VOETBAL SPORTING CLUB WIELSBEKE, AFGEKORT : VOETBAL S.C. WIELSBEKE

Association sans but lucratif


Dénomination : VOETBAL SPORTING CLUB WIELSBEKE, AFGEKORT : VOETBAL S.C. WIELSBEKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 457.998.663

Publication

02/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



111111111!RIMI jll 1111 1111

Rechtbank van KOOPHANDEL

"

Gent,

- 5 JUNI 2014

aWriiiSRTRIJK

BEL

MONITEUR E 26 -Os- 2f.114

ELGE

S C

1SCH STA!

Ondernemingsnr : 0457.998.663

Benaming

(voluit) : Voetbal Sporting Club Wielsbeke in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Kortrijkstraat 12,8560 Wevelgem

Onderwerp akte: sluiting vereffening

Uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 27 december 2013 blijkt ondermeer het volgende:

Nadat door de vereffenaar verslag werd uitgebracht omtrent de vereffeningswerkzaam heden, verklaart de vergadering zich unaniam akkoord met de door de vereffenaar uitgevoerde werkzaamheden en betalingen.

De vergadering besluit vervolgens met éénparigheid van stemmen volledige en algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en verklaart dat de vzw opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vzw zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard blijven op navolgend adres: Oostdreef 19 te 8720 Wakken.

De vergadering geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de bekendmaking van de besluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Piet Dujardin

Voor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/04/2011
ÿþ LuL a 1 MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

~IINIIIIBNflII I~IIIh N

*11061]61

Ondernemingsnr : 0457.998.663

Benaming

(voluit) : Voetbal Sporting Club Wielsbeke

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : VZW

8720 Wakken, Oostdreef 19

vervroegde ontbinding - ontslag bestuurders - benoeming vereffenaar - bevoegdheden vereffenaar - verplaatsing maatschappelijke zetel



Uit de notulen van de Algemene Vergadering van de leden van de VZW gehouden op 24 maart 2011 blijken onder meer navolgende beslissingen te zijn genomen:

1. beslissing tot de vervroegde ontbinding van de VZW, zodat de VZW vanaf heden enkel nog bestaat voor haar vereffening

2. kennisname van het ontslag van de leden van de raad van bestuur als gevolg van de ontbinding:

- de heer De Leersnyder Jean-Pierre, wonende te 8500 Kortrijk, Patersmotestraat 41;

- de heer Vanhoutte Hendrik, wonende te 8500 Kortrijk, Jan Palfijnstraat 14;

- de heer Desloovere Lieven, wonden te 8710 Wielsbeke, Seringenstraat 4;

- de heer Vermeulen Bruno, wonende te 8720 Wakken, Oostdreef 19; en

- de heer De Leersnyder Frans, wonende te 8710 Wielsbeke, Nieuwstraat 30A.

Aan de bestuurders wordt kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Aangezien is gebleken dat het ontslag van de heer Demets Rik, wonende te 8710 Wielsbeke, Abeelestraat 26 C, als bestuurder van de VZW, aangeboden middels schrijven van 7 april 2009, nog niet werd gepubliceerd, wordt dit hierbij ook rechtgezet.

3. aanstelling van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BVBA Dujardin & Partners, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, als vereffenaar van de VZW.

4. vaststelling van de bevoegdheden en machten van de vereffenaar:

De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht. De vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar zal alle mogelijke schuldeisers, bij aangetekend schrijven, verzoeken het bedrag van hun schuldvordering kenbaar te maken, de nodige overtuigingsstukken te voegen bij de aangifte van schuldvordering en tevens aan te duiden op welke wettige reden van voorrang (voorrecht, hypotheek of pand) zij aanspraak maken.

Wanneer de ingeroepen reden van voorrang of het bedrag van een schuldvordering voor betwisting vatbaar is en poging tot minnelijke regeling geen resultaat heeft opgeleverd, zal de vereffenaar namens de VZW in vereffening, de nodige rechtsvorderingen tot vaststelling van de schuldvorderingen laten inleiden voor de bevoegde rechtbanken.

De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om aile formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, de bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de VZW in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

6. verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de VZW naar het kantoor van de vereffenaar, gelegen aan de Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, dit met het oog op de praktische uitvoering van de vereffening.

Aldus getekend:

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vereffenaar

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

l Staatsblad

Coordonnées
VOETBAL SPORTING CLUB WIELSBEKE, AFGEKORT : …

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 12 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande