WALTER VAN DAMME

Divers


Dénomination : WALTER VAN DAMME
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 415.017.765

Publication

10/07/2014 : OO031899
08/10/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

N E E t iG E't..wCI;

Griffie IRcc.I::banl; Ko:.i i1ai~ ;el

2 9 SEP 2014

Gent Afdeling .etende

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0415.017.765

Benaming

(voluit) : WALTER VAN DAMME

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Aartrijkestraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op vijfentwintig september tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WALTER VAN DAMME, met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oostende onder nummer 0415.017.765, B.T.W. nummer BE 415.017.765.

BLIJKT DAT met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato achttien september tweeduizend en veertien ter toelichting van de ontbinding van de vennootschap, met in bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per achttien september tweeduizend en veertien, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap die vorm heeft aangenomen van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDER DONCKT-ROOBROUCK-CHRiSTIAENS BEDRIJFSREVISOREN, in het kort VRC BEDRIJFSREVISOREN, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A bus 42, alhier vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, de dato tweeëntwintig september tweeduizend en veertien, aangezien de enige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"!n het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WALTER VAN DAMME" een boekhoudkundige staat, afgesloten per 18 september 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal heeft van 45.228,60 EUR en een netto-actief van 17.602,10 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 15.473,13 ¬ , die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissîng tot vereffening door de algemene vergadering, werd reeds betaald.

Wij kunnen ons niet uitspreken over het bestaan van latente passiva."

2. De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe, als aan volgende voorwaarden is voldaan:

- er is geen vereffenaar aangeduid;

- alle passiva (schulden) ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd;

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van d= pei o(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle aandeelhouders zijn aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met éénparigheid van stemmen;

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva, en er zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan, beslist de vergadering niet éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige aandeelhouder zelf zal worden teruggenomen.

De vereffende vennootschap is eigenares van volgend onroerend goed, dewelke wordt toebedeeld aan haar enige aandeelhouder, namelijk :

de heer VAN DAMME Walter Marcel Alexander Jozef, bestuurder, geboren te Torhout op negen oktober negentienhonderd achtenveertig, wonende te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 48, echtgenoot van mevrouw MANDI Marjana, lerares, geboren te Ulcinj (Montenegro) op twintig mei negentienhonderd éénenzestig.

en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel blijkens huwelijkskontrakt verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op vijfentwintig juni tweeduizend en één, naar zijn verklaring tot op heden niet gewijzigd.

Rijksregisternummer Walter VAN DAMME : 48.10.09.245-78 (Nummer identiteitskaart 591 5534187 51 uitgereikt op 20.03.12).

BESCHRIJVING VAN HET EIGENDOM.

STAD TORHOUT.

In het APPARTEMENTSGEBOUW met afhankelijkheden en erve, genaamd de Residentie DE MUNTE, gelegen aan de MARKT 29, HOEK ZUIDSTRAAT 9, bekend op het kadaster van Torhout, eerste afdeling, Wijk K, nummer 81/B, voor een inhoudsgrootte van twee aren zesentwintig centiaren (02a. 26ca.) (K.l. 2.017,00 ¬ )

DE LOKALEN OP HET GELIJKVLOERS, HOEKVORMEND VAN DE ZUIDSTRAAT EN DE WOLLESTRAAT (BESTEMD ZIJN VOOR EEN BANKVESTIGING), begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

De dragende konstruktie van het gelijkvloers, wind- en waterdicht afgewerkt.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderdvierentachtig/duizendsten (284/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw, waarin begrepen de aandelen in de grond.

Zo en gelijk voorschreven goed nader beschreven is in de hierna aangehaalde basisakte van voormeld appartementsgebouw.

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Voorschreven goed behoorde oorspronkelijk voor verder dan dertig jaar toe aan 1) mejuffrouw Laura Lagrou, te Torhout, 2) de heer Charles Lagrou, weduwnaar van Mevrouw Irma Van Maele, te Torhout, 3) mevrouw Maria Lagrou, echtgenote van de heer Camiel Puype, te Torhout, 4) de heer Polydore Lagrou, te Sint-Andries, 5) mevrouw Alice Boussy, te Torhout, 6) mevrouw Godelieve Lagrou, te Torhout, en 7) mevrouw Maria Lagrou, echtgenote van de heer Willy Lammens, te Torhout, om het gevonden te hebben in de nalatenschap van mevrouw Irma Van Maele, echtgenote van de heer Charles Lagrou, en de heer Maurice Lagrou, beiden overleden te Torhout, respectievelijk zij op vier januari negentienhonderd vijfentwintig en hij op twintig september negentienhonderd achtendertig.

Blijkens akte verleden voor notaris Georges Moeneclaey te Torhout op zestien mei negentienhonderd vijftig, overgeschreven op het alsdan enige hypotheekkantoor te Brugge op negen juni nadien, boek 8134, nummer 21, hebben de voornoemde consoorten Lagrou en Boussy afstand gedaan van hun onverdeelde gerechtigdheden in voorschreven goed in het voordeel van voornoemde mejuffrouw Laura Lagrou.

Voornoemde mejuffrouw Laura Lagrou is ab intestato overleden te Torhout op één november negentienhonderd achtentachtig, en haar nalatenschap, begrijpende voorschreven goed, is vervallen voor de geheelheid in volle eigendom aan 1) haar zuster voornoemde mevrouw Maria Lagrou, huisvrouw, weduwe van de heer Camillus Puype, 2) haar broer de heer Polydore Lagrou, buiten beroep, echtgenoot van mevrouw Magdalena Devos, te Torhout en 3) de dochter van haar vooroverleden broer mevrouw Maria Lagrou, echtgenote van de heer Willy Lammens, te Brugge (Sint-Andries).

Blijkens huwelijkskontrakt verleden voor notaris Georges Moeneclaey te Torhout op dertig juli negentienhonderd zestig, zijn de onverdeelde gerechtigdheden van voornoemde mevrouw Maria Lagrou in voorschreven goed vervallen in de algehele huwelijksgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, de voornoemde heer Willy Lammens.

Blijkens onderhandse overeenkomst van drieëntwintig juni negentienhonderd negenentachtig, geregistreerd, hebben mevrouw Maria Lagrou, de heer Polydore Lagrou en de heer en mevrouw Willy Lammens-Lagrou, allen voornoemd, zuiver en eenvoudig verzaakt aan het recht van natrekking in voordeel van de tijdelijke vereniging Bossuyt-Promimo, aan wie tevens de toelating verleend werd om na totale afbraak van de bestaande gebouwen op de vrijgekomen grond een appartementsgebouw te oprichten of te laten oprichten, onderworpen aan het stelsel van de medeëigendom. De voornoemde tijdelijke vereniging Bossuyt-Promimo liet er het bestaande woonhuis afbreken en het huidige appartementsgebouw oprichten.

Blijkens akte verleden voor notaris Christian Ryckaert te Torhout op tien oktober negentienhonderd negenentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op zevenentwintig oktober nadien, boek 6743 nummer 1, werd het appartementsgebouw waarvan voorschreven goed deel uitmaakt, juridisch tot stand gebracht in een basisakte, houdende het statuut van de horizontale verdeling van voormeld appartementsgebouw en het reglement van medeëigendom en inwendige orde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor voornoemde notaris Christian Ryckaert op zes juni negentienhonderd negentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op zevenentwintig juli nadien, boek 6994 nummer 17, hebben mevrouw Maria Lagrou, de heer Polydore Lagrou en de heer en mevrouw Willy Lammens-Lagrou, en de voornoemde vereniging Bossuyt-Promimo, allen voornoemd, voorschreven goed verkocht aan de Nationale Maatschappij voor Krediet aan de Nijverheid te Sint-Joost-ten-Naode.

Blijkens akte verleden voor voornoemde notaris Gilberte Raucq op negenentwintig oktober negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op vijfentwintig november nadien, boek 10021, nummer 2, heeft de voornoemde vennootschap Nationale Maatschappij voor Krediet aan de Nijverheid voorschreven goed ingebracht in de naamloze vennootschap Fortis Bank te Brussel.

En blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op zeven december tweeduizend, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op achttien december nadien, boek 11.560, nummer 4, heeft de voornoemde vennootschap Fortis Bank voorschreven goed verkocht aan de overdragende vennootschap in deze.

ALGEMENE VOORWAARDEN.

De verschijners verklaren mij, ondergetekende notaris, dat deze verdeling aan de regels van het gemeen recht en aan de volgende bijzondere voorwaarden is onderworpen:

1. OVERNAME VOOR VRIJ EN ONBELAST.

Voorschreven goed wordt overgedragen onder alle vrijwaring als naar recht, en voor vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving, met uitzondering van de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op achttien december tweeduizend, boek 3065, nummer 13, in het voordeel van de naamloze vennootschap FORTIS BANK te Brussel ingevolge een akte van kredietopening verleden voor ondergetekende notaris op zeven december tweeduizend tot zekerheid van een bedrag in hoofdsom van één miljoen driehonderdvijftigduizend Belgische frank (1,350.000-BEF) en een bedrag van honderdvijfendertigduizend Belgische frank (135.000,-BEF), dewelke thans volledig terugbetaald is en derhalve niet dient doorgehaald te worden.

De overdragende vennootschap verklaart dat het goed niet bezwaard is met enig publiciteitscontract en dat zij met niemand een beding van voorkeur tot aankopen heeft afgesloten.

2. STAAT - GEBREKEN - INHOUDSGROOTTE.

De overnemer zal de voorschreven goed nemen in de staat waarin het zich thans bevindt, met alle zichtbare en verborgen gebreken, zowel wat de gebouwen alsmede wat de boven- en ondergrond betreft, zonder uitzondering noch voorbehoud. De inhoudsgrootte hiervoren uitgedrukt is niet ge-iwaarborgd, het ver-'schil, al overtrof het zelfs één/twintig-'ste, komende onvergeld in voor- of nadeel van de overnemer zonder verhaal tegen de overdragende vennootschap.

De overnemer verklaart voorschreven goed zeer wel te kennen, zich vergewist te hebben van de toestand van de ondergrond, over dit alles tevreden te zijn, geen verdere beschrijving of aanduiding van voorschreven goed te begeren en de overdragende vennootschap van iedere verantwoordelijkheid in dit verband te ontlasten.

3. ERFDIENSTBAARHEDEN.

Voorschreven goed wordt overgedragen met alle heersende en lijdende, voortdurende en niet voortdurende, zichtbare en onzichtbare erfdienstbaarheden, die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de overnemer vrij de ene in zijn voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, doch alles ten zijnen koste en gevaar en zonder tussenkomst van en verhaal tegen de overdragende vennootschap.

De overdragende vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van voorschreven goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden, onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald is.

4. BAS ISAKTE.

Het appartementsgebouw waarvan voorschreven goed deel uitmaakt, werd juridisch tot stand gebracht in een basisakte, houdende het statuut van de horizontale verdeling van voormeld appartementsgebouw en het reglement van medeëi-'gendom, verleden voor notaris Christian Ryckaert te Torhout op tien oktober negentienhonderd negenentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op zevenentwintig oktober nadien, boek 6743, nummer 1.

Aan voormelde basisakte, dewelke volgens verklaring van de partijen één geheel uitmaakt met onderhavige akte teneinde als authentieke akte te gelden, zijn gehecht

Q' het reglement van medeëigendom met opgave van de dertigjarige oorsprong van eigendom en de erfdienstbaarheden;

Q' het reglement van orde;

D de bouwvergunning;

Q' en de opmetingsplannen van voormeld appartementsgebouw.

De overnemer verklaart volstrekte kennis te hebben van deze stukken. Hij stemt erin toe in de plaats gesteld te zijn in al de rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien. Hij verplicht zich ertoe alle bedingen, bepalingen en dienst-baarheden ervan te eerbiedigen, precies alsof zij in deze akte waren opgenomen.

De overnemer verbindt er zich toe ze met hun gehele inhoud te allen tijde ondeelbaar te doen eerbiedigen dcor allen die zijn rechten overnemen, dit alles zonder verhaal tegen de overdragende vennootschap.

Alle akten van genots- of eigendomsoverdracht of aanwijzing zullen moeten vermelden dat de verkrijgers van deze rechten op de hoogte zijn van de voormelde akten en dat zij door het louter feit dat zij titularis zijn van gezegde rechten, gesubrogeerd worden in alle rechten en verplichtingen die eruit voortspruiten.

5. WERK- EN RESERVEKAPITAAL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De overdragende vennootschap verklaart te weten dat de algemene vergadering der medeëigenaars het gedeelte van haar aandeel in het werkkapitaal zal terugbe-talen dat overeenstemt met de periode tijdens dewelke zij het genot niet heeft gehad. De afrekening zal door de syndicus worden opgesteld.

Het reservekapitaal, bestemd voor het dekken van de niet-periodieke uitgaven, wordt niet terugbetaald of afgerekend, maar blijft eigendom van de vereniging van de medeëigenaars.

De overdragende vennootschap verklaart dat de algemene vergadering van medeëigenaars tot op heden geen beslissingen heeft genomen waarbij de medeëigenaars verplicht worden bij te dragen in buitengewone kosten zoals beschreven in artikel 577-11, § 1 van het Burgerlijk Wetboek.

De verschijners verplichten zich de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eigenaar

6. BRANDVERZEKERING.

De overnemer verklaart te weten dat, indien er collectieve verzekeringspolissen tegen brand en andere risico's bestaan met betrekking tot voorschreven goed, hij in de plaats zat gesteld worden in alle rechten en verplich-tingen van de verkopers die hieruit voort-spruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de hiervoor vermelde basisakte van het voormeld appartementsgebouw en andere betreffen-'de overeenkomsten. Hij verplicht zich deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en de betrekken verzekeringsmaatschappij of de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eigenaar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstko-imende vervaldag,

Indien geen collectieve verzekeringspolissen bestaan, verklaart de overnemer te weten dat de eventueel bestaande verzekeringen tegen brand en andere gevaren van rechtswege eindigen drie maanden na de datum van huidige akte en zelfs vroeger door het verstrijken van de duur of om andere redenen. Hij verklaart met ingang van heden, zelf te zullen instaan voor het afsluiten van een verzekering van voorschreven goed, en is ervan op de hoogte dat de overdragende vennootschap haar eventueel bestaande verzekering opzegt.

7. EIGENDOM - GENOT- GEBRUIK.

De overnemer zal van vocrschreven goed in de volle eigen-dom, het genot en het vrij gebruik komen vanaf heden, mits van heden af ook alle lasten, belastingen en verhaalbe-lastingen af te dragen en de eventuiele brand-verzekering over te nemen.

BIJZONDERE VOORWAARDEN.

In de akte houdende fusie verleden voor notaris Gilberte Raucq te Brussel op negenentwintig oktober negentienhonderd zevenennegentig, dewelke volgens verklaring van de partijen één geheel uitmaakt met onderhavige akte teneinde als authentieke akte te gelden, staat letterlijk hetgeen hierna volgt :

"In voormelde akte van verkoop, verleden voor Notaris Christian Ryckaert op zes juni negentienhonderd negentig, staat het volgende letterlijk vermeld:

3. In afwijking van hetgeen bepaald is in de meergemelde basisakte onder de hoofding 'Wijziging der plannen" zal aan het alhier verkochte goed geen enkele wijziging mogen worden doorgevoerd hetzij door planaanpassing hetzij door wijziging van de binnenindeling van het gebouw en zulks, zowel wat betreft de gemene delen als de privatieve delen. Dergelijke wijzigingen mogen wel te verstaan worden doorgevoerd mits voorafgaande schriftelijke toestemming van de koopster.

Eveneens in afwijking van hetgeen voorzien is in hierbedoelde basisakte zullen alle privatieven van het gebouw, waaronder het alhier verkochte goed, gebruik kunnen maken van de bergruimte op het gelijkvloers kant Wollestraat, Deze bergruimte maakt derhalve een particuliere onverdeeldheid tussen zowel de woonappartementen als het handelsgelijkvloers uit dewelke er ieder voor een gelijk één/zevende deel in delen."

De overnemer in deze wordt dan ook volledig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overdragende vennootschap dienaangaande ter volledige vrijwaring van laatstgenoemde, zonder dat bovenstaande bepalingen aan wie ook meer rechten zouden kunnen toekennen die zij thans bezit en onverminderd het recht van de overnemer, op eigen risico en kosten en zonder tussenkomst noch aansprakelijkheid van de overdragende vennootschap, zich hiertegen te verzetten of zich op andere erfdienstbaarheden te beroepen.

VERSCHEIDENE VERKLARINGEN.

1. ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING.

De hypotheekbewaarder wordt er bij de overschrijving van de akte van ontslagen enige ambtshalve

inschrijving te nemen.

2. RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDEBOUW.

Q In uitvoering van de artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van vijftien mei tweeduizend en negen, heeft de Stad Torhout bij schrijven van elf augustus tweeduizend en veertien ondergetekende notaris betrekkelijk voorschreven goed onder meer volgende stedenbouwkundige inlichtingen verschaft, waarvan de verschijners erkennen een kopie te hebben ontvangen :

"1. dat er voor voorschreven goed een stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt op eenentwintig september negentienhonderd negenentachtig voor het bouwen van een bankagentschap en zes appartementen.

2. dat voorschreven goed gelegen is :

- volgens het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Koer Van Thuyne in een zone met als bestemming gesloten bebouwing en funshopping;

- in een centraal gebied.

3. dat voor voorschreven goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

4. dat op voorschreven goed geen voorkooprecht rust dat op grond van artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening in een definitief vastgelegd ruimtelijk uitvoeringsplan wordt aangeduid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. dat voor voorschreven goed geen lasten en voorwaarden opgelegd zijn bij gebreke aan verkavelingsvergunning.

6. dat voor voorschreven goed geen verplicht en gevalideerd as-builtattest werd uitgereikt overeenkomstig artikel 4.2.12 §2 20 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden."

0 Ondergetekende notaris bevestigt dat, voor zoveel hij dat kan nagaan, voor voorschreven goed

a) geen andere stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt dan diegene die werd vermeld in het voormeld schrijven van de Stad Torhout.

Constructies opgericht vóár negenentwintig maart negentienhonderd tweeënzestig of v(5ár de definitieve vaststelling van het gewestplan worden vermoed vergund te zijn.

b) geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en dat er hem geen rechterlijke beslissingen bekend zijn in dit verband.

Bovendien wordt de overnemer gewezen op artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, waarvan hij verklaart een kopie ontvangen te hebben.

Q' Ondergetekende notaris verklaart dat geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting, die voor bewoning kan worden gebruikt, op het voorgeschreven goed mag worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet werd verkregen.

Wat de bebouwde gedeelten betreft verklaart de overdragende vennootsohap dat er bij haar weten geen juridische of stedenbouwkundige procedures tegen haar hangende zijn,

El Na door de ondergetekende notaris te zijn ondervraagd over het bestaan van een postinterventiedossier heeft de overdragende vennootschap verklaard dat zij aan voorschreven goed geen werken heeft uitgevoerd die onder het toepassingsgebied vallen van het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen.

O De overdragende vennootschap verklaart dat bij haar weten voor voorschreven goed geen planbatenheffing verschuldigd is, noch herstelmaatregelen werden opgelegd.

O Mocht voorschreven goed getroffen zijn of worden door enig besluit van de bevoegde overheid inzake ruimtelijke ordening of stedenbouw, onteigening, rooilijnen, of door enig andere overheidsbesluit of -reglement, dan zal de overnemer zich moeten gedragen naar al die voorschriften, zonder verhaal tegen de overdragende vennootschap wegens verlies of onbruikbaarheid van de grond, weigering van de stedenbouwkundige vergunning of om welke ander reden ook.

D De overdragende vennootschap verklaart dat voorschreven goed met geen enkel voorkeurrecht of recht van wederinkoop is bezwaard, dat zij geen kennis heeft van enige bestaande of ontworpen beschermingsmaatregel ingevolge de wettelijke bepalingen op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

D De overdragende vennootschap verklaart dat voorschreven goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, zoals afgebakend door het Koninklijk Besluit van achtentwintig februari tweeduizend en zeven, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart tweeduizend en zeven.

n Overeenkomstig artikel 17bis van het Decreet van achttien juli tweeduizend en drie betreffende het integraal waterbeleid, zoals ingevoerd ingevolge artikel 10 van het Decreet van negentien juli tweeduizend en drie, verklaart ondergetekende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking gestelde digitale kaarten, dat voorschreven goed noch gelegen is in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied, en noch gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone, zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering.

D De overdragende vennootschap verklaart dat er haar voor voorschreven goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening,

Q' De overdragende vennootschap verklaart dat noch ondergrondse noch bovengrondse brandstoftanks

liggen of staan op voorschreven goed.

3. BEPALINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND.

Q' De overdragende vennootschap verklaart dat er op het voorschreven privatief gedeelte en de gemeenschappelijke bastanddelen waarin het betrokken privatief gedeelte een aandeel heeft, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, en/of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet van zevenentwintig oktober tweeduizend en zes.

Q' Bij schrijven van elf augustus tweeduizend en veertien heeft de Stad Torhout ondergetekende notaris medegedeeld dat er op het voorschreven privatief gedeelte en de gemeenschappelijke bastanddelen waarin het betrokken privatief gedeelte een aandeel heeft, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, en/of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet,

Q' De overdragende vennootschap legt mij, ondergetekende notaris, het bodemattest voor dat betrekking

heeft op het voorgeschreven goed en dat werd afgeleverd door de OVAM te Mechelen.

Bij schrijven van negenentwintig juli tweeduizend en veertien heeft de OVAM een bodemattest afgeleverd

dat letterlijk luidt als volgt :

"1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op : 01.01.2013

Afdeling : 31033 TORHOUT 1 AFD

Straat {- nr.: MARKT 29

Sectie ; K

Nummer : 0081/00B000.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verder `deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

D De overdragende vennootschap verklaart met betrekking tot het voorschreven privatief gedeelte en de gemeenschappelijke bastanddelen waarin het betrokken privatief gedeelte een aandeel heeft, geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

Voor zover voorgaande verklaring door de overdragende vennootschap ter goeder trouw afgelegd werd, neemt de overnemer de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel ais de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de overdragende vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn.

D Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII : overdrachten" van het Bodemdecreet werden toegepast en wijst de overnemer erop dat

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van het Bodemdecreet)

onverminderd van toepassing blijven.

4. REGISTRATIE.

© Voorlezing artikel 203, eerste lid Wetboek der Registratierechten.

De ondergetekende notaris verklaart lezing gegeven te hebben van het eerste lid van artikel 203 van het

Wetboek der Registratierechten dat luidt als volgt :

"Ingeval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende

partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen

verschuldigd."

Q' Rechtenverklaring.

Met de oog op de vrijstelling van het evenredig registratierecht en de onderwerping aan het algemeen vast

recht, zoals voorzien in artikel 129 2" van het Wetboek der Registratierechten, verklaart de verschijnen-

overnemer

Q'

dal voorschreven goed door de overdragende vennootschap werd verkregen met betaling van het voor de verkopingen bepaalde registratierecht;

D dat de verschijnen overnemer die persoonlijk eigenaar van voorschreven goed is geworden, deel uitmaakte van de overdragende vennootschap toen laatstgenoemde voorschreven goed verkreeg.

Derhalve zal de bij deze akte verkregen eigendom een eigen goed zijn van de voornoemde heer Walter VAN DAMME, en niet behoren tot de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en mevrouw Marjana MANDI.

5. WOONSTKEUZE.

Voor de uitvoering van deze akte kiezen de partijen woonst op hun voormelde woonplaats en/of zetel.

6. BEVESTIGING IDENTITEIT,

De ondergetekende notaris bevestigt de burgerlijke stand van de verschijners op officiële stukken te

hebben nagezien.

3. De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uit, en verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WALTER VAN DAMME opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

De enige aandeelhouder verklaart gezien hij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kan uitoefenen, alle activa in zijn "eigen" vermogen op te nemen.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen toevertrouwd worden aan de enige aandeelhouder de voornoemde heer Walter VAN DAMME, wonende te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 48, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijf jaar op zich zal nemen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

4. De vergadering verleent volmacht aan de voornoemde heer Walter VAN DAMME, om in voorkomend geval de verschuldigde roerende voorheffing te betalen, en het vereffeningssaldo uit te keren aan hemzelf als enige vennoot, welke tevens een volmacht aan de heer Walter VAN DAMME, inhoudt op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde het vereffeningssaldo uit te keren.

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaat stelling, aan wie de nodige macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, namelijk de volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151

- mevrouw Eveline CHRISTIAENS;

- de heer Wouter QUAGHEBEUR.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(Get.) Christophe MOURIAU de MÉULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, en het

bijzonder verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz van luik B vermelden : Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/07/2013 : OO031899
25/06/2012 : OO031899
22/07/2011 : OO031899
23/07/2010 : OO031899
16/07/2009 : OO031899
16/07/2008 : OO031899
23/07/2007 : OO031899
28/07/2006 : OO031899
27/07/2005 : OO031899
09/08/2004 : OO031899
03/02/2004 : OO031899
31/07/2003 : OO031899
30/10/2002 : OO031899
20/10/2001 : OO031899
13/09/2000 : OO031899
29/09/1999 : OO031899
31/08/1990 : OO31899

Coordonnées
WALTER VAN DAMME

Adresse
Zetel : 8820 Torhout, Aartrijkestraat 48

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande