WAUTERS CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAUTERS CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.980.860

Publication

18/04/2014
ÿþ mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.980.860

Benaming (voluit) :Wauters Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lariksdreef 10 bus B

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BVBA: kapitaatverhoging-statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA Wauters Consultancy, waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp, Lariksdreef 10B, waarop alle vennoten:: aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp.' op 27 maart 2014, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

eerste besluit kapitaalverhoging door inbreng in geld

a)Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend ten bedrage van vijfendertigduizend euro (E 35.000,00), dat aan de bestaande vennoten werd uitgekeerd, ingevolge beslissing van de algemene vergadering, zijnde een verhoging met eenendertigduizend vijfhonderd euro (E 31.500,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd , euro (E 18.600,00) op vijftigduizend honderd euro (E 50.100,00) door inbreng in geld door aile bestaande vennoten, elke vennoot naar evenredigheid van het deel van het kapitaal thans door zijn/haar respectievelijke aandelen vertegenwoordigd, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

b)Inschrijving op de kapitaalverhoging

Alle voornoemde vennoten, hetzij de Heer Wauters Stefaan en Mevrouw Rammant Grietje, erkennen volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap "WAUTERS CONSULTANCY" en verklaren negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend ten bedrage van vijfendertigduizend euro (E 35.000,00), zijnde een bedrag van eenendertigduizend vijfhonderd euro 31.500,00) in te brengen, elke vennoot naar evenredigheid van het deel van het kapitaal thans door zijn/haar respectievelijke aandelen vertegenwoordigd, te weten:

01, De Heer WAUTERS Stefaan, voor een bedrag van vijftienduizend zevenhonderdvijftig euro (E:, 15.750,00);

02. Mevrouw RAMMANT Grietje, voor een bedrag van vijftienduizend zevenhonderdvijftig euro (E>. 15.750,00).

Wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort

De echtgenoten Wauters Stefaan  Rammant Grietje verklaren dat de door hen respectievelijk verrichte, inbreng niet valt onder de handelingen bedoeld in artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek, zijnde die handelingen waarvoor de toestemming van de beide, onder een gemeenschapsstelsel gehuwde, echtgenoten is vereist.

De vergadering erkent dat de hierboven besliste kapitaalverhoging ten belope van honderd procent (100 %). werd afbetaald in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat vanaf heden het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde eenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 31.500,00) ter beschikking staat van de' vennootschap.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de inschrijvers nihil. Bankattest

Het totaal van de stortingen in geld, hetzij eenendertigduizend vijfhonderd euro (E 31.500,00) werd , gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de BVBA 'WAUTERS CONSULTANCY, bij ING KW'

" "MAELFAIT, BEKAERT & CLAERHOUT" te Brugge (Assebroek).

Deze rekening draagt het nummer BE75 3631 3243 5251.

Dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 24 maart 2014, dewelke aan ondergetekende notaris.

" overhandigd wordt met verzoek dit in Haar dossier te bewaren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11,WhI11291

ONITEUR

11 G1i

BELGISCH STA

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

ELGE

GENT AFDELING BRUGGE

.0111 NEERGELEGD OP:

ATSBLAÊ 3 APR. ioggiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Jr.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft Ons notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op vijftigduizend honderd euro (E 50.100,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

tweede besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te

"

brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal.

derde besluit

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen ' besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten,

vierde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV ow BVBA AMFICO-AMPE ACCOUNTANCY, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 437, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te: vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

" VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd váór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 27 maart 2014, en een gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0454-009
03/04/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afding Brugge)

op: `Y!yRl ApT een 9

2 2 HnnR1r .13

tf'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0822.980.860

Benaming (voluit) :WAUTERS CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lariksdreef 10B

8020 Oostkamp (Waardamme)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging datum jaarvergadering - benoeming zaakvoerder-opvolger

Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA « WAUTERS CONSULTANCY », met zetel te 8020 Oostkamp (Waardamme), Lariksdreef 10B, waarop alle vennoten aanwezig waren, opgemaakt door notaris Katia Denoo te Oostkamp op 1 maart 2013, dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Wijziging van de datum van de jaarvergadering van de vennootschap, welke voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om zestien uur (16.00 uur), en overeenkomstige wijziging van de eerste alinea van artikel 14 der statuten.

2. Benoeming van Mevrouw RAMMANT, Grietje Marie Lutgart Monica als statutair zaakvoerder opvolger

3. Aanvulling van artikel 11 van de statuten met artikel 11 bis, waarvan de tekst luidt als volgt:

"Artikel Elf bis. Beëindiging mandaat zaakvoeder - gevolgen

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een: zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Zaakvoerder-opvolger

ln geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door Mevrouw RAMMANT, Grietje Marie Lutgart Monica, geboren te Kortrijk op 4 mei 1961, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme), Lariksdreef 10b, echtgenote van de heer WAUTERS, Stefaan Herman Gustaaf.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s), alsmede de zaakvoerder-opvolger.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn' vervanging te voorzien. "

4. Overgangsmaatregel inzake de eerstvolgende algemene vergadering.

5. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

6. Machtiging aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd v66r registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp,

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal de dato 110312013, en een gecoordineerde' tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

03/04/2013

Staatsblad







11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 05.12.2012 12658-0434-010
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 23.12.2011 11650-0143-009
23/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1



~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v " u s e akte

Lur.i~ ~ ~'







MONITEU

Griffie Rechtbank Koophandel

BE GE

0 7 APR 2015

ELGISCH STAA SBLADent Afdefetgerugge

9ra griffu

15 -04- 20

1111115191E

B



IN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres) Onderwerp akte : Br blijkt uit de

1 april 2015 wordt Brugsestraat 13 bus

0822.980.860

WAUTERS CONSULTANCY

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Lariksdreef 10 bus B

8020 Oostkamp

Zetelverplaatsing

notulen van het college van zaakvoerders dat de zetel van de vennootschap vanaf overgebracht van 8020 Oostkamp, Lariksdreef 10 bus B naar 8020 Oostkamp, 4.2.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Stefaan Wauters

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden.: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
WAUTERS CONSULTANCY

Adresse
LARIKSDREEF 10B 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande