vijf en twintig - stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ten aanzien van in pand gegeven aandelen, wordt het stemrecht door de eigenaar uitgeoefend. Te dien einde dienen deze aandelen door de schuldeiser ten verzoeke van zijn schuldenaar zeven dagen vôôr de algemene vergadering te worden gedeponeerd, bij een door de raad van bestuur ten verzoeke van de schuldenaar aangewezen bank.

Artikel zes en twintig - beraadslaging - aanwezigheidsquorum

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda geplaatst.

Geen enkel voorstel door de aandeelhouders gedaan, wordt ter beraadslaging voorgelegd, tenzij het ondertekend is door de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits het voorstel tijdig aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de berichten van bijeenroeping te worden opgenomen.

Onverminderd de wettelijke beschikkingen betreffende de wijzigingen van de statuten, worden al de beslissingen bij volstrekte meerderheid der stemmen genomen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De geheime stemming heeft plaats, indien de meerderheid van de leden van de vergadering erom vragen. Artikel zeven en twintig : antwoordplicht bestuurders/commissarissen

De bestuurders en eventuele commissarissen geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld m.b.t, hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap,

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel acht en twintig ; Buitengewone algemene vergadering

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over :

- een wijziging der statuten ;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants ;

- de ontbinding van de vennootschap,

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over hogergenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel negenentwintig ; schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van ;

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen

y van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte

manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

TITEL VIJF ; JAARREKENING WINSTVERDELING RESERVEFONDS

Artikel dertig : Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel éénendertig : Bestemming van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel tweeëndertig : interimdividenden

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar interimdividenden uit te keren, overeenkomstig artikel 618 van het wetboek van vennootschappen.

TITEL ZES ; ONTBINDING VEREFFENING

Artikel drieëndertig ÿ verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennoot-'schap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen, De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto-aktief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere

belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de

rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel vierendertig : Ontbinding en vereffening

in geval van ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening conform de artikelen 184 en volgende

van het wetboek van vennootschappen.

De vereffening kan pas afgesloten worden na goedkeuring en akkoord van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel met het door de vereffenaar(s) ingediend plan van verdeling.

TITEL ZEVEN ; ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel vijfendertig : Keuze van woonplaats

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel zesendertig ; Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het wetboek van vennootschap-'pen. Bijgevolg worden de

beschikkingen van dit wetboek, waarvan er op ongeoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige

akte te zijn opgenomen en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van -- dit'

wetboek, geacht niet geschreve te zijn.

BENOEMINGEN. "

De conform artikel 518 § 2 van het wetboek

van vennootschappen als eerste bestuurders aan voor de duur van zes (6) jaar:

-de heer Gert Vlaemynck. wonend te 8630 Veume, Rodestraat87.

-Mevrouw An Vlaemynck, wonend te 8630 Veume, Hanssenslaan 77 die verklaren te aanvaarden;

Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

stellen de voomoemde bestuurders aan als gedelegeerd bestuurders;

-de heer Gert Vlaemynck, wonende te 8630 Veurne, Rodestraat 8L

-Mevrouw An Vlaemyrick, wonende te 8630 Veurne, Hanssenslaan 77 die verklaren te aanvaarden;

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van

koophandel tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergaderingzal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur in"

het jaar tweeduizend en veertien.

VOOR BEREDENEERD U)TTREKSEL, afgeleverd door Notaris Frank Heyvaert te Veume om in het

Belgisch Staatsbiad ingelast te worden.

Tegelijkertijd neergelegd

- expeditie

Frank Heyvaert - notaris

verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam on hoedanigheid notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voorbehouden aan het Be|9iydh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2015
ÿþa

irbd Wad 11.1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II





" 150609



Ondernemingsnr : 0843.764.396

Benaming

(voluit) : VLAGA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Berkenlaan 13, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGEN FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL INGEVOLGE VAN ALLE AANDELEN DER N.V. VLAEMYNCK IN HANDEN VAN DE N.V, VLAGA

Het bestuursorgaan van de NV VLAEMYNCK en het bestuursorgaan van de NV VLAGA zijn op 30(03/2015 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal warden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen. Dit is opgesteld in uitvoering van artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 676, 1°

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meervennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Artikel 719

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op. In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te

nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten

dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

15 APR, 2015

Griffie

Afdeling VEURNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekengemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende

" VLAGA

Naamloze Vennootschap te 8630 Veurne, Berkenlaan 13.

Belasting over Toegevoegde Waarde : 0843.764,396.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veurne op 15/02/2012, gepubliceerd in

de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 maart 2012 onder nummer 12048607.

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd.

(overnemende vennootschap).

Namens haar tekenen haar bestuurders :

-Mevr. An Vlaemynck

-Dhr, Gert Vlaemynck

" VLAEMYNCK

Naamloze Vennootschap te 8630 Veurne, Berkenlaan 13.

Belasting over Toegevoegde Waarde : 0422.820.525

Opgericht bij akte verleden voor notaris Leo Heyvaert te Veurne op 08/06/1982, gepubliceerd in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni 1982 onder nummer 1233-26.

De statuten werden meermaals gewijzigd, en voor het laatst op 23 februari 2012, gepubliceerd in

de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 maart 2012 onder nummer 0057310.

De statuten zullen wijzigen volgens het neergelegde voorstel tot partiële splitsing van 24 februari

2015, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2015 onder nummer 0036609.

De naam van de vennootschap zal wijzigen in Vlaemynck immo NV.

(overgenomen vennootschap).

Namens haar tekenen haar bestuurders

-Dhr, Gert Viaemynck

-Mevr. An Vlaemynck

-Viaga NV vertegenwoordigd door meur, An Viaemynck

MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

Door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap werd een fusievoorstel uitgewerkt met het oog op de fusie door overneming van de Nv Vlaemynck

(genaamd Vlaemynck Immo na de publicatie van de partiële splitsing waarvan het

spitsingvoorstel gepubliceerd is op 09 maart 2015) door de Nv Vlaga,

Dit fusievoorstel zal aan de respectievelijke algemene vergaderingen worden voorgelegd. Er wordt aan de vennoten voorgesteld om noch een bijzonder verslag van het bestuursorgaan over het

fusievoorstel, noch een controle-verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor of externe accountant op te (laten) stellen. Tevens stemmen alle vennoten ermee in om af te zien van de verplichting tot opmaak van tussentijdse cijfers conform artikel 720, §2, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen..

De fusie is een volgende stap in de reorganisatie van de groep Vlaga. Door de fusie kan de 'te splitsen vennootschap' Vlaemynck NV, die het gevolg is van de partiële splitsing van Vlaemynck NV, zich toeleggen op haar commerciële ontwikkeling, terwijl Vlaga NV de gebouwen op een optimale en coherente manier kan beheren. Viaga kan bijgevolg haar eigen ontwikkelings- en investeringsprojecten bepalen.

Door de partiële splitsing van Vlaemynck NV bleef er in de splitsende vennootschap enkel het onroerend goed in de vennootschap. Bijgevolg is de vennootschap 'te splitsen vennootschap NV Vlaemynck' nog amper actief en aldus van weinig nut.

' 1

fe  e

t u n ., e

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien zijn alle aandelen van Nv Vlaemynck in handen van de Nv Vtage. Op deze manier wenst de groep Viaga de huidige structuur te vereenvoudigen, zodoende de transparantie naar derden (de'stakeholders') te verhogen. Ten einde alle lichamelijke en onlichamelijke rechten en plichten met een minimum aan formaliteiten over te dragen aan de moederonderneming, lijkt het voor de bestuursorganen van beide vennootschappen aangewezen om beide vennootschappen te fuseren.

De Nv Vlaemynck zal worden ontbonden zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming door de Nv Viaga. De fusie zal gebeuren door de inbreng van de Nv Vlaemynck van heel haar actief en passief vermogen per 31 december 2014 (na de afsplitsing van de nieuwe op te richten

vennootschap Vlaemynck NV) in de overnemende vennootschap Nv Vlaga,

De overname van het vermogen en de activiteiten door de overnemende vennootschap gebeurt met retroactiviteit tot 1 januari 2015. De fusie zal gebeuren op basis van de staat van activa en passiva afgestoten per 31 december 2014. Dit is de staat van actief en passief na de afsplitsing van de over te dragen bestanddelen aan de verkrijgende vennootschap bij de partiële splitsing.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal uitgevoerd worden mits volgende modaliteiten:

- Aangezien de Nv Vlaga reeds de totaliteit van de aandelen van de Nv Vlaemynck bezit, dienen

geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden bepaald.

- Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, dienen er geen bijzondere modaliteiten

inzake winstdeelname in de Nv Viaga te worden bepaald.

- Alle verrichtingen met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

- In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven

op bijzondere rechten.

- De leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen geen enkel

bijzonder voordeel ontvangen in het kader van deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

- De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. De

overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschap vrijwaren van elk verhaal.

Deze fusie vindt plaats onder opschortende voorwaarde dat de voorafgaande partiële splitsing van de

NV Vlaemynck, zoals opgenomen in het neergelegde spitstngvoorstel van 24 februari 2015, heeft plaatsgevonden. In dit voorstel is tevens opgenomen dat de benaming van te splitsen vennootschap, voorafgaand aan de partiële splitsing zal wijzigen in Vlaemynck Immo NV.

De Nv Vlaga zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in aile rechten en verplichtingen van de NV Vlaemynck (genaamd Nv Vlaemynck Immo, na de publicatie van bovenvermelde partiële splitsing)

Uit fiscaal oogpunt wordt de fusie gerealiseerd met vrijstelling van registratierechten, btw en vennootschapsbelasting onder toepassing van:

- Artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratie-, Hypotheek-, en de Griffierechten;

- Artikelen 11 en 18, §3 van het btw-Wetboek;

-Artikelen 183bis, 211, 212 en 213 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1.De Naamloze Vennootschap VLAEMYNCK NV (overgenomen vennootschap)

Als gevolg van de partiële splitsing waarvan het splitsingvoorstel van 24 februari 2015, gepubliceerd op

9 maart 2015 zal de naam van de Splitsende vennootschap gewijzigd worden in Vlaemynck Immo NV.

Maatschappelijke zetel. Berkenlaan 13, 8630 Veurne.

Maatschappelijk doel:

Het doel bestaat uit de koop en verkoop van fruit, groenten en aardappelen; en de fabricatie, koop

en verkoop van voorgesneden groenten allerhande en toebehoren.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen,

in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk

verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan

te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag onder andere iedere dezer daden stellen ook in naam en voor rekening van om

het even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair,

makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of onder gelijk welke andere naam.

De vennootschap mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden zich ermede

associëren, inbrengen doen, participeren in het kapitaal, samensmelten of op het even welke

wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en er waarborgen, zo persoonlijke als

zakelijke voor verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enige territoriale beperking en op de wijze die

zij daartoe best geschikt zal achten.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren zoals hij noodzakelijk acht voor

de meest gunstige uitbating van haar onderneming.

a4

2.De Naamloze Vennootschap VLAGA NV (overnemende vennootschap)

Maatschappelijke zetel: Berkenlaan 13, 8630 Veume

Maatschappelijk doel:

e -Alle verrichtingen mbt onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht

en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en

verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen,

doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, de

aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van

die onroerende goederen.

-Administratie, consultancy en managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord, met inbegrip

van alle daarmee verband houdende zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend

het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie,

-het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van

bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan

de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het

gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in

et het algemeen;

et

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer

het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-het verlenen van diensten, adviezen en/of bijstand in de ruimste zin van het woord op het vlak

' van administratie, financiën, verkoop, aankoop, productie, juridische, sociale, economische problemen en algemeen bestuur; het verlenen van alle diensten en het uitvoeren van alle prestaties onder vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen op alle vlak;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk'zaamhe-'den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import,

et het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of

andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op

te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling

en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële

operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders

van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

en eventuele andere financiële instellingen of beleggingsondememingen die die wettelijke

gereglementeerd zijn.

-Alle activiteiten die verband houden met projectontwikkeling gaande van het maken van studies tot

alles wat gepaard gaat met de promotie, de realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel in het algemeen.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Het verlenen van concessies ais geintegreerd onderdeel van een globale dienstverlening aan derden

met aanbieding van een totaalpakket aan diensten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle manieren die zij het meest geschikt geacht.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van

het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle

leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden

op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. "

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN DE FUSIE

Tengevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de

overnemende vennootschap. Zowel Vlaemynck NV als Vlage NV hebben een jaarrekening opgesteld op 31 december 2014,

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen

vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergaderingen die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstellen.

De algemene vergadering zal doorgaan bij notaris Verhaeghe Paul met standplaats te Veurne. De aandeelhouders en leden van het bestuursorgaan zullen nog schriftelijk worden uitgenodigd. Conform art. 720, §2, laatste lid zijn geen tussentijdse cijfers nodig indien alle aandeelhouders hiermee instemmen. Mochten de aandeelhouders dit toch wensen, dan kunnen tussentijdse cijfers voorzien worden, niet ouder zijn dan 3 maand.

r

r

` '' voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

OPENBAARMAKING FUSIEVOORSTEL

Onderhavig fusievoorstel wordt door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte warden gebracht.

WAARVAN AKTE

30 maart 2015,

Na gedane lezing van voorafgaande getekend.

BESTUURSORGANEN BESTUURSORGANEN

VAN DE NV VLAEMYNCK VAN DE NV VLAGA

(over te nemen vennootschap) (ovememende vennootschap)

Mevr. An Vlaemynck Mevr. An Vlaemynck

Dhr. Gert Vlaemynck Dhr. Gert Vlaemynck

NV Viaga

Vaste vertegenwoordiger

Mevr. An Vlaemynck

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 22.05.2015 15132-0182-012
02/07/2015
ÿþ nwd 11.1



~L,f f a << In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koorhandel Gent

2 3 JUN1 2015

Griffie

I 2.2LEuRNl ... .....

liai iiin ii~ui~u

*15U99196*

lui

Ondernemingsnr : 0843,764.396

Benaming (voluit) : Viaga

(verkort) : *

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel; Berkenlaan 13

8630 Veurne

Onderwerp akte : NV: fusie door overneming

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Ondergetekende Meester Paul Verhaeghe notaris term standplaats Veurne, op 17 juni 2015, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering vaal; Naamloze Vennootschap "VLAGA", met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Berkenlaan 13, met;: eenparigheld van stemmen heeft besloten dat :

A, Fusie - Omschrilvinq van het overgedragen vermogen en voorwaarden van overdracht

1. Fusie:

De voorzitter geeft lezing van onderhavig fusievoorstel.

;l Overeenkomstig hei fusievoorstel, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 april 2015 met nummer 15060907 en 15060908, worden geen nieuwe aandelen:; uitgereikt.

Overeenkomstig dit fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en van de overdracht, besluiten de algemene vergaderingen tot fusie door' overneming door de overnemende vennootschap zijnde de naamloze vennootschap;; VLAGA, met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Berkenlaan 13,4 rechtspersonenregisternummer 0843.764.396 van de overgenomen vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap VLAEMYNCK IMMO, met zetel te 8630 Veurne, Berkenlaan 13. rechtspersonenregisternummer 0422.820.525, door overdracht door deze laatste, ten;; gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en;; passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van een, financiële toestand afgestoten basis van de vermogenstoestand afgesloten op 3i: december 2014 voor de naamloze vennootschap "VLAEMYNCK IMMO", Alle handelingen vervuld door de overgenomen vennootschap sinds 01 januari 2015, zullen worden geacht,:, vanuit boekhoudkundig standpunt, le zijn vervuld voor rekening van de overnemende; vennootschap, mits het betalen door deze laatste van het hele passief van de-i overgenomen vennootschap, het uitvoeren van al haar verbintenissen, hef dragen en betalen van alle kosten, belastingen en lasten hoegenaamd ook, die zouden kunnen;

;i voortvloeien uit de fusie en het vrijwaren tegen alle vorderingen.

Aangezien de naamloze vennootschap "VLAGA" reeds de totaliteit van: de aandelen bezit van de naamloze vennootschap "VLAEMYNCK IMMO" worden geen;,

aandelen omgeruild, noch een ruilvergoeding bepaald. "

2. Omschrijving van het overgedragen vermogen en voorwaarden van overdracht:

Na lezing te hebben gekregen van al wat voorafgaat, is de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, op basis van de toestand afgesloten op

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rood 11.1

}

vermogen van de overgenomen vennootschap, op basis van de toestand afgesloten op 31 december 2014, zijn omschreven in onderhavig proces-verbaal, en deels in het voornoemd fusievoorstel.

Er wordt akte genomen dat ingevolge voormelde overgang van vermogen volgend onroerend goed toebehorende aan de naamloze vennootschap "VLAEMYNCK IMMO" eigendom worden van naamloze vennootschap "VLAGA", een handelseigendom, gelegen te Veurne, Berkenlaan +11 (volgens kadaster en volgens de gemeente +13),

Algemene voorwaarden van de overdracht

1, De goederen behorende tot het patrimonium van de overgenomen vennootschap worden overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden. De vergaderingen verklaren volledige kennis te hebben van de staat van de overgedragen goederen en rechten en geen verdere omstandige beschrijving meer te wensen.

2. Voormelde overdracht is verricht op basis van cijfers afgesloten op 31 december 2014, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds 01 januari 2015 door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap heeft aldus de eigendom vanaf heden en het genot van 01 januari 2015,

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 01 januari 2015.

3. De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap. De overnemende vennootschap, in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap genieten of om enigerlei reden titularis van zijn, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

5. Gezegde overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen;

- alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

3. -Vaststelling van de vetwezenliikinq van de fusie:

De vergaderingen stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te cikteren dat ten gevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschappen betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken en dat bijgevolg:

- de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de overgenomen vennootschap werd overgedragen aan de overnemende vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

K Belgisch Staatslllad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch, Staatsblad

In de eerstkomende jaarvergadering waarbij kwijting zal worden verleend aan de bestuurders van de naamloze vennootschap "VLAGA" zal eveneens kwijting worden gegeven aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap "VLAEMYNCK IMMO" tot de verwezenlijking von de fusie.

VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT.

P, VERHAEGHE- Notaris te Veurne.

Terzelfder tijd hiermee neergelegd :

- gelijkvormig afschrift van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAGA

Adresse
BERKENLAAN 13 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande