WINDUB REGGAE MUSIC, AFGEKORT : WINDUB

Association sans but lucratif


Dénomination : WINDUB REGGAE MUSIC, AFGEKORT : WINDUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 889.319.952

Publication

24/04/2014
ÿþ MOD 2.2

@ J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Wrso : Naam en handtekening.

1811 111.V!111,111111111113111111

Voor- [

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

INC-nlùk=0:';"Z .7.f.Z.. Cer.PFIE RECIITBA.M..i.Y .A..N ISMOPHANDEL

1 1 APR, 20%

ITEITIGËtffie



Ondernemingsnr : 0889.319.952

Benaming

(voluit) : WINDUB REGGAE MUSIC

(verkort): WINDUB

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Georgeslaan 6 - 8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte: Ontslag Bestuurder - lid

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 21/01/2014 blijken volgende ontslagen:

- Het ontslag met ingang vanaf 01/01/2014 van:

*De heer Germonpré Mathijs, als bestuurder en als [id

*De heer Lingier Enoch, als bestuurder en als lid

Vroman Nils

Bestuurder

01/09/2011
ÿþMOD 2.2

Qs

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte te{r giriff.ie.,

0889.319.952

~ ~U.~ , . ,

~. ~.~.É..

uIu 1I II IIII CII AI I III

*11133555*

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

_...~.. WINDUB REGGAE MUSIC

Windub

__.." V.Z.W.

WESTHINDERSTRAAT 38, 8670 OOSTDUINKERKE

STATUTEN - WIJZIGING

De ondergetekenden,

Vroman Nils, Voorhoutkaai 7, 9000 Gent, leerkracht, Belg.

Mathijs Germonpré, Brouwerijstraat 11, 8690 Hoogstade, leerkracht, Belg

Enoch tingier, Grote Markt 22, 8630 Veume, verkoper, Belg

Robin Algoedt, Steense Dijk 415, 8400, zaakvoerder, Belg

Tim Wulleman, Ooststraat 7, 8647 Lo, arbeider, Belg

Christopher Lonneville, Goudvinkstraat 9, 9000 Gent, bediende, Belg

Glenn Degeselle, Georgeslaan 6, 8670 Oostduinkerke, bediende, Belg.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1:

De Vereniging Zonder Winstoogmerk draagt de naam "Windub Reggae Music", of afgekort "Windub".

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Veurne te Oostduinkerke, Georgeslaan 6.

Artikel 3:

De vereniging heeft tot doel aile culturele activiteiten en producten die ze interessant acht zowel administratief te ondersteunen als te promoten, bekend te maken en te verspreiden in binnen- en buitenland. Zij kan activiteiten opzetten die tot doel hebben zowel het grote publiek vertrouwder te maken met hedendaagse kunst en cultuur, als het samenbrengen van een gespecialiseerd publiek, Vlaams, Waals zowel als buitenlands, ter bevordering van een culturele informatie-uitwisseling en uitstraling. Zo stelt zij zich eveneens tot doel muzikale en/of audiovisuele werken te componeren, uit te voeren, op te nemen, te produceren, te promoten, te verspreiden en te exploiteren. Daartoe kan zij evenementen, optredens, fuiven en activiteiten van allerlei aard organiseren en mede-organiseren. Zij kan eveneens optreden als uitgever van litteraire, muzikale en/of audiovisuele werken. Zij kan deze handelingen stellen in alle genres en disciplines zoals theater, muziek, audiovisuele kunsten, dans, letterkunde, plastische kunsten, gastronomie en alle andere activiteiten en producten in verband daarmee. Zij kan daartoe alle activiteiten ondernemen die het doel kunnen bevorderen. Zij kan, indien nodig, werkzaamheden van commerciële aard stellen voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij opgericht werd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 4:

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, zij kan op elk ogenblik ontbonden worden onder de voorwaarden en de normen door de wet voorzien.

LEDEN

Artikel 5:

§1 De VZW is samengesteld door effectieve leden. De effectieve leden maken deel uit van de Algemene Vergadering. Zij hebben stemrecht.

§2 Het aantal effectieve leden moet minstens drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden. Kandidaat-leden stellen zich kandidaat bij de Algemene Vergadering, en worden lid na aanvaarding van hun kandidatuur door de Algemene Vergadering.

§3 De kandidaat leden worden effectief lid nadat zij hun kandidatuur schriftelijk hebben gesteld bij de Algemene Vergadering, en hun kandidatuur door de Algemene Vergadering is aanvaard.

§4 Ten allen tijde kunnen de kandidaat-leden zich schriftelijk kandidaat stellen en kunnen leden hun ontslag indienen bij de voorzitter van de VZW. De aanvaarding en uitsluiting van een lid kan alleen beslist worden door de Algemene Vergadering.

§5 Alle leden kunnen zich op de AV laten vertegenwoordigen door een ander lid van de AV door het verlenen van een volmacht. De volmacht wordt ondertekend bezorgd aan de voorzitter, ten laatste de dag van de AV. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

§6 De verkiezing van de leden van de raad van bestuur gebeurt door de Algemene Vergadering onder de effectieve leden. Het aantal bestuurders is minimum drie.

Kandidaturen voor de te begeven mandaten worden kenbaar gemaakt aan de voorzitter via een schrijven, ten laatste twee dagen voor de Algemene Vergadering.

§7 De vereniging staat open voor aile jongeren van welke politieke, filosofische, godsdienstige strekking of seksuele geaardheid ook, m.a.w. zij is pluralistisch.

§8 Onder de effectieve leden wordt een voorzitter, penningmeester en secretaris gekozen.

Artikel 6:

De Algemene Vergadering mag zich laten bijstaan door personen vreemd aan de vereniging. Zij hebben echter geen stemrecht.

Artikel 7:

De effectieve leden kunnen zich op ieder ogenblik uit de vereniging terugtrekken mits hun ontslag bij ter post aangetekende zending aan de voorzitter van de Raad van Bestuur of zijn secretaris te zenden.

Artikel 8:

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derden van de aanwezig stemmen uitgesproken worden. Teder ontslaggevend of uitgesloten lid, diens erfgenamen of rechtverkrijgenden kunnen geen inspraak maken op het maatschappelijk fonds en mogen geen overlegging van rekeningen of inventaris vorderen. Zij kunnen geen vergoeding voor de gedane opbrengsten vorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 9:

De vereniging wordt beheerd door de Raad van Bestuur van tenminste drie leden, die lid zijn van de vereniging en de Algemene Vergadering. Zij worden benoemd door de andere leden van de Algemene Vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. De benoeming geldt voor een periode van vier jaar. Bij tussentijdse aanstellingen wordt de termijn beperkt tot de eerstvolgende algemene vernieuwing van de mandaten . De uittredende bestuurders blijven bij het verstrijken van hun mandaat in hun functie tot wanneer in hun vervanging is voorzien.

Artikel 10:

De voorzitter zit de vergaderingen voor. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter of de secretaris. De ondervoorzitter / secretaris wordt aangeduid door de Raad van Bestuur.

Artikel 11:

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van zijn voorzitter of van zijn plaatsvervanger, telkens dit

door het belang van de vereniging of door twee bestuurders gevraagd wordt, en minstens twee maal per jaar.

Artikel 12:

De Raad van Bestuur kan steeds geldig beslissen. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Bij ex æquo telt de stem van de voorzitter dubbel.

Artikel 13:

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt. Dit verslag wordt aan de bestuursleden overgemaakt. De begroting en het financieel verslag moeten worden voorgelegd en ondertekend door de voorzitter en de secretaris, hetzij door twee bestuurders.

Artikel 14:

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op , als eiser of als verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen. De Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur stellen, en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van goederen, van het lenen en ontlenen, van alle handels- en bankverichtingen.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15:

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, en bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter / secretaris. Alle effectieve leden zijn wettelijk stemgerechtigd, ieder heeft één stem.

Artikel 16:

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan in de vereniging en is bevoegd voor,

- De bevoegdheden deze toegekend door de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei

2002.

- Het goedkeuren van het jaarlijks actieplan opgesteld door de Raad van Bestuur.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 17:

§1 De Algemene Vergadering wordt door de voorzitter of zijn plaatsvervanger (ondervoorzitter/secretaris) bijeengeroepen telkens het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij wordt tenminste één maal per jaar bijeengeroepen.

§2 De voorzitter of plaatsvervanger is verplicht een bijzondere Algemene Vergadering bijeen te roepen, telkens wanneer een vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt.

§3 Alle effectieve leden moeten opgeroepen worden voor een vergadering van de Algemene Vergadering bij gewone brief, telefoon, email of sms, ten minste vier werkdagen voor de vergadering.

Artikel 18:

§1 In gewone gevallen worden de beslissingen genomen bij gewone meerderhied van de aanwezige stemmen. Bij ex æquo telt de stem van de voorzitter dubbel.

§2 Alle leden kunnen zich op de AV laten vertegewoordigen door een ander lid van de AV door het verlenen van een volmacht. De volmacht wordt ondertekend bezorgd aan de voorzitter, ten laatste de dag van de AV. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

§3 Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien de voorgestelde wijziging in de oproeping is vermeld, en indien twee derden van de stemgerechtigde effectieve leden aanwezig is. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigheden. Voor elke statuutswijziging is bovendien een meerderheid van twee derden der aanwezige stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

§4 Voor het wijzigen van de doelstellingen van de vereniging is vier vijfden der stemmen vereist.

§5 Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een effectief lid.

§6 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt. Dit verslag wordt aan de leden van de Algemene Vergadering overgemaakt. Leden en derden die een belang kunnen doen blijken, hebben recht om inzage en/of afschrift van de verslagen te vragen.

Artikel 19:

Binnen de AV kunnen vaste en tijdelijke werkgroepen worden opgericht. Hun werking wordt nader omschreven in een intern reglement. Deze werkgroepen kunnen eigen initiatieven nemen, en beschikken hiervoor eventueel over eigen of door de vereniging ter beschikking gestelde middelen. Zij verantwoorden hun werking aan de AV, door het jaarlijks voorlellen van hun begroting en/of rekening.

BEGROTING EN REKENING

Artikel 20:

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot 31 december van het daaropvolgende jaar. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

UITOEFENEN VAN BEVOEGDHEID

Artikel 21:

De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheid uit als college (*`).

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. (*)

(`) Dit betekent dat opdrachten met financiële gevolgen steeds dienen ondertekend te worden door twee leden van de Raad van Bestuur, m.a.w. deze dienen er zich van te vergewissen of de opdrachten conform zijn met de jaarplanning of begroting. Indien een opdracht groter is dan ¬ 1250 of langer loopt qua duur dan 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

maanden, dan dient deze opdracht goedgekeurd te worden door het bestuur en dient deze goedkeuring genotuleerd te worden op een bestuursvergadering.

(**) dit betekent dat weliswaar twee bestuursleden kunnen beslissen doch enkel wanneer het bestuur opgeroepen werd om over deze zaak te beslissen. Zonder dat het bestuur bij elkaar geroepen werd kunnen er dus geen beslissingen genomen worden, m.a.w. in principe mogen ze geen beslissing nemen zonder dat er andere bestuursleden ervan op de hoogte zijn.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 22:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaalt in artikel 18§3. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de bevoegde rechtbank, een of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsook de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 23:

ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging met doel dat zo nauw mogelijk aansluit bij dat van de eigen vereniging.

Artikel 24:

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld blijft de wet van 2 mei 2002 van toepassing. De interne werking van de vereniging kan geregeld worden door een intern reglement.

Voorschriften van deze statuten die tegenstrijdig zijn of worden met de wet, dienen als ongeldig beschouwd te worden, zonder dat daarom onderhavige akte in zijn geheel als nietig dient te worden aanzien.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering te-" Veurne op 7 augustus 2011.

De stichtende leden,

get. get. get.

Nits Vroman Enoch Lingier Robin Algoedt

get. get.

Glenn Degeselle Christopher Lonneville

get.

Tim Wulleman

get.

Mathijs Germonpré

~

MOf] 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING; 7 AUGUSTUS 2011; HERVERKIEZING RAAD VAN BESTUUR, VERANDERING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

Aanwezig:

Mis Vroman, Math ijs Germonpré, Enoch Lingier, Robin Aigoedt, Tim Wulleman, Glenn Degeselle,

Christopher Lonneville.

De algemene vergadering verkiest bij éénparigheid als bestuurder:

Vroman Nils, Voorhoutkaai 7, 9000 Gent

Germonpré Mathijs, Brouwerijstraat 11, 8690 Hoogstade

Lingier Enoch, Grote Markt 22, 8630 Veume

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van Xan Albrecht als lid en bestuurder.

De algemene vergadering aanvaardt Bruno Prina als nieuw lid.

De algemene vergadering gaat akkoord met het veranderen van de maatschappelijke zetel van de v.z.w. naar de Georgeslaan 6, 8670 Oostduinkerke.

De vereniging wordt vertegenwoordigd door de heer Nils Vroman en Mathijs Germonpré.

get get

Nils Vroman Mathijs Germonpré

Bestuurder Bestuurder

Coordonnées
WINDUB REGGAE MUSIC, AFGEKORT : WINDUB

Adresse
WESTHINDERSTRAAT 38 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande