YAMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YAMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.880.365

Publication

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.04.2013, NGL 31.05.2013 13150-0189-013
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 30.05.2012 12138-0230-014
06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.04.2011, NGL 27.05.2011 11129-0146-011
19/01/2011
ÿþMod 2.0

Voo

behou aan I Belgio

Staats

IflhIBIIIo~NIIIIBlO

'11009439I +

t2-o

=LGISCH S

BEST

7 -12- 2010

In de bijl " en bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl : gcjf4rterrg

DIRECTIÓ

ELEGD TER GRIFFIE VAN DE 20 i R NTBANKVAN KOOPHANDEL TE RUGGE (AFDELING BRUGGE)

Griffie De griffie"





Ondernemingsnr : 0890.880.365 Benaming

(voluit) : YAMACO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruiswegestraat 5 te 8700 Tielt

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijzigingen

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 15 december 2010, ter registratie neergelegd op het le registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yamaco", te 8700 Tielt - Kanegem, Kruiswegestraat 5, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT-KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor.: ' l . . ;

De vergadering neemt kennis van het door de wel vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap opgericht onder . 'de " rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck = Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door. de heer. Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42,' hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"VII.BESLUIT

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YAMACO" bestaat uit de inbreng van aandelen op naam ten bedrage van 1.745.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 1.745.000,00 EUR die, rekeninghoudende dat geen bijkomende aandelen worden uitgegeven, tenminste overeenstemt met de aangepaste fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van 100,00 EUR per aandeel tot 9.481,72 EUR per aandeel.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 3 december 2010

(getekend)

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS"

BV owe CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen zevenhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 1 745 000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) op één miljoen zevenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (¬ 1 763 600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inbreng

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

De heer Lieven Vuylsteke, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten :

Achthonderd tweeëndertig (832) aandelen op naam van de naamloze vennootschap "BEST MERCHANDISING", met zetel te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 51C, RPR Gent en met BTW-nummer BE 0458.118.825.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul-Albert Maertens op vijf juni negentienhonderd zesennegentig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni daarna, onder nummer 960626-276.

Verklaring van de verschijner

De verschijner verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigt deze aandelen vrij te kunnen overdragen. De verschijner verklaart dat de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat hij niet gebonden is door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Algemene voorwaarden van de inbreng(en) in natura

Voormelde inbreng(en) geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering van de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt aile belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrengers te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

Ter gelegenheid van voormelde kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen uitgegeven doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

Pro-fisco verklaring

1/ Voor het berekenen van de registratierechten verklaart de verschijner dat de totale verkoopwaarde van de hierbij ingebrachte aandelen in volle eigendom geschat wordt op één miljoen zevenhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 1 745 000,00).

2/ De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, dat luidt als volgt : "In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door aile partijen verschuldigd.".

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans op één miljoen zevenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (¬ 1 763 600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bijgevolg besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt op één miljoen zevenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (¬ 1 763 600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

DERDE BESLUIT ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit artikel 27 van de statuten betreffende de ontbinding en de vereffening van de vennootschap aan te passen aan de vigerende wetgeving en dit als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

'1

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen."

VIERDE BESLUIT :

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage :

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

-bijzonder verslag

-bedrijfsrevisoraal verslag

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 25.05.2010 10134-0103-012
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 14.05.2009 09145-0363-012

Coordonnées
YAMACO

Adresse
KRUISWEGESTRAAT 5 8700 KANEGEM

Code postal : 8700
Localité : Kanegem
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande