WEYNE-PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEYNE-PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.527.888

Publication

10/07/2014
ÿþ Obct Waal l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II 11,1.1,11% Ï11,111fli Hill

" 111." " " 1" 011.10.1

NEERGELEGD TER GRIFFft Rechtbank van Koophande! Gent

1 JULI 201k

AfdellareeRNE

...." " " " " " " " " -

Onciernemingsnr : 0848527888

Benaming

(voluit) Weyne-Projects

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zandzeggelaan 15/0201 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

IJe zaakvoerder van BVBA Weyne-Projects heeft met éénparigheid van stemmen ticL 1/6/2014 beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van Inrichting van de werkzaamheid naar volgend adres te brengen met Ingang vanaf 1/6/2014: Fransiaan 59/0001, 8620 Nieuwpoort

Getekend,

BVBA Serafino, zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door Gino Weyne

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. helzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/09/2012
ÿþ Mod Wart! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voos 1H11 Y VI II 1560VIII7* NI

behouL *125

aan h

Belg is

Staatst

N



C 7 ~°~~. 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) WEYNE-PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zandzeggelaan 15/0201 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op vijf september tweeduizend en' twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, vijftien bladen, geen renvooien op 06.09.2012, boek 5/114, blad 17, vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEYNE-PROJECTS", met zetel te 8670 Koksijde, Zandzeggelaan 15/0201:

1) Dat door:

N De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERAFINO", met zetel te 8670 Koksijde, Zandzeggelaan 15, ondernemingsnummer 0419.628.334, en belasting over de toegevoegde waarde nummer 419.628.334.

Opgericht onder de benaming VALERIE VANN, bij akte verleden voor Meester Richard Celis, Notaris te Antwerpen, op twaalf juni negentienhonderd negenenzeventig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijf juli daarna onder nummer 1185-44.

Waarvan de statuten meerdere malen werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgemaakt door Meester Ludo Debucquoy, Notaris te Zonnebeke op zesentwintig januari tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig februari tweeduizend en vijf onder nummer 05029730.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door

de heer WEYNE Gino Sidon, geboren te Roeselare op elf juli negentienhonderd vijfenzestig, (rijksregister nummer - 65.07.11-303.05), wonende te Koksijde, Zandzeggelaan 15/0201, handelend in de hoedanigheid van statutair zaakvoerder, tot deze hoedanigheid benoemd op achtentwintig december negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari negentienhonderd vijfennegentig onder nummer 960125-456;

B/ De heer WEYNE Gino Sidon, geboren te Roeselare op elf juli negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot

van mevrouw LAFAUT Karolien Marcella Magdalena, geboren te Roeselare op twaalf augustus

negentienhonderd zesenzeventig, gedomicilieerd te 8670 Koksijde, Zandzeggelaan 15/0201.

Gehuwd te Pittem op drie september tweeduizend en tien onder het stelsel van scheiding van goederen,

blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op eenendertig augustus

tweeduizend en tien tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Identiteitskaart nummer 590-7854691-45

Nationaal nummer : 65.07.11-303.05

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «WEYNE-PROJECTS» draagt,

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Zandzeggelaan 15/0201

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1.Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.Afle afbraakwerken en alle aannemingswerken

3.Het optreden als tussenpersoon in de handel

4.Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

5.Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

6.Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

7.1-let bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

8.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

9.1-let beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

10.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11.Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

12. De aan-en verkoop, import en export, herstelling, huur en verhuur, leasing, berging van alle mogelijke watervoertuigen uit de pleziervaart, zowel motorvaartuigen en zeilvaartuigen, als strandvoertuigen, en van alle artikelen dienstig in de watersport in de ruimste zin van het woord.

13.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

14.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

15.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

16.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal dertigduizend euro (30.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd twitnig (120) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. De BVBA SERAFINO voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van tweehonderd vijftig euro (250,00 EUR), volledig volstort , waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend

2. De heer Weyne Gino , voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van negenenentwintig duizend zevenhonderd vijftig euro (29.750,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem tweehonderd negenenveertig (249) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is, hetzij in totaal dertigduizend euro (30.000,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: De BVBA SERAFINO, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gino Weyne, voornoemd.

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaartde hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om vijftien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand november tweeduizend en veertien om vijftien uur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ,Vgor-be1 oudr, aan het Belgginch Staafsblad

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend en veertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: De burgerlijke t` vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CVBA TITECA ACCOUNTANCY, met zetel te 8800 Roeselare, Heriweg 1989, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.371.584, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþMd 'Nord 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dp a;i4p

NEERGELEGD TER GRIFFIE



1 Rechtbank van Koophandel Gent

1h1115 ie099uiig~1ii7'~< 13 MAZ 2015

A

Ali:AMVBUF?NB

~.~......>







Ondernemingsnr : 0848527888

Benaming

(voluit) : Weyne-Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franslaan 5910001 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van BVBA Weyne-Projects beslist dd 15/12/2014 met eenparigheid van stemmen het mandaat van de zaakvoerder BVBA Serafino met vast vertegenwoordiger Gino Weyne te beëindigen met ingang vanaf 15/12/2014.

De bijzondere algemene vergadering dd. 15/12/2014 beslist niet eenparigheid van stemmen te benoemen tot zaakvoerder met ingang vanaf 15/12/2014 voor een periode van 6 jaar

- BVBA Kasteel Valkenbosch, Zandzeggelaan 1512,09 8870 Koksijde.

Onmiddellijk na deze bijzondere algemene vergadering dd, 15/12/2014 beslissen de zaakvoerders van BVBA Kasteel Valkenbosch de heer Gino Weyne te benoemen tot vast vertegenwoordiger voor het zaakvoerdersmandaat dat BVBA Kasteel Valkenbosch uitoefent in BVBA Weyne-Projects.

Getekend,

BVBA Kasteel Valkenbosch, zaakvoerder,

vertegenwoordigd door Gino Weyne

sr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Facto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 21.12.2015 15700-0279-012

Coordonnées
WEYNE-PROJECTS

Adresse
FRANSLAAN 59/0001 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande