VTSB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VTSB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.323.540

Publication

29/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-09-2014

Griffie

*14308602*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563323540

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VTSB

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper, op vierentwintig september tweeduizend veertien, waarvan een expeditie wordt neergelegd vóór registratie, blijkt dat door:

1/ de Heer VAN TORRE Dirk Edmond, geboren te Knokke op negenentwintig maart negentienhonderd zestig, nationaal nummer 60.03.29-301.13, echtgescheiden, wonende te 8900 Ieper, Vooruitgangstraat 16/3A.

2/ de Heer VAN TORRE Niels Kurt, geboren te Roeselare op achttien september negentienhonderd eenennegentig, nationaal nummer 91.09.18-267.03, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Jules Dessauvagestraat 11.

Een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : VTSB

3) ZETEL : Diksmuidsestraat 89, 8900 Ieper

4) DOEL : In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en/of als tussenpersoon, het uitvoeren van alle werkzaamheden die verband houden met de bouw, het onderhoud, de afbraak, van particuliere en industriële gebouwen, zoals daar zijn:

" Algemene bouwwerken;

" Betonwerken;

" Bewapening beton;

" Metaalwerken;

" Voegwerken;

" Elektriciteitswerken;

" Bekistingswerken

" Metselwerken

" Bouwen van individuele huizen

" Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen

" Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enz.

" Bouw van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke

" Bouw van autowegen en andere wegen, vliegvelden en sportfaciliteiten

" Overige waterbouw

" Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw

" Elektrische installatie

" Isolatiewerkzaamheden

" Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

" Stukadoorswerk

" Plaatsen van vloer- en wandtegels

Onderwerp akte :

Diksmuidsestraat 89 8900 Ieper

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen

" Plaatsen van behang

" Schilderen

" Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

" Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt: 1/ Door de Heer Dirk Van Torre, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van de helft van het kapitaal en waarvan hij drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem drie en negentig (93) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

2/ Door de Heer Dirk Van Torre, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van de helft van het kapitaal en waarvan hij drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem drie en negentig (93) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-schappen een bedrag, groot zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING te Ieper, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op drie en twintig september tweeduizend veertien.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering, die tevens de duur van hun opdracht bepaalt. De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor, ingevolge de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechts¬hande-lingen of tot een reeks rechtshandelingen. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegen¬woordigen zij de vennootschap in en buiten rechte elk afzonderlijk.

STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

1. De Heer Van Torre Dirk Edmond, geboren te Knokke op negenentwintig maart negentienhonderd zestig, nationaal nummer 600329-301-13, ongehuwd wonende te 8900 Ieper, Vooruitgangstraat 16.

2. De Heer Van Torre Niels Kurt, geboren te Roeselare op achttien september negentienhonderd

eenennegentig, nationaal nummer 910618-267-03, ongehuwd wonende te 8800 Rumbeke, Jules

Dessauvagestraat 11.

In geval van overlijden van deze laatste zal hij van rechtswege vervangen worden door de andere

vennoot.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder(s) is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een

statutenwijziging;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadsla¬gend bij

volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van

de algemene vergadering.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Jaarlijks wordt van de nettowinst een

bedrag van ten minste één twin¬tigste afgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vooraf¬neming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, mits de wettelijke beperkingen ter zake in acht genomen worden.

Het deel van de winst dat de Algemene Vergadering bestemd heeft voor uitkering zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde zaterdag van mei en dit om tien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op

één stem.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 21.07.2016 16353-0275-008

Coordonnées
VTSB

Adresse
DIKSMUIDSESTRAAT 89 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande