X.- CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X.- CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.786.876

Publication

24/04/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

6 -0

ELG1SCH

RelfilANK YAN KOOPHANDEL R BELGEGENT AFDELING HUM

4- 2014 NEERGELEGD OP:

TAATSOL Griffie 08 APR. 2014

IMIJI11121J11 ll

be

aE Be Sta

1111

Onelernemingsnr : 0443.786,876

i

Benaming (voluit) :X-CENTER

li (verkort) :

:i

: Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

'

,. Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckorn, geassocieerd notaris te Brugge Sint-

Kruis op 28 maart 2014: "

,

." I/ De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van he

bestuursorgaan de dato 24 maart 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging, dit overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, alsook kennisname van de notulen van de bijzondere onderhandse algemene vergadering de dato 20i december 2013 van de vennoten betreffende de vaststelling van de belaste reserves en uitkeerbaar lbedrag en beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van nieuw artikel 537 WIB92,1

ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013. ,

; Il/ De algemene vergadering ontslaat met unanimiteit van stemmen de voorzitter van het

!: voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 18 december 2013, hoger ivermeld, en van het revisoraal verslag van de bedrijfsrevisor BVBA Nijs en Partners ..

Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116 2V, de dato 25 maart 2014 .

: Hl/ De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden

en bepalingen van nieuw artikel 537 WIB92, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te i! verhogen met een bedrag van honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00) als volgt:

,1

Een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00) zijnde de incorporatie van een netto-schuldvordering mits de

i et:lifte van achtduizend achthonderd éénentachtig (8.881) nieuwe aandelen, zonder nominale

 .

waarde, van het zelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten; '

.. .

:i Om het kapitaal te brengen in totaal van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (E!

ii 67.500,00) naar tweehonderddrieënveertigduizend euro (¬ 243.000,00), vertegenwoordigd door! twaalfduizend tweehonderd zevenennegentig (12.297) aandelen, zonder nominale waarde, doch met! ,"

een fractiewaarde van één/twaalfduizend tweehonderd zevenennegentigste van het kapitaal. :

:1

 Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in nature werd door de bedrijfsrevisor BVBA Nijs en Partner&

k

i: Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te,

2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116 2V, een revisoraai verslag opgemaakt de dato 25 maart:

2014, die besluit als volgt: .

:1 "Besluit .

1 .

De inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalverhoging, in het kader van artikel 537i WIB92 zoals ingevoegd door artikel 6 PW 28.6.2013 (zie BS 1.7.2013, Ed. Z blz. 41480 e.v.), van de

,. ,

BVBA X-Center, bestaat uit een schuld,vordering voor een totaalbedrag van 175.500,00 EUR. .

.. ,

:. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: '

, . a) de vetrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut derl ,

Bedrierevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voori

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel Dirk Martensstraat 19

8200 Brugge (Sint-Andries)

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

b) Onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 20 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering alsook onder voorbehoud van het feit of de resultaten van de vennootschap over het boekjaar 2013 de uitgevoerde dividenduitkering toelaten overeenkomstig artikel 320 W. Venn. en onder voorbehoud van het feit dat wij op geen enkel moment een fysische voorraadopname hebben uitgevoerd waardoor wij ons niet kunnen uitspreken over de voorraad:

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng tilt te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 8.881 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap X-Center BVBA, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 12.297ste van het kapitaal.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Witrijk, 25 maart 2014

Nijs en Partners Bederevisoren BVBA

vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

De verslagen (hiervoor van het bestuursorgaan en van de revisor) werden opgesteld binnen het

kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten, hier aanwezig, erkennen daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

IV/ De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderddrieënveertigduizend euro (¬ 243.000,00), vertegenwoordigd door twaalfduizend tweehonderd zevenennegentig (12.297) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

V/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vier der statuten te vervangen door volgende tekst, luidens ais volgt:

ARTIKEL VIER  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEEHONDERD DRIEËNVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 243.000,00), vertegenwoordigd door twaalfduizend tweehonderd zevenennegentig (12.297) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/twaalfduizend tweehonderd zevenennegentigste van het kapitaal.

VI/ De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per 31 december 2013, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

VII/ De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het DOEL der vennootschap te wiizigen als volgt en artikel twee te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft als goj:

Onderneming voor het opmaken van fotokopijen, offset-druk en zetwerk,

Aan- en verkoop van, groot-, kleinhandel en tussenhandel, import en export van papierwaren, bureelbenodigdheden, bureelmachines en bureelmeubels evenals het verhuren en het herstellen ervan en alle wat rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staat of de verwezenlijking ervan bevordert.

Het ontwerp, het ontwikkelen, de productie, de groot-, kleinhandel en tussenhandel, de import en export van modellen, tekeningen, bureelbenodigdheden, bureelmachines en bureelmeubels, evenals alle bijhorende studies en consultâncy-activiteiten.

Het ontwerp, het ontwikkelen, de productie, de groot-, kleinhandel en tussenhandel, de import en export van textiel, in de ruimste zin van het woord, evenals alle bijhorende studies en consultancy-activiteiten.

Het ontwerpen, verzorgen, uitvoeren en commercialiseren van publiciteit, publicitaire slogans en teksten, neon- en lichtreclames, alsook het organiseren van promotiecampagnes voor derden, in de ruimste zin van het woord, evenals aile consultancy-activiteiten in dit verband.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e " Voor- mod11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het ontwerp, het ontwikkelen, de productie, de groot-, kleinhandel en tussenhandel, de import en export van gadgets en logo's, in de breedste zin van het woord, evenals alle bijhorende studies en consultancy-activiteiten.

Het (mede)organiseren, in eigen naam of als tussenpersoon, van manifestaties, evenementen en beurzen allerhande voor bedrijven en particulieren, zowel indoor als outdoor, evenals alle bijhorende studies en consultancy-activiteiten.

Groot-, kleinhandel en tussenhandel, de import en export, de verhuur van feestmateriaal, meubelen, porselein, glaswerk, tenten, tafels, stoelen, binnenhuis- en tuindecoratie, beursstanden,

Onderneming voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van alle binnenhuisinrichtingen met inbegrip van verlichting, drijfkracht, geluidsinstallaties en telefoon.

Coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, timmerwerken, schrijnwerken, schilderwerken, behangen, en plaatsen van wand en vloerbekleding en binnenhuisinrichtingen.

In het algemeen alle werkzaamheden die verband houden met het inrichten en functioneel maken van gebouwen in de meest ruime zin van het woord, zoals daar zonder enige beperking zijn: winkels, kantoren, hotels, woningen en openbare gebouwen, dit zowel in binnen- als in het buitenland, waar nodig gebruikmakend van geregistreerde aannemers, evenals aile bijhorende studies en consultancy-activiteiten.

Het voeren van consultancy-activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, Juridische, administratieve, informatica en aanverwante activiteiten.

De vertegenwoordiging van handelsfirma's, hun domicilie, bewaken, in consignatie nemen en in magazijn, het vervoeren, het optreden ais agent voor de douanen.

Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, commissiehandel, de consignatie en vertegenwoordiging, zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks van aile afgewerkte en niet-afgewerkte producten, kortom van aile producten van iedere oorsprong of herkomst en van aile diensten van ieder natuur. Huren en verhuren van aile roerende en onroerende goederen.

Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van een roerend en onroerend patrimonium toebehorend aan de vennootschap of die de vennootschap zal verwerven gedurende haar activiteit.

Aan- en verkoop, opschikken, uitrusten, vatoriseren, bouwen en verhuren van onroerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. ln dit kader kan de vennootschap zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin van het woord, alle onroerende goederen die zij bezit met hypotheek bezwaren, alle handels-, en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieandememingen.

De marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling, alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

De vennootschap mag, zowel in binnen- ais buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Het uitoefenen van opdrachten ais deskundige, als consultant of als (interim) manager;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten vennootschappen of ondernemingen en het stimuleren, de planning en coördinatie van

de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen;

Het (mede)organiseren, in eigen naam of als tussenpersoon, van manifestaties, evenementen en beurzen allerhande voor bedrijven en particulieren, zowel indoor als outdoor, evenals aile bijhorende studies en consultancyactiviteiten;

De creatie, de productie en de ontwikkeling van kunstwerken in de meest ruime zin van het woord;

De promotie, aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, makelarij, expertise, bestudering en opberging van kunstwerken, boeken, films, decoratieve objecten, meubels, juwelen en dergelijke;

Het stimuleren, promoten, coördineren en organiseren van artistieke en culturele evenementen, projecten en kunsttentoonstellingen in de ruime zin van het woord en meer in het algemeen, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met artistieke en/of culturele projecten; De vennootschap kan daartoe ondermeer publicaties maken, coördineren of



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het



Belgisch

Staatsblad



uitgeven; lezingen geven of organiseren; het commissariaat van tentoonstellingen waarnemen; artistieke of culturele uitingen of werken produceren en evenementen of processen organiseren;

kunstenaars, organisaties, instellingen of verzamelaars adviseren; .

Het uitvoeren van artistieke prestaties waaronder het verzorgen van muziekoptredens en evenementen in de meest ruime zin;

Muzikale en audiovisuele werken componeren, opvoeren, opnemen, produceren, promoten, uitzenden en verspreiden en meer in het algemeen het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met muziek.

Goederenvervoer over de weg, voor eigen rekening en voor rekening van derden in binnen-en buitenland, gekend als besteldienst of pakjesclienst;

Optreden als tussenpersoon in de handel;

Commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van door andere ondernemingen gefabriceerde producten;

Verhuren alle roerende en onroerende goederen, meer in het bijzonder: verhuur van kranen en andere machines en werktuigen voor de bouwnijverheid en voor particulieren, met of zonder bedieningspersoneel;

lsolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, koelkamers- en pakhuizen en isolatiewerkzaamheden in het algemeen alsook het aanbrengen van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

Reinigen van gevels en gebouwen in het algemeen en het behandelen met waterafstotende producten van gevels en daken alsook dakwerken in het algemeen;

Uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

Onderhoud  en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden; Graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen en het grondverzet in het algemeen;

Ruimen van bouwterreinen;

Installatie van cie bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

Aankopen, verkopen, leveren, herstellen en plaatsen van zonnetenten, veranda-zonnewering, raamdecoratie, gordijnen, vlaggen en alle aanverwante artikelen, activiteiten en materialen;

Import en export van aile voorgaande artikelen, activiteiten en materialen;

Installatie van antennes en bliksemafleiders;

Uitvoeren van metsel- en voegwerken;

Aanbrengen van funderingen;

Aanbrengen van niet-zelf vervaardigde metalen en constructiewerken;

Afbreken van steigers en werkplatforms;

Reiniging van het interieur van gebouwen;

Lappen van ramen;

Schoorsteenvegen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

Aanleg, verzorging en onderhoud van parken, tuinen en paden voor particuliere en openbare woningbouw, openbare en semi-openbare gebouwen, gemeentelijke terreinen en industriële en commerciële gebouwen;

Beplanting, vormgeving en onderhoud van het landschap in het algemeen alsook het snoeien van bomen en heggen"

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attester.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven."

VIII/ De algemene vergadering beslist met unanimiteit om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel twee en twintig van de statuten betreffende de ontbinding te wijzigen als volgt: "ARTIKEL TWEE EN TWINTIG

Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen, Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s), die alsdan in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

r mod 11.1

Voor-

behouden dan het Belgisch

Staatsblad



Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bil enkele meerderheid van stemmen.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend"

IX/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De enige vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaart hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan kantoor CVBA Van Reyhrouck - Accountants & Tax Consultants te 8200 Brugge, Ten Briele 10/9, en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstellino, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd:

.. Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Verslag van de zaakvoerders conform art, 313 Wetb. Venn.

- Verslag van de zaakvoerders conform art. 287 VVetb. Venn.

- Gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2014 : BG073437
26/03/2014 : BG073437
01/07/2013 : BG073437
04/06/2013 : BG073437
24/07/2012 : BG073437
12/04/2010 : BG073437
10/06/2009 : BG073437
30/07/2008 : BG073437
29/10/2007 : BG073437
13/08/2007 : BG073437
02/06/2005 : BG073437
29/09/2004 : BG073437
25/06/2004 : BG073437
12/01/2004 : BG073437
07/07/2003 : BG073437
22/04/2003 : BG073437
30/05/2002 : BG073437
18/08/1999 : BG073437
14/11/1996 : BG73437
28/02/1996 : BG73437
01/01/1993 : BG73437
23/04/2018 : BG073437

Coordonnées
X.- CENTER

Adresse
DIRK MARTENSSTRAAT 19 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande