VRT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VRT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.532.940

Publication

03/11/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte NEERGELEGD

íffie IRechtbaniç Koophande~T

16 OKT 2014

2 7 -1J- 2014

Gent Afdeling Brugge

3ELG1SCH STAATSBLO Gpbigrlffier

mod 11.1

. *.

bel I N

a

BE Sta

III





MONTEUR BELGE

Ondernemïngsnr : 0880.532.940

Benaming (voluit) : VRT INVEST

(verkort) : #>t

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Posterijlaan 12

8740 Pittem

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse', met zetel: te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Brugge met, ondernemingsnummer 0502.854.532 op 29 september 2014, geregistreerd tee Oosterdel op 2 oktober 2014; Reg: 5, boek 773, blad 87, vak 17, ontvangen vijftig euro (¬ 50), De ontvanger, dat door De buitengewone algemene vergadering van de; vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd, "VRT INVEST", met zetel te 8740 Pittem, Posterijlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Brugge met ondernemingsnummer 0880.532.940 en BTW-plichtig onder nummer BE-880.532.940, met eenparigheid van: stemmen volgende besluiten werden genomen :

EERSTE BESLUIT -- VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT OTNBINDING

De algemene vergadering stelt de voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato 29 september 2014 over het voorstel tot ontbinding; opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd die op 27 september 2014 hetzij minder dan 3 maanden voor de buitengewone algemene vergadering werd vastgesteld.

De algemene vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van de revisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E.6, The Corporate Village, Elsinore Building, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Bruno POUSEELE opgesteld op 29 september 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor brengt verslag uit over de staat van activa en passiva opgesteld op 27 september 2014 die er aangehecht is.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende termen:

"7, BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA VRT INVEST met zetel te 8740 Pittem, Posterijlaan 12, een boekhoudkundige staat afgesloten op 27 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.107.714,51 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 589.710,59 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de

boekhoudkundige staat _opgesteld in discontinuïteit_ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 53.971,06 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 27 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA VRT INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 september 2014

Getekend

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele."

TWEEDE BESLUIT  VERVROEGDE ONTBINDING EN

INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLUIT -- VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT.

De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen en aangezien na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerders blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft ten aanzien van derden of dat de nodige gelden werden geconsigneerd.

De vergadering besluit aldus om geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstond heeft ondergetekende notaris de aandacht van de zaakvoerders gevestigd op de toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar. Dientengevolge aanvaarden de zaakvoerders, hier aanwezig om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren. Rekening houdend met het voormelde stelt de vergadering hierbij vast dat de

ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien de voorwaarden en

bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek Vennootschappen werden nageleefd. VIERDE BESLUIT  KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten verklaren voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerders, voornoemd, brengen verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De vennoten verklaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend.

VIJFDE BESLUIT -- SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering stelt dat de vennoten gemachtigd zijn het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennoten verklaren zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd VRT INVEST, hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

ZESDE BESLUIT  BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering besluit dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 8700 Tielt, Steenovenstraat

16.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan hun boekhouder, de heer VANDEINIELE Dirck Albert Maria André, geboren te Tielt op 1 juni 1954, (rijksregister nummer 54.06.01-059.20), wonende te 8700 Tielt, Abeelstraat 30, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om zelfs met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijzigingen bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe en vennootschapsbelastingen.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen als het nodige doen.

Voor ontledend uittreksel

NOTARIS BART CLUYSE

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte buitengewone algemene vergadering de dato 29 september 2014 - verslag van de zaakvoerder de dato 29 september 2014 met staat van activa en passiva de dato 27 september 2014

verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 september 2014

F.) Voot . behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 22.10.2013 13635-0405-009
17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 07.11.2011 11606-0360-009
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 02.09.2010, NGL 06.09.2010 10538-0462-009
12/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 31.10.2009, NGL 05.11.2009 09847-0127-009
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.09.2008, NGL 05.01.2009 09003-0016-009
22/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 25.10.2007, NGL 16.11.2007 07803-0218-008

Coordonnées
VRT INVEST

Adresse
POSTERIJLAAN 12 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande