VLEVAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VLEVAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.063.433

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 18.07.2014 14313-0373-009
09/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IINIIIIAIIII IIVIII

*19010 76*

I~

rci,tif±i gelegd ter griffie vin as

-echtbank van koophandel

Brugge  a " {;" tenue

0 DEC, 2013

Qz E.r

iie De rIrn fer

Ondernemingsnr : 0454.063.433

Benaming

(voluit) : VLEVAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Rijselstraat 126

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op, zesentwintig december tweeduizend en dertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze vennootschap VLEVAR, met zetel te 8820 Torhout, Rijselstraat 126.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van elf december tweeduizend en dertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een Potaal bruto bedrag van tweehonderdvierenzeventigduizend vierhonderdvierenveertig Euro en vierenveertig cent (274.444,44 ¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en overgedragen winsten van de vennootschap.

Deze dividenden werden op elf december tweeduizend en dertien betaalbaar gesteld door effectieve uitkering in geld aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben hierbij uitdrukkelijk verklaard het verkregen netto-bedrag onmiddellijk te blokkeren op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in het kapitaal op te nemen in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

2, De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderdzevenenveertigduizend Euro (247.000,00 ¬ ) om het te brengen van tweeënzestigduizend Euro (62.000,00 ¬ ) op driehonderdennegenduizend Euro (309.000,00 ¬ ), door inbreng in speciën, zonder creatie van aandelen, doch door verhoging van de fractie waarde van de aandelen.

3. Onmiddelijk verklaren de bestaande aandeelhouders in te schrijven op voorgezegde kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij geplaatst hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Record Bank te Brussel, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door de voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om door mij bewaard te worden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Hierdoor is het kapitaal gebracht op driehonderdennegenduizend Euro (309.000,00 E).

4. De vergadering besluit daarop artikel 5 van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDENNEGENDUIZEND EURO (309.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht,"

5. De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

6. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoordineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, en de gecoördineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

1 fi: :. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ru le

Gent Afdeling Oostende

De griffier

Ondernemingsnr : 0454.063.433 Benaming

(voluit) : VLEVAR (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Rijselstraat 126 (volledig adres)

Onderwerp akte ; OMVORMING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze vennootschap VLEVAR, met zetel te 8820; Torhout, Rijselstraat 126, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0454.063.433, B.T.W.' nummer BE 454.063.433.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur= de dato acht december tweeduizend en veertien, opgesteld bij toepassing van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien waarin deze omstandig de door hen voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, aangezien alle leden van de vergadering erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

2. De vergadering besluit daarop het doel van de vennootschap te wijzigen door artikel 3 van de statuten te,

vervangen door de volgende tekst :

"De vennooschap heeft tot doel

L VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband' staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen' voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in. de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het realiseren van industriële projecten inzake matrijzenbouw, industriële automatisatie en prototype-' machinebouw.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6, De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

3, De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur de dato acht december tweeduizend en veertien, ter toelichting van de omzetting van de vennootschap, met in bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN CAUTER-SAESYS & Co, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Lieve Bauwensstraat 20-22, alhier vertegenwoordigd door Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, de dato negen december tweeduizend en veertien, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oostende.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor luiden als volgt

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werd de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2014, van de Naamloze Vennootschap VLEVAR overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren gecontroleerd, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt E 753 491,83 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 309 000,00."

4, De vergadering besluit daarop de naamloze vennootschap VLEVAR om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van naamloze vennootschap VLEVAR zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de benaming van de vennootschap, het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva;

- dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van aandeelhouders;

- dat het kapitaal bedragende DRIEHONDERDENNEGENDUIZEND EURO (309.000,00 EUR) zal vertegenwoordigd worden door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Iedere aandeelhouder van de omgezette naamloze vennootschap zal per één aandeel van de naamloze vennootschap één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen onder hen reeds bestond, onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap;

- dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden, en zal geschieden onder het voordeel van

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge a) artikel 775 van het Wetboek van Vennootschappen;

b) en artikel 121 §1 van het Wetboek der Registratierechten.

- dat door het feit van de omzetting geheel het vermogen van de naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke, zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aangebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld, in al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap waarvan zij de voortzetting is en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen.

5. De vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met de genomen besluiten en met de eigen aard van de vennootschap, vast te stellen als volgt :

Statuten bij uittreksel.

Een besloten vennootschap met beperk-ite aan-Isprake-Rijkheid hebben opgericht onder de benaming VLEVAR met zetel te 8820 Torhout, Rijselstraat 126.

De vennootschap heeft tot doel:

h VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het realiseren van industriële projecten inzake matrijzenbouw, industriële automatisatie en prototypemachinebouw.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDENNEGENDUIZEND EURO (309.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tweehonderdvijftig (1.250) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Hetkapitaal kan vertegenwoordigd .

, zijn door aandelen met of zonder stemrecht. Het kapitaal is volledig onderschreven en 'volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

" vennoten. Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. tedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering zal gehouden worden op éénendertig maart van ieder jaar om negentien uur op de . maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van Ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijlçverdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

6. De vergadering besluit het ontslag van de bestuurders in functie van de naamloze vennootschap te aanvaarden, namelijk 1) mevrouw VANDOOLAEGHE Martine, bestuurder van vennootschap, wonende te 8820 Torhout, Rijselstraat 126, 2) de heer NOPPE Bart, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8820 Torhout,

" Bollestraat 29, en 3) mejuffrouw NOPPE Annelies, bestuurder van vennootsohappen, wonende te 9850 Nevele, 't Vlietje 6, en besluit tevens dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkoménde jaarvergadering aan de zaakvoerders eveneens zal gelden als kwijting aan de opdracht der ontslagnemende bestuurders voor het door hen gevoerde beleid.

En onmiddellijk na voorgaand ontslag van de lasthebber en de bestuurders werd een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VLEVAR, waaraan alle aandeelhouders deelnemen, en die bij eenparigheid van stemmen ' besliste

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder voor onbepaalde duur;

b) dat als nlet-statutaire zaakvoerder mevrouw VANDOOLAEGHE Martine, bestuurder van vennootschap, wonende te 8820 Torhout, Rijselstraat 126, aangesteld wordt, die bij deze verklaart de opdracht te hebben aanvaardt, onder de bevestiging dat zij niet getroffen wordt door énige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vergadering besluit geen commissaris te benoemen daar de vennootschap niet voldoet aan de normen ' die tot de aanstelling van een commissaris verplichten.

7. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de " griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD,

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, "

het bijzonder verstag van de aangestelde bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 19.06.2013 13185-0381-009
19/04/2013
ÿþ Mod Woed 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

roecte;gs;liee ter gtiZca vtrmt

rechtbi''r vn koop.

Bru " . . e  afe`zling t~ ~i" :~~~

y 0 APR. Mme

rie nrrffffa.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort)

0454.063.433

VLEVAR

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

RIJSELSTRAAT 126, 8820 TORHOUT

Herbenoeming bestuurders

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 2 april 2013 op de zetel van de vennootschap blijkt dat mevrouw Martine Vandoolaeghe, mevrouw Annelies Noppe en de heer Bart Noppe, herbenoemd werden als bestuurders voor een periode van 6 jaar, Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering over het boekjaar 2018 te houden in 2019. Uit de aansluitende vergadering van, de raad van bestuur blijkt de herbenoeming van mevrouw Martine Vandoolaeghe als gedelegeerd-bestuurder en ais voorzitter van de raad van bestuur en dit voor de duurtijd van haar mandaat als bestuurder.

Martine Vandoolaeghe,

gedelegeerd bestuurder

Op de Laatste biz. van t,itik e verntetden : Recto . I" 4am en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij Lean de persoio)nteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 17.07.2012 12298-0336-014
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 30.08.2011 11459-0006-015
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.03.2010, NGL 28.06.2010 10218-0138-015
08/02/2010 : IE036565
17/07/2009 : IE036565
26/06/2008 : IE036565
18/06/2007 : IE036565
29/05/2007 : IE036565
16/06/2005 : IE036565
02/07/2004 : IE036565
15/07/2003 : IE036565
06/07/2001 : IE036565
27/04/2001 : IE036565
21/07/2000 : IE036565

Coordonnées
VLEVAR

Adresse
RIJSELSTRAAT 126 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande