ZEE & POLDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEE & POLDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.637.806

Publication

07/01/2014
ÿþ Mod Word 17.1

rT74 . s ; in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h( Illtfinpà

Belgis.

Staatsb

i." ;1.~_

2 6 DEE. 2013

~~ "~rii" fië-~

Ondernemingsnr : 0875.637.806

Benaming

(voluit) : ZEE & POLDER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Wilgenlaan 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op 12 december 2013, Geregistreerd op het kantoor der registratie TORHOUT op 17 december 2013, Boek 671, Blad 64, Vak 5, vijf bladen, geen renvooien, Ontvangen: Vijftig Euro (50,00 Euro), getekend bij delegatie de fiscaal deskundige Anja DE JONGHE.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEE & POLDER", volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot toekenning en betaalbaarstelling van een tussentijds dividend aan de vennoten van een totaal bruto-bedrag van vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00) door onttrekking aan de overgedragen winst.

De hier aanwezige vennoten verklaren het alsdan verkregen netto-bedrag effectief in het kapitaal te willen opnemen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering machtigt het bestuursorgaan tot uitvoering van het hiervoor genomen besluit.

DERDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 30 oktober 2013, en de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, hier vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Nikolas, opgemaakt op 28 november 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: " 7. BESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering op 11 december 2013 zal beslist worden om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 450.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Zee & Polder BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 405.000,00 EUR door de heer Wim Verhaeghe & Haeghemeersch BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Verhaeghe, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in Zee & Polder BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn..en leider), tot een inbrengw arr.e_yan. 4Q5.000,OQ_ EI. B, Aeze weerde stemt nietten minste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

" Bovenvermeld oordeel enkel van toepassing is als voldaan wordt aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de buitengewone algemene vergadering van 11 december 2013.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Zee & Polder BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 28 november 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderd en vijf duizend euro (¬ 405.000,00) om het te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op vijfhonderd en vijf duizend euro (¬ 505.000,00), door inbreng in natura van één of meerdere schuldvorderingen gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

Vergoeding voor de inbreng

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd en vijf duizend euro (¬ 505.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt vijfhonderd en vijf duizend euro (¬ 505,000,00) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden:'

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel vijfentwintig (25) van de statuten aan de thans vigerende wetgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen, meer bepaald door toevoeging dat de benoeming van de vereffenaar(s) gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, als volgt:

Artikel 25: de eerste alinea van dit artikel beginnende met de woorden "ingeval van ontbinding van de vennootschap..." en eindigend met de woorden ".., bezoldiging vaststelt" wordt vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bi) gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschiktfbeschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet, 1-11j/Zij wordtiworden bovendien gemachtigd om aile handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist"

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aân het Belgisch Staatsblad

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd notarïs

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd, 12 december 2013, verslag van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, gecoördineerde tekst der statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 29.11.2013 13672-0075-011
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.11.2014, NGL 22.12.2014 14702-0258-011
27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 22.11.2012, NGL 23.11.2012 12644-0035-011
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 13.01.2012 12008-0418-012
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 23.12.2010, NGL 28.02.2011 11047-0348-012
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.12.2009, NGL 26.01.2010 10024-0188-010
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 22.01.2009 09020-0002-009
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 27.12.2007, NGL 07.02.2008 08041-0326-008
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 24.11.2016, NGL 30.11.2016 16688-0563-017

Coordonnées
ZEE & POLDER

Adresse
WILGENLAAN 39 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande