WETHINK2GETHER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WETHINK2GETHER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.851.140

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 27.03.2014 14078-0002-013
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 10.04.2013 13087-0202-012
05/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305864*

Neergelegd

03-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): WETHINK2GETHER

0839851140

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te Ieper 26 september 2011, eerstdaags ter registratie neer te leggen, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt :

1-Naam - Vorm :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt :  WETHINK2GETHER .

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Deerlijksestraat(Kor) 4 bus 11. Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

3-Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af. 4-Oprichter :

De Heer VAN ELSLANDE Wout Raymond Marcel, geboren te Gent op 30 mei 1969, nationaal nummer 69.05.30-289.04, echtgescheiden, wonende te 8500 Kortrijk, Deerlijksestraat 4 bus 11.

5-Kapitaal :

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

6-Samenstelling van het kapitaal :

De oprichter schrijft in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaart zijn inschrijving te volstorten door inbreng in speciën ten bedrage van ¬ 18 600,00.

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volledig volgestort.

De comparant verklaart dat de inbreng in geld ten belope van ¬ 18 600,00 vóór de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 751-2055717-36 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Axa Bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Als vergoeding voor zijn inschrijving ten belope van ¬ 18 600,00, thans volledig volgestort, worden 100 aandelen toegekend aan de enige aandeelhouder.

7-Boekjaar :

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8500 Kortrijk, Deerlijksestraat(Kor) 4 bus 11

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap begint te werken vanaf de dag van de neerlegging van de door de wet vereiste stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op 1 oktober 2011.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor, en eindigen op 30 september 2012.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk na onderhavige oprichting wordt een buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WETHINK2GETHER" waaraan voormelde vennoot deelneemt en die beslist :

1-Dat de vennootschap bestuurd zal worden door één zaakvoerder;

2-Dat als zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur :

De Heer Wout Van Elslande voornoemd.

Hij verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat niets hem belet dit mandaat op te nemen.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

10-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

11-Doel :

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel : Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het geven van trainingen en het uitoefenen van consultancy opdrachten, op volgende domeinen :

-supply chain : optimaliseren van de aankoopprocessen en de samenwerking met leveranciers en klanten verder uitbouwen om tot kostreductie te komen (beter inzicht krijgen in de logistieke stroom, verbeteren van de financiële stroom en operationele performantie, afvalreductie);

-operationsmanagement : zorgen dat de operationele taken effectief en efficiënt verlopen binnen een bedrijf (productie, waardetoevoegende acties, toevoer van grondstoffen en logistieke acties);

-administratieve ondersteuning, optimalisatie;

-adviseren bij overnames;

-herstructureringen uitvoeren;

Sportlessen geven in fitnessclubs of aan particulieren.

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen, alsook de vertegenwoordiging in opdracht van klanten.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudends de wettelijke beperking ter zake.

De vennootschap heeft tevens als doel voor eigen rekening :

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengt van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

12-Jaarvergadering :

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand februari om 19 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in 2013.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Volmacht ondernemingsloket en administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover het ondernemingsloket, de BTW en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan de BVBA Fimax met zetel te 8900 Ieper, Capucienenstraat 73.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte stichting.

Notaris Michaël MERTENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 20.02.2015, NGL 10.03.2015 15059-0475-013

Coordonnées
WETHINK2GETHER

Adresse
DEERLIJKSESTRAAT 4, BUS 11 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande