WVM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WVM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.127.130

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.06.2014, NGL 23.07.2014 14335-0578-010
06/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303689*

Neergelegd

04-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847127130

Benaming (voluit): WVM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Meensesteenweg 108

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op drie

juli tweeduizend twaalf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer VANDEMOORTELE Wim Werner Hilda, geboren te Izegem op 7 maart 1971, niet gehuwd, wonende te 8870 Izegem, Meensesteenweg 108.

2. Mevrouw MEULEMAN Annelies Elvire Gerarda, geboren te Izegem op 27 januari 1972, niet gehuwd,

wonende te 8870 Izegem, Meensesteenweg 108.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming:  WVM

Zetel: Meensesteenweg 108 te 8870 Izegem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor

rekening van derden of deelneming met derden:

- Het uitvoeren van activiteiten die zich manifesteren in de algemene elektriciteitswerken. Zij zal zich richten tot de particuliere sector, alsook zelfstandige ondernemingen en bouwbedrijven. Zij zal werken aannemen als elektrotechnisch installateur voor woningbouw en industrie, het plaatsen van verlichting, alarminstallaties, drijfkracht en telefonie, de installatie van apparaten en toestellen al dan niet met onderaannemers.

- Opvolging elektrotechnische werven voor andere ondernemingen.

- Voorstudie, studie, berekeningen en bijhoren nieuwe elektrotechnische projecten voor andere ondernemingen.

- Management in andere ondernemingen onder andere bestaande uit: Het uitvoeren van administratief en secretariaat werk, zowel intern als extern, zoals het opmaken van alle wettelijke interne en boekhoudkundige stukken, vertaalwerk, tekstverwerking, formulierenontwerp, lay-out, enzovoort, in naam en voor rekening van die ondernemingen. Debiteurenbeheer met nazicht van openstaande klanten en versturen van de nodige aanmaningen, enzovoort. Het personeelsbeheer, bestaande uit het bijhouden van de werffiches, bijhouden gepresteerde uren en kilometers, aangifte van de loonstaten, uitbetaling van de lonen, Dimona-aangiftes, enzovoort. Het opmaken van offertes, vorderingsstaten, verrekeningen, technische fiches. De opvolging van de werven, uitvoeringsplannen, asbuilts, enzovoort. Bijwonen van werfvergaderingen. Algemeen bijkomend beheer zoals opvolging erkenning, opvolging VCA, opleidingen, uitvoeren van bestellingen, voorraadbeheer, contacten met financiële instellingen, beheer van website, enzovoort.

- Consultancy en advies in de meest ruime zin van het woord.

- Grafisch bureau, het maken van logo s, huisstijlen, het maken van spandoeken, het ontwerpen van advertenties, interieurgrafiek, communicatie, reclamewezen, fotografie, marketing, internet en websiteproviders, advies inzake management, drukwerk, publiciteitsagentschappen, ontwerpen van promotiecampagnes voor derden, het concipiëren van reclametechnieken, het beheer van publiciteitsdragers, aanbieden van reclame op panelen, het verkopen van tijd en ruimte inzake reclame in verschillende media, het ontwerpen van publicitaire films.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met kunst, spektakel, communicatie, productontwerp of publiciteit te maken hebben.

- Alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel. De vennootschap mag belangen nemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven, of die aard is haar bedrijvigheid uit te breiden.

- Het afsluiten van overeenkomsten van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente of occasionele wijze, zowel volgens de traditionele, onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

- Het organiseren van seminaries met het doel opleiding of vorming te geven.

- Bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak.

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard.

- Het besturen van vennootschappen.

- Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen.

- De handel in, het verhuren en huren van alle kunstvoorwerpen en antiek: het organiseren van

tentoonstellingen, markten, beurzen en gelijkaardige evenementen inzake kunstvoorwerpen.

- Het beheren van onroerend patrimonium (patrimoniumvennootschap)

- Door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, het deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland (holdingvennootschap).

- Het aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen van alle onroerende en roerende goederen, materieel en inrichting.

- De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België, in het buitenland en voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer VANDEMOORTELE Wim, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw MEULEMAN Annelies, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval

Luik B - Vervolg

bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 17 juni 2012 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer VANDEMOORTELE Wim en mevrouw MEULEMAN Annelies, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. drie juli tweeduizend twaalf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0329-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.06.2016, NGL 30.06.2016 16241-0151-010

Coordonnées
WVM

Adresse
MEENSESTEENWEG 108 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande