WOONPARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOONPARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 564.871.679

Publication

23/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De achthonderd (800) aandelen zijn verdeeld in twee (2) verschillende klassen, met name: zeshonderd tweeëntwintig (622) aandelen van klasse A, genummerd van 1-622; en

honderd achtenzeventig (178) aandelen van klasse B, genummerd van 623-800.

Onder voorbehoud van wat bepaald in de statuten of enige aandeelhoudersovereenkomst, die tussen de aandeelhouders van de vennootschap zou gesloten worden, genieten alle aandelen van dezelfde rechten en plichten.

Het maatschappelijk kapitaal van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) is volledig volstort op rekeningnummer BE28 7370 4193 0820 bij KBC BANK.

Winstverdeling. Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het Wetboek van vennootschappen of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Jaarvergadering. De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de derde (3de) vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om negen uur (9u.00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders worden voorgedragen als volgt:

1. de A-aandeelhouders hebben recht op twee (2) bestuurdersmandaten, benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de A-aandeelhouder(s) samen (hierna aangeduid als de  A-Bestuurders );

2. de B-aandeelhouders hebben recht op één (1) bestuurdersmandaat, benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de B-aandeelhouder(s) samen (hierna aangeduid als de  B-Bestuurder );

3. indien bijkomende bestuurders worden benoemd, zullen dit onafhankelijke bestuurders zijn, benoemd onder de kandidaten voorgedragen door alle aandeelhouders samen (hierna aangeduid als  Onafhankelijk(e) bestuurder(s) ).

Onder  Onafhankelijk Bestuurder wordt verstaan: een bestuurder zoals omschreven in artikel 526ter Wetboek van vennootschappen.

Het niet voordragen van kandidaten voor een benoeming in overeenstemming met voorgaande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

voordrachtsregeling, houdt geen afstand in van het recht om kandidaten voor te dragen voor benoeming; en dat de betrokken aandeelhouder(s) het recht zal/zullen hebben op ieder ogenblik te vragen dat een nieuwe algemene vergadering wordt bijeengeroepen om uit de kandidaten die alsdan door de betrokken aandeelhouder(s) worden voorgedragen (een) bestuurder(s) te benoemen. De aandeelhouders van alle klassen gezamenlijk, zullen - met een globale meerderheid van stemmen - een lijst voorleggen met kandidaten voor de mandaten van de Onafhankelijke Bestuurders, waarvan het aantal minstens één (1) meer is dan het aantal welke zij wensen te benoemen.

Er worden geen bestuurders voorgedragen die, op het ogenblik van de voordracht, duidelijke belangen hebben die strijdig zijn met het belang van de vennootschap (bijvoorbeeld door hun betrokkenheid bij een vennootschap die rechtstreeks of onrechtstreeks een concurrent is of kan zijn voor vennootschap). De aandeelhouders verbinden zich ertoe de door hen voorgedragen bestuurder(s), ten aanzien van wie in de loop van zijn mandaat een dergelijk tegenstrijdig belang zich zou voordoen, ontslag te laten nemen indien niet op een andere wijze tot regeling van het belangenconflict kan worden overgegaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

Directiecomité

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbevoegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de voorwaarden voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht. Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen. Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht. Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuurders:

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3).

Worden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2020, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december

2019:

o Op voordracht van de A-aandeelhouders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MP-INVEST , met zetel te 2460 Kasterlee, Pastorijstraat 22, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen  afdeling Turnhout en met BTW-nummer BE 0874.126.980, vast vertegenwoordigd door de heer BOONE Gino , voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  XEDO , met zetel te 2530 Boechout, Merelstraat 33, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen  afdeling Antwerpen en met BTW-nummer BE 0862.524.691, vast vertegenwoordigd door de heer DOBBELAERE Eddy , voornoemd;

o Op voordracht van de B-aandeelhouder:

- de heer van de KERKHOF Bart, wonende te 2440 Geel, Zandwaver 5.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting met aanghecht :

- 1 volmacht.

19/12/2014
ÿþMad Word 11.1

'i:? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR BELG

2 -12- 2014

sCH 5Trl,a j r'

NEERGELEGD

1 0 NOV, 2014

r Rechtbank van KOOPHANDEL

 G;eafd. KORTRIJK

MO

i

BELG!

IMMIP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0564.871.679

Benaming

(voluit) : Woonpartners

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8530 Harelbeke,Kortrijksesteenweg 307

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAKKEN door CIPAL_ IT Solutions NV en Desk Solutions NV aan Woonpartners NV OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN 770 JUNCTO 760 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Neerlegging van het VOORSTEL van OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAKKEN DOOR

* de naamloze vennootschap "CIPAL IT Solutions", te 2440 Geel, Bell-Telephonelaan 2A, met, ondernemingsnummer BTW BE 0442.802.030 RPR Antwerpen  afdeling Turnhout (overdragende vennootschap); en

*de naamloze vennootschap "Desk Solutions", te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307, met ondernemingsnummer BTW BE 0863.612.675 RPR Gent afdeling Kortrijk (overdragende vennootschap);

AAN: de naamloze vennootschap 'Woonpartners", met zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307, met ondernemingsnummer BTW BE 0564.871.679 RPR Gent -- afdeling Kortrijk (verkrijgende vennootschap);

voorstel opgesteld door de raden van bestuur van voormelde naamloze vennootschappen "CIPAL IT; Solutions" en "Desk Solutions" en 'Woonpartners", bij notariële akte verleden op 6 november 2014 voor notaris;

Philippe Coison, te Geel. ,x

r ,

Philippe Colson Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mod 11.1

Volstorting: t.b.v. 12.400,00 EUR, zodat de enige vennoot-oprichter nog een bedrag van 6.200 EUR dient te

volstorten.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste

vrijdag van de maand juni om negentien (19.00) uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats

in België, aangeduid in de bijeenroeping.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 1 november 2014 tot aan de

neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de

opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van

het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen

massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte, voor

handelingen met een waarde toi I5.000,00 EUR.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan voor handelingen met een waarde van meer dan 15.000,00 EUR

de vennootschap slechts vertegenwoordigd worden door de handtekening van twee zaakvoerders, evenals voor

nagemelde handelingen:

-Het verkrijgen en vervreemden van onroerende goederen.

-Het huren en verhuren van onroerende goederen.

-Net aangaan van leningen of kredieten.

-Net aannemen en ontslaan van personeel, het vaststellen van lonen en wedden.

-Overnames verkoop of vervreemding alsook het verwerven van deelnemingen.

Indien er slechts één zaakvoerder benoemd is, vertegenwoordigt deze alleen de vennootschap in en buiten

rechte.

BENOEMINGEN

-Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

De heer MERCHIERS, Pascal, wonend te 2460 Kasterlee/Tielen, Loopstraat 23.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

genomen door de algemene vergadering.

-Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "VANTHIENEN, VERCAUTEREN & CO", met zetel te 2460 Kasteriee/Lichtaart, Herentalsesteenweg 22, niet recht van indeplaatsstelling en met de macht om:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van hei B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

AANWIJZING VAN DE COMMISSARISSEN

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL:

De Notaris

Ingrid VOETEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor-

behoudcin aan het Belgisch

Staatsblad

17/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 J11,1111j,1191:71ll11 B

Voc behot aan Belg' Staats I~ i





Ù 9 -a 3ELGISCH

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OVERDRACHT TEN BEZWARENDE TITEL VAN BEDRIJFSTAKKEN door CIPAL IT Solutions NV en Desk Solutions NV aan Woonpartners NV OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN 770 JUNCTO 760 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor notaris Philippe COLSON, te Geel, op 30 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

-de naamloze vennootschap "CIPAL IT Solutions", met zetel te 2440 Geel, Bell-Telephonelaan 2A, met ondernemingsnummer BTW BE 0442.802.030 RPR Antwerpen  afdeling Turnhout; en

-de naamloze vennootschap "Desk Solutions", met zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307, niet ondernemingsnummer BTW BE 0863.612.675 RPR Gent  afdeling Kortrijk;

hierna afzonderlijk aangeduid als een "Overdragende Vennootschap" en gezamenlijk als de "Overdragende Vennootschappen".

ZIJN OVERGEGAAN - conform artikelen 770 juncto 760 tot 762 en 764 tot 767 Wetboek van vennootschappen - TOT OVERDRACHT TEN BEZWARENDE TITEL VAN DE HIERNA NADER OMSCHREVEN BEDRIJFSTAKKEN AAN

- de naamloze vennootschap "Woonpartners", met zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307, met ondememingsnummer BTW BE 0564.871.679 RPR Gent -- afdeling Kortrijk;

hierna aangeduid ets de "Verkrijgende Vennootschap".

Deze overdracht van bedrijfstakken is onderworpen aan de procedure omschreven in de artikelen 760 tot 762 Wetboek van vennootschappen en heeft aldus de gevolgen zoals voorzien in artikel 763 Wetboek van vennoot-schappen.

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

1. Blijkens akte verleden vóór notaris Philippe Colson, te Geel, op 6 november 2014, hebben de bestuursorganen van de bij de overdracht betrokken Vennootschappen, in authentieke vorm, een gezamenlijk voorstel van overdracht ten bezwarende titel opgemaakt, conform de artikelen 770 juncto 760 tot 762 en 764 tot 767 Wetboek van vennootschappen.

2.Dit gezamenlijk voorstel van overdracht ten bezwarende titel werd neergelegd als volgt:

-voor de Overdragende Vennootschap CIPAL IT Solutions NV, op 14 november 2014 op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Turnhout, en bij wijze van mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 2014 onder nummer 14212396;

-voor de Overdragende Vennootschap Desk Solutions NV, op 10 november 2014 op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Kortrijk, en bij wijze van mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 december 2014 onder nummer 14225195; en

-voor de Verkrijgende Vennootschap Woonpartners NV, op 10 november 2014 op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Kortrijk en bij wijze van mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 december 2014 onder nummer 14225196.

3.De respectieve bestuursorganen van de bij de overdracht betrokken vennootschappen hebben elk beslist om de voorgestelde overdracht van de bedrijfstakken effectief door te voeren overeenkomstig en op de wijze bepaald in gezegd gezamenlijk voorstel van overdracht ten bezwarende titel.

4.Voor wat betreft de overdracht van de bedrijfstak door CIPAL IT Solutions NV werden de wettelijke voorschriften omtrent de quasi-inbreng nageleefd, met name:

-de opmaak van een revisoraal verslag, opgesteld overeenkomstig artikel 445 juncto 447 Wetboek van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

z- 2015 1 9 JAN. 2015

STAATS LA van Kour'riANDEL

Gent, afd..KpIRTR1JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0564.871.679 Benaming

(voluit) : Woonpartners (verkort) :

MON1TEL R BEL NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-de opmaak van een bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 447

Wetboek van vennootschappen.

-goedkeuring van de in voormelde verslagen beschreven quasi-inbreng.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAKKEN

A. ALGEMENE BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAKKEN

1. overgedragen bedrijfstak van CIPAL IT Solutions NV

De overgedragen bedrijfstak van CIPAL IT Solutions NV, die het voorwerp uitmaakt van deze overdracht, wordt als volgt omschreven:

de bedrijfsafdeling van deze Overdragende Vennootschap genaamd "Huisvestingsmaatschappijen", gericht op de verkoop, ontwikkeling en ondersteuning van software oplossingen specifiek gericht op de functionaliteiten nodig voor de sociale huisvestingsmaatschappijen; dit betreft de software oplossingen "Prometheus" en "Prometheus web" en de daar mee samenhangende oplossingen.

De bedrijfstak van CIPAL IT Solutions NV, die het voorwerp uitmaakt van deze overdracht, bestaat bijgevolg uit de intellectuele eigendom van "Prometheus" en "Prometheus web", de broncode, de bestaande overeenkomsten met klanten en leveranciers, met inbegrip van de dienstverleningsovereenkomsten voor onderhoud en ondersteuning, en een overeenkomst die zal opgemaakt worden, waarin de voorwaarden worden geregeld waartegen CIPAL IT Solutions NV ondersteuning zal bieden aan Woonpartners NV ten behoeve van de bestaande klanten van CIPAL IT Solutions NV.

Samengevat omvat de bedrijfstak alle activiteiten die CIPAL IT Solutions NV voert voor huisvestingsmaatschappijen (hierna de "Bedrijfstak").

De vermogensbestanddelen van de Bedrijfstak zijn beschreven in een overzicht van de bestanddelen van de Bedrijfstak, gehecht als Bijlage 2 aan het gezamenlijk voorstel van bedrijfstakken de dato 6 november 2014.

Overeenkomstig artikel 763 Wetboek van vennootschappen zullen alle activa en passiva - zowel rechten als verplichtingen - die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van de Bedrijfstak worden overgedragen aan Woonpartners NV.

Voor een gedetailleerde beschrijving van de Bedrijfstak wordt verwezen naar voormeld authentiek voorstel van overdracht en de bijlagen daarbij,

2. overgedragen bedrijfstak van Desk Solutions NV

De overgedragen bedrijfstak van Desk Solutions NV, die het voorwerp uitmaakt van deze overdracht, wordt ais volgt omschreven:

de bedrijfsafdeling van deze Overdragende Vennootschap genaamd "Huisvestingsmaatschappijen", gericht op de verkoop, ontwikkeling en ondersteuning van software oplossingen specifiek gericht op de functionaliteiten nodig voor de sociale huisvestingsmaatschappijen; dit betreft de software oplossing "Sociopack" en de daar mee samenhangende oplossingen.

De bedrijfstak van Desk Solutions NV, die het voorwerp uitmaakt van deze overdracht, bestaat bijgevolg uit de intellectuele eigendom van "Sociopack", de broncode, de bestaande overeenkomsten met klanten en leveranciers, met inbegrip van de dienstverleningsovereenkomsten voor onderhoud en ondersteuning, en een overeenkomst die zal opgemaakt worden, waarin de voorwaarden worden geregeld waartegen Desk Solutions NV ondersteuning zal bieden aan Woonpartners NV ten behoeve van de bestaande klanten van Desk Solutions

NV.

1...1

Samengevat omvat de bedrijfstak alle activiteiten die Desk Solutions NV voert voor huisvestingsmaatschappijen (hierna de "Bedrijfstak").

De vermogensbestanddelen van de Bedrijfstak zijn beschreven in een overzicht van de bestanddelen van de Bedrijfstak, gehecht als Bijlage 3 aan het gezamenlijk voorstel van bedrijfstakken de dato 6 november 2014.

Overeenkomstig artikel 763 Wetboek van vennootschappen zullen alle activa en passiva - zowel rechten als verplichtingen - die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van de Bedrijfstak worden overgedragen aan Woonpartners NV.

Voor een gedetailleerde beschrijving van de Bedrijfstak wordt verwezen naar voormeld authentiek voorstel van overdracht en de bijlagen daarbij.

B. ZAKELIJKE RECHTEN -- HUUROVEREENKOMSTEN - BODEMDECREET

In het overgedragen actief van de bedrijfstakken, bevinden zich geen onroerende goederen en er zijn geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden, noch enige hypothecaire schuldvordering, die betrekking hebben op de bedrijfstakken.

De bedrijfstakken bevatten geen elementen waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is.

C. RESTCLAUSULE

Om elke mogelijke betwisting over de overdracht van bepaalde vermogensbestanddelen van de Overdragende Vennootschappen te voorkomen, voor zover de aanduiding in voormelde overzichten van de bestanddelen van de Bedrijfstakken niet voldoende nauwkeurig is of omdat de aanduiding voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de Overdragende Vennootschappen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de Overdragende Vennootschappen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle bestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of ze aan de Verkrijgende Vennootschap toegewezen dienen te worden, blijven toebehoren aan de Overdragende Vennootschappen en geen deel uitmaken van de overgedragen bedrijfstakken van de Overdragende Vennootschappen, die aan de Verkrijgende Vennootschap overgedragen worden.

~

Voor-

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overdracht van de bedrijfstakken wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

1.De bedrijfstakken worden overgedragen, zoals deze zullen voorkomen in de boekhoudkundige staat af te sluiten op 31 december 2014 om drieëntwintig uur negenenvijftig minuten negenenvijftig seconden (23:59:59) en in dit de staat waarin deze zich bevinden op heden.

2.De Verkrijgende Vennootschap zal het genot hebben van de bedrijfstakken vanaf 1 januari 2015, Aan dit recht is geen enkele bijzondere voorwaarde of regeling verbonden.

Tot en met 31 december 2014 valt de Bedrijfstak voor rekening en risico van de respectieve Overdragende Vennootschap.

3.Er wordt geen boekhoudkundige retroactiviteit toegepast. Alle handelingen gesteld door de Overdragende Vennootschappen in het kader van de overgedragen bedrijfstakken en alle rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstakken ontstaan sinds 1 januari 2015, zullen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, en dit vanaf 1 januari 2015.

4.De bedrijfstakken zullen met alle rechten en verplichtingen overgaan op de Verkrijgende Ven-nootschap.

5.De Verkrijgende Vennootschap zal de Overdragende Vennootschappen vrijwaren voor elke vordering met betrekking tot de overgegane goederen van de bedrijfstakken, met dien verstande evenwel dat elke Overdragende Vennootschap elk voor zich zal instaan voor eventuele fiscale en/of sociale risico's en eventuele andere geschillen die betrekking hebben op de periode vóár de overdracht en die betrekking hebben op de overdracht zelf.

6.De Verkrijgende Vennootschap wordt met betrekking tot de bedrijfstakken in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de Overdragende Vennootschappen, zodat deze laatsten uit dien hoofde nooit meer aansprakelijk gesteld kunnen worden of lastig gevallen kunnen worden door derden, onder voorbehoud van hetgeen hiervoor bepaald in punt 5. [...]

7.Het overgedragen vermogen omvat tevens de aan de bedrijfstakken verbonden licenties en vergunningen; kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de bedrijfstakken.

8.De waardering van de bedrijfstakken gebeurde op conventionele wijze tussen (onafhankelijke niet verbonden) partijen. [...]

9.0e overdracht van de bedrijfstakken wordt aanvaard door de Verkrijgende Vennootschap, die tevens aanvaardt alle schulden van de Overdragende vennootschappen, die verband houden met de Bedrijfstakken van de Overdragende Vennootschappen, te dragen, hun respectievelijke verbintenissen en verplichtingen uit te voeren en hen te vrijwaren van elke vordering van derden (onder voorbehoud van wat hiervoor bepaald werd in punt 5), [...]

10.In het kader van de Overdracht wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Vennootschappen.

[...l







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel,

Philippe Colson,

Notaris,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte met volgende bijlagen:

- bijzondere volmacht;

- verslag bedrijfrevisor quasi-inbreng;

- verslag raad van bestuur.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2015
ÿþ ModWard 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behoudei

aan het

Belgiscl

Staatsbh

1111111MiJ/iiiii'aHoz- zms E

NEERGELEGD

2 3 JAN. 2015

Rechtbank van ':." ..»'tIANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Cl;fe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gndernemingsnr : 0564.871.679

Benaming

(voluit) : Woonpartners

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting benoeming gedelegeerd bestuurder publicatie oprichtingsakte NV Woonpartners

Blijkens akte verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 20 oktober 2014, werd de naamloze

vennootschap 'Woonpartners", met zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 307, met

ondememingsnumrner 0564.871.679 RPR Kortrijk opgericht.

Deze oprichtingsakte werd bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 oktober 2014 onder nummer 14309779.

Bij voormelde publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 oktober 2014 werd bij vergetelheid geen melding gemaakt van de benoeming van de gedelegeerd bestuurder:

Benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'XEDO`, met zetel te 2530 Boechout, Merelstraat 33, ingeschreven In het Rechtspersonenregister te Antwerpen -- afdeling Antwerpen en met BTW-nummer BE 0862.524.69, vast vertegenwoordigd door de heer DOBBELAERE Eddy Louis, wonende te 2530 Boechout, Merelstraat 33, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, bevoegd inzake het dagelijks bestuur, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, die zich zal, uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016.

Deze opdracht wordt vergoed.

Philippe Colson Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WOONPARTNERS

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 307 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande