WYCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WYCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.765.109

Publication

23/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303852*

Neergelegd

18-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550765109

Benaming (voluit): WYCOM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8830 Hooglede, Torhoutstraat 26 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Steyaert, te Ichtegem op18 april

2014 dat :

1. Mevrouw COMPERNOL, Eline Judith, geboren te Torhout op 4 juni 1987, wettelijk samenwonende partner van de heer WYBO Chris, voornoemd, wonende te 8830 Hooglede-Gits, Torhoutstraat 26/A, die een verklaring van wettelijk samenwonen heeft afgelegd te Wingene op 3 december 2011.

2. De heer WYBO, Chris, geboren te Torhout op 22 juli 1971, wettelijk samenwonende partner van mevrouw

COMPERNOL Eline, hierna genoemd, wonende te 8830 Hooglede-Gits, Torhoutstraat 26/A die een verklaring

van wettelijk samenwonen heeft afgelegd te Wingene op 3 december 2011.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam «WYCOM» hebben opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8830 Hooglede-Gits, Torhoutstraat 26A.

*Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderd vijftig duizend euro

(250.000,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100 ste van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt door :

1. mevrouw Eline COMPERNOL in geld ingeschreven op 50 aandelen, volstort voor een bedrag van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 ¬ ).

2. de heer Chris WYBO in geld ingeschreven op 50 aandelen, volstort voor een bedrag van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 ¬ ).

Totaal: 100 aandelen.

*De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE96 7350 3664 8305 bij de KBC bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 april 2014 afgeleverd bankattest.

Het kapitaal is volgestort voor een bedrag van vijftig duizend euro (50.000,00 ¬ ).

*De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel.

*De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «WYCOM».

*De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8830 Hooglede-Gits, Torhoutstraat 26 A.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN Onderneming (hetzij rechtstreeks, hetzij als onderaanneming, hetzij als tussenpersoon):

1.Voor het ontwerpen, dimensioneren, aankopen, verkopen, huren, verhuren, fabricage, herstellen, onderhouden, installeren, en eventueel programmeren

" van allerhande pompen en installaties, zoals onder meer doch niet limitatief onderwaterpompen,

doseerpompen, afvalwaterpompen, circulatoren, grondwaterpompen, vuilwaterpompen,

drukverhogingsgroepen, ... en dit in de meest uitgebreide zin van het woord

" van pompstations en zuiveringsinstallaties,

" van materieel en onderdelen, van ketels en toebehoren, van artikelen van gesmeed ijzer, metalen constructies, het bouwen van bruggen en vakwerk, montage van metalen constructies, bruggen en vakwerk, montage van liften en goederenliften,

" van hef- en transporttoestellen, weegtoestellen, stoomketels en vaten onder druk, kraanwerk, raderwerk, tandwielkasten en transmissieonderdelen, machinetoebehoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" van ketelwerk, zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek.

" van allerhande machines en toebehoren onder al zijn mogelijke vormen

" van alle welkdanige metaalconstructies

" van machines en toestellen voor hydraulische - en kabelliften,

" van transportbanden, schroeven, schud- en trilgoten, water - en pneumatisch transport, zowel in nieuwe als in gebruikte staat.

" van industriële pijpleidingen, dit in de meest uitgebreide zin van het woord

" van elektrische toestellen, verlichting, drijfkracht en telefoon, van elektrische en radio-elektrisch materiaal, elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, binnenwateren, zeewegen en luchtwegen, electrische kastenbouw of bordenbouw, van energiegeneratoren, van elektrisch materieel voor de nijverheid, klein elektrisch installatiematerieel, van huishoudelijke elektrische toestellen, elektrische draad en kabels en van buizen voor geleidingen, materieel voor het overseinen met draaggolf, voor industriële elektronica en van materieel voor het aanwenden van zwakstroom, van elektrisch en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers en van mechanische spelen, van lichtreclames en alarm- en beveiligingstoestellen, van toestellen gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem, van draadloos gestuurde installaties , van installaties met als doel de beveiliging van gebouwen, personen en infrastructuur te verhogen (zoals alarminstallaties), van installaties

met als doel gevaar op schade aan gebouwen, aan personen, ... te bestrijden (zoals

brandbestrijdingsinstallaties) en allerhande leidingsystemen, in verschillende materialen en uitvoeringen, in de ruimste context van het woord.

" van HVAC, verwarming in het algemeen, verwarmingstoestellen , ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen, voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders en voor het installeren van servicestations, pompstations en zuiveringsinstallaties; van machines en toestellen voor de koeltechniek, installaties voor luchtregeling, van koelinrichtingen.

" van drijfkrachtmachines, pneumatische machines, hydraulische machines.

" van sanitaire artikelen, sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en zinkwerken,

" van land- en tuinbouwmachines

" van gereedschap, machines, toestellen en uitrusting voor scheikundige nijverheid en de behandeling van water,

" van materieel voor burgerlijke bouwkunde,

" van allerhande goederen

2.voor de werken van droogzuiging, drooglegging en pompen,

3.voor allerhande pompwerkzaamheden

4.voor grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen,

5.voor boringen, peilingen en uitdiepingen,

6.voor het maken van MER (Milieu-effecten-reportering) studies.

7.voor geologisch onderzoek en bronbemaling,

8.voor boringen, zowel voor waterwinning als voor onderzoek in verband met het milieu, dit behelst onder meer monstername, peilputten en droogboringen, alsook de analyse van de resultaten van de monstername waaronder wateranalyse, en beoordeling van de gevonden monsters

9.voor draineringswerken,

10.voor aan- en verkoop van bouwstoffen in het algemeen.

11.voor algemene en gespecialiseerde (ver)bouwwerken, verfraaiingswerken, herstellings-onderhoudswerkzaamheden in de bouw, zoals : ruwbouw, binnenhuisinrichtingen, wegenbouw, rioleringswerken, water- en gasvoorziening, leggen van kabels en diverse leidingen, aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, grondwerken, fundering, het heien van palen en damplanken, versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes, bouwen van niet-metalen kunstwerken, optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken, bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en mozaïek en plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, plaatsen van warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer-en alle andere pleisterwerken, vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen, leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand-, plafond- en vloerbekledingen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; het vervaardigen en plaatsen van vensterluiken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, schilderen van gebouwen, behangen en garneren; grondwerken, voegwerken, het bouwen van stellingen, reinigen van gevels, opkuisen van bouwwerven, leggen van parket, produceren en plaatsen van metalen en pvc-schrijnwerk, leggen van rioleringen, ...

12.voor het aanleggen van tuinen, terrassen, ...

13.voor het hoeden van dieren; het bewerken van akkervelden, ...

14.Voor de uitbating van een constructiewerkhuis van alle welkdanige metaalconstructies

15.Voor de nijverheid, mechanische bewerking van metalen en kunststoffen

16.Voor de uitbating zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek

17.Voor de uitbating van een hoevesmederij en smederij,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

18.Voor de behandeling van afvalwaters zowel van het verwijderen van zwevende, bezonken en opgeloste stoffen, het compacteren van bezinksel en drijflaag.

19.Voor Industriële informatica.

20.Voor automatisering van machines en installaties.

21.Voor het verlenen van commercieel advies betreffende marketing van producten van diverse ondernemingen.

22.Voor de aan - en verkoop, de in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging, van om het even welke goederen in het kort tussenpersoon in handel.

23.Voor de groot-en kleinhandel in materiaal, werkuitrusting, machines, technisch materiaal, technische installaties en diensten.

24.Voor de handelsbemiddeling.

25.Voor de groot-en kleinhandel in motorvoertuigen, uitbaten van een garage voor onderhoud en herstel van motorvoertuigen, herstellen van koetswerk van motorvoertuigen.

26.Voor het verwerven en huren, het verhuren en onderverhuren van roerende en onroerende goederen en het beheer / bestuur van en dienstverlening aan bedrijven en vennootschappen.

27.in onroerende goederen, bouwpromotor.

28.De verhuur van machines, bouwmachines, heftrucks, voertuigen (personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, ...).

29.Het transport van goederen en werktuigmachines in eigen beheer en in opdracht van derden.

30.Het transport van landbouwmiddelen, uitvoeren van landbouwwerken, en uitvoeren van landbouwloonwerken.

31.Het ter beschikking stellen van personeel in onderaanneming aan externe firma's, alsook kan de vennootschap of haar werknemers werkzaamheden uitvoeren in onderaanneming.

32.Het vertrekken van advies, opleiding, raad en scholing , ... betreffende allerhande machines, installaties, programma's,... zoals eerder beschreven.

33.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen. Zo mag de vennootschap daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt.

34.Het waarnemen van managementsactiviteiten en bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals onder meer tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidenen economische sectoren.

35.het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van kosten en baten van voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie , efficiëntie.

36.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich (persoonlijk en zakelijk) borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

*De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

*De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om 9.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de algemene vergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

*De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

*Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, mits die vennoot is. Volmachten aan derden zijn ook toegelaten, maar alleen indien alle vennoten met die volmachten instemmen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

*Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

*Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatiehouders en houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van vijftien dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is op datum van de algemene vergadering de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

*Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

*Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

*De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang er geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

*Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1o van het Wetboek van Vennootschappen.

*Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

*In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar

Luik B - Vervolg

kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

*De oprichters beslissen te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: -De heer Chris WYBO, voormeld.

-Mevrouw Eline COMPERNOL, voormeld.

Die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zul¬len zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, ten¬zij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 april 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de ven¬nootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

*Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 30 september 2015. *De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari 2016.

*De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Alaska Gent BV-BVBA, met kantoor te 9000 Gent,

Charles de Kerckhovelaan 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel

Pieter Steyaert, geassocieerd notaris.

Wordt tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WYCOM

Adresse
TORHOUTSTRAAT 26 A 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande