WIBECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIBECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.735.044

Publication

22/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305487*

Neergelegd

18-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849735044

Benaming (voluit): Wibeco

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Jutestraat 55

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 18/10/2012, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, opgericht onder de naam Wibeco met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Jutestraat 55.

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Wibeco".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Jutestraat 55.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur -Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar

oprichting.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BECOPROM, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157C, ondernemingsnummer 0893.013.078, RPR Brugge.

2. De Naamloze vennootschap Asset Financing Corporation, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Jansvliet 2, ondernemingsnummer 0402.622.155, RPR Antwerpen.

3. De Naamloze vennootschap DOBER, met zetel te 8531 Harelbeke, Kervijnstraat(B) 78, ondernemingsnummer 0460.440.786, RPR Kortrijk.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600

EUR).

Het is vertegenwoordigd door 300 aandelen, ieder 1/300ste deel van het kapitaal

vertegenwoordigend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig volstort.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig

december van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar zal lopen van achttien oktober tweeduizend twaalf tot eenendertig

december tweeduizend dertien.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gestelkkd van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Worden als niet-statutair zaakvoerder benoemd :

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BECOPROM, voornoemd, welke aanstelt als vast vertegenwoordiger de heer BEKE Luc, geboren te Roeselare op zeven mei duizend negenhonderdachtenzestig, met woonplaats te 8020 Oostkamp, Legeweg 157.

2. De Naamloze vennootschap Asset Financing Corporation, voornoemd, welke aanstelt als vast vertegenwoordiger de heer WILMS Stany, geboren te Brugge op drie februari duizend negenhonderddrieëntachtig, met woonplaats te 9831 Sint-Martens-Latem, De Heide 9.

3. De Naamloze vennootschap DOBER, voornoemd, welke aanstelt als vast vertegenwoordiger de heer BERTON Filip, geboren te Kortrijk op één augustus duizend negenhonderdzevenenzestig, met woonplaats te 1180 Ukkel, Roberts-Jonesstraat 16, welke aanvaarden en dit zonder beperking van duur.

Overeenkomstig de statuten die voorafgaan, vertegenwoordigt elke zaakvoerder, alleen handelend, de vennootschap in en buiten rechte.

Deze mandaten zullen onbezoldigd uitgeoefend worden, tot een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, management-vennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

1. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar

en bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij

verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen; commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business en meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven en nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

6. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is zoals marketing-promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, verzekeringen, management en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

7. Trading in de meest ruime zin.

Luik B - Vervolg

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De Algemene Vergadering van aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de op eerste

vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering

plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 6 juni 2014 om 10 uur.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 1 maart 2012 tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

De oprichters verlenen tenslotte hierbij de nodige machten aan mevrouw Sandra De Jonckheere, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Raadsherenlaan 35 bus 4 om, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 18/10/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 27.10.2016 16665-0325-010

Coordonnées
WIBECO

Adresse
JUTESTRAAT 55 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande