WINDELS TOTAALINRICHTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINDELS TOTAALINRICHTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.864.172

Publication

03/03/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111IJIIII!,11111,ijij11111111



NEERGELEGD

20. 02, 20 14

w

netlflf-iteNK KOOPHANDEL

KarrrFIJK

Ondernemingsnr : 0821.864.172

Benaming

(voluit) : WINDELS TOTAALINRICHTING

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Ingooigemstraat 21A te 8553 Otegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag - Vaststelling statuten - benoemingen - Machten

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, op 17 februari 2014, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma 'WINDELS TOTAALINRICHTING" te 8553 Otegem, Ingooigemstraat 21A, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC Bedrijfs-revisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42A, opgesteld conform artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, met het oog op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato veertien februari twee-.duizend en veertien luiden als volgt:

06. BESLUIT

Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de VOF "WINDELS TOTAALINRICHTING" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 6 januari 2014, heeft plaatsgehad.

De in het vorige boekjaar opgenomen herwaarderingsmeerwaarde op terreinen en gebouwen van 122.265,16 EUR is verantwoord in zoverre de specifieke voorwaarden inzake nut, duurzaamheid en rentabiliteit, zoals voorzien in artikel 56 van het KB van 30.01.2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen zijn vervuld. Gezien de datum van onze aanstelling hebben wij de voorraden fysisch niet kunnen controleren.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, rekening houdende met onze bemerkingen in voorgaande paragraaf.

Het netto-actief volgens deze staat van 6 januari 2014 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de VOF WINDELS TOTAALINRICHTING".

Net wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd.

Roeselare, 14 februari 2014

(getekend)

"VANDER DONCKT -- ROOBROUCK  CHRISTIAENS"

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevlsoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

lz:

De vergadering neemt tevens kennis van de tussentijdse toestand van de vennootschap per zes januari tweeduizend en veertien. Uit deze staat blijkt dat het maatschappelijk kapitaal na de omzetting (hetzij achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)) niet hoger zal zijn dan het uit de staat blijkend netto-actief (hetzij zevenentwintigduizend vierhonderd zestig euro vijftien cent (E 27.460,15)).

Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van de artikelen 785 en 786 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de duur, de zetel en het maatschappelijk doel dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) zal vertegenwoordigd zijn door honderd vijfendertig (135) kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één kapitaalsaandeel van de omgezette vennootschap onder firma, als volgt:

- de heer WINDELS Jürgen, voornoemd: honderd vierendertig (134) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

- mevrouw LOTTIN Stefanie, voornoemd: één (1) aandeel zonder aanduiding van nominale waarde.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen werkende en stille vennoten en zijn alle vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng, onverminderd de voormelde artikelen 785 en 786 van het Wetboek van vennootschappen.

De omzetting geschiedt op grond van:

al de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

bl artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

ci artikel 210, §1, 3° van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992,

TWEEDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

e Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelt de vergadering het ontslag vast van de huidige zaakvoerder van de vennootschap onder firma, met name de heer WINDELS Jürgen, voornoemd.

c:p De vergadering besluit dat over de kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde beleid zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering.

DERDE BESLUIT  KAP1TAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de alsdan omgezette vennootschap te verhogen met honderd tweeëntwintig duizend tweehonderd vijfenzestig euro zestien cent (E 122.265,16) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op honderd veertig duizend achthonderd vijftien euro zestien cent (¬ 140.815,16) door inlijving van herwaarderingsmeerwaarden ten belope van het overeenkomstige

' bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

ó De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd veertig duizend achthonderd vijftien euro zestien cent (¬ 140.815,16)

o bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vijfendertig (135) aandelen.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na aanpassing aan de hiervoor genomen beslissingen en na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd,

stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast.

et ZESDE BESLUIT BENOEMINGEN

ll Onmiddellijk na voormelde omzetting besluit de vergadering om met ingang van heden voor onbepaalde

et duur te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder. de heer WINDELS Jürgen, voornoemd.

et

De aldus benoemde verklaart hierbij het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart

niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het bestuursmandaat.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

2/ Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake. ZEVENDE BESLUIT -- OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stelt de verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder, de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats

et et stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

pq on-'der-'ne-mingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A

-Mevrouw Linda MARTENS;

-Mevrouw Isabelle VANSTEENK1STE;

-Mevrouw Eugénie CARREZ.

-.b Voos behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlagen : gecoördineerde statuten + expeditie akte + verslagen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþMQdWQd 11.1

" ;"' `LirC , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

^

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

NEERGELEGD

1 4. 02. 2014

-REeMijirlANDEL

-

Ondernemingsnr 0821.864.172

Benaming

(voluit) : WINDELS TOTAALINRICHTING

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel: 8553 Otegem, Ingooigemstraat 21A

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging en -vermindering

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 2 januari 2014: EERSTE BESLUIT  VASTSTELLING KAPITAAL

De vergadering stelt vast dat het kapitaal zestigduizend euro (¬ 60.000,00) bedraagt, hetzij een bedrag gelijk aan het vermogen van de vroegere éénmanszaak op naam van de heer Jurgen WiNDELS, voornoemd, ten tijde van de oprichting van de vennootschap

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenzeventigduizend euro (E 75.000,00) om het te brengen van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) op honderd vijfendertig duizend euro (¬ 135.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van vijfenzeventig (75) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van vijfenzeventigduizend euro (E 75.000,00).

Deze vijfenzeventig (75) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT FORMELE KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderd zestien duizend vierhonderd vijftig euro (E 116.450,00) om het kapitaal te brengen van honderd vijfendertig duizend euro (¬ 135.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder vernietiging van aandelen, en volledig aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING - AANPASSING STATUTEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging en -vermindering effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vijfendertig (135) aandelen,

Bijgevolg besluit de vergadering om de eerste zin van artikel 6 van de statuten aan te passen als volgt:

uHet kapitaal van de vennootschap onder firma (afgekort: V.O.F.) bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig

euro (¬ 18.550,00) en is vertegenwoordigd door honderd vijfendertig (135) aandelen."'

Hlll I*11,1,11M1111 1

De zaakvoerder

Jurgen WINDELS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ingooigemstraat 21A te 8553 Otegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, op 29 september 2014, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WINDELS TOTAALINRICHTING" te 8553 Otegem, Ingooi-gemstraat 21A, volgende besluiten heeft genomen ;

EERSTE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan ieder jaar zal beginnen op één juli om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Bijgevolg besluit de vergadering artikel drieëntwintig van de statuten aan te passen als volgt:

"Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar"

Bij wijze von overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op één oktober tweeduizend en dertien te verlengen tot dertig juni tweeduizend en vijftien.

TWEEDE BESLUIT-- WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om tien uur.

Bijgevolg besluit de vergadering de eerste zin van artikel negentien van de statuten aan te passen als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand december om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden."

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden de eerste zaterdag van de maand december van het jaar tweeduizend en vijftien om tien uur,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel zesentwintig van de statuten inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap aan te passen ais volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MoNI'~~R BELG

B 2 4 -rr- 2014

BELGISCH Sr -fsB

iAlg

NEERGELEGD

 1 OKT. 2014

Rechtbanknt,van EL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0821.864.172 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

WINDELS TOTAALINRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met'

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

VIERDE BESLUIT :

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlagen : gecoördineerde statuten + expeditie akte

Voorbehouden .1 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 bel a. Be Sta

1llI 1111! lilliuIli 1I11 IliI 11( '11111 (11 (1I

*13009979*

~

MONITEUR BELGE

0 9 -01- 1013

=L.GISCH SAATSBI-AD

NEERGELEGD

21" 12, 2012

ECs"1T1aw.laK Griff.i'ec;iF;i_!;

Ondernemingsnr : 0821.864.172

Benaming

(voluit) : WINDELS TOTAALINRICHTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 8553 Otegem, ingooigemstraat 21A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Uitreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2012:

EERSTE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 oktober van elk jaar om te eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar en besluit om artikel 7 van de statuten aan te passen zoals bepaald' in het vierde besluit hierna.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op 1 januari 2012 en dat normaal zou afsluiten op 31 december 2012, te verlengen tot 30 september 2013.

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat. deze voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand maart om 11.00 uur. Bijgevolg besluit de vergadering om artikel 9 van de statuten aan te passen en te herformuleren zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand maart van het jaar 2014.

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder van 30 april 2010, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 mei daarna, onder nummer 10071666, tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, besluit de vergadering artikel 3 van de statuten aan te passen zoals bepaald in het vierde besluit', hierna.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- de eerste zin van artikel 3 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap onder firma is gevestigd te 8553 Otegem, Ingooigemstraat

21A".

- de eerste zin van artikel 7 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap onder firma (afgekort: V.O.F.) gaat in op 1 oktober van elk jaar en

eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar."

- de laatste zin van artikel 9 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"De gewone jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand maart om 11.00 uur."

Wordt tegelijk hiermee neergelegd: coördinatie van de statuten.

De zaakvoerder

Jurgen Windels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WINDELS TOTAALINRICHTING

Adresse
INGOOIGEMSTRAAT 21A 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande