ZB SPORTS DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZB SPORTS DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.734.297

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 25.06.2014 14215-0463-011
06/06/2012
ÿþMal Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 1111 11h1 11111 1111 111 11 liii 111 11i

*12101476*



N E.ERGE-LEC D

25. n-FJ. .?I~" ,~." ~

~ ,

iàZ-0':driffie KOOPHANDEL

~.L i D,i.JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.734.297

Benaming

(voluit) : ZB SPORTS DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kouterstraat nummer 14 te 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - KAPITAALVERHOGING IN GELD EN IN NATURA - CREATIE VAN TWEE CATEGORIEËN VAN AANDELEN A EN B - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS - MACHTIGING WIJZIGEN AANDEELHOUDERSREGISTER-VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZB SPORTS DEVELOPMENT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Kouterstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0844.734.297, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van duizend (1.000,00 ¬ ) euro per aandeel van de vijftig

bestaande aandelen af te schaffen, Deze vijftig aandelen zullen dezelfde fractie van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Tweede beslissing

Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van vier miljoen negen honderd vijftig duizend euro (4.950.000,00 ¬ ), om het te brengen van vijftig duizend euro (50.000,00 ¬ ) tot vijf miljoen euro (5.000.000,00 ¬ ), door inbreng in geld voor een bedrag van vier miljoen negen honderd vijftig duizend euro (4.960.000,00 ¬ ), met uitgifte van vier duizend negen honderd vijftig nieuw aandelen (4.950), zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen, welke deelnemen in de winst pro rata temporis en welke rechten en voordelen zullen hebben zoals vermeld in de statuten van de vennootschap.

Derde beslissing

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

A)Kennisname van de verslagen

Voorafgaandelijk de beslissingen die zullen volgen onderzoekt de vergadering de volgende verslagen;

A, Het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de burgerlijke CVBA "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren",

met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot de heer Filip

Cobert, bedrijfsrevisor, de dato 17 mei 2012, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van;

vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, waarvan;

hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van dit voormeld verslag van de bedrijfsreviscr luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor werd op 6 april 2012 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA ZB Sports Development om verslag uit te brengen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ingevolge art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura voor een totaal bedrag van 555.000,00 EUR.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA ZB Sports Development verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Op basis van de toekomstperspectieven/projecties opgenomen in het business/financieel plan van BVBA ZB Sports Development en rekening houdend met de reeds bestaande toepassingen kan ondergetekende bevestigen dat de weerhouden conventionele waarde verantwoord is en dat de waarde van de in te brengen bestanddelen niet overgewaardeerd is.

De inkomstenstromen die aan de basis liggen van het business/financieel plan kunnen door de ondergetekende niet met zekerheid worden onderschreven. De verdere ontwikkeling van de activiteiten en de inkomsten die hieraan verbonden zijn, zijn afhankelijk van de ontwikkeling van tal van factoren die vandaag niet met zekerheid kunnen ingeschat worden. De inschatting van de inkomstenstromen lijkt ons niet abnormaal en is niet in tegenstrijd met de beschikbare informatie in het controledossier~

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 555.000,00 EUR, betreft de toekenning van 555 aandelen zonder nominale waarde van categorie B die in de winsten zullen delen pro rata temporis en die de rechten en voordelen zullen hebben zoals vermeld in de statuten.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 17 mei 2012

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Filip Cobert

Vennoot - bedrijfsrevisor

B. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 mei 2012, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura waarvan hierna sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

De vergadering neemt akte van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zonder voorbehoud noch beperking.

B)Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van vijfhonderd vijfenvijftig duizend euro (555.000,00 ¬ ) om het te brengen van vijf miljoen euro (5.000.000,00 ¬ ) tot vijf miljoen vijfhonderd vijfenvijftig duizend euro (5.555.000,00 ¬ ) door het creëren van vijfhonderd vijfenvijftig (555) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde en die in de winsten zullen delen prorata temporis en die de rechten en voordelen zullen hebben zoals vermeld in de statuten van de vennootschap, door een inbreng in natura, ten betope van vijfhonderd vijfenvijftig duizend euro (555.000,00 ¬ ) door een niet-vennoot.

Vierde beslissing

Creatie van twee categoriën A en B aandelen

De vergadering beslist twee categorieën van aandelen te creëren, een categorie A en een categorie B genaamd, en elk afzonderlijk respectievelijk een "A-aandeel" en een "B-aandeel".

De categorieën van aandelen delen pro rata temporis in de winsten en genieten de rechten en voordelen die In de statuten van de vennootschap worden bepaald.

De reeds bestaande vijftig (50) aandelen, die werden uitgegeven ingevolge de oprichting van de vennootschap, en de vier duizend negen honderd vijftig (4.950) nieuwe aandelen, die werden uitgegeven ingevolge bovenstaande kapitaalverhoging door inbreng in geld, zullen vanaf heden gezamenlijk de aandelen van categorie A vormen en elk afzonderlijk een "A-aandeel" en zullen de rechten en voordelen hebben, toegekend aan de A-aandelen, zoals vermeld in de statuten van de vennootschap.

De vijfhonderd vijfenvijftig (555) nieuwe aandelen, die werden uitgegeven ingevolge bovenstaande kapitaalverhoging door inbreng in natura, vormen vanaf heden categorie B en elk afzonderlijk een "B-aandeel"

"

~

" t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

en zullen de rechten en voordelen hebben, toegekend aan de B-aandelen, zoals vermeld in de statuten van de vennootschap.

Vijfde beslissing

Aanneming van de nieuwe statuten

De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen, ter vervanging van de bestaande statuten. Deze

luiden als volgt:

Uittreksel van de statuten

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam ZB SPORTS DEVELOPMENT.

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te Kouterstraat 14, 8560 Wevelgem.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Training en coaching van alle sportbeoefenaars.

-Ontwikkeling, beheer, beleid en uitbating van Research en Performance center; het voeren van

wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van alle sportbeoefenaars.

-Test- en onderzoekscentrum op allerlei domeinen, ondermeer doch niet beperkend, inzake fietspositie, aërodynamica, lichaamssamenstelling- en gewicht, voeding en inspanningsfysiologie.

-Het uitvoeren van lactaattesten.

-Hoogtecentrum met slaap- en woonvertrekken die leef- en ontspanningsruimte bieden aan alle

sportbeoefenaars, ondermeer renners of atleten uit andere sporten.

-Trainingscentrum.

-Opstellen van wetenschappelijk onderbouwde trainingsschema's.

-Innovatie en promotie van het wielrennen in het onderwijs.

-Detecteren en begeleiden van talent.

-Medische en paramedische begeleiding van één of meer wielerploegen, zowel professionele ploegen voor

beroepsrenners, eliterenners, als professional continental teams, continental teams, under 23, under 21, junior,

jeugdreeksen, wielerscholen, liefhebbers en amateurs; nationaal en internationaal, zowel in België als in het

buitenland.

-Ontwikkeling en promotie van de sportieve opleiding van jeugd inzake wielrennen en sport in het algemeen, zowel in België als in het buitenland

-Het aanbieden en verstrekken van diensten en ondersteuning aan alle personen actief en betrokken in voormeld domein.

-Het aanbieden en verstrekken van diensten, in de meest ruime zin van het woord, rechtstreeks gelinkt aan voormelde doelomschrijving.

-Het onderschrijven, aankoop, verkoop, administratieve ondersteuning, controle, beheer en beleid van deelnemingen en participaties in allerhande bedrijven, zowel commercieel, financieel, industrieel, roerend of onroerend, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks gelinkt aan de voormelde doelomschrijving.

De vennootschap mag aile commerciële, financiële, of roerende handelingen verrichten, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, die zich rechtstreeks aansluiten bij het maatschappelijk doel of belangen nemen bij middel van associatie of in deelneming, in alle vennootschappen, verenigingen, particuliere bedrijven of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig is of erbij aansluitend of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt 5.555.000 EUR.

Het wordt vertegenwoordigd door 5.555 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan 5.000

A-aandelen (hierna, de "A-aandelen" en elk afzonderlijk een "A-aandeel") en 555 B-aandelen (hierna, de "B-

aandelen" en elk afzonderlijk een "B-aandeel") zonder vermelding van de nominale waarde.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van het college van zaakvoerders beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair en met eerbiediging van bepalingen van deze statuten over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

v

«"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding, na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand april om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden tenminste de volgende items geplaatst: de bespreKing van het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris(sen), de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de zaakvoerders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van zaakvoerder(s) en commi5sarïs(sen).

De gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping. Zij mag uitzonderlijk elders worden gehouden.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering beraadslaagt en stemt op geldige wijze ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een aanwezigheidsquorum vereist.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Het college van zaakvoerders telt maximum vijf (5) leden die niet noodzakelijk vennoten moeten zijn.

Van deze vijf (5) zaakvoerders:

i. zullen drie (3) zaakvoerders worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van A-aandelen (de "A-zaakvoerders" en ieder een "A-zaakvoerder");

ii. zal één (1) zaakvoerder worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van Baandelen (de "B-zaakvoerder"); en

iii. zal één (1) zaakvoerder worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van A aandelen en B-aandelen gezamenlijk. Dergelijke zaakvoerder dient relevante kennis van de sector en technologische expertise met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap te hebben.

Uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag ten allen tijde een zaakvoerder ontslaan.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende zaakvoerders, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders moet/moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Zesde beslissing

Benoeming van de zaakvoerders

De vergadering beslist om volgende niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, met onmiddellijke ingang

voor een periode van zes (6) jaar.

a) De heer Bessel KOK, wonende te Tsjechië, H"rebenova 232/6, 16500 Praha 6, zal worden beschouwd als een "A-zaakvoerder" en als zijnde benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van A-aandelen. Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017,

b) De heer Auret VAN ZYL, wonende te Zwitzerland, Sennhofstrasse -11, 8125 Zollikerberg, zal worden beschouwd ais een "A-zaakvoerder" en als zijnde benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van A-aandelen. Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017.

c) De heer Koenraad DEBACKERE, wonende te Alfons Stesselstraat 8, 3012 Wilsele, zal worden beschouwd als een "B-zaakvoerder" en als zijnde benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders

V ~

1,

Voorbehouden van B-aandelen. Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017.

aan het d) De heer Peter HESPEL, wonende te Ophemstraat 103, 3050 Oud-Heverlee, zal worden beschouwd als zijnde benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van A-aandelen en B-aandelen gezamenlijk, Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017.

Belgisch Staatsblad







De vergadering stelt vast dat bij de oprichting van de vennootschap op veertien maart tweeduizend en twaalf de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PATLEF", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kouterstraat 14, met ondernemingsnummer 0860.283.595 (RPR Kortrijk), vast vertegenwoordigd door de heer Patrick LEFEVERE, werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De vergadering stelt vast en beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PATLEF", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick LEFEVERE zal worden beschouwd als een "A-zaakvoerder" en als zijnde benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de houders van A-aandelen.

Bovenvermelde mandaten van niet-statutaire zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten, onbezoldigd,

Zevende beslissing

Machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen en om het aandeelhoudersregister te wijzigen

De vergadering beslist elke zaakvoerder van de vennootschap, alleen handelend en met mogelijkheid tot

indeplaaststelling, te machtigen tot uitvoering van de hierboven genomen beslissingen en om het

aandeelhoudersregister aan te passen ten gevolge van de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen.

Achtste beslissing

Volmachten

De vergadering beslist om een volmacht te geven:

-aan iedere zaakvoerder van de vennootschap, evenals aan de heer Geert Goeman, woonplaats kiezend voor deze doeleinden op de zetel van de vennootschap, evenals aan Mr. Olivier Van Raemdonck, Mr. Carl-Philip de Villegas en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhulspesteenweg 120, 1000 Brussel, en aan de Kortrijkse kamer van Handel en Nijverheid, evenals aan de Ondernemingsloketten, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige ' of nuttige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de BTW administratie. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet gelimiteerd, de geconsolideerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en teneinde de publicatie te verzorgen van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vdôr registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 mei 2012 allebei ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2012
ÿþt ,e

Mod Wo rd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12069836*

2 7. 01 2012

--  ~

. _ ~_Grïffié

Ondernemingsnr : g

Benaming

(voluit) : " ZB Sports Development "

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Kouterstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel -- Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen',

met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van veertien maart tweeduizend en twaalf, dat onder de

naam "ZB Sports Development" door:

1/ PRO CYCLING HOLDING SARL,

met zetel te Luxemburg, L-4740 Pétange, 5, rue Prince Jean; vertegenwoordigd door BVBA PATLEF, op

haar beurt vertegenwoordigd door LEFEVERE Patrick Jules, wonend te 8800 Roeselare, Gentstraat 13;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te

8560 Wevelgem, Kouterstraat 14.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam " ZB Sports Development "

Alle stukken, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap dienen naast de maatschappelijke

benaming, eveneens de maatschappelijke zetel, het uniek ondernemingsnummer bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen en de bevoegde Rechtbank vermelden.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Kouterstraat 14.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied

Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze

wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels,

exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als

in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel :

Training en coaching van alle sportbeoefenaars.

Ontwikkeling, beheer, beleid en uitbating van Research en Performance center ; het voeren van

wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van alle sportbeoefenaars.

Test- en onderzoekscentrum op allerlei domeinen, ondermeer doch niet beperkend, inzake fietspositie,

aërodynamica, lichaamssamenstelling- en gewicht, voeding en inspanningsfysiologie.

Het uitvoeren van lactaattesten.

Hoogtecentrum met slaap- en woonvertrekken die leef- en ontspanningsruimte bieden aan alle

sportbeoefenaars, ondermeer renners of atleten uit andere sporten.

Trainingscentrum.

Opstellen van wetenschappelijk onderbouwde trainingsschema's.

Innovatie en promotie van het wielrennen in het onderwijs.

Detecteren en begeleiden van talent.

Medische en paramedische beleiding van één of meer wielerploegen, zowel professionele ploegen voor

beroepsrenners, eliterenners, als professional continental teams, continental teams, under 23, under 21, junior,

jeugdreeksen, wielerscholen, liefhebbers en amateurs ; nationaal en internationaal, zowel in België als in het

buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B Vervolg _ _ __ ~___- _ -_-" -_

'Ontwikkeling en promotie van de sportieve opleiding van jeugd inzake wielrennen en sport in het algemeen,

zowel in België als in het buitenland.

Het aanbieden en verstrekken van diensten en ondersteuning aan alle personen actief en betrokken in ,

voormeld domein.

Het aanbieden en verstrekken van diensten, in de meest ruime zin van het woord, rechtstreeks gelinkt aan

voormelde doelomschrijving.

Het onderschrijven, aankoop, verkoop, administratieve ondersteuning, controle, beheer en beleid van

deelnemingen en participaties in allerhande bedrijven, zowel commercieel, financieel, industrieei, roerend of

onroerend, zowel in België ais in het buitenland, rechtstreeks gelinkt aan voormelde doelomschrijving.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, of roerende handelingen verrichten, zowel voor eigen

rekening, als voor rekening van derden, die zich rechtstreeks aansluiten bij het maatschappelijk doel of,

belangen nemen bij middel van associatie of in deelneming, in alle vennootschappen, verenigingen, particuliere',

bedrijven of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig is of erbij aansluitend of van aard is het doel van,

onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in België ais in het buitenland.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de;

algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijftigduizend euro (50.000 EUR), vertegenwoordigd door

vijftig (50) aandelen, met een nominale waarde van duizend (1.000) euro per aandeel.

Er werd een bedrag van vijfigduizend euro volstort.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,]

die vennoot zijn. : .

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten','' bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.'

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerader worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de dérde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand april van elk jaar om veertien (14.00) uur in de zetel van de vennootrschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken.

ARTIKEL 19. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algernene kosten en de nodige

afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit. .

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

= b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of

reservefonds.

} h

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.S.,teetsblad

Bijlagen bij he Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

)(oor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

e ~.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.'

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

III. VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de tweede vrijdag van de maand april van het jaar tweeduizend en veertien (11/04/2014), om achttien (18.00) uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap aile verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf één januari tweeduizend en twaalf, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet- statutair zaakvoerder wordt aangesteld :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PATLEF', vennootschap naar Belgisch Recht, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, RPR Kortrijk, uniek ondernemingsnummer 0860.283.595.

Voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ZB Sports Development zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PATLEF' vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, Heer LEFEVERE Patrick Jules, rijksregister nummer 55.01.06 153-53, hebbend de Belgische nationaliteit, wonend te 8800 Roeselare, Gerststraat 13, die verklaart namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PATLEF' dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezol-'digbaar, volgens beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COBO', met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hoogstraat 82, en administratieve zetel te 8780 Oostrozebeke, Wielsbekestraat 35, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW), met de aanvraag van het uniek ondememingsnummer bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte oprichting d.d. 14/03/2012.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZB SPORTS DEVELOPMENT

Adresse
KOUTERSTRAAT 14 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande