WEST-VLAAMSE SYNERGIE

Divers


Dénomination : WEST-VLAAMSE SYNERGIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 405.385.665

Publication

04/09/2014
ÿþ MOD 2.2

111 rx1 BI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voi behoi

aan

Belg Staab

11111qI1111111111111

NEERGELEGD

Griffie Rezhtbank Koophandel

2 6 AUG 2014

Gent AideliqUfe.JzAcncle

------ ." - 

Onciernemingsnr : 0405.385.665

Benaming

(voluit) West-Vlaamse Synergie

(verkort) :

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Kanunnik Dr. Louis Colensstraat 7 - 8400 Oostende

Onderwerp akte:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering van de vzw West-Vlaamse Synergie van 24/06/2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I: NAAM ZETEL DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: West-Vlaamse Synergie.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Oude Burg 13, 8000 Brugge en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brugge, Rechtbank van Koophandel.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel om, net zoals beweging.net, netwerk van christelijke en sociale organisaties, een samenleving te realiseren waarin iedereen solidair en gelijkwaardig kan genieten van de fundamentele, politieke, sociale, economische en culturele rechten.

Daarbij zal gestreefd worden naar een totale emancipatie van de werknemersbevolking en bijzondere aandacht gaan naar de zwaksten en meest achtergestelden in de samenleving, inclusief het toegankelijk maken van vakantie en recreatie voor aile groepen van de bevolking.

Bij haar streven betracht zij de verwezenlijking van de fundamentele doelstellingen van beweging.net, wiens sterkte ligt in de belangeloze inzet van vele vrijwilligers, die in onderlinge samenwerking met de beroepskrachten van beweging.net en van aanverwante organisaties de realisatie van de beweging.net-doelstellingen mogelijk maken.

De vereniging mag aile middelen aanwenden die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen. De vereniging kan ondermeer aile roerende goederen en waarden, alsmede onroerende goederen of zakelijke rechten verwerven, vervreemden, bezwaren, in huur nemen of in huur geven.

De vereniging kan eveneens personeel aanwerven, leningen of toelagen verstrekken aan de West - Vlaamse beweging.net regio's of aan rechtspersonen met dezelfde doelstellingen, zich borg stellen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, in rechte optreden, kortom aile rechtshandelingen stellen en alle activiteiten uitoefenen in de ruimste zin van het woord, die tot haar doel bijdragen.

Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL LED EN

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan enkel effectieve leden tellen.

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard. Deze kunnen slechts aanvaard worden op voorstel van de huidige ACW-verbonden West en Midden- en Zuid-West-Vlaanderen, of de fusieregio's van beweging.net in West-Vlaanderen.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

ARTIKEL 7

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 8

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient schriftelijk te gebeuren met een brief gericht aan de voorzitter of aan twee leden van de raad van bestuur. Het ontslag kan ingeval dit het aantal leden onder het in artikel 5 bepaalde aantal brengt, niet ingaan dan op het moment dat het minimum aantal opnieuw bereikt is.

ARTIKEL 9

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL Ill: DÉ RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 10

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 11: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar. Het mandaat van bestuurder is telkens hernieuwbaar voor een periode van zes jaar na voorlegging aan en goedkeuring door de algemene vergadering. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

Het mandaat van bestuurder houdt op van zodra de bestuurder de leeftijd van 65 jaar bereikt heeft of door zijn voordragende organisatie vervangen wordt.

ARTIKEL 12: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

TIKEL 13: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Éen bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Het ontslag kan echter geweigerd worden indien de vzw daardoor niet meer rechtsgeldig zou bestaan,

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14 Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte, Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingenL

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Zijn de helft van de bestuurders op de eerste vergadering niet aanwezig of niet vertegenwoordigd, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden; deze kan beraadslagen, welk het getal aanwezige leden ook zij.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter, Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter,

ARTIKEL 16

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

ARTIKEL 17

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de Bank van de Post, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan de boekhouding van de vereniging uitbesteden aan een boekhoudkantoor, mits in kennisstelling aan de leden op de eerstvolgende algemene vergadering.

De raad van bestuur kan de volledige personeelsadministratie uitbesteden aan een sociaal bureau, mits in kennisstelling daarvan aan de leden op de eerstvolgende algemene vergadering.

ARTIKEL 18

De vereniging wordt geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en één bestuurder, tenzij bestuurders of aangestelden een bijzondere volmacht kunnen laten gelden.

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeien ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 19: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 40 lid, W.VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen,

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bil gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerleg ging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 20: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13bis, 1° lid,

W.VZW

De raad Van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Desgewenst kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vereniging aan een personeelslid overdragen. Deze bevoegdheid kan op elk moment door de raad van bestuur worden ingetrokken door eenvoudige schriftelijke of elektronische mededeling.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg,

1/4 e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 21 Commissarissen

De algemene vergadering stelt een commissaris aan om de boekhouding van de vzw na te zien. Deze brengt verslag uit van zijn opdracht aan de algemene vergadering. De raad van bestuur kan deze aanstelling op elk moment veranderen of stopzetten, mits unaniem akkoord van aile leden van de raad van bestuur. Deze commissaris heeft aile door de wet voorziene bevoegdheden ter controle van de jaarrekening.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter ven de raad van bestuur, of, bij ontstentenis of verhindering, door de ondervoorzitter.

Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid ken evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid mag zich laten vertegenwoordigen door iemand die door de in artikel zes genoemde entiteiten wordt afgevaardigd, mits voorlegging van een door het verontschuldigd lid en de voorzitter van de entiteit getekende volmacht.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-aile gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor cle begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten werden opgeroepen per gewone brief of per elektronische post (e-mail) met ontvangstbevestiging, tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20

/ ;

,.

Z MOD 2.2

van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad

. van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen behandeld worden indien

iedereen aanwezig is, en bij unaniem akkoord.

ARTIKEL 29

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering vaarzit,

ARTIKEL 30: statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wilziging gedetailleerd op de agenda is . Vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering Mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neeriegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden In de bijlag en bij het Belgisch Staatsbiad.

ARTIKEL 31

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 32

Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering warden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROT1NGEN

ARTIKEL 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor, Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatuM van het boekjaar.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

" r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B Vervolg

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, ne aanzuivering van de passive, worden overgedragen aan één of meer werken binnen de christelijke arbeidersbeweging met een gelijkaardig doel als dat van de vereniging.

Noch de leden, noch de ontslaggevende of uittredende leden, noch de erfgenamen van een overleden lid hebben recht op het maatschappelijk bezit van de vereniging.

Van de ontbinding zef het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 36

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk,

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 24/06/2014

Te Roesefare,

Peter Wamez

Voorzitter

Lieven Van Belle

Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014
ÿþ [rab MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



imeeergelegd ter griffie Vin Ge

recilertb

ugge afdeling t. 006

" 2" 3 DEC. 2013

Geftreeireeir

1111111111,11111§111111

behi

aai

Bet Staa

Ordernenningsor 0405.385.665

Benaming

(voluit) : West-Vlaamse Synergie

(verkort):.

Rechtsvorm:

ZeteE

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013 blijkt:

-het ontslag met ingang vanaf 1. " januari 2014 als bestuurder en voorzitter van de heer Antoon Vanhoutteghern, Westmoere 47, 8490 Jabbeke

-De aanstelling vanaf 28 november 2013 tot bestuurder van de heer Peter Wamez, Peerstal Voetweg 2, 8760 VVingene, geboren op 3 januari 1964 in Tielt.

-De aanstelling vanaf 28 november 2013 tot bestuurder van Mevrouw Lien De Raes, Schooldreef 19, 8730 Beernem, geboren op 1 december 1980 in Brugge.

Ter vergadering werd door de Raad van Bestuur Peter Warnez aangeduid als voorzitter vanaf 1 januari 2014.

Alle mandaten zijn onbezoldigd en voor een periode van zes jaar, tot de algemene vergadering van 2019V

Opgemaakt te Oostende op 17 december 2013

Lieven Van Belle Toon Vanhoutteghem

Secretaris Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013
ÿþe MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

2aergelegd ter griffie ven

rechtbank van koophandel

Brugge - afdeling te O45tene

op i 5J11 Unlriffietee

reter.-"

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

ill

*13115590*

Ondernemingsnr : 0405.385.665

Benaming

(voluit) : WEST-VLAAMSE SYNERGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : KAN UNNIK DOKTER LOUIS COLENSSTRAAT 7 , 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : AKTE BETREFFENDE ONTSLAG en VERVANGING VAN LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VOOR DE PERIODE 2010 - 2016 en HOUDENDE DE TAAKVERDELING 1 AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD DE VERENIGING TE VERBINDEN;

De algemene vergadering van 21 juni 2013 aanvaardt het ontslag van de onderstaande leden als lid van de

vereniging en als lid van de raad van bestuur:

- de heer Dirk Wanzeele , Notelaarsstraat 7 , 8400 Oostende , geboren op 14111/1953 te Kortrijk,

- mevrouw Derneulemeaster Ann , Vlaamse-Hefbomenweg 4 , 9031 Drongen , geboren op 24/02/1961 te

Kuurre

en aanvaardt voor de resterende duur van het mandaat tot 2016 de volgende persoon als nieuw lid van de

raad van bestuur, nl.

- de heer Lieven Van Belle, Weidestraat 52 te 8310 Assebroek , geboren op 14 maart 1974 te Brugge

AKTE BETREFFENDE DE TAAKVERDELING IN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die hoedanigheid benoemd of herbenoemd;

- Voorzitter: de heer Antoon Vanhoutteghem , Westmoere 47 , 8490 Jabbeke, geboren op 27/01/1956 te Kuurre,

- Secretaris - Penningmeester : de heer Lieven Van Belle , Weidestraat 52 , 8310 Assebroek , geboren op 14 maart 1974 te Brugge, secretaris-penningmeester

Ondervoorzitter; mevrouw Michelline Vandenbroucke , Glazeniersstraat 1 , 8800 Roeselare , geboren op 23/07/1959 te Roeselare,

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

Voor aile administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter , en de secretaris-penningmeester afonderlijke en onbeperkte volmachten;

De geldige handtekening tegenover de post, financiële instellingen en banken is toegekend aan de

secretaris.

Te Oostende, op 21 juni 2013

Vanhoutteghem Antoon Van Belle Lieven

Voorzitter Secretaris-penningmeester

Tegelijk hierbij neergelegd:

- formulier 2 bestaand uit 1 bladzijde luik A en 1 bladzijde luik B

- de jaarrekening 2012 met balans per 31.12.2012 en de rekeningen 2013 (13 blz)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2015
ÿþ(verkort) : vzw

Rechtsvorm : Oude Burg 13, 8000 Brugge

Zetel : benoemingen bestuurders

Onderwerp akte :



Uit de notulen van de algemene vergadering van 5 juni 2015 blijkt

-De herbenoeming als bestuurder en voorzitter van de heer Peter Warnez, Peerstal Voetweg 2, 8750 Wingene, geboren op 3 januari 1964 in Tielt.

-De herbenoeming als bestuurder en secretaris van de heer Lieven Van Belle, Weidestraat 52, 8310 Assebroek, geboren op 14 maart 1974 in Brugge.

-De herbenoeming als bestuurder van mevrouw Roeselare, geboren op 23 julï 1959 in Roeselare.

-De herbenoeming als bestuurder van mevrouw Lien De Raes, Schooldreef 19, 8730 Beernem, geboren op 1 december 1980 in Brugge.

Alle mandaten zijn onbezoldigd en voor een periode van zes jaar, tot de algemene vergadering van 2021

.Opgemaakt te Brugge op 5 juni 2015

Lieven Van Belle Peter Warnez

Secretaris Voorzitter

MOD 2.2

rgri EERGE

Griffie Rechtbank Koophandel

2 s JUN 2015

fl-,L4º%~~I~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte

MONITEUR BELGE

p 3 -07- 2015

ISCH STAAÎ'SB Gent Afdell~ B

AD De i3rlFt'élrre gge

Onderrlemirrgsrlr Benaming 0405285.665

(voluit) West Vlaamse Synergie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Michelline Vandenbroucke, Glazeniersstraat 1, 8800

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WEST-VLAAMSE SYNERGIE

Adresse
Rechtsvorm : Oude Burg 13, 8000 Brugge

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande