X-PISTOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : X-PISTOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.982.559

Publication

31/01/2014
ÿþr {

Md Md 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 131111 li5

. BELGE NEERGELEGD

2014 i 7. 01. 2014

AATSBLAD FiECHTBkN' KCiaPH~N15EL

%q11n9i1.1K



2 4 -u'1-

'_~.f~CH 5j

Ondernerningsnr : 0540.982.559 Benaming

(voluit) : X.PiSTOR (verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : BEVERENSTRAAT 117

8830 HOOGLEDE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL. DD. 14101/2014

" De naamloze vennootschap "X-PISTOR" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te 8830 Hooglede, Beverenstraat 117.

Opgericht onder de naam "X-PISTOR» bij akte verleden voor notaris Frank Verheist te Dentergem, op 17i . oktober 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2013 daarna onder: nummer 13165019,

Rechtspersonenregister nummer 0540.982.559, bevoegde Rechtbank van Koophandel Kortrijk, niet- B.T.W. plichtig.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie en zestig duizend euro (E 63.000,00). Het wordt vertegen-E

woordigd door driehonderd (300), zonder vermelding van nominale waarde, te weten tweehonderd (200) aandelen categorie A en honderd (100) aandelen categorie B, volledig volgestort.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders, overeenkomstig de oprichtingsakte:

1.De Naamloze Vennootschap "MOLITOR" ( KBO 0470.896.693) vertegenwoordigd door haar vaste, vertegenwoordiger mevrouw Schautteet Veronique.

" 2.De Naamloze Vennootschap "K & G INEST" ( KBO 475.665.927) vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigerde heer Demeulenaere Geert.

A hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

" B. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BUYCK ", waarvan de maatschappelijke: zetel gevestigd is te 8900 leper, Brugseweg 373,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Werner Coudyzer te Langemark op 14:

" november 1989 bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05 december 1989,: statutenwijziging bij akte verleden voor notaris Werner Coudyzer te Langemark op 13 december 2005i bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 04 januari 2006 onder nummer 06001819,: sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0438.867.095 RPR te leper, niet BTW-plichtig.

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR). Het Is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nomïnaleÊ

" waarde, doch met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftlgste (11750ste) van het kapitaal.

: De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, overeenkomstig de benoeming

in de oprichtingsakte onder artikel 11.

1.0e heer Buyck Kris, Brugseweg 373 te 8900 leper.

B hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

Op de laatste bfz, van j,r~ik, j vonnetden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instru menterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vortegenwaordigen

Voren : Naam on handtekening.

$ijlagen-trij lretitelgisch Staatsblutl _ 31/0172014 _ Annëxès ilü 1GPiiitëûr bèlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen A en 13 verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 6764 W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,

2.Artikel 682 W. Venn, die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3,De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en/ of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van Inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld.

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergoed warden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is,

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA "BEIYCK" overgaat naar de NV "X-PISTOR, voormeld.

Alle aandelen van de BVBA "BUYCK ", verenigen zich in handen van de NV "X-PISTOR", zoals vastgesteld in tussentijdse staat van activa en passiva per 31.12.2013.

Alle kosten voortvioelend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

Het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de leasing, het valoriseren en verbouwen van aile onroerende goederen, alsook hun aanwerving met het oog op de uitoefening van deze verrichtingen en in het

algemeen alle vormen van rentabiliseren van onroerende goederen.

Het aankopen, verkopen, verhandelen, ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen in, de ruimste zin van het woord , zowel onbebouwd, in opbouw als bebouwd zijnde. Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen van alle mogelijk onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); alle materialen kunnen kopen; aile ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; aile wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen.

Zij kan zowel voor zichzelf ais voor derden alle parkings, garages en service- en onderhoudsstations kopen, uitbaten en bouwen.

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

Het verhuren van roerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De coordinatie, begeleiding en advisering inzake bouwkundige projecten. Het oprichten van gebouwen voor allerlei doeleinden.

Het afbreken, renoveren, verbouwen en herstellen van bestaande gebouwen en hun technische installaties. De studie en het ontwerp van gebouwen en technische installaties.

De aankoop en verkoop van diensten, studies en ontwerpen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan; kortom aile verrichtingen doen van onroerende aard. Het beheer, de Instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonlum.

De marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling, alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

Het voeren van de administratie, alsook het bestuur der directie van de vennootschap of ondernemingen ongeacht dat deze mochten hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Het voeren van consulting activiteiten Inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, informatica en aanverwante aangelegenheden. Het optreden als agent, bemiddelaar, commissionair en promotor inzake aile mogelijke handelsverrichtingen en meer, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn: import en de export van aile mogelijke koopwaren met aile eraan verbonden activiteiten.

Het nemen van participaties, onder welke vorm dan ook in aile vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren, er een bestuursmandaat of soortgelijk in uit te oefenen of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten en roerende waarden, dit alles binnen de wettelijke normen.

De vennootschap heeft tevens tot doel: de uitbating van een landbouwbedrijf in het bijzonder akkerbouw, veeteelt, runder- en varkensteelt, varkensvetmesterij, De vennootschap kan aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die dit kunnen bevorderen; zij kan deelnemen in iedere onderneming die kan bij dragen tot haar ontwikkeling of deze kan bevorderen.

Het maken van alle studies, het verlenen van technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur in alle vennootschappen waarin zij een rechtstreeks of onrechtstreeks belang heel!, dit alles voor zover toegelaten door de wet,

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

De vennootschap Kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar dooi of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan, verrichten. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap mag zowel ln binnen- ais buitenland, aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handels verrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen dle rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan hiertoe, in België of in het buitenland, bij Wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen.

Zij kan ook deelnemen in het bestuur van andere ondernemingen.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doet van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringscontracten voor aile risico' en zonder beperking van het aantal verzekeringsmaatschappijen voor wiens rekening zij polissen kan aanbieden. Het beheer van de afgesloten polissen en deze die door overname van "portefeuilles" zullen verworven worden, In het kader van wat wettelijk en volgens de gebruiken de beroepswerkzaamheden van de verzelerinsmakelaar uitmaken.

Spaarkasagenturen, leningen en beleggingen.

Dit ailes in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap heeft tot doel het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring, dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat een opmerking beperkend weze.

Zij mag alle roerende, onroerende, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, zij mag ondermeer binnen de perken van dit doel en in zover dit voor de verwezenlijking ervan wordt verantwoord, onroerende goederen aankopen, laten bouwen, ruilen maar ook eventueel verkopen; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken, uitrusten en verbouwen; zij mag ook beschikbare gelden susidiair en in bijkomende orde beleggen in roerende goederen en waarden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandetaar mogen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, in het algemeen, eender welke operaties en ondernemingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel of dle van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van aile aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Is vastgesteld op 1 januari 2014.

Artikel 5: Motivatie

De BVBA "BUYCK " is volledig in handen gekomen van X-PISTOR NV door de verkoop van de aandelen zoals blijkt uit de tussentijdse staat opgesteld per 31 december 2013.

De BVBA "BUYCK" heeft haar immaterieel vast actief gerealiseerd en heeft geen nieuwe activiteiten in het vooruitzicht. Het resterende actief van de BVBA "BUYCK" past volledig in de doelstelling van NV "X-PISTOR" die ook In de mogelijkheid is om de vrijgekomen brutomiddelen te herinvesteren en van dit hefboomeffect ken gebruik maken haar activiteiten verder te ontwikkelen en uit te breiden en dit zonder verlies aan vermogen door gebruik te maken van de gespreide taxatie wat niet mogelijk was voor de BVBA "BUYCK",

Artikel 6: Fusie badwils.

Conform Advies CBN 2009/06  dd 01/04/2009

In geval participatie hoger is dan eigen vermogen van opgeslorpte vennootschap :

Vooreerst dient nagegaan te worden of met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht, het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap moet gecorrigeerd worden

-de artikelen 61, § 1, derde lid in fine, en 64, § 1, derde lid in fine, KB W.Venn. bepalen dat aanvullende of uitzonderlijke afschrijvingen moeten teruggenomen worden indien zij niet langer verantwoord blijken;

-de artikelen 49 en 55, KB W.Venn. bepalen dat waardeverminderingen en voorzieningen niet gehandhaafd mogen biijven in de mate waarin zij op het einde van het boekjaar hoger zijn dan vereist volgens een actuele beoordeling.

Het betreft hier slechts de gemeenrechtelljke waarderingsregels die ook los van elke fusieverrichting moeten

toegepast worden.

Uiteraard staat het de overgenomen vennootschap ook vrij om met toepassing van de gemeenrechtelijke

bepalingen van het boekhoudrecht,

-hetzij materiële of financiële vaste activa te herwaarderen wanneer hun waarde, bepaald in

functie van het nut voor de vennootschap, op vastslaande en duurzame wijze uitstijgt boven

de gebruikswaarde;

-hetzij afschrijvingen op materiële en immateriële vaste activa terug te nemen wanneer blijkt dat het voordien toegepaste afschrijvingsplan wegens gewijzigde economische of technologische omstandigheden een te snelle afschrijving tot gevolg had.

De hiervoor vermelde mogelijke correcties kunnen niet worden toegepast zodat conform het advies volgende dient te gebeuren

- ... is de boekwaarde van de aandelen na waardecorrecties en na waardeaanpassingen met toepassing van de gemeenrechtelljke bepalingen van het boekhoudrecht of waardetoerekeningen bij fusie, nog steeds groter dan het overeenstemmende aandeel in het eigen vermogen, dan wordt dit verschil ai naargelang het geval geactiveerd als goodwill of ten laste genomen door de overnemende vennootschap.

Zie verder opmerking fiscale reserves na tabel van fusie.

" " " "

Ártikel"7: Dividenden,

Er zal (kan) naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere voordelen toegekend worden,

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper en Kortrijk door elk der betrokken vénnootschappen neergelegd.

NV MONITOR

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Schautteet Veronique

Gedelegeerd Bestuurder

NVK&GINVEST

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Demeulenaere Geert

Gedelegeerd Bestuurder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd 14/01/2014

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van t;glkt3 vermelden : Recto : N iiin on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te verlegenweerdigen

Verso " Naam en handtekening

30/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbfad

NEERGELEGD

21, 14, 2013

RECHT6fuûfïé<OOPHANDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : o S-i o

Benaming

(voluit) : X-PISTOR

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beverenstraat 117, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Notaris Frank VERHELST, te Dentergem, op 17 oktober 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1/ De Naamloze Vennootschap "MOLITOR", met zetel 8800 Roeselare, Leenstraat, 29,' 0470.896.693 (RPR Kortrijk) en 2/ De Naamloze Vennootschap "K & G INVEST", met zetel te 8870 Izegem,: Manderlynckstraat, nummer 10 (BTW BE 0475.665.927 RPR Kortrijk), een Naamloze Vennootschap hebben: opgericht, met als naam "X PISTOR", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8830 Hooglede, Beverenstraat 117: en met een kapitaal van drie en zestig duizend euro (¬ 63.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, te weten tweehonderd (200) aandelen categorie A en; honderd (100) aandelen categorie B.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld:

1/ door de Naamloze Vennootschap "K&G": honderd (100) aandelen categorie A, volledig volstort; en honderd (100) aandelen categorie B, volledig volstort;

In het totaal volledig volstort voor ¬ 42.000,00;

2/ door De Naamloze Vennootschap "MOLITOR": honderd (100) aandelen categorie A, volledig volstort;. hetzij in het totaal volledig volstort: ¬ 21.000,00.

De gehele volstorting, voor een totaal bedrag van ¬ 63.000,00 werd gedeponeerd op een bijzondere. rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Panbas Fortis te Eeklo, rekening nummer, 001-7086108-06, zoals blijkt uit een op 15/10/2013 afgeleverd bankattest, dat in bewaring blijft bij de Notaris in het dossier van de vennootschap.

Er werd dus vastgesteld dat het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en geheel volgestort is. Derhalve beschikt de vennootschap over een som van drie en zestig duizend Euro (¬ 63.000,00).

De vennootschap heeft tot DOEL:

Het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de leasing, het valoriseren en verbouwen van aile onroerende goederen, alsook hun aanwerving met het oog op de uitoefening van deze verrichtingen en in het algemeen alle vormen van rentabiliseren van onroerende goederen.

Het aankopen, verkopen, verhandelen, ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord , zowel onbebouwd, in opbouw als bebouwd zijnde. Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen van aile mogelijk onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen,

Zij zal aile mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan ais bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); aile materialen kunnen kopen; alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen.

Zij kan zowel voor zichzelf als voor derden alle parkings, garages en service- en onderhoudsstations kopen, uitbaten en bouwen.

Het leveren van aile mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doe, waaronder het patrimoniumbeheer,

Het verhuren van roerende goederen.

Op de laatste blz. van Lu"k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De coördinatie, begeleiding en advisering inzake bouwkundige projecten.

Het oprichten van gebouwen voor allerlei doeleinden,

Het afbreken, renoveren, verbouwen en herstellen van bestaande gebouwen en hun technische installaties, De studie en het ontwerp van gebouwen en technische installaties,

De aankoop en verkoop van diensten, studies en ontwerpen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan; kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard,

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium,

De marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling, alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten,

Het voeren van de administratie, alsook het bestuur der directie van de vennootschap of ondernemingen ongeacht dat deze mochten hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Het voeren van consulting activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, informatica en aanverwante aangelegenheden. Het optreden als agent, bemiddelaar, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen en meer, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn: import en de export van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden activiteiten.

Het nemen van participaties, onder welke vorm dan ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren, er een bestuursmandaat of soortgelijk in uit te oefenen of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van aile effecten en roerende waarden, dit alles binnen de wettelijke normen.

De vennootschap heeft tevens tot doel : de uitbating van een landbouwbedrijf in het bijzonder akkerbouw, veeteelt, runder- en varkensteelt, varkensvetmesterij, De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die dit kunnen bevorderen; zij kan deelnemen in iedere onderneming die kan bij-dragen tot haar ontwikkeling of deze kan bevorderen.

Het maken van alle studies, het verlenen van technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur in alle vennootschappen waarin zij een rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft, dit alles voor zover toegelaten door de wet.

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan, verrichten. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handels verrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan hiertoe, in België of in het buitenland, bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen.

Zij kan ook deelnemen in het bestuur van andere ondernemingen.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende kalenderjaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De jaarlijkse nettowinst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst wordt er in de volgende orde afgenomen:

1. Vijf procent voor de vorming van een wettelijke reserve; deze afneming is niet meer verplicht wanneer de reserve gelijk is aan een tiende van het maatschappelijk kapitaal; deze verplichting herleeft wanneer de reserve opnieuw minder dan een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2. Een bevoorrecht dividend, niet terugvorderbaar,van ten minste één euro per aandeel, bij voorkeur toegekend aan de bevoorrechte aandelen, van categorie B en zonder stemrecht

Het saldo zal bestemd worden overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering, genomen bij meerderheid van de stemmen op voorstel van de raad van bestuur. Evenwel zal ieder gewoon aandeel van categorie A met stemrecht en ieder bevoorrecht aandeel van categorie B zonder stemrecht, recht geven op een gelijk dividend.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Interimdividend - De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van aile schulden, lasten en vereffeningskosten of kosten betreffende het in consignatie geven van de sommen hiertoe vereist, zal het nettoactief eerst worden aangewend voor het terugstorten hetzij in geld, hetzijn in effecten van: 1. het bedrag van de kapitaalinbreng van de bevoorrechte aandelen, van categorie B zonder stemrecht, genummerd van 201 tot en met 300; 2, het bedrag van de kapitaalinbreng van de gewone aandelen, van categorie A met stemrecht, genummerd van 1 tot en met 200; Het overblijvend saldo na vereffening zal gelijk worden verdeeld tussen alle aandelen van de twee categoriën,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel. Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur,

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap in rechte en tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door één gedelegeerd bestuurder alleen optreden, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optreden,

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen, Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand maart, om 11 u 30; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Slot- en overgangsbepalingen

- Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 30 september 2015.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

- Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sinds 11712013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

- Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd: 1/ De Naamloze Vennootschap "MOLITOR", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw SCHAUTTEET Veronique, voornoemd. 2/ De Naamloze Vennootschap "K & G INVEST", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEMEULENAERE Geert voornoemd.

- Raad van bestuur: De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: - genoemde vennootschap MOLITOR voornoemd; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw SCHAUTTEET, voornoemd; - genoemde vennootschap K & G INVEST voornoemd; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEMEULENAERE Geert, voornoemd; tot gedelegeerd bestuurders, die aanvaarden.

- volmacht De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-----

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook , alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: Fiduciare VANDER PAELT, Meulebeeksesteenweg 65 - 8700 Telt, alsook hun bedienden en aangestelden.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Notaris Frank VERHELST, te 8720 Dentergem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015
ÿþf Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE

NEERGELEGD

?- 2.015 - 3 FEB, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

3TAATSBL\CI Gents dt ORTRIJK



1111111)11111 e11j1!~~imuiiiMi MONITEU

14 -4;

'BELGISCH

Ondernentingsnr : 0540.982.559

Benaming

(voluit) : X-PISTOR

(verkort;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beverenstraat 117, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming

Blijkens proces-verbaal opgesteld door Notaris Frank Verhelst, te Dentergem, op 11 maart 2014, geregistreerd te Waregem op 17 maart 2014, boek 109 blad 15 vak 17, blijkt dat is bijeengekomen de, buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap X-PiSTOR, met, maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Beverenstraat 117, ingeschreven in het rechtspersonenregister te', Kortrijk met ondememingsrtimçner 0540.982.559,

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen:

1. kennisneming en goedkeuring fusievoorstel

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie overneemt: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BUYCK, met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Brugseweg 373, Rechtspersonenregister leper BTW 0438.867.095 Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap, Vermits de vennootschap houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap, worden deze effecten vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking plaats van haar aandelen.

b) Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de vennootschap.

c) Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

d) Aan de bestuurders en de zaakvoerder(s) van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap(pen) op de overnemende vennootschap

de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de vennootschap wordt vastgesteld, alsook de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

Derde resolutie: Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de vennootschap

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boektioudirtgvarr de vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Vierde resolutie: verdwijning overgenomen vennootschap

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

Er wordt vastgesteld dat, vermits de algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BUYCK, met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Brugseweg 373, Rechtspersonenregister leper BTW 0438.867.095, overgenomen vennootschap; gehouden op zelfde datum, samen met de algemene vergadering van de vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, deze vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd expeditie der akte

Notaris Frank Verhelst, te Dentergem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

04/03/2015
ÿþ t: Mad Werd 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

DCRG ELtüD

` 5 FEB, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Voor- behoudc MONITEUR BELGE

aan 24 -02- 2015

BelgisC Staatsbi *15034421* ietci c aArsauAo

Ondernemingsnr : 0540.982.559

Benaming

(voluit) : X-PISTOR

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beverenstraat 117, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte: fusie door overneming

Blijkens proces-verbaal opgesteld door Notaris Frank Verhelst, te Dentergem, op 11 maart 2014, geregistreerd te Waregem op 17 maart 2014, boek 109 blad 15 vak 17, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap X PISTOR, met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Beverenstraat 117, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk metpndernenningnpmr,ter 0540.982.559,

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen:

1. kennisneming en goedkeuring fusievoorstel

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en betuigt haar Instemming met de ven-ichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie overneemt: de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid BIJYCK, niet maatschappelijke zetel te 8900 laper, Brugseweg 373, Rechtspersonenregister leper BTW 0438.867,095 Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de ovèrgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Vermits de vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, worden deze effecten vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking plaats van haar aandelen.

b) Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de vennootschap.

c) Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

d) Aan de bestuurders en de zaakvoerder(s) van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2, vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap(pen) op de overnemende vennootschap

de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de vennootschap wordt vastgesteld, alsook de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

Derde resolutie: Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de vennootschap

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden-in de- boekhouding'-varn de-VehndotschÉr ápgeri5rnen iii vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Vierde resolutie: verdwijning overgenomen vennootschap

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

Er wordt vastgesteld dat, vermits de algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BIJYCK, met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Brugseweg 373, Rechtspersonenregister leper BTW 0438.867.095, overgenomen vennootschap gehouden op zelfde datum, samen met de algemene vergadering van de vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, deze vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd expeditie der akte

Notaris Frank Verhelst, te Dentergem

Op de laatste blz. van Ltilk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
X-PISTOR

Adresse
BEVERENSTRAAT 117 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande