YOUR DEPOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR DEPOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.783.755

Publication

12/02/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

0 4 -02-LGISCH ST

~

1111111111J11,11.)1j1111111111jilli i u BE

SEeK,'I:LEGD fERCRIFFIEVAN DE ZQWECtiTANK BRBUQ(~E(A DMLÎO 13RUQd ~~Ll'E

p '

AATSB 'D +2 2 ~

Gri geler. e



Ondernerrlingsnr : 0535.783.755 Benaming

(voluit) : YOUR DEPOT

(verkort) :







Op de laatste

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Pittemsesteenweg 32 bus 1, 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Inbreng uit partiële splitsing - STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgesteld door Notaris Frank Verhelst, te Dentergem, op 23 december 2013, geregistreerd te Waregem 26 december 20132, boek 110 blad 77 vak, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten/aandeelhouders van de vennootschap onder firma YOUR DEPOT, waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Telt, Pittemsesteenweg 32, bus 1,

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen:

- lezing van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen,  verzaking aan de toepassing van de artikels 730 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen,

- verzaking aan het bijzonder verslag van de zaakvoerder over de voorgestelde partiële splitsing.

- lezing van het Revisoraal Verslag opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA; te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, vertegenwoordigd dooi Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, de dato 5 november: 2013, waarvan de comparanten verklaren een copie te hebben ontvangen,

- melding dat er geen belangrijke wijzigingen zijn die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan; hierboven sprake.

- inbreng in de vennootschap YOUR DEPOT, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap AVYDIAN, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de bedrijfstak/afdeling intemetverkoop (VOIP  voice over IP telefonie) van de inbrengende vennootschap AVYDIAN; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

In ruil voor het overgenomen vermogen worden aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap BVBA AVYDIAN 1001 10 x 76 _ 760 nieuwe volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap V.O.F. POUR DEPOT toegekend, volgens een ruilverhouding van 76 aandelen van de verkrijgende vennootschap V.O.F, YOUR DEPOT voor 10 aandelen van de partieel gesplitste vennootschap BVBA AVYDIAN.

- inbreng  volstorting  tussenkomst van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVYDIAN, waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge,die verklaart inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van de bedrijfstak/afdeling internetverkoop (VOIP  voice over IP telefonie) van de inbrengende vennootschap AVYDIAN; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar er, voor zover als nodig, verwezen wordt.

- Ingevolge de voornoemde inbreng door de partiële splitsing van de bvba AVYDIAN, kapitaalverhoging met zesenveertig duizend achthonderd negenenvijftig euro vijftien cent (46.859,15 EUR), zodat het gebracht wordt van duizend vijfhonderd euro (1.500,00 EUR) op achtenveertig duizend driehonderd negenenvijftig euro vijftien cent (48.359,15 EUR). Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van zevenhonderd zestig nieuwe aandelen (760), die dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen zullen hebben vanaf de inschrijving.

- statutenwijziging: artikel 5 van de statuten wordt vervangen door:

Artikel 5 : Vermogen Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achtenveertig duizend driehonderd negenenvijftig euro vijftien cent (48.359,15 EUR). Het is vertegenwoordigd door negenhonderd en tien aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/negenhonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

- verlenen machten

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijvan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ig

De vergadering beslist alle machten te verlenen, niet recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan Maertens Management & Co bvba, Pittemsesteenweg 32, 8700 Tielt, alsook aan haar vertegenwoordigers, bedienden en aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve , diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen ' beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: expeditie der akte, verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten, Notaris Frank VERHELST, te 8720 Dentergem.

Voor-

?ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/11/2013
ÿþ Mod Word t 7,ï

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 17 816*

NEERGELEGD ter GRIFFIE cl i

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL TE

BRUGGE (Afdaling Brume)

'p' 0 7 .NRv 2013

Ondernemingsnr : 0535.783.755

Benaming

(voluit) : Your Depot

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32 bus 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL (artikel 728 Wetboek van vennootschappen)

Het bestuursorgaan van de V.O.F. YOUR DEPOT deelt mee dat een splitsingsvoorstel werd neergelegd inzake de partiële splitsing van de BVBA AVYDIAN door de overneming door de V.O.F. YOUR DEPOT,

Uittreksel:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

De partieel te splitsen vennootschap

BVBA AVYDIAN

8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32

De vennootschap heeft als doel;

Advies verlenen inzake strategisch, tactisch en operationeel security management.

Uitwerken van opleidingen en trainingen.

Uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling van technologie.

Het adviseren en beveiligen inzake software en softwaretoepassingen.

Advies verlenen aan private en publieke rechtspersonen inzake algemeen strategisch, tactisch en operationeel security management.

Organiseren van opleidingen en het uitgeven en verspreiding van kennis en studieresultaten inzake alle mogelijke toepassingen in verband met intellectuele diensten in hard-& software-ontwikkeling en software veiligheidstoepassingen in de ruimste zin van het woord.

De studie, ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, commercialisatie, handel, huur en verhuring, adviesverstrekking, beveiliging, van alle ergonomische producten, computersupplies en electronische- & multimediaproducten en al hun toepassingen in de ruimste zin van hun betekenis en doelen alsook van alle know-how en diensten met inbegrip van hun rechten en systemen (had- en software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, GD-1, CD-rom, decoders en telefonie en radiografie over materiële netwerken (vb kabel, telefoon, straal, satelliet-radio, T.V., enz. ...) en aile daarbij aansluitende nieuwe technologische vormen van communicatie en immateriële netwerken (vb. internet, lan's, wan's, enz...).

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie & beveiligingstechnologie in de meest uitgebreide zin van het woord met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, handel zowel import en export van alle vormen van software die een bedrijf, een instelling of eender welke organiatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de producten, zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pers en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie.

Studie, ontwikkeling, coördinatie, huur en verhuring, ter beschikking stelling, beheren en onderhouden,, commercialisatie, handel drijven, adviesverstrekking, beveiligingen van allerhande databanken, Het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle mogelijke beschikbare dragers en distributiekanalen,

Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren beveiligings- & technoconsult, assistentie op gebied van management en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, fiscaal en boekhoudkundig advies alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante materiële- en immateriële activa.

De vennootschap kan, teneinde haar doelstellingen te bereiken, zowel in België als in het buitenland, optreden voor eigen rekening, in consignatie, commissie, tussenpersoon, vertegenwoordiger, enz... Deze opsomming is niet limitatief.

Hiertoe kan zij samenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, overnemen, participeren in bestaande of nieuw op te richten vennootschappen, of belangen nemen door deelneming, inbreng of op eender welke andere wijze, zowel in België als in het buitenland op de wijze en manier dat zij het best geschikt acht.

Ten dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken en/of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Zij kan ten gunste van vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verstrekken in zoverre vermeide activiteiten niet indruisen tegen de vigerende wetgeving.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist door de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De verkrijgende vennootschap

V.O.F. YOUR DEPOT

8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32 bus 1

De vennootschap heeft ais doel:

Het verrichten van volgende doelstellingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers of in het algemeen met derden:

-De aan- en verkoop van internet communicatiehardware en software.

-De aan- en verkoop van telefoontoestellen en toebehoren.

-De aan- en verkoop van surveillancecamera's, videobewaking en toebehoren.

-Mandel in allerlei uitrusting- en consumptiegoederen en benodigdheden.

Alle verkopen van bovengenoemde goederen gebeurt via webshop in de meest ruime zin van het woord. Het verstrekken van adviezen en opleidingen met betrekking tot telefonie, veiligheid, internet en kwaliteitssystemen.

-Het uitvoeren van allerlei administratieve werkzaamheden en secretariaatswerkzaamheden in de meest ruime zin van het woord.

-De vennootschap kan kredieten en/of voorschotten verstrekken aan derden voor zover deze niet indruisen tegen de vigerende wetgeving van het bank- en financiewezen.

-De vennootschap kan, teneinde haar doelstellingen te bereiken, zowel in België als in het buitenland, optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger, commissionair als in eigen naam. Hiertoe kan zijn samenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, opslorpen, participeren, enz... met de meest gerede partij, zowel eenmanszaken als vennootschappen el kan alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken en/of uit te breiden.

De vennootschap heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

-De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, commissaris, of vereffenaar uitoefenen of gelijk welke gelijkaardige functie uitoefenen in een andere vennootschap, zo zij aan de voorwaarden voldoet. -De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen voor derden.

-In het geval van de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen aankopen, beheren, restaureren en verkopen voor zowel eigen gebruik als voor commerciële doeleinden.

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

ruilverhouding van 76 aandelen van de verkrijgende vennootschap V.O.F. YOUR DEPOT voor 10

aandelen van de partieel gesplitste vennootschap BVBA AVYDiAN

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt;

Voor-

beauden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen worden onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap BVBA AVYDIAN.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

Deze aandelen geven recht te delen in de winst vanaf de inbreng in de verkrijgende vennootschap, Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen;

Alle handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

6, De rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Alle aandelen die het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, Er bestaan geen andere effecten binnen de partieel te splitsen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

7, De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

Aan BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven, CVBA, met kantoor te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE, werd de opdracht gegeven om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. De bezoldiging voor deze opdracht zal worden toegekend aan de gebruikelijke tarieven van de bedrijfsrevisor voor dergelijke opdracht.

8, Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

9. De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

Enkel de in het splitsingsvoorstel beschreven activa en passivabestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zullen ingevolge de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen. De partieel te splitsen vennootschap zal de niet beschreven activa bestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig partieel splitsingsvoorstel niet vermelde schulden tegenover derden,

10, De verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap V.O.F. YOUR DEPOT worden onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap BVBA AVYDIAN verdeeld volgens hun huidig aandelenbezit.

de heer Frederik MAERTENS

Op de laatste btz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Voor- behouctE

aan he Bolg}sc. StaatsbL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

PECNTBAN}C VAN KOOPHANDEL Tt

BRUGGE (Afdflli 2~~+gge)

7p: 0 2 AU 13

Grif% gr'`ne

Ondernemingsnr : 0535.783.755

Benaming

(voluit) : Your Depot

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Pittemsesteenweg 32 bus 9 te 87001 Telt

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere vergadering dd 30 juni 2093

- Bruggeman Linda, Pittemsesteenweg 32 te 8700 Tielt, neemt vrijwillig ontslag als zaakvoerder

en dit vanaf 30 juni 2013.

- Maertens Frederik , Pittemsesteenweg 32 te 8700 Tielt, wordt benoemt als zaakvoerder en dit vanaf

01.07.2013.

MAERTENS Frederik

zaakvoerder

111111.!11.11.j11M01111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE Weeng Brugge)

op:

18 JUNI 20

1., gif,

0535 783 755

Your Depot

(C:ullt,vurlcl . Vennootschap onder Firma

' [LI Pittemsesteenweg 32 bus 1-8700 Tielt

Oprichting

Verschijnende partijen

1. Mevrouw Bruggeman Linda, geboren te Tielt op 14.09.1952 en wonende te 8700 Tielt,

Pittemsesteenweg 32, echtgenote van Dhr. Maertens Robert,

N.N. 52.09.14-050.06.

2. De heer Maertens Frederik, geboren te Tielt op 07.07.1987 en wonende te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, ongehuwd, N.N. 89.07.07-399.06.

Partijen richten een handelsvennootschap op onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma, overeenkomstig de artikelen van het Wetboek van vennootschappen en waarvan de statuten als volgt luiden.

Artikel 1 - Naam -

De vennootschap draagt de naam Ï "Your Depot" en moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden

door Vennootschap Onder Firma of afgekort V.O.F.

Artikel 2 - Zetel -

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32 bus 1.

Deze mag bij éénparige goedkeuring van de vennoten verplaatst worden naar een andere plaats in België.

Elke verandering van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het

Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. - Duur -

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 4 - Doel -

Het verrichten van volgende doelstellingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in

eigen regie of in coördinatie met onderaannemers of in algemeen met derden

De aan- en verkoop van internet- communicatiehardware en software.

* De aan- en verkoop van telefoontoestellen en toebehoren.

* De aan- en verkoop van serveillancecamera's, videobewaking en toebehoren.

* Handel in allerlei uitrusting- en consumptiegoederen en benodigdheden.

Alle verkopen van bovengenoemde goederen gebeurt via webshop in de meest ruime zin van het woord.

Het verstrekken van adviezen en opleidingen met betrekking tot telefonie, veiligheid, internet en

kwaliteitsystemen.

* Het uitvoeren van allerlei administratieve werkzaamheden en secretarisaatswerkzaamheden in de meest ruime zijn van het woord.

I E:I.1'J iUÎ2dr`., i.c r rf ..ii " ir. pt.r f(E-.r:t

r i: ,  1 l+:n aa(IZIC11 va(1 dCTCj~,ll 1P'lF3ïiE~:~ll"'rl~" rCJlt}~.:11

* ri , : .n:rr"

i 1111,1111j1M11111]11111111

Cr I, i(.rt !. l~ 11

` 11" . Sï kiflt?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.* De vennootschap kan kredieten en/of voorschotten verstrekken aan derden voor zover deze niet indruisen tegen de vigerende wetgeving van het bank- en fiinancienwezen,

* De vennootschap kan, teneinde haar doelstellingen te bereiken, zowel in België als in het buitenland, optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger, commissionair als in eigen naam. Hiertoe kan zij samenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, opslorpen, participeren, enz....met de meest gerede partij, zowel èènmanszaken als vennootschappen en kan alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingsten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken en/of uit te breiden.

De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

* De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar uitoefenen of gelijk welke gelijkaardige functie uitoefenen in een andere vennootschap, zo zij aan de voorwaarden voldoet.

* De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen voor derden

* In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

* De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen aankopen, beheren, restaureren en verkopen voor zowel eigen gebruik als voor commerciële doeleinden,

Artikel 5 - Vermogen - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt als hiernavolgend onderschreven

* Mevr Bruggeman Linda wonende te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32 verbindt er zich toe tot het

inbrengen van duizend vierhonderdvijfig euro. (1.450 euro)

Deze inbreng vertegenwoordigt 145 maatschappelijke aandelen.

* Dhr Maertens Frederik wonende te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, verbindt er zich toe tot een inbreng

van vijftig euro. (50 euro)

Deze inbreng vertegenwoordigt 5 maatschappelijke aandelen,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt zodoende bepaald op duizend vijfhonderd euro

(1,500 euro) en is vertegenwoordigd door honderdvijftig aandelen (150 aandelen).

De som van duizend vijfhonderd euro (1,500 euro) is vanaf de oprichting ter beschikking

van de vennootschap en werd gestort op rekening nummer BE67 7380 3868 0487 van de

vennootschap in oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door eenparige beslissing van de algemene vergadering. Elke wijziging zal bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Artikel 6 - Aandelen -

Alle aandelen moeten steeds op naam staan in een register van vennoten dat op de maatschappelijke zetel

wordt bewaard en waarin wordt opgenomen

1. De nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen,

2. De gedane stortingen.

3. De overdrachten en overgangen van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, of door een zaakvoerder

en/of rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 7 - Bestuur -

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders en kan slechts vervangen worden

overeenkomstig de bepalingen tot de statutenwijzigingen.

Als niet statutaire zaakvoeder wordt mevr Bruggeman Linda aangesteld.

Mevr Bruggeman Linda aanvaardt haar mandaat en verklaart dat zij niet getroffen is door enig beletsel of

maatregel die zich daartegen verzet,

Het mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde daar anders over

beslissen,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn

.A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de

statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De beslissingen van de zaakvoerders worden door hen ondertekend en in notulen vastgelegd in een

daartoe bestemd speciaal register.

Een zaakvoeder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een unaniem besluit van de

algemene vergadering van de vennoten, of bij gerechtelijke uitspraak om wettige redenen.

Net mandaat van zaakvoerder is van onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen waarbij enkel bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen geoorloofd zijn.

De vennoten en niet-zaakvoerder, hebben het recht om samen of individueel elke daad van controle en

toezicht uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij kunnen ter plaatse inzage nemen

van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen, van aile geschriften van de vennootschap.

Artikel 8 : Waardebepaling aandelen bij uittreding of toetreding -

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden, dan met goedkeuring van alle vennoten.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht zelf de participatie in te kopen.

Bij uittreding of toetreding van een vennoot wordt de waarde van de aandelen vastgesteld in onderling akkoord tussen de vennoten op de dag van de overdracht. Bij de waardering zal rekening worden gehouden met de werkelijke waarde van elk aandeel, rekening houdend met eventuele meer-

en/of minderwaarden. Bij betwisting nopens de waardering zal de hulp worden ingeroepen van een deskundige. Dit verslag moet binnen de drie maanden na de opdracht voorgelegd worden aan de leden van de algemene vergadering,

De overeengekomen overnameprijs dient door de ovememerte worden betaald aan de verkoper, binnen de maand na de definitieve waardebepaling, Laattijdige betaling zal aanleiding geven tot een intrestvergoed -íng die één procent hoger ligt, dan de intrestvoet die van toepassing is op de laatst uitgegeven staatslening op vijfjaar of meer.

Artikel 9 : Vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover derden -

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt en

de vennootschap rechtsgeldig verbindt voor alle akten en alle verbintenissen.

Ze is bovendien, binnen het kader van haar mandaat, geldig verbonden door bijzondere volmachten,

Artikel 10 : Tegenstrijdig belang -

Wanneer de zaakvoerder bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de

vennootschap die zij vertegenwoordigt, moet zij zich onverwijld schikken naar de wetgeving ter zake.

Artikel 11 : Algemene vergadering -

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten.

Elk jaar op de derde maandag van juni om 20 uur komt de algemene vergadering bijeen om de

rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan het resultaat

van het boekjaar.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepings-

berichten. De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste vijftien

kalenderdagen voor de vergadering.

Zij wordt geacht geldig bijeen geroepen te zijn, wanneer alle vennnoten in persoon aanwezig zijn,

Een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden als het belang van de vennootschap

zulks vereist. Deze bijzondere algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoer -

der en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van een of meerdere vennoten die minimum 1/5

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 12 ;-Stemrecht -

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de vergadering worden alle besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt en in een speciaal daartoe bestemd register bewaard.

Bij elke jaarvergadering worden alle besluiten bij éénparigheid beslist.

Elke statutaire wijziging vereist de éénparigheid van alle vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 - Boekhouding van de vennootschap -

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet terzake, de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Overeenkomstig artikel 5 van de Wet van 17 juli 1975, gewijzigt bij KB van 15 december 1978, is het de V.O.F. toegelaten een vereenvoudigde boekhouding te voeren indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Artikel 14 -Boekjaar -

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot en met 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaarworden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op alsmede de jaarrekening en eventueel een jaarverslag voor zover de wet dat vereist.

Artikel 15 - Salaris -

Aan een zaakvoerder en werkende vennoten kunnen, onvermindert de vergoeding van haar kosten, een

vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten wordt

vastgesteld en ten laste komt van de vennootschap.

Afzonderlijke kosten worden, op voorlegging van kostenstaten, periodiek terugbetaald,

Artikel 16 - Aansprakelijkheid -

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap

ingevolge de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 17 - Vereffenaars -

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle handelingen vernield in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 18 - Overlijden van een vennoot -

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten. Blijft er slechts één vennoot over, neemt de overblijvende vennoot de verplichting op zich om binnen een redelijke termijn ofwel een andere vennoot te zoeken ofwel zich om te vormen tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de vorm van een eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 19 - Diversen -

Al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

Overgangs- & slotbepalingen.

Beslissing van de bijzondere algemene vergadering

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten

bijeengekomen en heeft volgende beslissingen genomen

Ten eerste :

Het eeste boekjaar loopt vanaf oprichting tot en met 31.12.2014. De eerste algemene vergadering wordt

gehouden op de derde maandag van juni 2015.

Ten tweede

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen op zich, door de oprichters aangegaan In naam en voor rekening van de vennootschap in vorming, vanaf 01.05.2013.

Ten derde :

Er wordt volmacht gegeven aan het fiscaal-boekhoudkundig kantoor Maertens Management & Co bvba, Pittemsesteenweg 32 te 8700 Tielt om alle administratieve formaliteiten en verplichtingen te vervullen inzake het opstarten van de vennootschap en de nieuwe handelszaak.

J.

Opgemaakt te Tielt, 08,06.2013.







Bruggeman Linda zaakvoerder

1-1 e

,

, X e

>11 e

(e)

ce

(.4

(.4 et

et et

ri)

c.)

cLà Dl) ' et

'PP1

 ;-ey

i_in Il I il ! Ve'llkuai- I I. 'Û liqE'i

0 ).

20/02/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij hjet Belg rrlgfd E ~ ekt ii te maken kopie

j~ i~ rl"c t nteKoophandel

na neerlegging te

i



0 9 FEB 2015

Gent Afdeling Brugge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0535.783.755

Benaming

(voluit) : YOUR DEPOT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte t OMZETTING in een besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Het jaar tweeduizend veertien

Op tweeëntwintig december, om twintig uur

Ten kantore, Statiestraat 16, 8720 Dentergem,

voor mij Frank VERHELST, notaris te Dentergem

wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Vennootschap onder

Firma YOUR DEPOT, waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, bus 1, hierna «de

vennootschap» genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

Vennootschap opgericht bij onderhandse akte van 8 juni 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 27 juni 2013, onder het nummer 2013-06-2710098102.

Vennootschap waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende Notaris

Verhelst, op 23 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 februari

2014, onder het nummer 2014-02-1210040982.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0535.783.755.

OPENING VAN DE VERGADERING  SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om twintig uur, onder het voorzitterschap van de heer Frederik MAERTENS,

die aanstelt als secretaris mevrouw Linda BRUGGEMAN, nagenoemd.

Gezien een gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van

stemopnemers.

Samenstelling van de vergadering  Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten/aandeelhouders die verklaren het

volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten;

11 mevrouw BRUGGEMAN Linda Suzanne, (Nummer ID-kaart: 591-9938889-80, N.N.: 520914 050-06),

geboren te Tielt op 14 september 1952, echtgenote van de heer MAERTENS Robert Napoleon, geboren te Tielt

op 15 juli 1953,samen wonende te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32. Echtgenoten gehuwd te Tielt op 2

september 1975, onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten opgemaakt, bij akte verleden voor

Christine Bauwens, destijds te Tielt, op 1 september 1975, gewijzigd (doch zonder het stelsel te wijzigen) bij

akte verleden voor ondergetekende Notaris Verhelst, op 3 november 2008.

Houder van twee (2) aandelen

2/ de Heer MAERTENS Frederik Roger, (Nummer ID-kaart: 591-5918571-24, N.N. 870707 399-06) geboren

te Tielt op 7 juli 1987, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonend te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32.

Houder van negenhonderd en acht (908) aandelen

Gezamenlijk negenhonderd en tien (910) aandelen of de volledigheid van het kapitaal.

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt

1. De voorzitter deelt mee dat er thans negenhonderd en tien (910) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat erop heden negenhonderd en tien (910) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. de heer Frederik MAERTENS is tevens zaakvoerder van de vennootschap en heeft verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en het toezenden van de stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

4. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, een vier-vijfde-

meerderheid van stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard.

5, De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

volgende agendapunten te besluiten:

1, Verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van

Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30

" september 2014.

2. Verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van

Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014.

3, Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Deze

omzetting zal ingaan vanaf 1 januari 2015.

4. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  benoeming

van statutaire zaakvoerder.

5. Ontslag van de zaakvoerder van de Vennootschap onder Firma.

6. Toekenning salaris aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7, Machtiging aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen,

8. Machtiging aan ondergetekende Notaris voor coördinatie van de statuten.

9_ Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Alle vennoten zijn aanwezig, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

Beraadsláging  BesIissfrigen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen;

Eerste beslissing  Verslaggeving (punt 1 en 2 van de agenda)

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder,

dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Bruno

Pouseele, bedrijfsrevisor, te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153!5 over de staat waarop het actief en passief van

de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 en het

verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van het verslag van de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, te 8800 Roeselare, Kwadestraat

153/5, luiden als volgt:

"5, Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft

plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die

onder de verantwoordelijkheid van de vennoten van de V.O.F. YOUR DEPOT werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 56.853,02 EUR. Het volgestort gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal na de omzetting dat is vermeld in de staat van activa en passiva per 30 september

2014, is niet hoger dan het uit de staat blijkend boekhoudkundig netto-actief.

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (4.002,97

EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden

vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het

kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen omzetting van de V.O.F. YOUR DEPOT in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden

worden gebruikt.

Roeselare, 10 december 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Tweede beslissing  Omzetting (punt 3 van de agenda)

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen.

Deze omzetting zal ingaan vanaf 1 januari 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zal

de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder Firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer

0535.783.755 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30

september 2044,

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Vennootschap onder Firma werden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Derde beslissing  Aanneming van de statuten (punt 4 van de agenda)

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst ais

volgt luidt:

STATUTEN (publicatie bij uittreksel)

Hoofdstuk i - Rechtsvorm  naam  zetei doel  duur

Artikel 1  Rechtsvorm naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "YOUR DEPOT'.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32 bus 4

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het verrichten van volgende doelstellingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie

of in coordinatie met onderaannemers of in algemeen niet derden :

* De aan- en verkoop van internet- communicatiehardware en software.

* De aan- en verkoop van telefoontoestellen en toebehoren.

* De aan- en verkoop van serveillancecamera's, videobewaking en toebehoren.

* Handel in allerlei uitrusting- en consumptiegoederen en benodigdheden.

Alle verkopen van bovengenoemde goederen gebeurt via webshop in de meest ruime zin van het woord.

Het verstrekken van adviezen en opleidingen met betrekking tot telefonie, veiligheid, internet en

kwaliteitsystemen.

* Het uitvoeren van allerlei administratieve werkzaamheden en secretariaatswerkzaamheden in de meest ruime zijn van het woord.

* De vennootschap kan kredieten en/of voorschotten verstrekken aan derden voor zover deze niet indruisen tegen de vigerende wetgeving van het bank- en financiewezen.

* De vennootschap kan, teneinde haar doelstellingen te bereiken, zowel in België als in het buitenland, optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger, commissionair als in eigen naam. Hiertoe kan zij samenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, opslorpen, participeren, enz. ...met de meest gerede partij, zowel eenmanszaken als vennootschappen en kan alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken en/of uit te breiden.

De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

* De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar uitoefenen of gelijk welke gelijkaardige functie uitoefenen in een andere vennootschap, zo zij aan de voorwaarden voldoet, * De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen voor derden

* In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

* De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen aankopen, beheren, restaureren en verkopen voor zowel eigen gebruik als voor commerciële doeleinden.

Hoofdstuk Il - Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achtenveertig duizend driehonderd negenenvijftig euro vijftien cent (48.359,15

EUR). Het is vertegenwoordigd door negenhonderd en tien aandelen, zonder nominale waarde, die elk

één/negenhonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van juni om 20 uur op de maatschappelijke

zetel of in de locatie in de oproepingsbrief vermeld,

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris warden per aangetekende brief, vijftien dagen vdôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Artikel 15  Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

' Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen .onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de venncotschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger

Artikel 24  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot en met 31 december van elk Jaar.

Artikel 25  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26  Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de- algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Vierde beslissing (punt 5 van de agenda)

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de Vennootschap onder Firma, te weten: de heer Frederik Maertens, voornoemd. Aan hem wordt décharge verleend voor zijn mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap onderfirma tot op heden.

f

r

Vijfde beslissing (punt 6 van de agenda)

Toekenning salaris zaakvoerder.

Onmiddellijk hierna is de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid bijeengekomen, die met eenparigheid van stemmen beslist heeft, bij wijze van provisie aan

de zaakvoerder, een salaris toe te kennen tot maximum bruto 80.000 euro per jaar, en dit voor voor het eerst

volgende boekjaar 2015.

Zesde beslissing (punt 7 van de agenda)

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

Zevende beslissing (punt 8 van de agenda)

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de ondergetekende Notaris om de statuten te

coordineren en deze coördinatie neer te leggen op de bevoegde Rechtbank.

Achtste beslissing -- Volmacht voor de administratieve formaliteiten (punt 9 van de agenda)

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Maertens Management & Co bvba, Pittemsesteenweg 32,

8700 Tielt, alsook aan haar vertegenwoordigers, bedienden en aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen

handelen, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten

te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de '

inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en

de directe belastingen.

Fiscale verklaring

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de

Registratierechten en van het artikel 214, § 1 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

Informatie  Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die '

voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft

gegeven.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hcger

vermelde bewijskraclïtige identiteitsbewijzen,

De ondertekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het

ondernemingsnummer van de vennootschap.

Voortezing en toelichting

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf werkdagen voor het verlijden van de akte.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat de vermeldingen betreft bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat,

3. De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenals de eventueel

aangehechte stukken.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om twintig uur dertig,

Rechten op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt 95 euro.

Waarvan proces-verbaal

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de leden van het bureau alsmede de partijen,

vertegenwoordigd zoals voormeld, met mij, notaris, ondertekend.

Akte geregistreerd op het 1 ste registratiekantoor Krtrijk 2, op 29 december 2014, register 5 boek 118 blad

98 vak 8 bladen: 16, verzendingen: 0.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel - - - -

Notaris Frank Verhelst, te Dentergem

Samen neergelegd: uitgifte der akte, verslagen bestuursorgaan en revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 16.06.2015 15186-0385-014

Coordonnées
YOUR DEPOT

Adresse
PITTEMSESTEENWEG 32, BUS 1 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande