XIONIX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : XIONIX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.604.896

Publication

18/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte dd. 25 januari 2014 blijkt tussen ondergetekenden de heer DE WITTE NICO, Ijzerstraat 21 bus 0202 te 8400 OOSTENDE, en de heer DUYSBURGH WIM, Antwerpsesteenweg 8 bus 0002 te 2950 KAPELLE: de oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA, onder de naam XIONIX met maatschappelijk zetel te 8400 OOSTENDE, Ijzerstraat 21 bus 0202.

De maatschappelijk zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:1. Het ontwikkelen en beheren van websites, applicaties, smartphone toepassingen en dergelijke voor KMO's, zelfstandigen, verenigingen, VZW's en particulieren.2. Het aanbieden van opleidingen op maat voor websitebeheer, serveronderhoud en aanverwante activiteiten.3. Het ontwerpen van logo's, templates en ander promotiemateriaal. Daarbijhorend ook het voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.4. Het maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode-, reclame- en promotiefotografie; toeristische doeleinden, enz. Maken van videoreportages over huwelijk en dergelijke. Overige fotografische activiteiten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Alle vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 Euro, verdeeld in 10 aandelen van 50,00 Euro. De vennoten brengen in de vennootschap hun kennis en arbeid in. De inbreng van de vennoten is als volgt.1. De Witte Nico: in speciën 250,00 euro, waarvoor hem 5 aandelen worden toegekend;2. Duysburgh Wim: in speciën 250,00 euro, waarvoor hem 5 aandelen worden toegekend.

Tot zaakvoerder-vennoten worden voor de duur van de vennootschap benoemd dhr. De Witte Nico en dhr. Duysburgh Wim, allen voornoemd. Beiden verklaren deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet worden getroffen door enige maatregel die zich hiertoe verzet.Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de zaterdag van de maand juni te 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2014, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Xionix

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ijzerstraat 21 0202

*14301698*

Luik B

0546604896

8400

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oostende

Griffie

Neergelegd

14-02-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 21.

In alle gevallen van ontbinding wordt in het netto-actief van de vennootschap gedeeld, derwijze dat aan iedere vennoot een evenredig deel wordt toegekend.

Betwistingen aangaande de interpretatie of toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Alle verrichtingen vanaf 26/08/2013, zowel aankopen als verkopen worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De Witte Nico

Zaakvoerder

17/06/2015
ÿþ~.-

Mod Word til

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(111111111,411,118

Ondernemingsnr : 0546.604.896 Benaming

(voiait) : Xionix

(verkort) .

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : ljzerstraat 21 bus 0202 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen I ontslag en benoeming zaakvoerder I verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering van 31 maart 2015.

Besluit (.Overdracht aandelen

De voorzitter meldt de algemene vergadering dat De Witte Nico, wonende te Zandvoordestraat 330  8400= Oostende in een schrijven van 5 maart 2015 te kennen heeft gegeven 5 aandelen van de Xionix V.O.F met' maatschappelijke zetel te ijzerstraat 21 bus 0202  8400 Oostende en als ondernemingsnummer 0546.604.898i te willen overdragen aan Luyten Liesbet, wonende te Jan Breydelstraat 15 -- 2990 Wuustwezel en de algemene vergadering uitdrukkelijk om instemming met deze overdracht verzoekt.

De algemene vergadering onderzoekt de overdracht en gaat na of de nieuwe vennoot voldoet aan de' voorwaarden van artikel 5 van de statuten.

Na beraadslag beslist de algemene vergadering in te stemmen met de overdracht van de aandelen. Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Besluit ((.Ontslag en benoeming zaakvoerder

De voorzitter meldt de algemene vergadering het ontslag van De Witte Nico, wonende te Zandvoordestraat

330  8400 Oostende, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden,

Tevens meldt de voorzitter de benoeming van Luyten Liesbet, Jan 13reydelstraat 15 --2990 Wuustwezel, als.

zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Na beraadslaging keurt de algemene vergadering het ontsiag en de benoeming van de zaakvoerders goed. ,

Besluit 111.Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering verklaart dat de maatschappelijke zetel van Xionix V.O.F. verplaatst wordt van:

Ijzerstraat 21 bus 0202 te 8400 Oostende naar Jan Breydelstraat 15  2990 Wuustwezel,

Duysburgh Wim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Griffie Rechtbank Koophandel

0 8 JUN 2015

Gent A°de íy,~.ipos{ende

~,i~ , " ~fifiwr

Coordonnées
XIONIX

Adresse
IJZERSTRAAT 21, BUS 0202 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande