VR PLASTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VR PLASTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 873.792.331

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.06.2014 14223-0476-015
25/10/2012
ÿþ Motl 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*121]6194*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruc qe)

1 6 O n, 2012

t"rie-

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr ; 0873.792.331

Benaming

(voluit) : VR PLASTICS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Kanegemstraat 2

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING! KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Godelieve Monballyu, notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Godelieve Monballyu', met zetel te Pittem, 0889.115.163, RPR Brugge op drie oktober tweeduizend en twaalf, Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, zestien bladen, twee verwijzingen, op vier oktober tweeduizend en twaalf; Reg.: 5, Boek: 436, Blad: 80, Vak: 4; Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR); de e.a. inspecteur (getekend) Isabel Lambert; dat door de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VR PLASTICS, met zetel te 8700 Tielt, Kanegemstraat 2, RPR Brugge, BTW-nummer BE-0873.792.331, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen: EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VOORAFGAANDE VERSLAGEN BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, met name van mevrouw Marleen Hosto, bedrijfsrevisor, handelend als vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ernst & Young & Partners, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder van de vennootschap VR Plastics.

Verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt tevens kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt door de heer Leon Van Reybrouck te Tielt op zes augustus tweeduizend en twaalf.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura van het hierna beschreven onroerend goed, ten bedrage van één miljoen vierhonderd tweeënzeventigduizend zeshonderd zestig euro (1.472.660,00 EUR) om het te kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 EUR) op TWEE MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESTIG EURO (2.672.660,00 EUR), en dit zonder creatie en uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen.

Voormelde vennoten, de echtgenoten Leon VAN HEYBROUCK-MESTDAGH Christiane, voornoemd, hierna ook genoemd "de inbrengers" verklaren het hierna beschreven hen toebehorend onroerend goed in de vennootschap in te brengen, te weten:

Beschrijving van het ingebrachte onroerend goed

*Beschrijving volgens recent kadastraal uittreksel

STAD TIELT, tweede afdeling

Een MAGAZIJN op en met grond gelegen te 8700 Tielt, Zegersstraat 2, kadastraal bekend te Tielt, tweede afdeling, Sectie E, nummer 679/H met een oppervlakte van EEN HECTARE TWINTIG AREN (01ha20a00ca) en een kadastraal inkomen van achtduizend tweehonderd negenenvijftig euro (8.259,00 EUR).

Verklaring

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van het hoger beschreven ingebrachte onroerend goed, dat zich van nu af ter beschikking van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zal bevinden, er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Vergoeding  aanvaarding

Het ingebrachte onroerend goed vertegenwoordigt een globale waarde van één miljoen vierhonderd tweeënzeventigduizend zeshonderd zestig euro (1.472.660,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er, met de toestemming van alle verschijners, geen nieuwe aandelen gecreëerd of uitgegeven maar wordt gezien de gelijke inbreng van beide vennoten en de bestaande gelijke verdeling van de bestaande aandelen de fractiewaarde van de bestaande duizend tweehonderd (1.200) aandelen dienovereenkomstig aangepast en gebracht van een fractiewaarde van duizend en zevenentachtig euro achtennegentig cent (1.087,98 EUR) per aandeel (1.305.573,00 / 1.200) op tweeduizend tweehonderd zevenentwintig aura tweeëntwintig cent (2.227,22 EUR) per aandeel (2.672.660,00 / 1.200) hetgeen door de vennoten uitdrukkelijk wordt aanvaard, zodat de heer Leon VAN REYBROUCK, voornoemd, die aanvaardt na deze kapitaalverhoging zeshonderd (600) aandelen zal bezitten, zonder aanduiding van nominale waarde doch met een breukwaarde van éénduizend tweehonderdste (1/1.200ste) en mevrouw Christiane MESTDAGH, voornoemd, die aanvaardt, na deze kapitaalverhoging zeshonderd (600) aandelen zal bezitten, zonder aanduiding van nominale waarde doch met een breukwaarde van één/duizend tweehonderdste (111.200ste).

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen vierhonderd tweeënzeventigduizend zeshonderd zestig euro (1.472.660,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT  HERFORMULERING STATUTAIRE BEPALING BETREFFENDE DE VEREFFENING

De vergadering wenst artikel 30 van haar statuten in overeenstemming te brengen met artikel 184 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zoals gewijzigd ingevolge de wetten van twee juni tweeduizend en zes en tweeëntwintig april tweeduizend en twaalf. Dienaangaande beslist de vergadering het bestaande artikel 30 van de statuten volledig te schrappen en te vervangen door het hierna vermelde nieuwe artikel 30 dat zal luiden als volgt:

'Artikel 30.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders ais vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan en dit op eenzijdig verzoekschrift ondertekend door een advocaat, notaris of door de zaakvoerder van de vennootschap. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.'

VIJFDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Rekening houdend met voormelde beslissingen worden artikel 5 en artikel 30 van de statuten aangepast zodat zij voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zeshonderd tweeënzeventigduizend zeshonderd zestig euro (2.672.660,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Artikel 30. - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. ls daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan en dit op eenzijdig verzoekschrift ondertekend door een advocaat, notaris of door de zaakvoerder van de vennootschap. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

ZESDE BESLUIT - OPDRACHT TOT UITVOEREN BESLUITEN

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om voorgaande besluiten uit te voeren en

dienaangaande alle nodige en nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en documenten te

ondertekenen.

ZEVENDE BESLUIT OPDRACHT COORDINATIE STATUTEN

Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de instrumenterende notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze

gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Godelieve Monballyu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging,

- gecoördineerde statuten,

- verslag zaakvoerder,

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vd'or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12208-0086-015
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 19.06.2011 11181-0355-015
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 26.06.2010 10222-0450-015
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 24.06.2009 09286-0016-015
23/04/2015
ÿþmod 11.1

w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

M

NSTEUR B LGE NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

5 -04- 2015 0 7 APR 2015

SCH STAA" SB D Griffie

1:.Azoa ng. _g.rugge

De griffier

lIiI111111uu111§u1111

BELG

Qndernemingsnr : 0873.792.331

Benaming (voluit) : VR PLASTICS (verkort) :

"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kanegemstraat 2

8700 Tielt

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - OMVORMING VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0502.854.532 op 16 maart 2015, geregistreerd te Oostende-AA op 18 maart 2015, Register 5, Boek 000, Blad 000, vak; 5257, ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) dat door buitengewone algemene; vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VR; PLASTICS, met zetel te 8700 Tielt, Kanegemstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te; Gent, (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0873.792.331 en BTW-nummer 0873.792.331 met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT TOELICHTING VERSLAGGEVING

e) Een bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 18 februari 2015 houdende het voorstel en toelichting betreffende de omvorming van de vennootschap met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2014 werd door de zaakvoerder ten behoeve van de vergadering nogmaals toegelicht.

b) De vergadering verkreeg tevens toelichting omtrent het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt de dato 2 maart 2015,

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder de dato 18 februari 2015, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag van bedrijfsrevisor, zijnde van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Assurance Services", met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, BTW BE- 438.703.284, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor, en van de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden i samengevat, afgesloten per 31 december 2014.

De vennoten erkennen beide kennis te hebben genomen van deze beide verslagen en hun bijlage. Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa afgesloten per 31 december 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor, worden aan ondergetekende notaris overgemaakt, die het in zijn dossier zal bewaren en samen met een afschrift van deze akte zal neerleggen op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Leen DEFOER, luiden als volgt: "Onze werkzaamheden van beperkt nazicht zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per

31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden van beperkt nazicht, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er geen feiten of elementen aan het; licht gebracht die ons zouden doen besluiten dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

1 mod 11.1

plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 31 december 2014, 2.891.007,41 euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapkaal van 2.672.660, 00 euro.

Aldus+~ opgesteld en beëindigd te Gent op 02 maart 2015, Ernst & Young Assurance Services BV CVBA,

vertegenwoordigd door Leen Defoer bedrijfsrevisor'

TWEEDE BESLUIT - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een Naamloze Vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal van twee miljoen zeshonderdtweeënzeventigduizend zeshonderdzestig euro (2.672.660,00 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door duizend tweehonderd (1200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdste (111200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elke aandeelhouder zal één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de duizend tweehonderd (1200) aandelen van de naamloze vennootschap als volgt toebedeeld;

- aan de heer Leon VAN REYBROUCK, voornoemd, die aanvaardt zeshonderd (600) aandelen op zijn naam;

- aan mevrouw Christiane MESTDAGH, voornoemd, die aanvaardt zeshonderd (600) aandelen op haar naam;

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de comptabiliteit die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0873.792.331 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

DERDE BESLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer Leon VAN REYBROUCK als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering beslist dat de decharge die zal worden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten op 31 december 2014, ook zal gelden voor het tot op heden gevoerde beleid van de heer Leon VAN REYBROUCK voornoemd.

VIERDE BESLUIT - BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen te benoemen als bestuurders van de naamloze vennootschap:

- de heer Leon VAN REYBROUCK, voornoemd;

- mevrouw Christiane MESTDAGH, voornoemd;

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De heer Leon VAN REYBROUCK, mevrouw Christiane MESTDAGH, allen voornoemd, verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten uitdrukkelijk op artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een naamloze vennootschap in principe drie bestuurders dient te hebben.

Wanneer de vennootschap echter is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, dan mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN BETREFFENDE DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP VR PLASTICS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



mad 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt bij wijze van uittreksel

HOOFDSTUK I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "VR PLASTICS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kanegemstraat 2.

Deze mag worden overgebracht in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door enkele beslissing van de raad van bestuur, Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten en met inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij enkele beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- het vervaardigen, bewerken, groot- en kleinhandel van verpakkingsmateriaal in kunststof;

- de fabricage en handel, verhuur en leasing, de in- en uitvoer alsook commissionairschap betreffende verpakkingsmaterialen in kunststof waaronder plastiek;

- het verwerken en fabriceren van plastiek in al haar vormen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar gcederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN

ZESHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERDZESTIG EURO (2.672.660,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1200) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdste (1/1200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel bij de oprichting of op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 14 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vast vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail, of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve ln geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur warden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders, De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders,

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat deze opdracht betrekking kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende de werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht genomen worden.

Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité.

Het mandaat van bestuurder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden ais gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de Leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwei kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

'. mari 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

OPROEPING.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden vert de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in artikel 28 van deze statuten, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. De eigenaars van de aandelen op naam dienen ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering , de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetei van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het randschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties, alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone en de bijzondere, verdagen met drie weken, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze verdaging doet de genomen besluiten vervallen.

Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of bij gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de vergadering opgeroepen en toegelaten, mits zij de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en zal definitieve besluiten nemen. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem, behoudens de in de wet bepaalde gevallen van schorsing van het stemrecht.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouders aan het Belgisch Staatsblad

e l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.. HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING.

VERLIEZEN.

a)Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. b)Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c)Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuursorgaan, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

ZESDE BESLUIT - MACHTIGING AAN DE BESTUURDERS

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT - VOLMACHT

Notaris Bart Cluyse wordt hierbij gemachtigd en gelast over te gaan tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan advocatenkantoor Eubelius en Partners, RPR 0460.946.968, met exploitatiezetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37, evenals haar bedienden en aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten betreffende deze statutenwijziging te vervullen met inbegrip van eventuele wijzigingen bij het ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen.

RAAD VAN BESTUUR

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd bestuurder.

Bij éénparigheid van stemmen beslist de raad: De heer Leon VAN REYBROUCK, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.05.2008, NGL 24.06.2008 08281-0336-015
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 20.06.2007 07256-0012-015
18/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEIriUtLE(àL)

QNITEUR EEl_G griffie Rechtbank Koophandel

1 -06- 2015 fl 5 JUN 2015

BEL3ISCH STAfJEr,I.AD

Gent AfdellegiÉ#Fre.tgge

Dé griffier.

M

Ondernerningsnr : 0873792331

Benaming

(volutt) : VR PLASTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanegemstraat 2, 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering van 4 mei 2015 blijkt dat benoemd werden tot bestuurder met

ingang van 4 mei 2015 tot de jaarvergadering die gehouden wordt in 2020 :

- Johan Van Reybrouck, Centrumlaan 86, 9800 Deinze

- Luk Van Reybrouck, Zuidstraat 15, 9160 Lokeren

- Hans Van Reybrouck, Sluiskouter 28, 9800 Deinze

Leon Van Reybrouck

Gedelegeerd bestuurder

Bidagen bij-het Belgiseh-Staatsblad 18/0612013 - Aii exex d Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterend, notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dei den te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0417-016

Coordonnées
VR PLASTICS

Adresse
KANEGEMSTRAAT 2 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : Kanegem
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande