YPKO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YPKO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.473.967

Publication

25/08/2014 : IE032036
28/07/2014 : IE032036
04/12/2012 : IE032036
09/12/2011 : IE032036
06/10/2011 : IE032036
08/10/2010 : IE032036
28/08/2009 : IE032036
28/08/2008 : IE032036
12/05/2015
ÿþ Mod Wood 71,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111ineell

Ondernemingsnr : 0436473967

Benaming

(voluit) : YPKO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beselarestraat 72, 8890 Moorslede (Dadizele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

"1. Fusievoorstel opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de bestuurders van de NV YPKO en door de zaakvoerders van de BVBA POLE POSITION en gedaan aan de aandeelhouder van de NV YPKO en aan de vennoten van de BVBA POLE POSITION die in buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit fusievoorstel te beraadslagen en te beslissen.

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

" NAAM : POLE POSITION

" RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" ZETEL Beselarestraat 72, 8890 Moorslede (Dadizele)

" INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0442.671.871

" DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie en bewerking, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, kortom de handel in de meest ruime zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle soorten waren, goederen, grondstoffen, materiaal, machines, bijprodukten, onderhoudsprodukten en wisselstukken voor de autoindustrie en voor alle andere nijverheidssectoren.

De aan- en verkoop van alle motorvoertuigen.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het fungeren als een handels- en financiële vennootschap en bijgevolg het stellen van in het algemeen alle handels-, industriële-, financiële, roerende- en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsook de agentuur, bemiddeling en commissiehandel.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, beheren van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. Beheer, bestuur van en adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het vervoerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Het verlenen van computerservices, administratieve dienstverlening, management, en bestuur voor andere firma's, evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma's.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische en commerciële of administratieve aard,

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhoudene verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zij mag door inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle

ondernemingen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking, zodat de raad van bestuur alle handelingen kan stellen die op gelijk welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag zich bovendien borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen of aan hen leningen toestaan.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel en mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, zowel in het buitenland als in het binnenland.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking ervan te bevorderen, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, mevrouw Christel Lootens en de heer Hubert Sigiez.

NAAM : YPKO

RECHTSVORM ; naamloze vennootschap

ZETEL : Beselarestraat 72, 8890 Moorslede (Dadizele)

INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0436.473.967

DOEL ;

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden ondermeer de aankoop, de verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer van een roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effekten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden, het beheer van vennootschappen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken. De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd-bestuurder, de heer Hubert Sigiez.

2. Algemeen

De voorgestelde fusieverrichting karakteriseert zich als een fusie door overneming door BVBA POLE POSITION van de NV YPKO, zoals geregeld door de artikelen 681 tot 704 van het Wetboek van vennootschappen. De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg dat :

het gehele vermogen van de NV YPKO, zowel de rechten als de verplichtingen, op de BVBA POLE POSITION overgaat;

- voortvloeiend uit de ontbinding zonder vereffening van de NV YPKO;

tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA POLE POSITION, aan de

aandeelhouder van de NV YPKO;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien het fusievoorstel door de twee buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken

vennootschappen, dit wil zeggen van de BVBA POLE POSITION en van de NV YPKO, op geldige wijze

wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op:

- de NV YPKO zal door deze loutere beslissing zelf, ophouden te bestaan;

- het gehele vermogen van de NV YPKO, zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de BVBA

POLE POSITION;

- de aandeelhouder van de NV YPKO krijgt nieuwe aandelen van de BVBA POLE POSITION toegekend.

3. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de NV YPKO, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BVBA POLE POSITION

De bestuurders van de NV YPKO en de zaakvoerders van de BVBA POLE POSITION, stellen voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de NV YPKO, boekhoudkundig voor rekening van de BVBA POLE POSITION geacht zullen worden te zijn verricht, de Iste januari 2015 te nemen.

4, De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA POLE POSITION, recht geven te delen in de winst van de BVBA POLE POSITION, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de aandeelhouder van de NV YPKO, uitgereikte aandelen in de BVBA POLE POSITION zullen dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen van de BVBA POLE POSITION.

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de aandeelhouder van de NV YPKO, uitgereikte aandelen in de BVBA POLE POSITION zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA POLE POSITION vanaf 1 januari 2015.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5, Ruilverhouding van de aandelen bij de overgang van het vermogen van de NV YPKO naar de BVBA POLE POSITION - Opleg

Het kapitaal van de NV YPKO is verdeeld in 3.001 aandelen.

Het kapitaal van de BVBA POLE POSITION is verdeeld in 4.250 aandelen.

Aan de enige vennoot van de NV YPKO, de BVBA UNITED NRJ, wordt, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van de NV YPKO, door de BVBA POLE POSITION voor 3.001 aandelen van de NV YPKO 369 nieuwe aandelen van de BVBA POLE POSITION uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

Na de fusie zal het kapitaal van de BVBA POLE POSITION verdeeld zijn in 4.619 aandelen, hetzij de bestaande 4.250 aandelen + 369 nieuwe aandelen.

De 369 nieuwe aandelen van de BVBA POLE POSITION worden toegekend aan de enige vennoot van de NV YPKO, de BVBA UNITED NRJ.

6. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

nodigen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap de aandeelhouder van de overgenomen

vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de overnemende

vennootschap.

Bij die gelegenheid tekenen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het register van aandelen

van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap;

het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hem toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de overnemende vennootschap en door de vennoot of

zijn gevolmachtigde ondertekend.

7. De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikel 695 bedoelde verslagen

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld aan de vennoten van de BVBA POLE POSITION en aan de aandeelhouder van de NV YPKO, om met eenparigheid van stemmen af te zien van dit verslag in toepassing van artikel 695 §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend, noch aan de zaakvoerders van de BVBA POLE POSITION noch aan de bestuurders van de NV YPKO.

9. Rechten die de overnemende vennootschap, de BVBA POLE POSITION, toekent aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap, de NV YPKO, die bijzondere rechten heeft, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Aangezien de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap geen bijzondere rechten heeft en er evenmin houders van andere effecten dan aandelen zijn, is de sub. 9 vermelde informatieverstrekking niet van toepassing en zonder voorwerp.

10. Beschrijving van de onroerende goederen die als gevolg van de fusie zal overgaan naar de overnemende vennootschap, de BVBA POLE POSITION:

De over te nemen vennootschap, de NV YPKO, is eigenaar van volgende onroerende goederen Kortrijk, Potterijstraat 34353 KORTRIJK 3 AFD

- Potterijstraat nummer 8

Bekend ten kadaster, sectie H: nummer 1062/00S000, met een oppervlakte van 1038 ca

Het bodemattest met betrekking tot bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 5 december 2014. Het bodemattest heeft volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06,11.2014, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM : 06.11.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, YPKO NV, Potterijstraat 7, +7 en 8 te 8500 Kortrijk

AUTEUR : Enviro + NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

- Potterijstraat nummer 7

Bekend ten kadaster, sectie H: nummer 1062100X000, met een oppervlakte van 102 ca

Het bodemattest met betrekking tot bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 5 december 2014. Het bodemattest heeft volgende inhoud:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.11.2014, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM : 0611.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL, ; Oriënterend bodemonderzoek, YPKO NV, Potterijstraat 7, +7 en 8 te 8500 Kortrijk

AUTEUR : Enviro + NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Potterijstraat nummer+7

Bekend ten kadaster, sectie H: nummer 1062I00Y000, met een oppervlakte van 80 ca

Het bodemattest niet betrekking tot bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 5 december 2014. Het bodemattest heeft volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.11.2014, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM : 06,11.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, YPKO NV, Potterijstraat 7, +7 en 8 te 8500 Kortrijk

AUTEUR : Enviro + NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,"

- Potterijstraat

Bekend ten kadaster, sectie H: nummer 0913100 E 000, met een oppervlakte van 166 ca

Het bodemattest met betrekking tot bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 5 december 2014. Het bodemattest heeft volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 06.11.2014, en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2,2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM : 06.11.2014

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, YPKO NV, Potterijstraat 7, +7 en 8 te 8500 Kortrijk

AUTEUR : Enviro + NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

n

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ieper, Bollingstraat nummer 4: 33011 IEPER 1 AFD

Bekend ten kadaster, sectie H: nummer 0460100K000, met een oppervlakte van 119 ca

Het bodemattest met betrekking tot bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 3 juli 2014. Het bodemattest heeft volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

leper, Menenstraat nummer 36: 33011 IEPER 1 AFD

Bekend ten kadaster, sectie H: nummer 0453/00B002, met een oppervlakte van 455 ca

Het bodemattest met betrekking tot bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 3 juli 2014. Het bodemattest heeft volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Dit fusievoorstel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van de BVBA POLE POSITION en de NV YPKO, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Opgemaakt te Moorslede (Dadizele), op 21 april 2015, in vijf exemplaren."

Getekend :

De heer Hubert Sigiez

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2007 : IE032036
31/08/2007 : IE032036
05/09/2006 : IE032036
30/09/2005 : IE032036
22/12/2004 : IE032036
31/07/2015
ÿþli111111,1.11,111111111

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

22 JULI 2015

It

Ondernemingsnr : 0436.473.967 Benaming (voluit} : YPKO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8890 Moorstede (Dadizele), Beselarestraat 72

Onderwerp akte :Fusie

blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy ;;Vancoppernolle te Kortrijk op 10 juli 2015, die eerstdaags zal; :geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat:

- de vennootschap bij wijze van fusie overgenomen werd door de, ;besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "POLE; 4OSITION", met zetel te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat: ondernemingsnummer 0442.671.871, rechtspersonenregister Gent, .,;afdeling Ieper.

- het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen, !zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is? ;,overgegaan op de overnemende vennootschap.

de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

- de zaakvoering van de overnemende vennootschap gemachtigd werd ;,tot uitvoering van al de hiervoor genomen beslissingen

;:VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

ijTegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 10 juli 2015.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2004 : IE032036
07/01/2004 : IE032036
17/02/2003 : IE032036
19/12/2001 : IE032036
25/10/1995 : IE32036
04/02/1989 : IE32036

Coordonnées
YPKO

Adresse
BESELARESTRAAT 72 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande