VYNCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VYNCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.139.047

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 23.08.2014, NGL 22.09.2014 14599-0527-014
15/03/2012
ÿþ1 ~

Mod Word 11.1

Luik B ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE 0g_

BELGISCH

tei %ararriE oo.

UR BEL(zj

_ECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE ('AfttAlirr Brugge)

3- 2012 -n: f-7 FEB. 2012

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaMs ss*

Ondememingsnr : 0875.139.047

Benaming

(voluit) : VYNCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Adries), Varenslaan 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERKLARING ZAAKVOERDER KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA

Neerlegging van de verklaring van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313, §3 W.Venn. naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Gedaan te Brugge (Sint-Andries), op 06!0212012.

Getekend:

De heer Nicolas Vyncke

Zaakvoerder

STAR Srr,.r,.

I Griffie i .er

T,

b III

E

Sk



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2012
ÿþ mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaosasls*

Vo beho aan Beiç staat

1S CH STA B2 ~AT LSGB~LAED RC~~tA Uº%

i0 '~r- nt~t~ ::ENiTBUR

29 -OL' EHKVA3KG~Ne42~~~03

Ondernemingsnr : BE0875.139 047

Benaming (vatuit) :Vyncke

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varenslaan 22

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerf akte :BVBA: verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor - kapitaalsverhoging - aanpassing der statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Henry Van Caillie te Brugge op 19 januari 2012, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor te Brugge op 25 januari 2012, boek 268 blad 36 vak 16, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van "VYNCKE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry van Caillie op 07 juli 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli 2005 onder nummer 05109063 en waarvan de statuten ongewijzigd zijn, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat blijkens artikel 313, §2 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor dienen opgemaakt te worden, aangezien de aandelen die op heden in voormelde vennootschap worden ingebracht recent gewaardeerd werden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid VANDELANOTTE

BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, blijkens het verslag de dato tweeëntwintig november tweeduizend en elf betreffende de waardering van de aandelen van de naamloze vennootschap INGENIUM.

De Algemene Vergadering verklaart te weten dat zij, ingevolge voormelde inbreng in natura zonder verslag van de bedrijfsrevisor, verplicht is binnen één maand na de effectieve datum van inbreng de formaliteiten vermeld in artikel 313, §3 van het Wetboek van vennootschappen te vervullen.

De eerste kapitaalverhoging wordt als volgt gerealiseerd:

Inbrengers, ingebrachte en toegekende aandelen:

De Heer Nicolas Vyncke, voornoemd, brengt in achtennegentig (98) aandelen van de naamloze vennootschap INGENIUM, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Nieuwe Sint-Annadreef 23, waarvoor hem achtenzestig (68) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VYNCKE worden toegekend.

Voorwaarden van inbreng van de hiervoor vermelde aandelen: "

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de alhier'

ingebrachte aandelen van de naamloze vennootschap INGENIUM, voornoemd, en zulks onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij van enige huur, gebruiksrecht, pand, beslag of beletsel dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou kunnen verhinderen.

2. De vennootschap zal vanaf heden de aan de ingebrachte aandelen verbonden lasten dienen te _ dragen.

Op de %aat.,t¬ blz tan Luik B vermelden . Recto islam en hoedanigheid van de Inst,iim,-nterprric notarts, hetzij van de 3Ei 0(9)n( nj be.oegd de rechtspersoon ten aar Ie:n n dt ider] te vertegenwoordigen

VerS~

Naair en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. De' inbrenger verklaart en bevestigt de: rechtmatige eigenaar te zijn van de ingebrachte aandelen, die de volgende actueel geraamde waarde hebben: de aandelen van de nv INGENIUM: afgerond elfduizend tweehonderd negenenzestig' euro tweeënnegentig cent (11.269,92 EUR) per aandeel.

4. De rechten, kosten en erelonen met betrekking tot deze inbreng zijn ten laste van de vennootschap.

Vaststelling van de eerste kapitaalverhoging:

De vergadering stelt daarop vast dat de inbreng van voornoemde aandelen gebeurd is en resulteert in een eerste kapitaalverhoging van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (6.324,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op vierentwintigduizend negenhonderd vierentwintig euro (24.924,00 EUR) en het ontstaan van een uitgiftepremie van één miljoen achtennegentigduizend honderd achtentwintig euro zeventien cent (1.098. 128,17 EUR).

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist om het kapitaal een tweede maal te verhogen met één miljoen achtennegentigduizend honderd achtentwintig euro zeventien cent (1.098. 128,17 EUR) om het te brengen van vierentwintigduizend negenhonderd', vierentwintig euro (24.924,00 EUR) op één miljoen honderddrieëntwintigduizend tweeënvijftig euro zeventien cent (1.123.052,17 EUR), door incorporatie van één' miljoen achtennegentigduizend honderd achtentwintig euro zeventien cent; (1.098. 128,17 EUR) van voormelde uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe' aandelen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te verlenen van het feit dat de voorgaande kapitaalsverhogingen effectief verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de vennootschap thans één mijoen honderddrieëntwintigduizend tweeënvijftig euro zeventien cent (1. 123.052,17 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd achtenzestig (268) aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel 5 der statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderddrieën twintigduizend ; tweeënvijftig euro zeventien cent (1. 123.052,17 EUR), vertegenwoordigd door; tweehonderd achtenzestig (268) aandelen, die elk één/tweehonderd achtenzestigste (1/2685`) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist om de zin 'Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zijn een college.' in artikel 9 van de statuten aangaande het bestuur van de vennootschap te schrappen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist om artikel 10 van de statuten te wijzigen als volgt:

"De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is."

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist om de woorden 'of bijstaan' toe te voegen tussen de woorden 'zich laten vertegenwoordigen' en 'door een accountant' in artikel 14 van de statuten,

ZEVENDE BESLUIT. _

De vergadering beslist om artikel 22 van de statuten te vervangen door hiernavolgende bepalingen om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving:

Artikel 22  Ontbinding.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden ' overgegaan.

Artikel 23 - Vereffenaars

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz van L1ik B verrdeíden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De Algemene Vergadering van de ontbonden vennootschap ,benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bïj gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is

" overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Artikel 24 - Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Ingevolge wat voorgaat schuift de nummering van de volgende artikels als volgt:

Artikel 23 -- Woonstkeuze wordt artikel 25 - Woonstkeuze ;

Artikel 24 - Gemeen recht wordt artikel 26 - Gemeen recht ;

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering beslist om een nieuw artikel in toe voegen onder 'Titel VII -

Verscheidene', die luidt als volgt:

"Artikel 27 - Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van: schuldvergelijking."

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering geeft met éénparigheid van stemmen opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

- een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

de dato 19 januari 2012;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de 'natste qlz van t_usF, B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vaan de per-30(u)riten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegonwootdigen

Verso Naam en handtekening

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.04.2011, NGL 25.05.2011 11120-0048-017
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.07.2010, NGL 09.08.2010 10392-0283-018
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 22.08.2009, NGL 24.08.2009 09604-0376-017
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 02.09.2008, NGL 29.09.2008 08747-0377-017
16/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.09.2007, NGL 11.10.2007 07770-0230-017

Coordonnées
VYNCKE

Adresse
VARENSLAAN 22 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande