YOUR FREETIME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR FREETIME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.325.012

Publication

18/02/2014
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0877.325.012

Benaming

(voluit) : YOUR FREETIME

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2013 gehouden op de zetel van de vennootschap

De vergadering neemt akte van het ontslag van BV o.v.v.e. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor, als commissaris.

Vervolgens heeft de vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te benoemen tot commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA PIET DUJARDIN, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer DUJARDIN PIET, bedrijfsrevisor, voor een periode van drie boekjaren.

Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering van 2016.

Aldus getekend voor de BVBA Group Daenens

BVBA DMC, zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

10

" 190 9 OB*

NEERGELEGD

7, 02. 2014

7g5 eligke i{ KOOPHANDEL 0771-1lIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2014
ÿþMa1 PDF 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

1 7 SEP. 7014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK ..~

Gratte

0877.325.012

Ondernemingsar ;

Benaming (voluit) ' Your Freetime

(velkor9} : burgerlijke vennootschaponder de vorm van een besloten

Rechtsvorm: vennootschap met beperke aansprakelijkheid

Zetel: Koning Albertstraat 33

8500 Kortriik

(volledig adres}

Onderwerpen) akte ; statutenwij ziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 11 september 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Your Freetime beslist heeft:

,1) het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het voortaan te ;laten lopen van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar, ;Het huidig boekjaar loopt van één oktober tweeduizend en dertien tot eenendertig december tweeduizend en veertien,

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 10, lid 1 van 'de statuten te vervangen door de volgende tekst:

:"Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar."

2) de eerste zin van artikel 9, lid Ivan de statuten te vervangen door volgende zin:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om negen uur."

3) volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de

tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na

aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het

Wetboek van vennootschappen.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

;NAAM: YOUR FREETIME.

;ZETEL: 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33,

,DUUR: onbepaalde tijd.

'DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren van prestaties van thuishulp van huishoudelijke aard ten

gunste van particulieren, die bestaan in het kader van dienstencheques van

de Federale Overheid met name:

- activiteiten verricht ten huize van de gebruiker: schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden en kleine naaiwerken en kinderopvang;

- activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker: boodschappendienst, strijken en centrale voor minder mobiele personen en bejaarden;

- activiteiten die inspelen op de individuele persoonlijke of familiale noden in het kader van het dagelijks leven, waarbij deze lijst enkel ten titel van voorbeeld gegeven wordt en zeker niet beperkend dient beschouwd dient te worden;

- activiteiten volgens mogelijk nieuwe toekomstige initiatieven van de

I( ENGELS

si u MONITEUR BELGE

U3-1-2014 B.ELG1SCH `TAATSFJLAr



M



*19209387*

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

overheid, Staat, Gewesten, Provincie, Stad, Gemeente en andere openbare instellingen en activiteiten verbonden aan de initiatieven.

Alle activiteiten kunnen zowel in onderaanneming als in volledig eigen beheer worden uitgevoerd.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze,

een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België in of het buitenland waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, met uitzondering van activiteiten van vastgoedmakelaar,

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet. De vennootschap kan in dit kader zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (30.000,00 EUR). Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per

brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, De ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte is mogelijk mits naleving van de desbetreffende wettelijke voorwaarden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering.

14/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

UMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGEL,EGO

-2, 1Q, 2013

R~K KOOai-rANDEI_ Llr1R7R1 ",

1

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0877.325.012

Benaming

(voluit) : YOUR FREETIME

(verKort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschapplijke zetel van de vennootschap op 17 september 2013 blijkt dat navolgende besluiten werden genomen, en dit telkens met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jensi Vercruysse, wonende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 162 bus 201, ais zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

De kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder over het huidig boekjaar zal voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering.

2. De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van heden

de BVBA Group Daenens, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, met ondememingsnummer 0811.426.576, RPR Brugge.

Het mandaat van de BVBA Group Daenens als zaakvoerder van de vennootschap zal conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden uitgeoefend door de BVBA DMC, met maatschappelijke zetel gevestigd te 6310 Assebroek, Weidestraat 154, vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, wonende te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, die door de BVBA DMC werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in de vennootschap.

Aldus getekend voor de BVBA Group Daenens

BVBA DMC, zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

UMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGEL,EGO

-2, 1Q, 2013

R~K KOOai-rANDEI_ Llr1R7R1 ",

1

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0877.325.012

Benaming

(voluit) : YOUR FREETIME

(verKort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschapplijke zetel van de vennootschap op 17 september 2013 blijkt dat navolgende besluiten werden genomen, en dit telkens met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jensi Vercruysse, wonende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 162 bus 201, ais zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

De kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder over het huidig boekjaar zal voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering.

2. De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van heden

de BVBA Group Daenens, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, met ondememingsnummer 0811.426.576, RPR Brugge.

Het mandaat van de BVBA Group Daenens als zaakvoerder van de vennootschap zal conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden uitgeoefend door de BVBA DMC, met maatschappelijke zetel gevestigd te 6310 Assebroek, Weidestraat 154, vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, wonende te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, die door de BVBA DMC werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in de vennootschap.

Aldus getekend voor de BVBA Group Daenens

BVBA DMC, zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2013
ÿþMod Word 11.1

1 ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIuuuiiu~iuu~1iiuu

" i3o~o a*

Ondernemingsnr : 0877.325.012

Benaming

(voluit) : Your Freetime

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertstraat 33, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris en ontslag zaakvoerder Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 23/03/2013:

De vergadering stelt het ontslag als zaakvoerder vast van

Dde heer Jean Jacques Destatsbader, 25e Linielaan 6, 8531 Hulste

met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslag nemende zaakvoerder voor de wijze waarop hij zijn opdracht uitgeoefend heeft, en voor de geleverde bijdrage geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Op voorstel van de zaakvoerders, besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, BV o.v.v.e. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te Collegebaan 2D, 9090 Melle, vertegenwoordigd door de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Collegebaan 20, 9090 Melle, als commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De heer Jensi Vercruysse

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

A II

NEERGELEGD

24. 04. 2013

RECHTBANK KQ PHANDEL KOljfif

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o in(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 22.04.2013 13100-0290-039
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.04.2012 12103-0538-039
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 23.03.2011 11066-0350-035
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 29.03.2010 10083-0269-016
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 08.05.2009 09140-0175-017
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 28.03.2008 08089-0323-016
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 26.03.2007 07091-4259-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 31.08.2015 15560-0186-038
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.07.2016, NGL 30.08.2016 16526-0453-040

Coordonnées
YOUR FREETIME

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 33 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande