WFR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WFR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.715.205

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 27.03.2014 14081-0375-010
01/03/2012
ÿþOndernemingsnr:

Benaming (voluit) : WFR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kolenkaai 2

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Oprichting.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.17278) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 8 februari 2012.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "WFR".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Kolenkaai 2.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters

1. De heer DEWAELE Bertrand Julien, geboren te Zwevegem op 27 juni 1945, wonende te 8800 Roeselare, Kortrijksestraat 28,

2. Mevrouw HANSSENS Marianne Bertha Jozefine Lucianne, geboren te Kortrijk op 6 november 1966, echtgenote van de heer Bertrand DEWAELE, voornoemd, wonende te 8800; Roeselare, Kortrijksestraat 28.

5.A. Bedrag van het maat schap.pelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig; (250) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweehonderdvijftigste (1/25e) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 250.000,00.

6.A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober

van ieder jaar en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 8 februari 2012 tot en met 30 september 2013.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te

richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve, Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of; indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u

IJIJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mora 11.i

MONITEUR BELGE

2 1 -02.2012 BELGISCH STAATSBLAf?

NEERGELEGD

1 4, 02. 2012

riffîjHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

bE

B St

d,o

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-

mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeel(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Bertrand DEWAELE, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel

- het vervaardigen van fineer en van panelen en platen op basis van hout.

- het vervaardigen van geassembleerde parketvloeren (het vervaardigen van blokjes,

lamellen, enzoverder, samengevoegd tot panelen voor parketvloeren).

- het vervaardigen van ander schrijn  en timmerwerk.

- het vervaardigen van artikelen van hout die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de bouw :

al balken, liggers, kepers;

b/ deuren, ramen, kozijen, (rol)luiken, afsluitingen al dan niet met metalen toebehoren zoals

sloten en scharnieren;

c/ trappen, trapleuningen;

d/ houten staaflijsten, kralen, profielen en dakspanen;

- het vervaardigen van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan van

hout, zoals sauna's.

- het vervaardigen van constructies van het caravantype, die niet kunnen worden gesleept en

niet voorzien zijn van wielen.

- het vervaardigen van houten scheidingswanden en tussenschotten,

- de detailhandel in parket-, laminaat- en kurkvloeren in gespecialiseerde winkels

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

e Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

(gespecialiseerde detailhandel in vloerbedekking).

- de detailhandel in houten bouw- en tuinmaterialen in gespecialiseerde winkels

(detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen en glas, inclusief doe-het-zelfzaken).

- de detailhandel in houten bouw-en tuinmaterialen :

al balken, liggers, kepers;

b/ deuren, ramen, kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enzoverder;

cl trappen, trapleuningen;

dl houten staaflijsten en dakspanen;

e/ geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan van hout, zoals tuinhuisjes,

sauna's, enzoverder;

fl andere houten bouw- en tuinmaterialen.

- de verwerving van participaties onder gelijk welke veren ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van

welke aard ook.

- de engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

- het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen

beheer van ondernemingen.

- het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen, zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de wettelijke voorwaarden zijn vervuld.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand maart om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" r mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. -

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, het voormeld bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0992155-79, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "ING België", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 februari 2012 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel-Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0875.430.542, onder meer kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43 A, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte oprichting.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WFR

Adresse
KOLENKAAI 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande