WALLPROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALLPROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.751.405

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-02-2015

Griffie

*15303165*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598751405

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Wallprojects

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 13 februari 2015, neergelegd voor registratie. Bij deze akte wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties: De vennoten:

1) De commanditaire vennootschap "BRUTHICO", met zetel te 8580 Avelgem, Kaphoekstraat 2b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent Afdeling Kortrijk onder nummer 0830.544.682.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, daartoe benoemd bij de oprichtingsakte:

De Heer PARMENTIER Bruno Freddy Jules, schrijnwerker, geboren te Kortrijk op zeventien oktober negentienhonderd éénenzeventig, echtgenoot van Mevrouw FEYS Corine hiernavermeld, wonende te 8580 Avelgem, Kaphoekstraat 2 B.

2) Mevrouw FEYS Corine Johanna Rose, goudsmid, geboren te Kortrijk op negentien juli negentienhonderd drieënzeventig, echtgenoot van de Heer Bruno Parmentier voornoemd, wonende te 8580 Avelgem, Kaphoekstraat 2 B.

VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WALLPROJECTS" DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden of onderaannemers in België en in het buitenland:

- Bouwonderneming, nieuwbouw en renovatie (onder meer grondwerken, metsel- en betonwerken, chapewerken, bevloering, elektriciteitswerken, centrale verwarming, sanitair, timmer en schrijnwerk, schilderwerken, aanleg van tuinen, enzovoort)

- Onderneming voor slopingswerken, montage van metalen constructies, onderneming voor het reinigen van gebouwen en werven, alsook onderneming voor het aanleggen van signalisatie en stellingen;

- Bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen en studieorganisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden, veiligheidscoördinator;

- Onderneming voor algemene goederen behandelingen (laden, lossen , enzovoort) en voor handel in- en behandeling van recuperatieproducten, kleinhandel en groothandel in bouwmaterialen, herstellings- en servicecenter betreffende alle in het doel genoemde activiteiten;

- Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop, verkoop, en verhuring van gebouwen;

- Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service, selectie en werving, copywriting, vertalingen en advies;

- Tussenpersoon in de handel;

- Het ontwikkelen, het aan- en verkopen van allerlei technologische procédés in verband met research en development, zowel op het gebied van software als van hardware, assistentie op het gebied van engineering en spitstechnologie;

Onderwerp akte :

Kaphoekstraat 2 Bus B 8580 Avelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwikkelen en organiseren van evenementen.

ZETEL. 8580 Avelgem, Kaphoekstraat 2b,

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en gedeeltelijk volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng bedraagt: vijfduizend euro (¬ 5 000,00)en meer bepaald:

- voor de commanditaire vennootschap "BRUTHICO", tweeduizend vijfhonderd euro; 2.500,- voor Mevrouw FEYS Corine: tweeduizend vijfhonderd euro; 2.500,-

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de venootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) overschrijdt en in de hypothese dat de vennootschap minstens twee zaakvoerders heeft, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet ingeroepen worden tegen derden. Deze statutaire beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerders heeft immers enkel invloed op de interne werking van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering gaat door op de eerste maandag van de maand december om tien uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. Bij gemeen akkoord van alle vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet. De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO.

Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN.

De verschijners verklaren voorlopig het aantal zaakvoerders te bepalen op één en zij benoemen tot dit ambt zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten alleen de vennootschap te vertegenwoordigen rekening houdende met een meerhandtekeningsclausule ingeval van meerdere zaakvoerders: de commanditaire vennootschap Bruthico voornoemd.hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Bruno Parmentier voornoemd.benoemd tot vaste vertegenwoordiger blijkens besluit van de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap Bruthico de dato dertien februari tweeduizend en vijftien, nog te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.Het eindigt per 30 juni 2016.De eerste algemene vergadering vindt plaats in 2016.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT.De oprichters geven bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Camfisc", met zetel te Olsene, Grote Steenweg, 131 of haar aangestelden. GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WALLPROJECTS

Adresse
KAPHOEKSTRAAT 2, BUS B 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande