WISA INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : WISA INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.071.691

Publication

29/08/2012
ÿþr

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbfa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111!1111111.111111,1,1j1.11,1IIIII

- Ondernemingsnr: ©4("~A . ©` -A . e34

Benaming

(voluit) : WISA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stadenstraat 75A te 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 08 augustus 2012 verschenen in algemene vergadering de comparanten, aanwezig en verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten :

1,De heer BROOK Wim, Stadenstraat 75 A te 8610 Zarren (RR 75.08.22-215-77) 2.Mevrouw MAESEELE Sandy, Stadenstraat 75 A te 8610 Zarren (RR 76.04.22-296-86)

De statuten werden vastgesteld als volgt

(.Benaming -- zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming "WISA INVEST'.

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8610 Zarren, Stadenstraat 75 A. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft als doel:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen : aile verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurtiinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-De handel in eigen onroerende goederen, de aankoop van flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning; bestemde gronden en grond, Hieronder wordt verstaan het valoriseren van gronden, verkavelen, aankoop en; verkoop van onroerende goederen evenals de oprichting ervan, het promoten en ontwikkelen van: bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten. In die zin behoort tot de activiteit aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

RECHTBANKEetErTERIMITTE-

VAN KOOPHANDEL

17 AUG+2012

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

r>', , I\'i

C

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in aire ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht op heden en dit voor onbepaalde tijd.

Il. Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap staat in verhouding met het ingetekend kapitaal. De heer WIM BROCK neemt aan de oprichting deel als beherend vennoot. Mevrouw MAESEEI-E SANDY treedt op als stille vennoot.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de goedkeuring verkrijgen van al de deelnemende vennoten alvorens ze kunnen toetreden.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van aile medevennoten overdragen of afstaan.

Artikel 8 : Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden of uit welke oorzaak ook, geschiedt de vereffening door de beherende vennoot of, bij ontstentenis, door één of meer vereffenaars door de stille vennoot aangesteld bij gewone meerderheid van stemmen.

Ill.Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9 : Bij de oplichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1000 euro, dat bij wijze van geldschieting ingebracht wordt. Er zijn 20 maatschappelijke aandelen, allen volstort, met een nominale waarde van vijftig (50) euro.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven ;

-De heer BROCK WIM, Stadenstraat 75 A te 8610 Zarren, schrijft in op 19 aandelen en dit voor een bedrag van 950,00 E.

-Mevrouw MAESEELE SANDY, Stadenstraat 75 A te 8610 Zarren, schrijft in op 1 aandeel en dit voor een bedrag van 50,00 E.

IV. Bestu ur -- vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Brock Wim, beherende vennoot, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

V.Algemene vergadering

Artikel 11 : De algemene vergadering  rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten.

Artikel 12 : De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijziging aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 13 : Ieder vennoot heeft recht op één stem. a.

Artikel 14 : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap.

e Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

VI.Boekjaar -- jaarrekening - resultaat

Artikel 15 : het boekjaar loopt van 01/01 tot 31/12 van ieder jaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van deze oprichtingsakte tot en met 31/12/2013.

Artikel 16 : Van de winst van het boekjaar worden ter vaststelling van de nettowinst de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen ' verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door de ' ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt ten belope van 5% van het kapitaal gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Over het saldo van de nettowinst beslissen de vennoten op de algemene vergadering,

VII.Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Artikel 17 De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden Indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derden der aanwezig stemmen.

Artikel 18 : In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, het gedeelte wordt toegekend zoals hem rechtmatig toekomt in verhouding van zijn bezit in het oorspronkelijk gestort maatschappelijk kapitaal.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 19 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te hare laste worden gelegd wegens haar oprichting, ongeveer 500.00 euro bedragen.

WAARVAN AKTE

Opgesteld te Zarren, 08108/2012,

De oprichters,

BROCK Wim MAESEELE Sandy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WISA INVEST

Adresse
STADENSTRAAT 75A 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande