WILLIE

Société en commandite simple


Dénomination : WILLIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.839.507

Publication

16/01/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

behoi

aan Be g tellnet\

u~l 1

Vo

Ondernemingsnr : 5 4 3 8 3 9 5

Benaming

(voluit) : WILLIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : . ` Steverlyncklaan 12-14 83 oote. pe. r

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING

Ondergetekenden:

Dhr WILLAERT Johan, wonende te 8900 IEPER, '

EN

Mevr, LIETAERT Caroline, wonende te 8900 IEPER,

Steverlyncklaan 14 ( NN. 59.07.06-091-47)

' Steverlyncklaan 14 ( NN. 62.08.15-044-88)

7

verklaren hierbij een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap draagt de naam: WILLIE

ARTIKEL 2: ZETEL

' De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 8900 leper, : - . Steverlyncklaan 12-14. Deze mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad worden overgebracht naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel

" Het ondersteunen en uitvoeren van projecten in diverse toepassingsdomeinen en het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, productie en ontwikkeling, processing, informatica, personeelsbeleid, nieuwe technologieën, administratie en financiën, en andere diensten, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Verkoop en verhuring van personenwagens, autobussen, vracht- en bestelwagens en aanhangwagens, caravans en mobilhomes, ook de verkoop van alle auto-onderdelen en toebehoren, onderhoudsproducten en brandstoffen, alsmede tweedehandswagens, evenals invoer en uitvoer van vermelde zaken.

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderin-,gen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, admini-istratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut.

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" Het organiseren, bijwonen en geven van seminaries en opleidingen in diverse domeinen en toepassingen.

" Het publiceren van artikels, tijdschriften en boeken.

" Het kopen, verkopen, verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, of de zakelijke rechten op die onroerende goederen, het beheer en onderhoud van het eigen roerend en onroerend patrimonium, in de meest ruime zin, en dit alles voor eigen rekening.

-Net inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

.1-let verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met het oog op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

-De vennootschap mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar, het verschaffen van advies aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België ais in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere

vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL 4: INBRENG IN KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,00) euro, ver 'tegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractie-'waarde van elk één/honderd zes en tachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 5: DUUR

De vennootschap is van onbeperkte duur.

ARIKEL 6: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of verscheidene zaakvoerders, gecommanditeerde vennoten. De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering die hen benoemt, hun macht ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

ARTIKEL 11: ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten. Elk jaar, op de eerste maandag van juni, vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst.

ARTIKEL 12: WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, De winst zal jaarlijks onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winsten uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 14: BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 november 2013 tot en met 31 december 2014.

OVERNEMING VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 november 2013, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN EEN NEET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Johan WILLAERT, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Opgemaakt te leper, op 10 december 2013

WILLAERT Johan LIETAERT Caroline

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WILLIE

Adresse
STEVERLYNCKLAAN 12-14 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande