WINDHAAN

Association sans but lucratif


Dénomination : WINDHAAN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 424.638.086

Publication

14/12/2011
ÿþMOD 2.2

r

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1. 111

" 11188005

Undernerr,%s ir 0424.638.086 tvc:;.3t; : WINDHAAN

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

KOCPyANDEL TE

}~ f " -~"

4+ k~!" l, ry ~

13t~" JL! Jk. 1ir~~.,rl~ " VjgV

~ ~ ~teill

RRechtsVorm Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Vosseslag 50, 8420 De Haan

K ndorusz a 6a : STATUTENWIJZIGINGEN - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG en (HER)BENOEMING BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Heden,10 november 2011

Te 8420 De Haan, Vosseslag 50,

Is bijeengekomen de bijzondere algemene vergadering van de leden van de Vereniging Zonder

Winstgevend Doel "WINDHAAN".

In overeenstemming met artikel 4 en 5 zijn hier aanwezig, alle werkende leden van de vereniging, die

verklaren in overeenstemming met artikel 4 van de statuten behoorlijk opgeroepen te zijn tot deze algemene

vergadering en vrijwillig te verschijnen.

Zijn aanwezig:

1.De Heer Marc Georges ROTSAERT, wonende te 8420 De Haan, Weststraat 18.

2-De Heer Carlo Richard ROTSAERT, wonende te 8420 De Haan, Driftweg 120.

3.De Heer Leen Alfons DE WILDE, wonende te 9310 Moorsel (Aalst), Lieve-Vrouwstraat 48.

4.Mevrouw Ursula DE KONINCK, wonende te 8420 De Haan, Heieweg 8.

5.De Heer Bert Julien VANGROENWEGHE, wonende te 8420 De Haan, Zeedijk 17 bus 0101.

Zijnde allen werkende leden van de VZW, stemgerechtigd krachtens de statuten.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer Marc Rotsaert, die als secretaris

aanduidt Mevrouw Ursula De Koninck.

De overige verschijners worden door de algemene vergadering aangeduid als stemopnemers.

De voorzitter stelt vast dat alle werkende leden voltallig aanwezig zijn.

De voorzitter verklaart dat de agenda als volgt werd bepaald:

1.Kennisname en aanvaarding van het ontslag als bestuurder (public relations man) van de Heer Roger Debeuckelaere, wonende te 8420 De Haan, Goethelaan 12 bus 4, schriftelijk aangeboden op 25 september 2001 en kennisname en aanvaarding van het ontslag als bestuurder (secretaris) van de Heer Kris Vangroenweghe, wonende te 8420 De Haan, Zeedijk 17, schriftelijk aangeboden op 10 november 2011.

2.Toevoeging in de tekst van het doel van de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vzw worden verwezenlijkt.

3.Diverse wijzigingen: toevoeging in artikel 3, vierde lid van de woorden "en na aanvaarding van het clubreglement" na de woorden "na aanvaarding door de raad van bestuur". Wijziging van de maximale bijdrage: deze mag voortaan het bedrag van tweehonderd (200) euro niet overschrijden. Wijziging van de periode van het lidmaatschap van de tijdelijke seizoensleden (is voortaan vanaf 1 april tot en met 30 september van ieder jaar). Wijziging in artikel 6 van de statuten van de duur van de benoeming van de leden van de raad van bestuur  benoeming van de leden van de raad van bestuur gebeurt voortaan voor onbepaalde duur. Toevoeging in artikel 6 in het tweede lid van de functie van "adviseur".

4.Aanpassing van de statuten aan de gewijzigde wet van 27 juni 1921.

5.Aannemen van volledig nieuwe tekst van statuten.

6.(Her)benoeming bestuurders.

BatS',C Dl; ~ - ~ _ ~" .- '-rA" ,' Yttalll r...

f Ir-.., r ,..i ,',t',-Uen te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Aangezien volgens voorgaande verklaring alle werkende leden, zijnde de stemgerechtigde leden, op de vergadering aanwezig zijn, kan de vergadering geldig beraadslagen en besluiten. Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en volgende besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag als lid en als bestuurder (public relations man) van de Heer Roger Debeuckelaere, voornoemd, schriftelijk aangeboden op 25 september 2001 en aanvaardt dit ontslag.

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder (secretaris) van de Heer Kris Vangroenweghe, voornoemd, schriftelijk aangeboden op 10 november 2011 en aanvaardt dit ontslag.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit tot de toevoeging in de tekst van het doel van de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vzw worden verwezenlijkt, namelijk: "De vzw mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten le allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot diverse wijzigingen: toevoeging in artikel 3, vierde lid van de woorden "en na aanvaarding van het clubreglement" na de woorden "na aanvaarding door de raad van bestuur". Wijziging van de maximale bijdrage: deze mag voortaan het bedrag van tweehonderd (200) euro niet overschrijden. Wijziging van de periode van het lidmaatschap van de tijdelijke seizoensleden (is voortaan vanaf 1 april tot en met 30 september van ieder jaar). Wijziging in artikel 6 van de statuten van de duur van de benoeming van de leden van de raad van bestuur  benoeming van de leden van de raad van bestuur zijn voortaan voor onbepaalde duur. Toevoeging in artikel 6 in het tweede lid van de functie van "adviseur".

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit haar statuten aan te passen aan de gewijzigde wet van 27 juni 1921, onder meer door toevoeging van hel gerechtelijk arrondissement in het artikel waarin de zetel van de vereniging wordt vermeld, wijziging van het minimum aantal werkende leden in drie in plaats van twee, toevoeging bepaling inzagerecht, herformulering van de regels van samenstelling van de raad van bestuur, herformulering van de regels van beraadslaging van de buitengewone algemene vergadering, terminologische aanpassingen ("raad van bestuur" en "bestuurders")... De statuten worden aangepast zoals opgenomen onder het vijfde besluit.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot het aannemen van volledig nieuwe statuten, zoals hierna integraal opgenomen.

De vergadering besluit, na goedkeuring van ieder afzonderlijk artikel, om de statuten als volgt vast te stelten:

I. Benaming, maatschappelijke zetel, duur, doel

Artikel 1 Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna vzw genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (hierna genoemd de vzw-wet)

Artikel 2 Naam

De vzw draagt de naam 'WINDHAAN",

Artikel 3 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8420 DE HAAN, Vosseslag 50, gelegen in het gerechtelijk

arrondissement Brugge.

Artikel 4 Duur

De vzw is opgericht voor onbepaald duur.

Artikel 5 Doel en activiteiten

De vereniging heeft als doel: het mogelijk maken, de bevordering en promotie van water- en strandrecreatie, en alle aanverwante activiteiten in de meest ruime zin. Het ter beschikking stellen van clubhuis, materialen en infrastructuur. Zij kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt. Zij kan allerlei manifestaties organiseren. Deze manifestaties (bijvoorbeeld tijdelijk uitbaten van een clubhuis of concessie, geven van dansavonden...) mogen enkel gehouden worden om over meer geldelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

middelen te beschikken om de werking van de vzw in stand te houden en mogen in geen geval dienen om zuivere winsten te maken

De vzw mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

li. Leden, bijdrage

Artikel 6

De vereniging is samengesteld uit werkende leden en tijdelijke seizoenleden.

Het minimum aantal leden bedraagt drie. Het minimum aantal werkende leden bedraagt eveneens drie.

De volgende personen zijn thans de werkende leden van de vereniging:

'De Heer Marc Georges ROTSAERT, geboren te Oostende op 16 juni 1967, wonende te 8420 De Haan, Weststraal 18.

.De Heer Carlo Richard ROTSAERT, geboren te Oostende op 8 mei 1964, wonende te 8420 De Haan, Driftweg 120.

.De Heer Leon Alfons DE WILDE, geboren te Aalst op 31 oktober 1943, wonende te 9310 Moorsel (Aalst), Lieve-Vrouwstraat 48.

'Mevrouw Ursula DE KONINCK, geboren te Leuven op 22 oktober 1970, wonende te 8420 De Haan, Heieweg 8.

'De Heer Bert Julien VANGROENWEGHE, geboren te Izegem op 3 november 1983, wonende te 8420 De Haan, Zeedijk 17 bus 0101.

De personen die wensen lid te worden van de vereniging dienen hun aanvraag te richten tot de raad van bestuur.

Men verwerft het lidmaatschap, na aanvaarding door de raad van bestuur, na aanvaarding van het clubreglement en na de betaling van de bijdrage die jaarlijks door de raad van bestuur wordt bepaald en waarvan het bedrag echter tweehonderd (200) euro niet mag overschrijden.

De raad van bestuur beslist soeverein met een gewone meerderheid over de toetreding en het ontslag van de leden.

Over de uitsluiting van de leden beslist de algemene vergadering.

Werkende leden zijn de leden die lid zijn van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan daarnaast nog andere leden aanvaarden als werkend lid, die deze hoedanigheid behouden tot wederopzegging door de raad van bestuur. Aanvaarding en opzegging door de raad van bestuur van deze laatste soort van werkende leden gebeurt met een gewone meerderheid van de stemmen.

Het lidmaatschap van de tijdelijke seizoenleden heeft een maximumduurtijd van één april tot en met dertig september van eenzelfde jaar. Na verloop van deze periode is er automatisch verval van het lidmaatschap, dat voor het volgende seizoen kan hernieuwd worden.

Elk lid van de vereniging is vrij zich ten allen tijde, doch niet vooraleer de opeisbaar geworden bijdragen zijn betaald, terug te trekken uit de vereniging door zijn ontslag te richten aan de raad van bestuur die er nota van za! nemen. Leden die hun lidmaatschapsbijdrage niet betalen binnen de termijn voorzien in de uitnodiging tot betaling, worden geacht ontslagnemend te zijn.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid en de erfgenaam of rechthebbende van een overleden lid, heeft geen enkel recht op het vermogen van de vereniging.

Zij kunnen noch staat, noch rekeningopgave, noch verzegeling noch boedelbeschrijving eisen of vorderen.

III. De Algemene Vergadering (gewone algemene, bijzondere en buitengewone)

Artikel 7: Samenstelling - bevoegdheid

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging en wordt gevormd door aile werkende

leden van de vereniging.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Tot de bevoegdheden van de Algemene Vergadering behoort verder:

-wijzigen van de statuten

-benoemen en ontslaan van bestuurders

-benoemen en afzetten van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging

-kwijting geven aan de bestuurders en commissarissen

-goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen

-ontbinden van de vereniging

-uitsluiten van een lid

-omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

De Algemene Vergadering moet minstens éénmaal per jaar in de loop van de maand januari door de bestuurders per brief de agenda bevattend, worden samengeroepen, behoudens vrijwillige verschijning.

De Algemene Vergadering kan ook bijeengeroepen worden indien één/derde van de leden het vragen.

Alle leden van de Algemene Vergadering worden opgeroepen, minstens acht dagen vóór de datum van de algemene vergadering, per fax, per mail of per gewone post. Leden die niet aanwezig kunnen zijn, mogen zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid van de vereniging.

De Algemene Vergadering kan slechts besluiten over de aangelegenheden die op de agenda voorkomen. Enkel de werkende leden zijn stemgerechtigd. Zij hebben gelijk stemrecht.

De besluiten worden genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2)3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2)3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden die geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een statutenwijziging, een benoeming en een afzetting van de bestuurders en de ontbinding van de vereniging moeten bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Voor de overige beslissingen wordt het verslag van de vergadering naar alle leden verzonden, die erom verzoeken.

Artikel 8: Inzagerecht

Van elke Algemene Vergadering wordt een verslag opgemaakt, ondertekend door de voorzitter en de secretaris of een ander bestuurder.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij zijn voor de leden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen

IV. De Raad van Bestuur

Artikel 9: Samenstelling

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie leden, benoemd door de Algemene Vergadering, voor een duur zoals opgenomen onder artikel 11. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkelijk lid is van de vereniging.

Hun mandaat is hemieuwbaar.

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester, een coordinator, een animator, een public relations man, een adviseur. Deze functies kunnen gecombineerd worden.

De raad van bestuur kan aan derden niet-bestuurders volmachten geven met betrekking tot bepaalde opdrachten. Deze personen worden, zolang de volmacht duurt, eveneens uitgenodigd tot de vergaderingen van de raad van bestuur. Zij zijn in deze vergadering niet stemgerechtigd, en beschikken in deze vergadering enkel over een raadgevende stem.

Voorzitter, secretaris en penningmeester zijn alle drie afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen en voor het verrichten van zaken van dagelijks bestuur.

Artikel 10: Voorwaarden

De kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur minimum 7 dagen voor de datum van de Algemene

Vergadering in te richten aan de Raad van Bestuur.

Artikel 11: Benoeming, ontslag

De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering voor een onbepaalde duur. De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar en ten aile tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien, voor de nog lopende periode. Intussentijd kan de Raad van Bestuur onder zich een bestuurder aanduiden die tijdelijk de opengevallen functie waarneemt.

Artikel 12: Vergaderingen, beraadslaging, beslissing

De raad van bestuur vergadert minstens eenmaal per jaar, en telkens wanneer gevraagd door twee van de bestuurders. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkelijke leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOO 2.2

Artikel 13: Bevoegdheden

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten. Hij mag onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten, alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden.

Artikel 14: Vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders waaronder steeds de voorzitter of de secretaris, die gezamenlijk handelen.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 15: Bekendmakingvereisten

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te warden bekendgemaakt. Uit de stukken moet blijken of de personen die de vzw vertegenwoordigen, de vzw ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

V. Begroting en rekeningen

Artikel 16

Ieder jaar op 31 december wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De boekhouding wordt gevoerd in overeenstemming met het bepaalde in Artikel 17 vzw-wet en daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in overeenstemming met de bepalingen van Artikel 17 vzw-wet, hetzij bij de Nationale Bank van België voor de grote VZW's en ter griffie van de rechtbank van koophandel waar het verenigingsdossier wordt gehouden voor de kleine VZW's. De criteria staan vermeld in hetzelfde Artikel 17 vzw-wet.

VI. Ontbinding en vereffening

Artikel 17

Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een vereffenaar aan, waarvan zij de opdracht omschrijft.

Ingeval van ontbinding en vereffening beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de vzw dat zal worden toegekend aan een andere, bij voorkeur plaatselijke vereniging zonder winstoogmerk, met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd op de griffie en bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld in overeenstemming met de Wet.

ZESDE BESLUIT

Vervolgens besluit de algemene vergadering in overeenstemming met artikel 6 van de statuten het aantal leden van de raad van bestuur vast te stellen op VIJF en de volgende personen te benoemen als bestuurder, voor een onbepaalde duur:

" De Heer Marc Rotsaert, voornoemd,

" De Heer Carlo Rotsaert, voornoemd,

" De Heer Leon Dewilde, voornoemd,

" Mevrouw Ursula De Koninck, voornoemd,

" De Heer Bert Vangroenweghe, voornoemd,

Raad van bestuur

Zijn vervolgens in vergadering van de raad van bestuur samengekomen, alle voormelde nieuw benoemde

bestuurders, die met eenparigheid van stemmen besluiten tot de volgende benoemingen:

MOD 2.2

-Als voorzitter en coördinator: de Heer Marc Rotsaert,

-Als ondervoorzitter: de Heer Carlo Rotsaert.

-Als penningmeester en animator: de Heer Leon Dewilde.

-Als secretaris: Mevrouw Ursula De Koninck -Als adviseur: de Heer Bert Vangroenweghe.



Vervolgens besluit de raad van bestuur tot de bevestiging van het verlenen van volgende volmachten, in

toepassing van Artikel 14 van de statuten:

Ontvangen of afhalen van gewone en aangetekende zendingen, in ontvangstname van goederen en

aftekenen van leveringsbons onder voorbehoud van controle:

-Aan iedere voornoemde bestuurder

-Aan Mevrouw Bertha Lems, wonende te 8420 De Haan, Vosseslag 50.

De algemene vergadering stelt de beëindiging van de volmacht in hoofde van de Heer Gilbert Rotsaert vast, wegens diens overlijden.

De raad van bestuur geeft bij deze volmacht aan Notaris Stefaan Laga te Izegem om het nodige te doen voor de neerlegging van het bundel voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

Opgemaakt te DE HAAN op 10 november 2011 in 5 exemplaren

(Get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

C.'p aa !aats:e tiz . . r.GCS- " .. . ~ ~c.ir . .}i éi0 u8i' ~t ir. .'L" ~. ,.,rC~' . _ 'pG17r'. ' .'h i'%C-r'c.f!ro}n(E," .~

rh1,rÇ of :,t~~r,~~ -? ~ ~~'" r . .?r :. =9 l,rfco¬ c ar.. "

r:,-. C_

05/06/2015
ÿþMOD 2.2

t j In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de a -gnUie

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

21 MEI 2Q15

nota md l fi rggge

Do griffier

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Vosseslag 50 , 8420 De Haan

' Onderwerp akte : ONTSLAG en BENOEMING BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Op de buitengewone algemene vergadering van 29 April 2015 wordt het ontslag (als bestuurder) van; volgende bestuursleden aanvaard.

" De Heer Carlo Richard ROTSAERT, geboren te Oostende op 8 mei 1964, wonende te 8420 De Haan, Driftweg 120.

" De Heer Leon Alfons DE WILDE, geboren te Aalst op 31 oktober 1943, wonende te 9310 Moorsel (Aalst), Lieve-Vrouwstraat 48

"De Heer Bert Julien VANGROENWEGHE, geboren te Izegem op 3 november 1983, wonende te 8420 De Haan, Zeedijk 17 bus 0101.

Het ontslag gaat onmiddellijk in. Alle ontslagnemende bestuurders blijven wel werkend lid van de Windhaan.

Op dezelfde buitengewone algemene vergadering van 29 April 2015 worden, met onmiddellijke ingang,' volgende leden verkozen ais nieuwe bestuursleden.

-De Heer Helmut WALGRAEVE, geboren te Lubumbashi op 5 januari 1967, wonende te 8400 Oostende,; Middenlaan 85.

.De Heer Dirk ROOSE, geboren te Brugge op 17 december 1958, wonende te 8420 De Haan, J.D'Ardennelaan 5B.

.Mevrouw Sofie BOCHER, geboren te Brugge op 4 januari 1970, wonende te 8380 Zeebrugge, Tijdokstraat 8 bus 03.02.

'De Heer Benoit MONTEYNE, geboren te Brugge op 9 augustus 1987, wonende te 1040 Brussel,: Belliardstraat 192.

" De Heer Jo GABRIEL, geboren te Kortrijk op 28 augustus 1971, wonende te 8420 De Haan, Batterijstraat; 75B.

Tevens worden onderstaande bestuursleden herbenoemd:

" De Heer Marc Georges ROTSAERT, geboren te Oostende op 16 juni 1967, wonende te 8420 De Haan,' Weststraat 18.

" Mevrouw Ursula DE KONINCK, geboren te Leuven op 22 oktober 1970, wonende te 8420 De Haan, Heieweg 8.

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moeux.belge.

Ondernemingsnr : 0424.638.086 Benaming

(voluit) : WINDHAAN

Op de laatste blz. van LuiK BB vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

" Als voorzitter: Helmut Walgraeve, voornoemd,

" Als ondervoorzitter: Dirk Roose, voornoemd,

" Als adviseur; Marc Rotsaert, voornoemd,

-Ais penningmeester: Ursule De Koninck, voornoemd,

'Ais secretaris: Jo Gabriël, voornoemd,

.Als public relations: Benoit Monteyne, voornoemd,

" Als coördinator: Sofie Bocher, voornoemd,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



M0D 2.2

Zijn vervolgens in vergadering van raad van bestuur samengekomen, alle voormelde nieuw benoemde en herbenoemde bestuurders, die met eenparigheid van stemmen besluiten tot volgende functieverdeling;

Krachtens artikel 13 van de statuten heeft de raad van bestuur de meest uitgebreide machten. Hij mag ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten ' voortvloeiend uit de wet of de statuten, alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigheidsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders, waaronder steeds de voorzitter of de secretaris, die gezamenlijk handelen. De raad van bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van hun verleende volmacht.

De akte betreffende de wijziging van de raad van bestuurd werd neergeled ter griffie om bewaard te worden ' in het verenigingsdossier.

Helmut Walgraeve , Voorzitter

Jo Gabriël , Secretaris

Bijlagen bij het Belgilsskh.,Staats121ad_05/06/2015_- Annexes du Moniteur_belge_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WINDHAAN

Adresse
VOSSESLAG 50 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande