VYVEY ERIC

Société en commandite simple


Dénomination : VYVEY ERIC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.628.679

Publication

30/03/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : o á 3 I it.2 2. 4 7 5 Benaming

(voluit) : Vyvey Eric

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oostendse Baan 134, 8470 Gistel

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichttingsakte van 14 maart 2010 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap; wordt opgericht tussen de hiemagenoemde vennoten:

De Heer Vyvey Eric, geboren op 9 april 1952 en wonende te 8470 Gistel, Oostendse Baan 134, die zal; optreden als beherende vennoot

Mevrouw Vandecasteele Maria, geboren op 8 april 1953 en wonende te 8470 Gastel Oostendse Baan 134,: die zal optreden als stilte vennoot

De naam van de vennootschap luidt: «Vyvey Eric».

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8470 Gistel, Oostendse Baan 134 .

De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen van sanitaire inrichtingen; van centrale verwarming met. water, stoom of gas en van bijkomende toestellen; van alle lood-, koper- en zinkwerk, installaties van: waterverzachters en van allerhande branders.

De import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud: van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

Groot- en kleinhandel in sanitaire toestellen en toebehoren.

Groot- en kleinhandel in alle toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties.

Groot- en kleinhandel in verwarmings-, keuken- en huishoudapparaten.

Het bedekken van gebouwen, metalen en niet-métaten dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen.

Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmaken van gebouwen anders. dan met asfalt en teer. Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

Vervaardiging en plaatsing van geprefabriceerde wanden en plafonds in alle constructies, gyproc werken,: stukadoorswerken en plafondwerken. Het aanbrengen van vloerdeklagen en bekleding van vloeren in allerlei: materialen zoals onder meer kunststofvloeren, vloeren in epoxy en polyurethaan.

Beheren van vermogens, van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruiten, doen: bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van: onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen. Het huren en verhuren van:. roerende en onroerende bedrijfsmiddelen en rechten, het verwerven en/of exploiteren van sub(licenties), octrooien, procédés en/of vergunningen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten; onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende; verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan; kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden' voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. "

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of' afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk; voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111101

liI

iveaergeiegtt ter grlttie van r

rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostenoe

op 1 8 MAARI 2011

Griffieva cf/

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR en is verdeeld in 100

aandelen, met een fractiewaarde van één/tiende van het kapitaal.

De heer Vyvey Erik heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 500 EUR.

Mevrouw Vandecasteele Maria heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 500 EUR.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de zaterdag van de maand november om 10 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Vyvey Eric , voornoemd.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2012 .

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de zaterdag van de maand november van het jaar

2012

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Boekhoudkantoor Carrewyn-Vyvey BVBA, gevestigd te 8470 Snaaskerke, Dorpsstraat 13 evenals aan haar aangestelden en lasthebbers, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten bij o.a. het ondememingsloket, sociale secretariaten, sociale verzekeringsfondsen, BTW-administratie en belastingsadministratie te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel.

Vyvey Eric

Beherend vennoot

Hierbij gelijktijdig neergelegd: origineel exemplaar van de de oprichtingsakte

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VYVEY ERIC

Adresse
OOSTENDSE BAAN 134 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande