WESTVLAAMSE HANDELSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : W.H.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTVLAAMSE HANDELSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : W.H.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.858.313

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 07.11.2013 13658-0391-011
11/12/2014
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

t3 -12- 20i - 7 fin 2014

BELGISCH STAATSSLA Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd, KORTRIJM( Griffio





Ondernemingsnr : 0446.858.313

Benaming

(voluit) : WESTVLAAMSE HANDELSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8560 Wevelgem (Moorsele), Kezelberg 9

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 24 september 2014;

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 23 juli, 2014.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de: vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de; in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze; documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van: het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap, onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Het' verslag dateert van 8 september 2014 en de conclusies luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Door het bestuursorgaan van de BVBA WESTVLAAMSE HANDELSMAATSCHAPPIJ werd, in het kader van de voorgenomen ontbinding van de vennootschap, een staat van actief en passief per 23 juli 2014 opgesteld ° met een balanstotaal van 239.018,72 EUR en een netto-actief van 239.018,72 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de: vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de: controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld: dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.. Het bestuursorgaan heeft ons overigens schriftelijk bevestigd dat er na 23 juli 2014 geen leveringen meer: geweest zijn van goederen en / of diensten die op heden nog onbetaald gebleven zijn.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders,

De vennootschap beschikt blijkens de staat van actief en passief d.d. 23 juli 2014 over voldoende liquide; middelen om de liquidatiebelasting te betalen. Wij willen erop wijzen dat deze roerende voorheffing, geraamd op: een bedrag van 15.803,20 EUR, niet geconsigneerd werd, De vennootschap beschikt, blijkens voormelde staat' van actief en passief over voldoende financiële middelen om deze roerende voorheffing te betalen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehoud, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw, en juist weer.

Wevelgem, 8 september 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

De notaris-minuuthouder neemt de_voigende documenten in ontvangst :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE E3ESLUIT  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "WESTVLAAMSE HANDELSMAATSCHAPPIJ", afgekort

"W.H.M ", met zetel in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, te 8560 Wevelgem

(Moorsele), Kezelberg 9, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0446.858.313, ontbonden

wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in

vereffening is.

DERDE BESLUIT  VERKLARINGEN BESTUURSORGAAN

Het bestuursorgaan verklaart unaniem

- dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passiva werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat alle schulden werden terugbetaald of geconsigneerd.

- dat indien op het moment van de redactie van het verslag van de bedrijfsrevisor bepaalde schulden nog niet waren terugbetaald of geconsigneerd, evenals wanneer nieuwe schulden zijn opgedoken na de opmaak van dit verslag en het verslag niet werd aangepast via een aanvullend controleverslag, dat deze schulden inmiddels werden aangezuiverd overeenkomstig artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, hetzij via terugbetaling, hetzij via consignatie.

VIERDE BESLUIT  REALISATIE ACTIVA EN REGELING PASSIVA

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, stellen unaniem vast dat de rekeningen neergelegd zijn op de zetel van de vennootschap, samen met de stukken tot staving, zodat elke vennoot zijn individueel onderzoeksrecht heeft kunnen uitoefenen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen unaniem vast

dat alle passiva aan derden zijn terugbetaald of de nodige gelden werden geconsigneerd om die te voldoen.

dat de resterende activa gerealiseerd worden door de toebedeling aan de vennoten in dezelfde verhouding als de aandelen.

Om deze redenen besluit de algemene vergadering unaniem om niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar. Bij gebrek aan een benoeming van een vereffenaar, wordt het bestuursorgaan ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaar, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLINGEN BETREFFENDE VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en

verklaren unaniem:

- de BVBA "Westvlaamse Handelsmaatschappij", afgekort "W.H,M.", bezit geen onroerende goederen en

geen onroerende zakelijke rechten (zoals bvb. opstalrecht, vruchtgebruik, erfpacht, ...).

- de vereffening van de BVBA 'Westvlaamse Handeismaatschappij", afgekort "W.H.M.", wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden ofwel terugbetaald zijn ofwel de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en dat alle activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen.

- de eventuele geschillen van de BVBA "Westvlaamse Handelsmaatschappij", afgekort "W.H.M.", zijn opgelost en alle aangegane verbintenissen door de BVBA "Westvlaamse Handelsmaatschappij", afgekort "W.H.M.", werden nageleefd.

- er dient voor het overige geen verdere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

ZESDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem dat de vereffening zonder voorwerp is, gezien deze, gelet op de voorafgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De algemene vergadering besluit unaniem hierop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN BEWARING DOCUMENTEN

De algemene vergadering

- besluit unaniem dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen worden voldaan door de heer Serge Devriendt, wonende te 8560 Wevelgem, Kezelberg 9, die hiertoe alle bevoegdheden ontvangt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, en die de boeken en documenten van de BVBA "Westvlaamse Handelsmaatschappij", afgekort "W.H.M."zal bewaren gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar op het volgende adres: 8560 Wevelgem, Kezelberg 7.

- geeft opdracht en volmacht aan de heer Serge Devriendt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, tot het verlenen van eventuele handlichtingen en om op te treden in rechte als eiser of als verweerder namens de BVBA "Westvlaamse Handelsmaatschappij", afgekort "W.H.M.".

- geeft opdracht en volmacht aan de heer Serge Devriendt, met recht van indeplaatsstelling en met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om aile nuttige of nocdzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde

Waarde en ee dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De heer Serge Devriendt, voornoemd, aanvaardt deze opdrachten.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en plichten, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen,

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken,' zullen aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding ais de aandelen.

ACHTSTE BESLUIT -- ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder;

- de heer Serge Devriendt, wonende te 8560 Wevelgem, Kezelberg 9.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt ais Kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het gestarte boekjaar tot op heden.

NEGENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN E3ESLUITEN

De algemene vergadering geeft opdrachten en volmachten

- aan de heer Serge Devriendt, wonende te 8560 Wevelgem, Kezelberg 9, met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de BVBA "Folens Boekhouding en Fiscaliteit" te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 255, voor wie optreedt mevrouw Fabienne Folens, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket ' en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Menen op 24 september 2014.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Vopr-.ehouct`en aan pet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 30.11.2012 12654-0293-010
12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 30.11.2011 11627-0555-010
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 24.09.2010 10554-0196-010
09/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 05.09.2009, NGL 03.11.2009 09845-0174-010
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 31.12.2008 08880-0047-011
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 04.03.2008 08064-0386-012
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 02.09.2006, NGL 26.01.2007 07024-0077-011
20/10/2005 : KO126381
16/09/2004 : KO126381
27/10/2003 : KO126381
14/11/2002 : KO126381
13/09/2000 : KO126381
01/01/1995 : KO126381

Coordonnées
WESTVLAAMSE HANDELSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : …

Adresse
KEZELBERG 7 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande