VUYLSTEKE VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VUYLSTEKE VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 402.773.593

Publication

27/12/2013
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

bet

aG Be Stal

;i

Onderwerp akte :Regime artikel 537 WIB - kapitaalverhoging - statutenwijziging - coördinatie

;i van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 9 december 2013, 'Geboekt drie blad geen; :; verzending te IEPER de 09 DEC 2013 Boek 182 blad 10 vak 10 Ontvangen: Vijftig euro nul cent (50,00 E) Jean-Pierre: i; LEMAIRE (getekend) E.A. Inspecteur a.i.', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmeni li besloten heeft hetgeen volgt :

ii 1.-De vergadering besluit tot toekenning overeenkomstig en in toepassing van de voorwaarden van artikel 537 van het; Wetboek van de inkomstenbelastingen van een tussentijdse dividenduitkering met betaalbaarstelling op heden, ten belope: van een bruto bedrag ad honderd eenennegentigduizend driehonderd drieëntwintig euro acht cent (191.323,08 EUR), na: aftrek van de verschuldigde roerende voorheffing ad tien procent (10%), bedragende netto honderd tweeënzeventigduizend honderd negentig euro zevenenzeventig cent (172.190,77 EUR), met mogelijkheid om individueel en vrijwillig dei schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde netto-dividend niet te ofitvangen in geld, maar; onm ddelliik in te brengen in het kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen (keuzedividend).

li De enige vennoot van de vennootschap verklaarde en bevestigde te dezen uitdrukkelijk, afzonderlijk, individueel en vrijwillig; zelfde schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen; inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage vani tien procent (10%) van het tussentijdse dividend. 2.-De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de door het bestuursorgaan aangestelde bedrjfsrevisor betreffende de inbreng in natura, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een col peratievel vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudend te 8600 Roeselare (Rumbeke) Kwadestraat 153/5, Accent Business Park, vertegenwoordigd door de Heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, de dato 29 november 2013. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VUYLSTEKE VERZEKERINGEN, bestaat uit de inbreng van dei dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA VUYLSTEKE VERZEKERINGEN zal verkregen hebben, mitst goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto: 172.190, 77 EUR, voor een inbrengwaarde van 172.190, 77 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van hetl beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van; iedere aandeelhouder, van oordeel a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren: i; inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van dei i; ingebrachte bestanddelen en voorde bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding vani de inbreng in natura; ii b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en;

;j de fractiewaarde en met het agio van de tegen de Inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd la

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 54 aandelen van de BVBA VUYLSTEKE VERZEKERINGEN, zonder vermelding van nominale waarde. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van dei ii voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VUYLSTEKE VERZEKERINGEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

ii Roeselare, 29 november 2013 (volgt de handtekening) BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven.CVBA, Vertegenwoordigd door Peter[, VANDEWALLE', De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan. De vergadering besluit vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren met een bedrag ad twintigduizend en; iI achtentachtig euro nul cent (20.088,00 EUR), om het kapitaal te brengen op achtendertigduizend zeshonderd achtentachtig euro nul cent (38.688,00 EUR), door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van vierenvijftig (64) aandelen zonder: aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale uitgifteprijs ad honderd; tinre nze.ventietizene__bonclerd_ negentig eUrO__ zevertenzeMentig._rapt_ :112.1917.7._EUR),__inbegrefen..een--slab le .

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III~iMu~~~~~iuMuu

*13195 5

Ondememingsnr: 0402.773.593

Benaming (voluit) :VUYLSTEKE VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : lepersestraat 50

8890 Moorslede

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

uitgiftepremie van honderd tweeënvijftigduizend honderd en twee euro zevenenzeventig cent (152.102,77 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

De Heer VUYLSTEKE Francis, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van zijn dividendvordering voor een bedrag ad honderd tweeënzeventigduizend honderd negentig euro zevenenzeventig cent (172.190,77 EUR), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op 9 december 2013 van het voormeld toegekend tussentijds netto dividend. lngevclge onderhavige inbreng wordt het verkregen totale nettobedrag - na inhouding van tien procent (10%) roerende vocrheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92 - van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen. De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard en wordt globaal geschat op honderd tweeënzeventigduizend honderd negentig euro zevenenzeventig cent (172.190,77 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de Heer VUYLSTEKE Francis, aanvaardende, van vierenvijftig (54) nieuwe kapitaalsaandelen op naam. Deze vierenvijftig (54) nieuwe aandelen uitgegeven aan de globale prijs ad honderd tweeënzeventigduizend honderd negentig euro zevenenzeventig cent (172.190,77 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie ad honderd tweeënvijftigduizend honderd en twee euro zevenenzeventig cent (152.102,77 EUR), welke geboekt zal warden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Deze vierenvijftig (54) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De voormelde globale schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend. 3.-De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren met honderd tweeënvijftigduizend honderd en twee euro zevenenzeventig cent (152.102,77 EUR), om het kapitaal te brengen op honderd negentigduizend zevenhonderd negentig euro zevenenzeventig cent (190.790,77 EUR), door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,

4.-De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd negentigduizend zevenhonderd negentig euro zevenenzeventig cent (190.790,77 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd en vier (104) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentigduizend zevenhonderd negentig euro zevenenzeventig cent (190.790,77 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd en vier (104) aandelen, zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van één honderd en vierde (1/104e, van het kapitaal.

5.-De vergadering besluit de eerste zin van artikel drie van de statuten aan te passen aan het besluit van het bestuursorgaan tot zetelverplaatsing tengevolge van de wijziging van het huisnummer van nummer 22B naar nummer 50, met ingang vanaf 1 juli 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 juli 2011 onder nummer 2011-07-15 i 0108265, door vervanging, zo volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hoorslede, Iepersestraat 502".

6.-Opdracht tot coördinatie.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 09.09.2013 13578-0291-014
15/07/2011 : IE002337
04/10/2010 : IE002337
25/09/2009 : IE002337
03/09/2009 : IE002337
08/09/2008 : IE002337
04/10/2007 : IE002337
03/07/2006 : IE002337
10/10/2005 : IE002337
10/12/2004 : IE002337
26/11/2004 : IE002337
03/03/2004 : IE002337
28/02/2003 : IE002337
16/11/2000 : IE002337
21/03/2000 : IE002337
18/04/1998 : IE2337
02/04/1996 : IE2337
14/09/1990 : IE2337
01/01/1989 : IE2337
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 31.08.2016 16557-0036-018

Coordonnées
VUYLSTEKE VERZEKERINGEN

Adresse
IEPERSSESTRAAT 50 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande