ZAPFI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAPFI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.152.688

Publication

04/06/2014
ÿþMod Word 11.1

PÇl!~'iw.< elj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko

na neerlegging ter griffie van de akt

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0823.152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsplein 10102:40, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 14 mei 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermeide vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. ZapFi NV

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Michel Van Damme - Christiaen Van Damm" geassocieerde notarissen te Brugge (Sint-Andries), op 1 februari 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2010, onder nummer 2010022410029380,

De statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 7 november 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november 2011 onder nummer 20111128/0178570.

Het kapitaal bedraagt ¬ 2.150.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 4.300 aandelen zonder nominale waarde.

Namens haar tekent de raad van bestuur:

-De heer Gery Pollet, wonende te 8200 Sint-Andries, Grote Thems 1A, gedelegeerd bestuurder.

-De heer Philip Vermeulen, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zonnelaan 34 bus 23, bestuurder.

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2,ZapFi Networks Belgium BVBA

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op '16 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012 onder nummer 2012050710085258.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal bedraagt ¬ 20.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam. Uit het aandeelhoudersregister blijkt dat ZapFi NV per 14 mei 2014 de enige aandeelhouder is van de vennootschap ZapFi Networks Belgium BVBA.

Namens haar tekent het college van zaakvoerders:

-De heer Gery Pollet, wonende te 8200 Sint-Andries, Grote Thems 1A, zaakvoerder.

Zij wordt hierna ook de' overgenomen vennootschap" genoemd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14111347*

11111

Va beha aan Bele Staat

C

Griffie Rec

23 MEi 2014

Gent Afde4ing Brugge Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tr 3

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van ZapFi Networks Belgium BVBA met toepassing van de artikelen 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap ZapFi NV, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen.

Deze fusie kadert in het feit dat de activiteiten van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen deel uitmaken van de ZapFi oplossing, n1. de mogelijkheid bieden aan klanten en business partners om op een doelgerichte manier mobiele marketing te integreren in hun globale marketing strategie. Door het fuseren, zullen de verschillende processen van die aparte vennootschappen in elkaar kunnen geschoven worden binnen één en dezelfde entiteit waardoor synergiën zullen ontstaan. Tevens komt deze fusie tegemoet aan de vereenvoudiging van de groepsstructuur (juridisch en operationeel) die door de aandeelhouders wordt nagestreefd. Een fusie van beide vennootschappen verhoogt de transparantie naar derden en vereenvoudigt en verbetert de boekhouding en de bedrijfseconomische informatie en besluitvorming. Bovendien worden door de consolidatie van de administratieve werkzaamheden (met name het voeren van één enkele boekhouding, één BTW en vennootschapsbelastingaangifte, één bestuursorgaan, één Algemene Vergadering, e.d.) aanzienlijke administratieve kosten bespaard.

Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De naamloze vennootschap ZapFi, met zetel te 8000 Brugge, Stationsplein 10/0201 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

1, VOOR EiGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF iN DEELNEMING MET DERDEN

- Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële diensten; installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van financiële diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- verkoop en verhuur van hardware en software

- consultancy

ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het uitvoeren van analyses met het oog op de ontwikkeling of aanpassing van software en het verlenen van advies in verband met computer hard- en software en randapparatuur en toebehoren.

- Ontwikkelen en ondersteunen van internet diensten, software en toepassingen, websiteontwikkeling op maat en daarmee verwante diensten.

- De ontwikkeling, verkoop, verhuring en promotie van software oplossingen, zowel in standaard- als in maatwerk.

- De productie, import, export, groot-en kleinhandel, met inbegrip-de aan- en verkoop, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na verkoop en het herstellen van hard- en software voor computer en bijhorigheden en dit in de ruimste zin van het woord;

- Analyse, ontwikkeling en commercialisatie van software-applicaties voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan maatoplossingen.

- De ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, huur, verhuur, aankoop, 'verkoop en distributie, in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export in het binnen- en buitenland van zowel 'know-how' als produkten en diensten, met inbegrip van hun rechten en systemen (harden software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie, zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, CD-1, CD-Rom, decoders en telefonie over materiële netwerken (kabel-, telefoon-, straal-, satelliet- en radio-) en immateriële netwerken (Internet, LAN's, WAN's,enzovoorts),

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, produktie, distributie en de import en export van alle vannen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de produkten , zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pets en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie,

- Aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers,

- Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensvelwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De organisatie van trainingsprogramma's, met inbegrip van het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen, individueel of in groep of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming, management en dergelijke.

- Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen. Algemeen kan hieronder begrepen worden, ten eerste het ontwerp en de realisatie van videoproducties (scenario, montage, productie, artistieke begeleiding, regie, producing etc.); vervolgens het ontwerp en de realisatie van corporated identity image (housestyle, logo's, folders, affiches, displays, standenbouw. verpakkingen, catalogi, advertenties, promotiemateriaal, etc.); ten derde het ontwerp en de realisatie van evenementen met communicatieve doeleinden (persconferenties, tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches, modeshows, voorstellingen, vernissages, etc.); ten vierde het ontwerpen en realiseren van marketingstrategieën, ten vijfde het ontwerpen en realiseren van communicatiestrategieën; ten zesde het ontwerpen en de realisatie van decorontwerp en rekwisieten; ten zevende het ontwerpen, de realisatie en de verkoop van nieuwe producten; deze opsomming is niet beperkend,

2. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

3. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ... ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogens beheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZapFi Networks Belgium, met zetel te 8000 Brugge, Stationsplein 10/210 die luidens artikel 2 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële diensten;

installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van financiële

diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- verkoop en verhuur van hardware en software

- consultancy

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het uitvoeren van analyses met het oog op de ontwikkeling of aanpassing van software en het verlenen van advies in verband met computer hard- en software en randapparatuur en toebehoren.

- Ontwikkelen en ondersteunen van internet diensten, software en toepassingen, websiteontwikkeling op maat en daarmee verwante diensten.

- De ontwikkeling, verkoop, verhuring en promotie van software oplossingen, zowel in standaard- ais in maatwerk.

- De productie, import, export, groot-en kleinhandel, met inbegrip-de aan- en verkoop, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na verkoop en het herstellen van hard- en software voor computer en bijhorigheden en dit in de ruimste zin van het woord;

i r Analyse, ontwikkeling en commercialisatie van software-applicaties voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan maatoplossingen.

e - De ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, huur, verhuur, aankoop, 'verkoop en distributie, in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export in het binnen- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge buitenland van zowel 'know-how' als produkten en diensten, met inbegrip van hun rechten en systemen (harden software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie, zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, CD-1, CD-Rom, decoders en telefonie over materiële netwerken (kabel-, telefoon-, straal-, satelliet- en radio-) en immateriële netwerken (Internet, LAN's, WAN's,enzovoorts).

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, produktie, distributie en

de import en export van alle vannen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de pro- Bukten , zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren entof promoten, inbegrepen aile vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pets en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie,

- Aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers.

- Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensvelwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De organisatie van trainingsprogramma's, met inbegrip van het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen, individueel of in greep of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming, management en dergelijke.

- Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen. Algemeen kan hieronder begrepen worden, ten eerste het ontwerp en de realisatie van videoproducties (scenario, montage, productie, artistieke begeleiding, regie, producing etc.); vervolgens het ontwerp en de realisatie van corporated identity image (housestyle, logo's, folders, affiches, displays, standenbouw. verpakkingen, catalogi, advertenties, promotiemateriaal, etc.); ten derde het ontwerp en de realisatie van evenementen met communicatieve doeleinden (persconferenties, tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches, modeshows, voorstellingen, vernissages, etc.); ten vierde het ontwerpen en realiseren van marketingstrategieën, ten vijfde het ontwerpen en realiseren van communicatiestrategieën; ten zesde het ontwerpen en de realisatie van decorontwerp en rekwisieten; ten zevende het ontwerpen, de realisatie en de verkoop van nieuwe producten; deze opsomming is niet beperkend,

2. VOOR EIGEN REKENING

A, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

3. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ... ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogens beheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

r )foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Met ingang van 1 juni 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuursorganen van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2014. indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 mei 2014.

De bestuurders van de overnemende vennootschap en de bestuurders van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met het oog op het doorvoeren van de fusie door overneming.

Opgemaakt te Brugge in vier exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent één door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De heer Gery Potlet

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2014
ÿþM o d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

V »eh aa Bel Staa

NEERGEL,J,àtj

Griffie Rechtbank Koophandel

23 MEI A14

Griffie

Heling Brugre

Ondernemingsnr : 0823.'152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Stationsplein 101024o 8000 Brugge (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 14 mei 2014 is overeenkomstig art, 719 van het Wetboek Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. ZapFi NV

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Michel Van Damme - Christiaen Van Damm" geassocieerde notarissen te Brugge (Sint-Andries), op 1 februari 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2010, onder nummer 2010022410029380.

De statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 7 november 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november 2011 onder nummer 20111128/0178570.

Het kapitaal bedraagt ¬ 2.150.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 4.300 aandelen zonder nominale waarde.

Namens haar tekent de raad van bestuur:

-De heer Gery Potlet, wonende te 8200 Sint-Andries, Grote Thems 1A, gedelegeerd bestuurder,

-De heer Philip Vermeulen, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zonnelaan 34 bus 23, bestuurder.

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd,

2.ZapFi Belgium BVBA

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 16 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2012 onder nummer 20120508/0086079.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal bedraagt ¬ 20.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, Uit het aandeelhoudersregister blijkt dat ZapFi NV per 14 mei 2014 de enige aandeelhouder is van de vennootschap ZapFi Belgium BVBA.

Namens haar tekent het college van zaakvoerders:

-De heer Gery Pallet, wonende te 8200 Sint-Andries, Grote Thems 1A, zaakvoerder.

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

pF, ~nffret` ------ ».._ ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van ZapFi Belgium BVBA met toepassing van de artikelen 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap ZapFi NV, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dal ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen.

Deze fusie kadert in het feit dat de activiteiten van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen deel uitmaken van de ZapFi oplossing, nl. de mogelijkheid bieden aan klanten en business partners om op een doelgerichte manier mobiele marketing te integreren in hun globale marketing strategie. Door het fuseren zullen de verschillende processen van die aparte vennootschappen in elkaar kunnen geschoven worden binnen één en dezelfde entiteit waardoor synergiën zullen ontstaan. Tevens komt deze fusie tegemoet aan de vereenvoudiging van de groepsstructuur (juridisch en operationeel) die door de aandeelhouders wordt nagestreefd. Een fusie van beide vennootschappen verhoogt de transparantie naar derden en vereenvoudigt en verbetert de boekhouding en de bedrijfseconomische informatie en besluitvorming, Bovendien worden door de consolidatie van de administratieve werkzaamheden (met name het voeren van één enkele boekhouding, één BTW en vennootschapsbelastingaangifte, één bestuursorgaan, één Algemene Vergadering, e.d.) aanzienlijke administratieve kosten bespaard.

Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De naamloze vennootschap ZapFi, met zetel te 8000 Brugge, Stationsplein 10/0201 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF 1N DEELNEMING MET DERDEN

Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële diensten;

installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van financiële

diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- verkoop en verhuur van hardware en software

- consultancy

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het uitvoeren van analyses met het oog op de ontwikkeling of aanpassing van software en het verlenen

van advies in verband met computer hard- en software en randapparatuur en toebehoren,

Ontwikkelen en ondersteunen van Internet diensten, software en toepassingen, websiteontwikkeling op

maat en daarmee verwante diensten.

- De ontwikkeling, verkoop, verhuring en promotie van software oplossingen, zowel in standaard- als in maatwerk.

- De productie, import, export, groot-en kleinhandel, met inbegrip-de aan- en verkoop, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na verkoop en het herstellen van hard- en software voor computer en bijhorigheden en dit in de ruimste zin van het woord;

- Analyse, ontwikkeling en commercialisatie van software-applicaties voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan maatoplossingen.

- De ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, huur, verhuur, aankoop, 'verkoop en distributie, in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export in het binnen- en buitenland van zowel 'know-how' als produkten en diensten, met inbegrip van hun rechten en systemen (harden software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie, zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, CD-I, CD-Rom, decoders en telefonie over materiële netwerken (kabel-, telefoon-, straal-, satelliet- en radio-) en immateriële netwerken (Internet, LAN's, WAN's,enzovoorts).

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, produktie, distributie en de import en export van alle vannen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de pro- dukten , zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pets en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie,

- Aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers.

- Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensvelwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

{ r a

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De organisatie van trainingsprogramma's, met inbegrip van het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen, individueel of in groep of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming, management en dergelijke.

- Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen. Algemeen kan hieronder begrepen worden, ten eerste het ontwerp en de realisatie van videoproducties (scenario, montage, productie, artistieke begeleiding, regie, producing etc.); vervolgens het ontwerp en de realisatie van corporated identity image (housestyle, logo's, folders, affiches, displays, standenbouw. verpakkingen, catalogi, advertenties, promotiemateriaal, etc.); ten derde het ontwerp en de realisatie van evenementen met communicatieve doeleinden (persconferenties, tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches, modeshows, voorstellingen, vernissages, etc.); ten vierde het ontwerpen en realiseren van marketingstrategieën, ten vijfde het ontwerpen en realiseren van communicatiestrategieën; ten zesde het ontwerpen en de realisatie van decorontwerp en rekwisieten; ten zevende het ontwerpen, de realisatie en de verkoop van nieuwe producten; deze opsomming is niet beperkend.

2. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

3. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ... ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten " maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogens beheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZapFi Belgium, met zetel te 8000 Brugge, Stationsplein 10/210 die luidens artikel 2 van de statuten het hierna gestelde doel heeft;

- marketing

- adverteren

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties - consultancy

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het optreden als full-service reclame en adviesbureau

- het verstrekken van marketing en strategisch advies

- mediaplanning en buying

- grafisch ontwerp

- campagne en conceptueel werk

- productiebegeleiding

- drukwerk, audiovisuele diensten en producties

- fotografie

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van marketing, consultancy,

- verkopen op afstand aan consumenten en bedrijven

- verstrekken van opleidingen

- bemiddeling in telecommunicatie, internet, elektriciteit en gas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het ontwikkelen van web-based oplossingen

- systeemanalyse

- het hosten van web-, portal-, en vortalsites

- verkoop, verhuur van publiciteit en publiciteitsruimte

- het beheren van gegevensbestanden

- de uitvoering van algemene, technische en economische studies

- beheer van auteursrechten

- publiciteitsbureau

- marketing-, reclame- en communicatie-activiteiten

- reclameverdeling, reclame-adviseur, reclametechnicus, impresario,

- agentschap voor public-relations

- activiteiten van prepress-bedrijf

- activiteiten van uitgeversbedrijf

- het ontwerpen, creëren, en vervaardigen van aile voorwerpen, en meubelen met het oog op de publiciteit,

het inrichten van stands op tentoonstellingsruimten en beurzen.

- Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële diensten;

installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van financiële

diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- verkoop en verhuur van hardware en software

- consultancy

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het uitvoeren van analyses met het oog op de ontwikkeling of aanpassing van software en het verlenen

van advies in verband met computer hard- en software en randapparatuur en toebehoren.

- Ontwikkelen en ondersteunen van internet diensten, software en toepassingen, websiteontwikkeling op

maat en daarmee verwante diensten.

- De ontwikkeling, verkoop, verhuring en promotie van software oplossingen, zowel in standaard- als in

maatwerk.

- De productie, import, export, groot-en kleinhandel, met inbegrip-de aan- en verkoop, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na verkoop en het herstellen van hard- en software voor computer en bijhorigheden en dit in de ruimste zin van het woord;

- Analyse, ontwikkeling en commercialisatie van software-applicaties voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan maatoplossingen.

- De ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, huur, verhuur, aankoop, 'verkoop en distributie, in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export in het binnen- en buitenland van zowel 'know-how' als produkten en diensten, met inbegrip van hun rechten en systemen (harden software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie, zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, CD-I, CD-Rom, decoders en telefonie over materiële netwerken (kabel-, telefoon-, straal-, satelliet- en radio-) en immateriële netwerken (internet, LAN's, WAN's,enzovoorts).

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, produktie, distributie en de import en export van alle vannen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de pro- dukten , zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pets en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie,

- Aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers.

- Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensvelwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De organisatie van trainingsprogramma's, met inbegrip van het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen, individueel of in groep of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming, management en dergelijke.

- Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen. Algemeen kan hieronder begrepen worden, ten eerste het ontwerp en de realisatie van videoproducties (scenario, montage, productie, artistieke begeleiding, regie, producing etc.); vervolgens het ontwerp en de realisatie van corporated identity image (housestyle, logo's, folders, affiches, displays, standenbouw. verpakkingen, catalogi, advertenties, promotiemateriaal, etc.); ten derde het ontwerp en de realisatie van evenementen met communicatieve doeleinden (persconferenties, tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches,

r ~ r

f&

" I ` "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

modeshows, voorstellingen, vernissages, etc.); ten vierde het ontwerpen en realiseren van marketingstrategieën, ten vijfde het ontwerpen en realiseren van communicatiestrategieën; ten zesde het ontwerpen en de realisatie van decorontwerp en rekwisieten; ten zevende het ontwerpen, de realisatie en de verkoop van nieuwe producten; deze opsomming is niet beperkend.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de venncotschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ... ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogens beheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Met ingang van 9 juni 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn In de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuursorganen van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te [eggen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek Venncotschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Y ~ ~

/'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 mei 2014.

De bestuurders van de overnemende vennootschap en de bestuurders van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met het oog op het doorvoeren van de fusie door overneming.

Opgemaakt te Brugge in vier exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent één door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De heer Gery Pollet

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2014
ÿþMod Word 11.1

- i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0823.152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsplein 10102.46, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 14 mei 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. ZapFï NV

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Van Damroe, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Michel Van Damme - Christiaen Van Damm" geassocieerde notarissen te Brugge (Sint-Andries), op 1 februari 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2010, onder nummer 2010022410029380.

De statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Eis Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 7 november 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november 2011 onder nummer 20111128/0178570.

Het kapitaal bedraagt E 2.150.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 4.300 aandelen zonder nominale waarde

Namens haar tekent de raad van bestuur:

-De heer Gery Follet, wonende te 8200 Sint-Andries, Grote Thems 1A, gedelegeerd bestuurder.

-De heer Philip Vermeulen, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zonnelaan 34 bus 23, bestuurder.

Zij wordt hierna ook de "ovememende vennootschap" genoemd.

2.ZapFi Technics BVBA

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Geert Vanwijnsberghe, te Roeselare (Bevaren) op 19 februari 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2007 onder nummer 20070301/0034136.

De statuten werden sindsdien meermaals gewijzigd en laatst bij akte verleden voor notaris Geert Vanwijnsberghe, te Roeselare (Bevaren) op 15 september 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 oktober 2010, onder nummer 20101014/0150856.

Het kapitaal bedraagt E 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam. Uit het aandeelhoudersregister blijkt dat ZapFi NV per 14 mei 2014 de enige aandeelhouder is van de vennootschap ZapFi Technics BVBA.

Namens haar tekent he college van zaakvoerders:

-De heer Gery Follet, wonende te 8200 Sint-Andries, Grote Thems 1A, zaakvoerder.

Vof behoi aan Belg Staat:

1111111J1,11]!1.1111111

Griffie Rechtbank Koophande 2 MEI n14

Gent Afdelingeriigiege

tira griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van ZapFi Technics BVBA met toepassing van de artikelen 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap ZapFi NV, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen.

Deze fusie kadert in het feit dat de activiteiten van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen deel uitmaken van de ZapFi oplossing, nl. de mogelijkheid bieden aan klanten en business partners om op een doelgerichte manier mobiele marketing te integreren in hun globale marketing strategie. Door het fuseren, zullen de verschillende processen van die aparte vennootschappen in elkaar kunnen geschoven worden binnen één en dezelfde entiteit waardoor synergiën zullen ontstaan. Tevens komt deze fusie tegemoet aan de vereenvoudiging van de groepsstructuur (juridisch en operationeel) die door de aandeelhouders wordt nagestreefd. Een fusie van beide vennootschappen verhoogt de transparantie naar derden en vereenvoudigt en verbetert de boekhouding en de bedrijfseconomische informatie en besluitvorming. Bovendien worden door de consolidatie van de administratieve werkzaamheden (met name het voeren van één enkele boekhouding, één BTW en vennootschapsbelastingaangifte, één bestuursorgaan, één Algemene Vergadering, e.d.) aanzienlijke administratieve kosten bespaard.

Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De fusie zef doorgevoerd worden tussen:

De naamloze vennootschap ZapFi, met zetel te 8000 Brugge, Stationsplein 10/0201 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële diensten; installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van financiële diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- verkoop en verhuur van hardware en software

- consultancy

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het uitvoeren van analyses met het oog op de ontwikkeling of aanpassing van software en het verlenen van advies in verband met computer hard- en software en randapparatuur en toebehoren.

- Ontwikkelen en ondersteunen van internet diensten, software en toepassingen, websiteontwikkeling op maat en daarmee verwante diensten.

- De ontwikkeling, verkoop, verhuring en promotie van software oplossingen, zowel in standaard- als in maatwerk.

- De productie, import, export, groot-en kleinhandel, met inbegrip-de aan- en verkoop, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na verkoop en het herstellen van hard- en software voor computer en bijhorigheden en dit in de ruimste zin van het woord;

- Analyse, ontwikkeling en commercialisatie van software-applicaties voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan maatoplossingen.

- De ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, huur, verhuur, aankoop, 'verkoop en distributie, in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export in het binnen- en buitenland van zowel 'know-how' ais produkten en diensten, met inbegrip van hun rechten en systemen (harden software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie, zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, CD-I, CD-Rom, decoders en telefonie over materiële netwerken (kabel-, telefoon-, straal-, satelliet- en radio-) en immateriële netwerken (Internet, LAN's, WAN's,enzovoorts).

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, produktie, distributie en de import en export van alle vannen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de produkten , zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen aile vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pets en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie,

- Aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers.

- Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

J. l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensvelwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De organisatie van trainingsprogramma's, met inbegrip van het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen, individueel of in groep of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming, management en dergelijke.

Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen. Algemeen kan hieronder begrepen worden, ten eerste het ontwerp en de realisatie van videoproducties (scenario, montage, productie, artistieke begeleiding, regie, producing etc.); vervolgens het ontwerp en de realisatie van corporated identity image (housestyle, logo's, folders, affiches, displays, standenbouw. verpakkingen, catalogi, advertenties, promotiemateriaal, etc.); ten derde het ontwerp en de realisatie van evenementen met" communicatieve doeleinden (persconferenties, tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches, modeshows, voorstellingen, vernissages, etc.); ten vierde het ontwerpen en realiseren van marketingstrategieën, ten vijfde het ontwerpen en realiseren van communicatiestrategieën; ten zesde het, ontwerpen en de realisatie van decorontwerp en rekwisieten; ten zevende het ontwerpen, de realisatie en de verkoop van nieuwe producten; deze opsomming is niet beperkend.

2. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

3. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ... ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogens beheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZapFi Technics, met zetel te 8000 Brugge, Stationsplein 10/201 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

- alle verrichtingen in verband met handel, aan- en verkoop, verhuring en/of leasing, installatie van hard- en software, telecommunicatieapparatuur, kantoor en bureelmateriaal, van electronische apparatuur en alle overige apparatuur en allerhande toepassingen en goederen die verband houden met hetgeen hiervoor en hierna vermeld wordt, dit te beschouwen in de meest ruime zin, inclusief latere technologische evoluties.

consultancy en projectbegeleiding bij de implementatie van informatiesystemen

- het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid.

- geven van adviezen, maken van studies, het voorbereiden en op gang rengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking en alle technnieken in verband met het technisch administratief, economisch en algemene beheer van ondernemingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- studie, organisatie, het verlenen van advies en bijstand en het installeren herstellen en beveiligen van

bovenstaande systemen.

- het verlenen van opleidingen en bijscholing en in verband met voornoemde activiteiten

- computerprogrammering, installatie van allerlei informatiesystemen en de uitvoering van werken op

informatiesystemen

- programmering van electronische dataverwerking.

- programmering en toepassing van informatica en van informaticasystemen (onder andere e-commerce, domotica) te beschouwen in de meest ruime zin

-Samenstellen van computers, installatie, onderhoud en herstellingen

- Opzetten, beheer, onderhoud en herstellingen van netwerken, zowel wat hardware als software betreft

- Aan- en verkoop, onderhoud en herstelling van GSM en andere communicatie apparatuur en bijhorende

software

- Aan- en verkoop van papierwaren en bureeibenodigdheden.

zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle verhandelingen verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met het doel

- de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op re richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend aanvullende of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Het beheer van eigen onroerend vermogen, dit omvat

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen en verbouwen , onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het beheren van eigen roerend vermogen, en alle handelingen die hiermee verband houden.

- Het realiseren van vastgoedprojecten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaand en of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

- Het verstrekken van managementadviezen in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen en financiële , technische, commerciële of administratieve aard.

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder in andere ondernemingen

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen en anderen borgstellen of hen val verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen en voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

- de elektronische handel, verkoop van goederen of diensten via het internet in alle mogelijke vormen. Het verlenen van alle diensten dienaangaande.

- Het uitbaten van een webshop via het internet, het verkopen op afstand, het verzenden van goederen, het optreden als tussenpersoon

- de verkoop, import en export van allerhande geschenken in de vorm van diensten en producten

- groot en kleinhandel in geschenken en gadgets

- Het leveren van alle mogelijke internetdiensten, ontwikkelen websites zowel grafisch en technisch, on-live

marketing en promotie, consultancy en advies aan- en verkoop internet bols, software en outsourcing en alle

mogelijke randactiviteiten.

- Alle verrichtingen die betrekking hebben op het bouwen enfof uitbaten van vaste en draadloze netwerken.

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Met ingang van 1 juni 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuursorganen van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 mei 2014,

De bestuurders van de overnemende vennootschap en de bestuurders van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met het oog op het doorvoeren van de fusie door overneming.

Opgemaakt te Brugge in vier exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent één door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

De heer Gery Pollet

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014
ÿþ(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Stationsplein 10/210

8000 BRUGGE

onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 27; mei 2014:

I/ Er wordt lezing gegeven van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan alsmede van het; verslag van de bedriifsrevisor, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de bedrijfsrevisor, Kris Meuldermans, kantoorhoudende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangewezen: door het bestuursorgaan, nopens de inbreng. Deze verslagen werden opoesteld binnen het kader van' artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Beide verslagen vermelden eveneens de problematiek van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen inzake de alarmbelprocedure.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, erkennen daarenboven hiervan kennis te hebben: genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen,

Alle aanwezige aandeelhouders, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, beslissen aldus met; éénparigheid van stemmen  na voorafgaande beraadslaging en in navolging van het voorstel van; de Raad van Bestuur vervat in het gemeld verslag- om de vennootschap niet te ontbinden, doch orrt de activiteiten voort te zetten en herstelmaatregelen te nemen  waaronder huidige kapitaalverhoging- tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

; Het verslao van de bedrijfsrevisor besluit als vole:

av. gesluit

, De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ZAPFI bestaat uit een schuldvordering,

voor een bedrag van 375.000,00.

' Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zen wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van ; het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedeseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van! waardering leiden mathematisch tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde vat, de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

De Vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 750 volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV ZAPPI. Deze vergoeding is gebaseerd op de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Deze vergoeding houdt geen rekening met de geleden verliezen van de vennootschap, doch is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

De inbreng in natura kadert in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen. We wijzen er echter op dat voormeld artikel 633 ondanks de voorgestelde kapitaalverhoging van toepassing

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 8 mei 2014

_ , _ " ........ _ _ _ , _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

-- -re

! ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111(11.!,julljlflt111(

Ondernemingsnr : 0823,152.688

Benaming (voluit) :ZapFi

NEER 3 L.c.::2 Li

Griffie Rechtbank Kooph-andel

04 JUN 2014

GeEtriefréeling Brugge

Dc griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

Kris Meuldennans

Bedrijfsrevisor."

De verslagen worden éénparig goedgekeurd.

II/ De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen door inbreng in natura ten belope

van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van

twee miljoen hdnderd vijftigduizend euro (E 2.150.000,00) naar TWEE MILJOEN VIJFHONDERD

VIJFENTWINTIGDUIZEND EUR (E 2.525,000,00) mits creatie van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe

aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, conventioneel overeengekomen uitgifteprijs aan

fractiewaarde.

De inbreng van de schuldvordering (lening) ten bedrage van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬

375.000,00) die de NV naar Luxemburgs recht "ZapFlolding S.A." heeft tegenover de NV ZapFi.

De Raad van Bestuur laat het volgende weten in ziin verslag:

../.. Zulke inbreng van intra-groep schuld is zonder meer een structurele versteviging van de balans

van de vennootschap;

Door eliminatie van de intra-groep schuld verdwijnt ook de aanverwante interestkost wat de cash-

flow positie van NV ZAPF I structureel verstevigt;

Door eliminatie van de intra-groep schuld t.o.v. de voornoemde Luxemburgse vennootschap wordt

tevens de Belgische verankering van de Groep benadrukt;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge lnbreng van de schuldvorcierin.

De inbreng van de schuldvordering ten bedrage van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (E 375.000,00) die de NV ZAPHOLD1NG heeft tegenover de NV ZAPFL

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenliikt wordt door de voormelde inbreng en beslist -met akkoord van de inbrengende parti, vertegenwoordigd als gezegd- wat volgt, zoals overgenomen uit het hoger vermeld revisoraal verslag:

De inbreng in natura bestaat uit een inbreng door de Luxemburgse naamloze vennootschap "ZapFlolding S.A." met zetel in het Groothertogdom Luxemburg, L-7432, Route de Mersch. R.C.S. Luxembourg B 162.278. van haar schuldvordering op de vennootschap met een nominale waarde van E 375.000,00.

De als te. en restatie verstrekte vergoeding;

Aldus komt toe aan de inbrenger, voornoemde vennootschap "ZAPHOLDING S.A." vertegenwoordigd als gezegd, zevenhonderd vijftig (750) aandelen voor haar inbreng van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (E 375.000,00) die ze aanvaardt.

Financiële toestand vennootschap  akkoord betrokken gardien

Aile bij de verrichting betrokken partijen, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de geplande verrichting zoals hierboven beschreven.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

111/ VerwezenWking van de inbreng.

De inbrenger voornoemd, verklaart, vertegenwoordigd als gezegd, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en toont aan dat zij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de vernoemde vennootschap "ZAPFI" bestaande uit:

De schuldvordering ten bedrage van DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EUR(E 375.000,00) die de NVZAPFHOLDING heeft tegenover de NVZAPFL

Vervolgens verklaart de voornoemde inbrengende vennootschap inbreng te doen in de vennootschap van haar schuldvordering ten bedrage van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (E 375.000,00).

Dit zoals hierboven reeds uitgebreid beschreven en gemotiveerd.

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering verzoekt de notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op TWEE MILJOEN VIJFHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EUR (¬ 2.525.000,00) en is vertegenwoordigd door vijfduizend en vijftig (5.050) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

IV/ De algemene vergadering beslist artikel 5 der statuten als volgt te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EUR (¬ 2.525.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend en vijftig (5.050) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend en vijftigste (1/5.05(r) van het kapitaal





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

e" 1 Voor-

behouden

aan het ., Belgisch Staatsblad

J

-,

vertegenwoordigen.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

VI De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat

voorafgaat

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

VII De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de

gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckorri, geassocieerd notaris

Neergelegd:

Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de raad van bestuur

Gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordig en

Verso: Naam en handtekening

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 20.06.2014 14197-0266-018
12/08/2014
ÿþmod11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

_Griffie Rechtbank Koophandel

25 JUL 2014

.D Gent AfizigilogeBrugge

griffior

IIIIIRI11101111 MONITEUR BELG

05 -08- 20lit BELGISCH STAATS

Ondemerningsnr : 0823.152.688

Benaming (voluit) :ZapFi

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Stationsplein 10/210

8000 Brugge

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING van de BVBA ZAPFI BELGIUM, de BVBA ZAPFI NETWORKS BELGIUM en de BVBA ZAPFI TECHNICS

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge ISnt-Kruis op 11

juli 2014:

VASTSTELLINGEN

A. Met betrekking tot de formaliteiten die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de

vergadering van de 4 vennootschappen vooraf het volgende vast

a) De respectieve bestuursorganen van de 4 vennootschappen hebben op 14 mei 2014 een

fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door het bestuursorgaan van elk van de 4

vennootschappen op 23 mei 2014 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge,

zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en bij mededeling gepubliceerd

in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad als volgt

-van 4 juni 2014 onder nummers 14111347 en 14111349 en 14111348 voor ZAPFI;

-van 4 juni 2014 onder nummer 14111346 voor ZAPFI BELGIUM;

-van 4 juni 2014 onder nummer 14111344 voor ZAPFI NETWORKS BELGIUM;

-van 4juni 2014 onder nummer 14111345 voor ZAPFI TECHNICS;

b) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passive van de respectieve vermogens van beide vennootschappen geen belangrlike wiizigin sen hebben voorgedaan.

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 27 mei 2014, gepubliceerd ais voren, is wel een kapitaalverhoging door inbreng natura verleden waarbij het kapitaal van de naamloze vennootschap "ZAPFI" aldus ¬ 2.525.000,00 bedraagt en vertegenwoordigd wordt door 5.050 aandelen.

het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten/aandeelhouders van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel van de overnemende vennootschap "ZAPFI" werd In de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen..

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de toestand van actief en passief die de vermogenstoestand weergeeft per 30 april 2014 van de over te nemen vennootschappen "ZAPFI BELGIUM"; "ZAPFI NETWORKS BELGIUM" en "ZAPFI TECHN1CS" werden in de zetel van de laatstgenoemde vennootschappen voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap aile effecten bezit, uitgegeven door de overgenomen vennootschappen, én dat de overgenomen vennootschappen geen effecten bezitten uitgegeven door de overnemende vennootschap.

e) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres zijn van enige hypothecaire schuldvordering.

. y -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

«

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1



B. De voorzitter van de vergadering van de 4 vennootschappen stelt vast dat er op voormeld

fusievoorstel geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten van de over te nemen

vennootschap, noch door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

1, De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ZAPFI BELGIUM' en 'ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en  ZAPFI TECHNICS' door fusie overgenomen worden door de naamloze vennootschap 'ZAPFI'.

2, De algemene vergaderingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid 'ZAPFI BELGIUM' en 'ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en 'ZAPFI TECHNICS' besluiten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschaplZAPFI.

TWEEDE BESLUIT

t De algemene vergadering van de vennootschap 'ZAPFt' besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschappen 'ZAPFI BELGIUM' en `ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en 'ZAPFI TECHNICS' over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen `ZAPFI BELGIUM' en 'ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en 'ZAPFI TECHNICS' met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap 'ZAPFI'.

Vermits de naamloze vennootschap 'ZAPFI' houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen 'ZAPFI BELGIUM' en `ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en 2APFI TECHNICS' worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen `ZAPFI BELGIUM' en 'ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en `ZAPFI TECHNICS' vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 iuni 2014, warden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'ZAPFI'. Tengevolge van de fusie door overneming, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid `ZAPFI BELGIUM' en 'ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en `ZAPFI TECHNICS' over op de overnemende vennootschap 'ZAPFI'.

a. Omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid ZAPF1 BELGIUM' en ZAPFI NETWORKS BELGIUM' en `ZAPFI TECHNICS' op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 30 april 2014.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar zaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschappen omvat aile wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.,

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschappen als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden,

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschappen.

De voorzitter van de algemene vergadering van de 4 vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.

PERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Nad-

r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwfiting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden, te weten

a) Betreffende "ZAPFI BELGIUM": de heer POLLET Gery Abel Cesar, wonende te 8200 Brugge Sint-Andries, Grote Thems1 A.

b) Betreffende "ZAPFI NETWORKS BELGIUM": de heer POLLET Gery Abel Cesar, voornoemd«

c) Betreffende "ZAPFI TECHNICS": de heer POLLET Gery Abel Cesar, voornoemd.

VIJFDE BESLUIT

In het kader van de uitvoering van de geruisloze fusie is het raadzaam om het doel volledig af te stemmen op de overgenomen vennootschappen en bijgevolg tot doeluitbreiding bij de overnemende vennootschap over te gaan.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "ZAPFI" beslist met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de Raad van bestuur, alsmede van destaat van activa en passive, aangezien iedere aanwezige of vertegenwocrdigde aandeelhou-der/vennoot erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Zelfde vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap uit te breiden als volgt en artikel 3 van de statuten van de overnemende vennootschap Zapfi NV te wijzigen als volgt:

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft als doel:

1« VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERPEN

Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële diensten; installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van financiële diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- vericoop en verhuur van hardware en software

- consultancy

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe diensten

- het uitvoeren van analyses met het oog op de ontwikkeling of aanpassing van software en het verlenen van advies in verband met computer hard- en software en randapparatuur en toebehoren.

Ontwikkelen en ondersteunen van internet diensten, software en toepassingen, websiteontwikkeling op maat en daarmee verwante diensten.

- De ontwikkeling, verkoop, verhuring en promotie van software oplossingen, zowel in standaard- als in maatwerk.

- De productie, import, export, groot-en kleinhandel, met inbegrip-de aan- en verkoop, de productie en commercialisering, de ontlening, het huren en verhuren, de service na verkoop en het herstellen van bard- en software voor computer en bijhorigheden en dit in de ruimste zin van het woord; - Analyse, ontwikkeling en commercialisatie van software-applicaties voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan maatoplossingen,

- De ontwikkeling, uittesting, coördinatie, promotie, advertising, franchising, huur, verhuur, aankoop, 'verkoop en distributie, in het groot en in het klein, met inbegrip van import en export in het binnen-en buitenland van zowel 'know-how' als produkten en diensten, met inbegrip van hun rechten en systemen (hard- en software) via bestaande en nieuwe vormen van telecommunicatie, zoals interactieve televisie, videotekst, audiotekst, teletekst, personal computers, CD-I, CD-Rom, decoders en telefonie over materiële netwerken (kabel-, telefoon-, straal-, satelliet- en radio-) en immateriële netwerken (Internet, LAN's, WAN's,enzovoorts)«

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord, met name de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, produktie, distributie en de import en export van aile vannen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie of persoon, de naam ervan, de diensten, de werking en de produkten , zowel intern als extern, kunnen helpen te identificeren en/of promoten, inbegrepen aile vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pets en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie,

- Aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande databanken; het samenstellen en uitgeven van aile informatie op aile beschikbare dragers.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van aile projecten in verband met informatica en bureautics en aanverwante toepassingen.

Op de laatste btz. van Luik B vermetden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan KM Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van

marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensvelwerking en aile technieken met

betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven,

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en

aanverwante immateriële duurzame activa,

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden,

alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De organisatie van trainingsprogramma's, met inbegrip van het organiseren van conferenties en

seminaries, het organiseren van privaatcursussen, individueel of in groep of schriftelijke cursussen

voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming, management en dergelijke.

Het opnemen van mandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

- marketing

adverteren

het optreden als full-service reclame en adviesbureau

het verstrekken van marketing en strategisch advies

mediaplanning en buying

grafisch ontwerp

- campagne en conceptueel werk

- productiebegeleiding

- drukwerk, audiovisuele diensten en producties

- fotografie

- elle mogelijke advies- entof dienstenfuncties op het vlak van marketing, consultancy,

verkopen op afstand aan consumenten en bedrijven

- verstrekken van opleidingen

- bemiddeling in telecommunicatie, internet, elektriciteit en gas

- het ontwikkelen van web-based oplossingen

systeemanalyse

- het hosten van web-, portal-, en vortal sites

- verkoop, verhuur van publiciteit en publiciteitsruimte

- het beheren van gegevensbestanden

- de uitvoering van algemene, technische en economische studies

- beheer ven auteursrechten

publiciteitsbureau

- marketing-, reclame- en communicatie-activiteiten

reclameverdeling, reclame-adviseur, reclametechnicus, impresario,

- agentschap voor public-relations

- activiteiten van prepress-bedrijf

- activiteiten van uitgeversbedrijf

- het ontwerpen, creëren, en vervaardigen van alle voorwerpen, en meubelen met het oog op de

publiciteit, het inrichten van stands op tentoonstellingsruimten en beurzen.

- Het exploiteren en commercialiseren van draadloze telecommunicatiediensten en financiële

diensten; installatie en commercialisatie van vaste en mobiele communicatienetwerken

- het exploiteren en commercialiseren van elektronische betaalsystemen en het aanbieden van

financiële diensten;

- de verkoop en verhuring van advertenties en promoties

- Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen.

Algemeen kan hieronder begrepen worden, ten eerste het ontwerp en de realisatie van

videoproducties (scenario, montage, productie, artistieke begeleiding, regie, producing etc.);

vervolgens het ontwerp en de realisatie van corporated identity image (housestyle, logo's, folders,

affiches, displays, standenbouw. verpakkingen, catalogi, advertenties, promotiemateriaal, etc:); ten

derde het ontwerp en de realisatie van evenementen met communicatieve doeleinden

(persconferenties, tentoonstellingen, seminaries, gelegenheidsfeesten, speeches, modeshows,

voorstellingen, vernissages, etc.); ten vierde het ontwerpen en realiseren van marketingstrategieën,

ten vijfde het ontwerpen en realiseren van communicatiestrategieën; ten zesde het ontwerpen en de

realisatie van decorontwerp en rekwisieten; ten zevende het ontwerpen, de realisatie en de verkoop

van nieuwe producten; deze opsomming is niet beperkend.

2. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,

kasbons, fgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door

Belgische of buitenlandse emittenten.

'Voer.,

J behpuden

aan hêt

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

*Voâr-

# behouden

aan htt

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ami 11.1

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of' particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

3. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ... ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogens beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogens beheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ZESDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap "ZAPFI" besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met éérioarloheld van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd:

- Expeditie van de fusie door overneming

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/12/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

II1I1VN~V~WI~WI~NMI91~

1 222796*

na neerlegging ter griffie vaut akte

" NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 3 DEC 2014

Gent Afc eija Brugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0823.152.688

Benaming (voluit) : ZapFi

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsplein 10/210

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 25 november 2014:

I/ De beide aandeelhouders, hier aanwezig dan wel vertegenwoordigd, vertegenwoordigend de totaliteit, van de momenteel in omloop zijnde aandelen, verklaren, bij monde van hun vertegenwoordiger, expliciet door de raad van bestuur op de hoogte te zijn gebracht van de geplande kapitaalsverhoging via inbreng van geldspeciën en van het wettelijk voorkeurrecht dat zij terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalsverhoging.

Zij verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen. II/ De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal door inbreng in speciën te verhogen ten belope van zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00) om het kapitaal te brengen van twee miljoen vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 2.525.000,00) naar drie miljoen honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 3.175.000,00) door creatie van duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis.

lll/ Onderschrijving en kwijting.

A. INBRENG

De ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING.

INSCHRIJVING

De vennootschap naar Luxemburgs recht "ZapHoldinq S.A." naamloze vennootschap, met zetel in het Groothertogdom Luxemburg, L-7432, Gosseldange, Route de Mersch 79, verklaart, bij monde van zijn vertegenwoordiger, in de onderhavige naamloze vennootschap "ZapFl" in te schrijven op ZESHONDERD VIJFTIGDUIZEND EUR (¬ 650.000,00) volledig volstort hetzij op duizend driehonderd (1.300) aandelen op naam, van dezelfde aard als de bestaande aandelen, in de winsten delend vanaf de onderschrijving.

De raad van bestuur zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen en dit conform artikel 8 van de statuten van onderhavige akte.

BI VERGOEDING

Deze inschrijving wordt vergoed door toekenning van duizend driehonderd (1.300) nieuwe aandelen, Financiële toestand vennootschap  akkoord betrokken partijen

Alle bij de verrichting betrokken partijen, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de geplande verrichting zoals hierboven beschreven.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

C/ AANVAARDING

De hiervoor beschreven inschrijving wordt door de comparanten en de inschrijvende partij, aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

wi

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

duizend driehonderd (1.300) aandelen toe te kennen aan voornoemde vennootschap naar Luxemburqs recht "ZapHoldinq S.A." naamloze vennootschap die, bij monde van haar vertegenwoordiger, verklaart te aanvaarden.

IV/ De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op DRIE MILJOEN HONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EIJR (¬ 3.175.000,00) vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd vijftig (6.350) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/zesduizend driehonderd vijftigste van het kapitaal.

VI De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging:

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIE MILJOEN HONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EUR (¬ 3.175.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd vijftig (6.350) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend driehonderd vijftigste (1/6.350 e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VII De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen als volgt toe te bedelen:

- aan voornoemde vennootschap naar Luxemburqs recht "ZapHoldinq S.A." naamloze ' ven potschap die, bij monde van haar vertegenwoordiger, verklaart te aanvaarden de duizend driehonderd (1.300) aandelen.

VIII De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de

gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd:

Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 04.07.2013 13269-0504-018
01/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!'fi` ts :(31-(11-1-1/Z,~~~^,



ktEC, ;TPAIy. t I':OOPHANaEL fE

BRUGGE (Aff,lï~ling Brugrit)

n"

ekrj zté â~

Voor-

behoudi

aan he

Belgisc

Staatsbl

11111111

1 0999 2*



Ondernemingsnr : 823.152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsplein 10/201, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & Benoeming Bestuuder

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 1 maart 2012

De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door volgend bestuuder en gedelegeerd bestuurder.

Benoit De Lescluze

Dit ontslag wordt aanvaard en gaat in vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist kwijting te verlenen aan deze bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat over het afgelopen boekjaar. Deze kwijting zal bevestigd worden op de eerstkomende Algemene Vergadering.

Als nieuwe gedelegeerd bestuurder wordt benoemd: Mevrouw Sabine Willems die haar mandaat bij deze aanvaardt. Haar mandaat gaat in vanaf heden voor een periode van zes jaar.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OP 27 maart 2013

De vergadering stelt het ontslag als gedelegeerd bestuurder vast van Sabine Willems met ingang van 1 april 2013.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop zij haar opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist kwijting te verlenen aan deze bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat over het afgelopen boekjaar, Deze kwijting zal bevestigd worden op de eerstkomende Gewone Algemene Vergadering.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een nieuwe gedelegeerd bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op 1 april 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

- Gery Pollet, 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Thems 1A

Het mandaat van bestuurder van Dhr. Pollet zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Gery Pollet Philip Vermeulen

Gedelegeerd Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

fi i- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de,akte,iNL-Er-çv-attEGD ter GRIFFIE dei

IZECI 1TDAtdI( VAN 1(OOi'1 IAhDDt. TL

BRUGGE (Afd~it~g Brug,ge) op:

~

j

~

. ~,

Griffie

Ondernemingsnr : 0823.152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Stationsplein 1010201, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Schrapping handtekenbevoegdheden en volmachten Eva Pintelon BESLISSING VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 05/09/2012:

De Raad van Bestuur bekrachtigt in deze vergadering het ontslag van Mevr. Eva Pintelon op 22 augustus 2012. Hiermee worden alle handtekenbevoegdheden en volmachten gedelegeerd door de Raad van Bestuur aan mevr. Eva Pintelon, geschrapt vanaf de datum van haar ontslag.

Sabine Willems,

Voorzitter

Philip Vermeulen,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nt~g.RCEL,EGtD ter GRIFFIE de

naCf'11'8ANK VAN KOC1PHANDFf.

BRUGGE (Afti~n~ "YY/qzOR

Griffi~ _" e,,,.

z

I u







1 107431*

Ondernemingsnr : 823.152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsplein 10/201, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuuder

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 1 maart 2012

De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door volgend bestuuder en gedelegeerd bestuurder:

Benoit De Lescluze

Dit ontslag wordt aanvaard en gaat in vanaf heden,

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist kwijting te verlenen aan deze bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat over het afgelopen boekjaar. Deze kwijting zal bevestigd worden op de eerstkomende Algemene Vergadering,

Sabine Willems

Bestuurder

Philip Vermeulen Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.04.2012, NGL 06.06.2012 12158-0340-017
11/06/2012
ÿþ MM word 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD tar GRIFFIE d~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T~

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

30MEI2012

G ri ger*r"

" iaiosR4*

11

bel aÉ Be Staff

Ondernemingsnr : 0823.152.688

Benaming

(voluit) : ZapFi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsplein 1010201, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie Volmachten aan de General Manager UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 16/03/2012

De Raad van Bestuur stemt in met de delegatie van handteken bevoegdheden door de Raad van Bestuur aan Mevrouw Eva Pintelon, General Manager, woonachtig te 8000 Brugge, Pottenmakersstraat 2A, volgens de volgend algemene modaliteiten:

- Het ondertekenen van aile documenten, overeenkomsten, akten, notulen, aandeeloudersregisters en overige handtekening ter uitvoering van de door de Raad van Bestuur van ZapFi NV genomen beslissingen, binnen de grenzen van deze beslissingen, waarin ZapFi zich bindend engageert tot enige verbintenis en/of het stellen van enige handeling en welke beslissingen goedkeuring dragen volgens de ZapFi procedures; - Het ondertekenen van alle documenten, overeenkomsten, akten, notulen, aandeelhoudersregisters en overige handtekeningen waarbij ZapFi zich niet bindend engageert tot enige verbintenis, noch tot het stellen van enige handeling;

Daarenboven krijgt Mevrouw Eva Pintelon (hiervoor vermeld) de volgende specifieke bevoegdheden bij het uitvoeren van het dagelijks beheer:

- Het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

- Orrtvanstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven of colli aan de vennootschap besteld door de

Post, de Douane, de spoorwegen, luchtvaartmaatschappijen en andere vervoerbedrijven en -diensten;

- alle documenten die nodig zijn om de bevoegdheden van dagelijks bestuur uit te oefenen, opstellen en

ondertekenen.

- Het alleen uitvoeren van betalingen tot een bedrag van ¬ 10.000

- Het alleen aangaan van contractuele verbintenissen en leningen tot een bedrag van ¬ 10.000

- Het alleen vertegenwoordigen van de venoottschap naar derden voor zover daarbij geen verbintenis wordt

aangegaan die ¬ 10,000 overstijgt,

Voor alle verbintenissen die een bedrag van 10.000 ¬ overstijgen is steeds een tweede handtekening vereist van een bestuurder van de vennootschap.

Sabine Willems, Philip Vesmeulen

Voorzitter Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

°,{i:f,,-.',.....-- iz- tiv~a~,-

t"í~+\tli' ,,;,, " '' ~i'tl~1q~,

,.'."." -:,,i7 ; ~S,~itMi"~~ ~,hs~keitrtC~ u

I..0'... ~; G~riÎf~~~ 2~~.,

 1;~,~ ~ ,.

~-a~~~

VII Illlllli Illilllll

" iaosiasa*

il

1

ber aa Be Star

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuuder

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 01/03/2012

De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door volgend ' FICAR BVBA vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Benoit De Lescluze Dit ontslag wordt aanvaard en gaat in vanaf heden.

bestuurder:

Met ëënparigheid van stemmen wordt beslist kwijting te verlenen aan deze bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat over het afgelopen boekjaar. Deze kwijting zal bevestigd worden op de eerstkomende Algemene Vergadering.

Sabine Willems

Bestuurder

Philip Vermeulen

Bestuurder

823.1 52.688

ZapFi

Naamloze Vennootschap

Stationsplein 101201, 8000 Brugge

28/11/2011
ÿþ.,~~ ------ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afda,iric Brugge)

op: ti 6:®V. 2011

Grif tl çveffi" e-.

ul1I II II Il III II 1 I1l 11l 111

*11178570*

V( beh.

aap

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0823.152.688

Benaming : ZapFi

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsplein 10/210

8000 Brugge

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 7 november 2011 I/ Alle aandeelhouders, hier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van de momenteel in omloop zijnde aandelen, verklaren expliciet door de raad van bestuur op de hoogte te zijn gebracht van de! geplande kapitaalsverhoging via inbreng van geldspeciën en van het wettelijk voorkeurrecht dat zijl terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalsverhoging.

Zij verklaren ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk! recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen.

II/ De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal! door inbreng in speciën te verhogen ten belope van één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ ! ;;1.500.000,00) om het kapitaal te brengen van zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00) naar! '! twee miljoen honderd vijftigduizend euro (¬ 2.150.000,00) door creatie van drieduizend (3.000)! nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze drieduizend (3.000) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en! deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis.

III! ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING

A. Inbreng

De onderschrijving en kwijting

Inschrijving

De voormelde vennootschap naar Luxemburgs recht "ZapHoldinq International S.A."! := naamloze vennootschap, verklaart, bij monde van zijn vertegenwoordiger, in de onderhavige! naamloze vennootschap "ZapFl" in te schrijven op EEN MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND! EUR (¬ 1.500.000,00), doch gedeeltelijk volstort voor minstens één/vierde per aandeel, zijnde voor! een bedrag hoger dan deze minimumvolstorting, te weten ad één miljoen euro (¬ 1.000.000,00),! hetzij op drieduizend (3.000) aandelen op naam, van dezelfde aard als de bestaande aandelen, in! de winsten delend vanaf de onderschrijving.

De raad van bestuur zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd,! naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen en dit conform artikel 8 van de statuten van onderhavige akte.

B. Vergoeding

Deze inschrijving wordt vergoed door toekenning van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen.

C. Aanvaarding

:1 De hiervoor beschreven inschrijving wordt door de comparanten en de inschrijvende partij, aanwezig en! ` vertegenwoordigd ais gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens de:

- drieduizend (3.000) aandelen toe te kennen aan de vennootschap naar Luxemburgs recht "ZapHoldinq International S.A." naamloze vennootschap, met zetel in het Groothertogdom' Luxemburg, L-1325, Rue de la Chapelle 5, die, bij monde van haar vertegenwoordiger, verklaart te! aanvaarden.

IV/ De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is! en dat het kapitaal thans gebracht is op TWEE MILJOEN HONDERD VIJFTIGDUIZEND EUR (¬ ! 2.150.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd (4.300) aandelen op naam, met een; fractiewaarde van één/vierduizend driehonderdste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad



V/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging:

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN HONDERD VIJFTIGDUIZEND EUR (¬ 2.150.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd (4.300) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénvierduizend driehonderdste (1/4.300ee) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vil De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen als volgt toe te i bedelen: aan voornoemde vennootschap naar Luxemburgs recht "ZapHolding International S.A." naamloze vennootschap die, bij monde van haar vertegenwoordiger, verklaart te aanvaarden de drieduizend (3.000) aandelen.

Vil/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VIII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen voor het verleende bestuur aan de bestuurders

De algemene vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de volgende bestuurders: 1/ de heer CARTER Mark Edward Tryon, van Britse nationaliteit, geboren te Horsham op 13 augustus 1966, wonende te Coppice Farm House, Teddesley, Penkridge, Staffordshire, ST 19 5RP (Verenigd Koninkrijk).

2/ de heer POLLET Gery Abel Cesar, geboren te Assebroek op 6 september 1969, echtgenoot van mevrouw Sabine Willems, wonende te Brugge Sint Andries, Grote Thems 1 A.

De vergadering beslist vervolgens bij éénparigheid van stemmen tot bestuurders te benoemen, met onbezoldigd mandaat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 14 en volgende van de statuten, tot die functie :

Zin hier tussengekomen:

1/ Wordt herbenoemd: de heer VERMEULEN Philip Adhemar Nelly, geboren te Eeklo op 2 april 1956, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zonnelaan 34 (bus 23).

21 Wordt benoemd: de heer DEKKER Jan Arie, geboren te 's Gravenhage op 19 maart 1948, wonende te 2101 GC Heemstede, Van Merlenlaan 25 (Nederland).

31 Wordt benoemd: mevrouw WILLEMS Sabine, geboren te Assebroek op 28 augustus 1969, wonende te 8200 Brugge Sint-Andreis, Grote Thems 1A.

41 Wordt benoemd: de heer DE LESCLUZE Benoit, geboren te Brugge op 8 juli 1970, wonende te Brugge Assebroek, Kleine Kerkhofstraat 72, als vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap naar Belgisch recht "FICAR", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8310 Brugge Assebroek, kleine Kerkhofstraat 72, (hiertoe benoemd door het bestuursorgaan van genoemde bvba, hetwelke benoeming tegelijk met uittreksel van onderhavige akte wordt gepubliceerd). Die allen, in persoon of vertegenwoordigd bij onderhandse volmacht  krachtens artikel 15 der statuten-verklaren hun ambt te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enig verbodsbepaling tot uitoefenen van hun bestuursmandaat.

En vervolgens zijn de hierboven genoemde bestuurders (aanwezig dan wel vertegenwoordigd) in raad verenigd met de bedoeling een orgaan van dagelijks bestuur te benoemen en haar bevoegdheden te bepalen.

De raad besluit voornoemde heer Benoit DE LESCLUZE te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, met onbezoldigd mandaat, die verklaart te aanvaarden.

De gedelegeerd bestuurder kan afzonderlijk handelen.

In deze hoedanigheid zal hij instaan voor de continuïteit in de leiding van de vennootschap door de uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

De bestuurders geven hierbij alle macht en mandaat aan de gedelegeerd bestuurder om alle daden van dagelijks beheer en bestuur en beschikking te stellen en onder meer alle rekeningen en facturen op te maken, alle biljetten, cheques en wissels te onderschrijven, bij banken, kassen, administraties, posterijen, douane en postchequeambt te openen, er alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of terugtrekkingen te doen van sommen, titels, waarden, brieven of aangetekende zendingen, al dan niet verzekerd, pakken of koopwaren, alle sommen te betalen of te ontvangen, ervan kwijting of ontlasting te geven of deze in te trekken; bij gebreke aan betaling en in geval van moeilijkheden, om het even dewelke, aile vervolgingen uit te voeren en alle gedingen in te leiden of er zich tegen te weer te stellen; verzoeningen aan te gaan, te onderhandelen, tot een vergelijk te komen en overeenkomsten af te sluiten, alle rechterlijke beslissingen te bekomen, ze te doen uitvoeren; bij aile faillissementen alle verklaringen, bevestigingen of betwistingen te doen, tussen te komen in alle vereffeningen en verdelingen, alle akten te tekenen.

Zelfde raad van bestuur benoemt bij deze als voorzitter voornoemde heer Benoit DE LESCLUZE die



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voorbehouden "ean het Belgisch Staatsblad

verklaart te aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

Griffie e griffier

111,111!11911.11j111M111

Ondememingsnr : 0823.152.688

Benaming

(voluit) : Zapfl

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Stationsplein 10/0201 Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

8000 Brugge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 24 juni 2011 ter maatschappij zetel, beslist unaniem het ontslag van de bestuurder Expine NV, vertegenwoordigd door Bart Verhaegen, vanaf heden. De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming kwijting te verlenen aan Expine NV, vertegenwoordigd door Bart Verhaegen, voor het uitgeoefende mandaat tot en met 24 juni 2011.

De algemene vergadering beslist volgende nieuwe bestuurder te benoemen:

Dhr. Phiip Vermeulen, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zonnelaan 34 (bus 23)

Het bestuurdersmandaat neemt aanvang op datum van de algemene vergadering en voor een termijn van 6 jaar, eindigend op 24 juni 2017.

Gery Potlet

Gedelgeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 04.07.2011 11255-0174-017
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 12.06.2015 15178-0058-019
06/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ZAPFI

Adresse
STATIONSPLEIN 10, BUS 0210 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande