WATTS INDUSTRIES BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATTS INDUSTRIES BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.214.915

Publication

17/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-aktc NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 1 JUL 2014

+ Gent Afdeling Brugge 0aFI8riffier

MONIT

BELGISCH

1

11J 11, 11,1_113t110111,,111111111111

(JR L'.17:U.3.

7- 2t11.1

STAAF:2C:

Ondememingsnr : 0417.214.915

Benaming

(voluit): WATTS INDUSTRIES BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8750 VVingene, Beernemsteenweg 65

(volledig adres)

Onderwerp akte HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 19 mel 2014, blijkt:

De herbenoeming ais commissaris van de vennootschap, voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op 19 mei 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG BEDR1JFSREV1SOREN", met zetel te 1130 Haren, BourgetJaan 40, BTW BE 0419,122.548, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Henk VANDORPE, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 80.

Mario SANCHEZ

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/03/2014
ÿþfi

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffiede g, ,,,,, ,,



11111 MONITEUR BE ERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE I

" 19055995* RECHTBANK VAN KOOPHANDE=L TE 2 5 -02- ei i BRUGGE (AFDELING-BRUGGE)

LGISCH STMISBLAID 17 FEB. 2014 t

Griffie Dog''

BE



Ondernemingsnr : 0417.214.915

Benaming (voluit) : Watts Industries Belgium

lj (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beernemsteenweg 65

8750 Wingene

Onderwerp akte :Terugbetaling uitgiftepremies - Reële kapitaalvermindering - Uitkering Tussentijds dividend

Uit het proces-verbaal verleden op 14 februari 2014 voor Meester Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris; in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE; NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone: algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Watts. Industries Belgium", met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene, Beernemsteenweg 65,; ondernemingsnummer BE0417.214.915, RPR Brugge, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

TERUGBETALING UITGIFTEPREMIES

De vergadering besluit tot de terugbetaling aan de vennoten van het totaal bedrag van de uitgiftepremies ad; :! zevenentachtig miljoen honderd zevenenvijftigduizend achthonderd vijfennegentig euro drieëntachtig cent (¬ ! 87.157.895,83), welke gecreëerd werden ais volgt:

- de uitgiftepremie gecreëerd ingevolge een kapitaalverhoging door een inbreng in natura bij akte verleden; voor notaris Baudouin Moerman te Kortrijk, op 27 december 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van 15 januari 2008 onder nummer 08008767 en dit voor een bedrag van negenenveertig miljoen tweehonderd eenendertigduizend zevenhonderdeenentwintig euro (¬ 49.231.721,00);

- de uitgiftepremie gecreëerd ingevolge een inbreng in natura bij akte verleden voor voornoemde notaris; Moerman, op 23 juni 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2008 onder; nummer 08102813 voor een bedrag van zevenendertig miljoen negenhonderdzesentwintigduizend honderdvierenzeventig euro drieëntachtig cent (¬ 37.926.174,83).

Bij de creatie van voormelde uitgiftepremies werd alsdan door voormelde respectieve buitengewone algemene; vergaderingen telkens beslist dat de uitgiftepremie geboekt zou worden op een onbeschikbare rekening; "uitgiftepremies" op het passief van de balans, onder het eigen vermogen, rekening die, zoals het; maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van; een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van: het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijziging. De vergadering verklaart dat deze bedragen zich tot op heden nog steeds op een onbeschikbare; reserverekening bevinden.

De terugbetaling zal geschieden aan de vennoten, pro rata hun aandelenbezit. De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het! Wetboek van vennootschappen.

De terugbetaling aan de vennoten zal met name pas geschieden indien binnen twee maanden na de! bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen; I! geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet! zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan,; voor zover de schuldeisers die een zekerheid hebben geëist, voldoening hebben gekregen. De terugbetaling zal! gebeuren op de plaats en op het tijdstip door de zaakvcerders te bepalen. Zolang de vennoten niet zijn! terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

l! De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit, rekening houdend met! hetgeen voorafgaat, te concretiseren.

REËLE KAP1TAALVERM1NDERING

;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen -----Ttweehonderd

drieënzeventig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 1,273.759,56), teneinde het kapitaal te brengen van drie miljoen driehonderd tweeëntachtigduizend driehonderd negenennegentig euro zesenvijftig cent (¬ 3.382.399,56) op twee miljoen honderd en acht duizend zeshonderd veertig euro (¬ 2.108.64000) en dit door terugbetaling op ieder aandeel van de vijfendertigduizend honderdvierenveertig (35.144) aandelen van een afgerond bedrag van zesendertig euro vierentwintig cent (¬ 36,24), integraal aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

De kapitaalvermindering zal plaats hebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. De terugbetaling aan de vennoten zal met name pas geschieden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers die een zekerheid hebben geëist, voldoening hebben gekregen. De terugbetaling zal gebeuren op de plaats en op het tijdstip door de zaakvoerders te bepalen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit, rekening houdend met hetgeen voorafgaat, te concretiseren.

WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OM HET IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE HIERVOOR GENOMEN BESLISSING

De vergadering beslist om de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing, door vervanging van de tekst ais volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen honderd en acht duizend zeshonderd veertig euro (¬ 2,108.640,00) en is verdeeld in vijfendertigduizend honderd vierenveertig (35,144) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op zevenhonderdvijftigduizend frank, vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig aandelen van duizend frank elk.

Op negenentwintig maart negentienhonderd vierennegentig werd het kapitaal gebracht op één miljoen tweehonderdvijftigduizend frank, door inlijving van reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door omzetting van de oude aandelen in aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op veertien juni negentienhonderd negenennegentig werd het kapitaal gebracht op twee miljoen vijfhonderdenéénduizend vierenzeventig frank, omgezet in tweeënzestigduizend euro.

Op zevenentwintig december tweeduizend en zeven werd het kapitaal gebracht op één miljoen driehonderd tachtigduizend tweehonderd negenenzeventig euro door inbreng van een schuldvordering in rekening courant, met creatie en uitgifte van negentienduizend zeshonderd zevenenzestig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een uitgiftepremie van negenenveertig miljoen tweehonderd eenendertigduizend zevenhonderd eenentwintig euro, welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" op het passief van de balans, onder het eigen vermogen, rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

Op drieëntwintig juni tweeduizend en acht werd het kapitaal gebracht op twee miljoen driehonderd vijfenvijftigduizend zeshonderd negenennegentig euro zesenvijftig cent (¬ 2 355 699,56) door inbreng van een schuldvordering in rekening courant, met creatie en uitgifte van veertienduizend vijfhonderd tweeënvijftig (14.552) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een uitgiftepremie van zevenendertig miljoen negenhonderd zesentwintigduizend honderd vierenzeventig euro drieëntachtig cent (¬ 37 926 174,83), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", op het passief van de balans, onder het eigen vermogen, rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

Op dertig december tweeduizend dertien werd het kapitaal gebracht op drie miljoen driehonderd tweeëntachtigduizend driehonderd negenennegentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 3.382.399,56) door inlijving van een gedeelte van de "belastingvrije reserve  LUX", voor een bedrag van één miljoen zesentwintigduizend zevenhonderd euro (1.026.700,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Op veertien februari tweeduizend veertien werd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering tot kapitaalvermindering ten bedrage van met een bedrag van één miljoen tweehonderd drieënzeventig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 1.273.759,56) het kapitaal gebracht op twee miljoen honderd en acht duizend zeshonderd veertig euro (¬ 2.108.640,00), Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal, zonder vernietiging van aandelen. Op veertien februari tweeduizend veertien werd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering besloten tot de terugbetaling aan de vennoten van het totaal bedrag van de uitgiftepremies ad zevenentachtig miljoen honderd zevenenvijftigduizend achthonderd vijfennegentig euro drieëntachtig cent (¬ 87.157.895,83)."

UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering besluit tot de uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten voor een totaal bedrag van drie miljoen tweehonderd duizend euro (¬ 3.200,000,00) bruto, hetzij een afgerond bruto bedrag per aandeel van eenennegentig euro vijf cent (¬ 91,05), door onttrekking aan de overgedragen winst.

Deze dividenden worden betaalbaar gesteld vanaf heden.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Nathalie Van Haver en mevrouw Nele VanCaeneghem, medewerkers bij DELOITTE, die woonstkeuze doen in het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Geassocieerd Notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2014
ÿþmod 11.1

i'1 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cNEMLEGD TER GRIFFIEVAN DE

MONITEUR BELG RECNTBAnly "Atv xr IIANDELTE

BRUGGE(HFDELiNG dRUGGE)

2 8 -01- 2014 O} 10 JAN, 201

egTiier.

ELG1M-i

Griffie

-rn n ._~# q~-" .

Ondernemingsnr : 0417.214.915

Benaming (voluit) : WATTS INDUSTRIES BELGIUM

Uit het proces-verbaal verleden op 30 december 2013 voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOC1EERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone, algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Watts Industries Belgium", met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene, Beememsteenweg 65, ondernemingsnummer 6E0417.214.915, RPR Brugge, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een miljoen; zesentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 1.026.700,00) om het kapitaal te brengen van twee miljoen; driehonderdvijfenvijftigduizend zeshonderdnegenennegentig euro zesenvijftig cent (¬ 2.355.699,56) naar drie miljoen driehonderdtweeëntachtigduizend driehonderdnegenennegentig euro zesenvijftig cent (¬ 3.382.399,56) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de "belastingsvrije reserves  LUX".

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

- Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging; ;; houdende incorporatie van belastingvrije reserves, daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus; daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen driehonderdtweeëntachtigduizend driehonderdzesenzestig euro, zesenvijftig cent (¬ 3.382.366,56).

WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OM HET IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE; HIERVOOR GENOMEN BESLISSING

De vergadering beslist om de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing, door vervanging van de tekst als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen driehonderd tweeëntachtigduizend driehonderd, negenennegentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 3.382.399,56) en is verdeeld in vijfendertigduizend honderd vierenveertig (35.144) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het: kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op zevenhonderdvijftigduizend frank, vertegenwoordigd door; zevenhonderdvijftig aandelen van duizend frank elk.

Op negenentwintig maart negentienhonderd vierennegentig werd het kapitaal gebracht op één miljoen; tweehonderdvijftigduizend frank, door inlijving van reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door; omzetting van de oude aandelen in aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op veertien juni negentienhonderd negenennegentig werd het kapitaal gebracht op twee miljoen vijfhonderdenéénduizend vierenzeventig frank, omgezet in tweeënzestigduizend euro,

Op zevenentwintig december tweeduizend en zeven werd het kapitaal gebracht op één miljoen driehonderd; tachtigduizend tweehonderd negenenzeventig euro door inbreng van een schuldvordering in rekening courant met creatie en uit ofte van negentienduizend zeshonderd zevenenzestig .nieuwe aandelen zonderaanduiding;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beememsteenweg 65

8750 Wingene

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves - Wijziging vraagrecht - Wijziging vereffeningsprocedure - Wijziging voorkeurrecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,+i " N

mod 11.1

van nominale waarde, met een uitgiftepremie van negenenveertig miljoen tweehonderd eenendertigduizend' zevenhonderd eenentwintig euro, welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" op het passief van de balans, onder het eigen vermogen, rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

Op drieëntwintig juni tweeduizend en acht werd het kapitaal gebracht op twee miljoen driehonderd vijfenvjftigduizend zeshonderd negenennegentig euro zesenvijftig cent (¬ 2 355 699,56) door inbreng van een schuldvordering in rekening courant, met creatie en uitgifte van veertienduizend vijfhonderd tweeënvijftig (14.552) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een uitgiftepremie van zevenendertig miljoen negenhonderd zesentwintigduizend honderd vierenzeventig euro drieëntachtig cent (¬ 37 926 174,83), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening uitgiftepremies", op het passief van de balans, onder het eigen vermogen, rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

Op dertig december tweeduizend dertien werd het kapitaal gebracht op drie miljoen driehonderd tweeëntachtigduizend driehonderd negenennegentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 3.382.399,56) door inljving van een gedeelte van de "belastingvrije reserve  LUX'; voor een bedrag van één miljoen zesentwintigduizend zevenhonderd euro (1.026.700,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen."

WIJZ[GING VRAAGRECHT EN DIENVOLGENS WIJZIGING VAN ARTIKEL '18 VAN DE STATUTEN. De vergadering beslist een vraagrecht in het voordeel van de vennoten in te voeren en ter uitvoering hiervan een clausule aan de tekst van artikel 18 van de statuten toe te voegen, welke tekst zal luiden als volgt: "Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE EN DIENVOLGENS VERVANGING VAN ARTIKEL 26 EN 27 VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, door vervanging van de artikelen 26 en 27 van de statuten als volgt:

"Artikel 26. -- ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

De huidige artikelen 28 en 29 worden hernummerd naar artikel 27 en 28.

WIJZIGING VOORKEURRECHT EN VERVOLGENS WIJZIGING VAN ARTIKEL 7 VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist de modaliteiten van de uitoefening van het voorkeurrecht in geval van een

_kapitaelvol'.hog ingingeirtle.herfprmulerenzoe_ bierna_vermeid,

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beslist vervolgens om de tekst van artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Artikel 7.  VOORKEURRECHT

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die gefhteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Nathalie Van Haver en mevrouw Nele VanCaeneghem, medewerkers bij DELOITTE, die woonstkeuze doen in het kantoor te 9051 Sint Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handeten en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

COORDINATIE EN HERNUMMERING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie en de hernummering van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417.214.915

Benaming

(voluit) : WATTS INDUSTRIES BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Beernemsteenweg 65

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag-benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 4 december 2013 gehouden op de; zetel van de vennootschap:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, schriftelijk,

aangeboden, met ingang van 17 oktober 2013, door

- De heer Jeffrey ALLAN, wonende te Irving "TX 75038-0000 (USA), 1214 ST Regis Drive.

Thans wenst de vergadering hierbij over te gaan tot de schriftelijke bekrachtiging van het mondeling genomen besluit en bekrachtigt de benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van onbepaalde duur, ingaand op 18 oktober 2013, van:

-De heer Cornelis Hendrik PRUIM, wonende te 3356 DC Papendrecht (Nederland), Zalmhaak 11.

De zaakvoerder Marie) SANCHEZ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\I=RGELEGD tar GRiFF1E der

,:ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde ing Brune)

~ 0 AEC.

11/10/2013
ÿþ"

Med Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0417.214.915

Benaming

(voruit) : WATTS INDUSTRIES BELGIUM

(verkort) : ï

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8750 Wingene, Beernemsteenweg 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 april 2013 blijkt:

L De kennisname van het ontslag ais zaakvoerder van de vennootschap, schriftelijk aangeboden, met

ingang van 4 april 2013, door.

- De heer Alexander Sebastian KIESOUW, wonende te 8266 KH Kampen (Nederinad), Kwekerije 6.

Il. De benoeming tot nieuwe zaakvoerders van de vennootschap, voor een periode van onbepaalde duur,

ingaand op 17 april 2013, van:

1/ De heer Karel D'HULST, wonende te 2800 Mechelen, Schansveld 11;

2/ De heer Jeffrey ALLAN, wonende te Irving TX 75038-0000 (USA), 1214 ST Regis Drive.

Het mandaat van zaakvoerder van de heer Karel D'HULST en de heer Jeffrey ALLAN zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 september 2013, blijkt:

L De kennisname van ontslag als zaakvoerders van de vennootschap, schriftelijk aangeboden, van:

1/ De heer Dennis CAWTE, wonende te AW Renfrewshire (Verenigd Koninkrijk), Bridge of WeirTigh and

Rhu Prison Road PA113, met ingang van 17 juni 2013.

2/ De heer Karel D'HULST, wonende te 2800 Mechelen, Schansveld 11, met ingang van 30 augustus 2013.

Il. De schriftelijke bekrachtiging van het mondeling genomen besluit de dato 17 juni 2013 van de benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van onbepaalde duur, ingaand op 17 juni 2013, van: - De heer Mario SANCHEZ, wonende te Amersfoort 3818 KG (Nederland), Daam Fockemalaan 68.

Het mandaat van de zaakvoerder van de heer Mario SANCHEZ zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Mario SANCHEZ

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111 INIIIIS III I~IIVVIII

*13154997*

V baht aa Bel $ta< III

~~.

' -

~ `ECHi''u'rji ?1 R SiAM ta5~+Pi"lANbÊ" l Tt

{'j,i77" I::ijrti irrjegl)

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'.

"

Med Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0417.214.915

Benaming

(voruit) : WATTS INDUSTRIES BELGIUM

(verkort) : ï

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8750 Wingene, Beernemsteenweg 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 april 2013 blijkt:

L De kennisname van het ontslag ais zaakvoerder van de vennootschap, schriftelijk aangeboden, met

ingang van 4 april 2013, door.

- De heer Alexander Sebastian KIESOUW, wonende te 8266 KH Kampen (Nederinad), Kwekerije 6.

Il. De benoeming tot nieuwe zaakvoerders van de vennootschap, voor een periode van onbepaalde duur,

ingaand op 17 april 2013, van:

1/ De heer Karel D'HULST, wonende te 2800 Mechelen, Schansveld 11;

2/ De heer Jeffrey ALLAN, wonende te Irving TX 75038-0000 (USA), 1214 ST Regis Drive.

Het mandaat van zaakvoerder van de heer Karel D'HULST en de heer Jeffrey ALLAN zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 september 2013, blijkt:

L De kennisname van ontslag als zaakvoerders van de vennootschap, schriftelijk aangeboden, van:

1/ De heer Dennis CAWTE, wonende te AW Renfrewshire (Verenigd Koninkrijk), Bridge of WeirTigh and

Rhu Prison Road PA113, met ingang van 17 juni 2013.

2/ De heer Karel D'HULST, wonende te 2800 Mechelen, Schansveld 11, met ingang van 30 augustus 2013.

Il. De schriftelijke bekrachtiging van het mondeling genomen besluit de dato 17 juni 2013 van de benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van onbepaalde duur, ingaand op 17 juni 2013, van: - De heer Mario SANCHEZ, wonende te Amersfoort 3818 KG (Nederland), Daam Fockemalaan 68.

Het mandaat van de zaakvoerder van de heer Mario SANCHEZ zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Mario SANCHEZ

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111 INIIIIS III I~IIVVIII

*13154997*

V baht aa Bel $ta< III

~~.

' -

~ `ECHi''u'rji ?1 R SiAM ta5~+Pi"lANbÊ" l Tt

{'j,i77" I::ijrti irrjegl)

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

'.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 08.07.2013 13293-0359-037
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12485-0198-037
11/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p 2 9 SEPG griffier,

IIN I lI II II I I lii I ~IIN IIVV~

+11152927*

be

a

B.

st~

Ondernemingsnr : 0417.214.915

Benamóng

(voluit) : WATTS INDUSTRIES BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Beernemsteenweg 65

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 30 juni 2011, blijkt :

De herbenoeming tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren, ingaand op 30 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van :

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 40, BTW BE 0419.122.548, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Henk VANDORPE, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 40.

Alexander Sebastian KIESOUW

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11341-0170-036
13/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 01.09.2010 10537-0251-034
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 31.07.2009 09543-0355-034
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 11.07.2008 08423-0113-036
05/11/2007 : BG087592
06/09/2007 : BG087592
06/09/2006 : BG087592
31/10/2005 : BG087592
30/09/2005 : BG087592
28/09/2005 : BG087592
13/09/2005 : BG087592
26/10/2004 : BG087592
02/08/2004 : BG087592
20/11/2003 : BG087592
20/11/2003 : BG087592
05/08/2003 : BG087592
29/06/2002 : BG087592
06/06/2001 : BG087592
29/07/2000 : BG087592
29/07/2000 : BG087592
03/07/1999 : BG087592
13/03/1998 : BG87592
13/12/1997 : OO33494
08/03/1995 : OO33494
21/01/1995 : OO33494
07/07/1994 : OO33494
31/12/1993 : OO33494
01/01/1989 : OO33494
01/01/1989 : OO33494
01/01/1988 : OO33494
01/01/1988 : OO33494

Coordonnées
WATTS INDUSTRIES BELGIUM

Adresse
BEERNEMSTEENWEG 65 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande