VLIENDERHOF

BV CVBA


Dénomination : VLIENDERHOF
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 435.532.968

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.05.2014, NGL 05.06.2014 14151-0213-013
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.05.2013, NGL 25.06.2013 13204-0414-012
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.05.2012, NGL 15.06.2012 12171-0471-014
29/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



yMONITE~~ %

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 2 APR. 2011

Griffie De griffier,

2 0 -04- ~0n

STAATSBLAD ~ ~

BE-~Ur~

Voor- 1111

behoud( " 11065748'

aan he

Belgisc

Staatsbl.

ó





DI~EÇT-ION~GE

r

Ondernemingsnr: 0435.532.968

Benaming @D Verlaw Advocatenkantoor

(voluit) :

Rechtsvorm :

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

cooperatieve vennootschap met beperkte

aansnrakeliikheid

Filips de Goedelaan 11

8000 Brugge

Tekst : statutenwijziging

Zetel :

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering opgemaakt door Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge op 29 maart 2011, geboekt te. Brugge Registratie IV bevoegd voor registratie op 04 april 2011 acht bladen geen verzendingen boek 220 blad 59 vak 07. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR). (getekend) de eerstaanwezend inspecteur a.i. Billiau B. dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met, handelsvorm van een CVBA @D VERLAW ADVOCATENKANTOOR beslist heeft:

.1) De algemene vergadering beslist heeft de naam van de vennootschap te wijzigen in' VLIENDERHOF.

~De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen.

2) De algemene vergadering beslist heeft het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van huidige tekst van artikel 4 van de statuten door de volgende; tekst en dienovereenkomstige aanpassing van het artikel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen alle advies-, diensten-, expertise-, opleidings- en; bijstandsopdrachten van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het', uitoefenen van activiteiten van syndicus en makelaar in onroerend goed en dit in de. ;.meest ruime zin.

fjHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. (Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke. ti

::rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, i

3;verkopen, ruilen, onderhouden, verhuren, huren en uitbaten van onroerende goederen; 1::de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende

p goederen, alsmede alle handelingen

;:die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard I

,zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede ';zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen !;aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

IHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te

_~__ ,richten en_._._ _rechtspersonen _ en..._ vennootschappen het. _ stimuleren, ___.,de_..,. planning, de_

~ coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, verenigingen en ondernemingen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere rechtspersonen, verenigingen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of enige andere wijze.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap niet langer een burgerlijke aard heeft.

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig artikel 1 lid 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam VLIENDERHOF ."

3) De algemene vergadering beslist heeft dat de jaarvergadering van de vennootschap voortaan zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand mei om veertien uur.

4) De algemene vergadering beslist heeft de verschillende categorieën van aandelen af te schaffen.

5) De vergadering beslist heeft volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het Wetboek van vennootschappen.

UITTREKSEL

NAAM: VLIENDERHOF.

ZETEL: 6000 Brugge, Filips de Goedelaan 11

DUUR: onbepaalde tijd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen alle advies-, diensten-, expertise-, opleidings- en bijstandsopdrachten van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van activiteiten van syndicus en makelaar in onroerend goed en dit in de meest ruime zin.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, onderhouden, verhuren, huren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

sa Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, verenigingen en ondernemingen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere rechtspersonen, verenigingen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of enige andere wijze.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL: Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 EUR), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Als er slechts één bestuurder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door twee bestuurders wordt bestuurd, mag iedere bestuurder, alleen optredend, alle bestuurshandelingen stellen.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Het bestuursorgaan bekleedt de meest uitgebreide bestuur- en

beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt binnen de bevoegdheid van het bestuursorgaan.

De Raad van Bestuur kan, ingeval er meer dan twee bestuurders zijn, het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meerdere van zijn leden, of aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: De vennootschap wordt ten aanzien van derden, in en buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door een bestuurder die alleen kan optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of de gedelegeerden voor dit bestuur die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zondag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De rechtspersonen en de onbekwamen mogen evenwel,

" " '0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING: De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is/zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, hij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. ONTSLAG: De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van volgende bestuurders, zoals door hen ter kennis gebracht aan de vennootschap per schrijven van achtentwintig maart laatst.

- de Heer Demaegdt, Paul Georges Camiel, wonende te 8420 De Haan, Alphonse Franskinlaan 5;

- Mevrouw Ryelandt, Marleen Bertha Odila, wonende te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 267.

BENOEMINGEN: De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot bestuurder te benoemen voor de duur van zes jaar vanaf heden:

- de bvba Business Offices, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Filips de Goedelaan 11. Ondernemingsnummer 0437.640.442, rechtspersonenregister Brugge. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid Mevrouw Van Elslander, Martina Julia Maria, wonende te 8340 Damme, Vlienderhaag 1.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- verslag van het bestuursorgaan

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.01.2011, NGL 22.03.2011 11065-0114-016
02/03/2011
ÿþI ,1

(M,

III Il110III3310=IIIAI~ IIIII

=1

Griffie

LÜikB ...

be a B, Ste

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter grEffie van de akte

PQN ÉUR QEL:-

DI~ECT1 N

2 3 -02- 2011

ELG SCH STAAT:-7

i SBL,^ " . De grif6er,

eEsruuR -

NtERGELE.D ter GR1FFlb der

RECHTBANK VAN KOOPi-IANDEL TE

I

~ RUGGE (Afdeling Brugge)

°A. 9 't FEB. 2011

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Tekst :

0435.532.968

@D Verlaw Advocatenkantoor

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte

aansnrakeliikheid

Filips de Goedelaan 11

8000 Brugge

verkoop van algemeenheid

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester François BLONTROCK, notaris ster standplaats Brugge op 2 februari 2011, geboekt te Brugge Registratie IV bevoegd voor registratie op 07 februari 2011 twee bladen één verzendingen boek 220 blad 44 vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR). (getekend) De eerstaanwezend inspecteur LAGA E.G. dat de algemeenheid van de vennootschap werd verkocht aan Ad Verlaw Advocatenkantoor, burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Filips de Goedelaan 11. Ondernemingsnummer 0831.550.019 ;rechtspersonenregister Brugge.

iDe algemeenheid werd verkocht volgens boekhoudkundige staat afgesloten op iéénendertig december tweeduizend en tien, onverminderd hetgeen vermeld inzake de goodwill. De datum van dewelke de verrichtingen met betrekking tot de algemeenheid van de overdragende vennootschap worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op één januari tweeduizend en elf.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal

03/01/2011
ÿþe.

In de bljlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L7tRrziCTI`

1111

-.~

2L ~ ~  ~2 e.

- r...

Luik B

*11000614"

v"

$Ei GISeL" ;-~

~~_STUUr-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0435.532.968

(voluit) : @D Verlaw Advocatenkantoor

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Zetel : coöperatieve vennootschap met beperkte

Onderwerp akte : aansnrakeliikheid

Filips de Goedelaan 11

8000 Brugge

Tekst : neerlegging voorstel tot overdracht onder bezwarende titel van een algemeenheid

Neerlegging van de akte "voorstel tot overdracht onder bezwarende titel van een algemeenheid ingevolge artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen" verleden voor notaris Franços Blontrock te Brugge op zeven december tweeduizend en tien, geboekt te Brugge Registratie IV bevoegd voor registratie op 13 december 2010 drie bladen twee verzendingen boek 218 blad 45 vak 9. Ontvangen 25,00 euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur LAGA E.G.

Getekend,

Notaris François Blontrock te Brugge

07/09/2010 : BGT000163
18/06/2009 : BGT000163
04/09/2007 : BGT000163
18/12/2006 : BGT000163
28/08/2006 : BGT000163
13/06/2005 : BGT000163
20/07/2004 : BGT000163
25/07/2003 : BGT000163
21/10/2002 : BGT000163
12/06/2001 : BGT000163
03/07/1999 : BGT000163
26/03/1997 : BGT163
01/01/1997 : BGT163
17/11/1993 : BGT163
01/01/1993 : BGT163
03/08/1990 : BGT163
31/05/1990 : BGT163
28/11/1989 : BGT163
16/02/1989 : BGT163
04/11/1988 : BGA6637

Coordonnées
VLIENDERHOF

Adresse
FILIPS DE GOEDELAAN 11 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande