ZEEWIND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZEEWIND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.134.150

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 09.07.2014 14280-0047-029
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 09.07.2013 13277-0537-030
15/10/2012
ÿþr Mod Word 11.1

.:: ~._..... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.134.150

Benaming

(voluit) : ZEEWIND

(verkort)

IlI II II I I! III li II

" ~z~,o~oo~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8900 IEPER, ZWAANHOFWEG 10

(volledig adres)

° Onderwerp akte : ONTSLAG!BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) EN

VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en daarop volgende raad van bestuur van 03/09/2012 blijkt, met ingang van 03/09/2012:

I. het ontslag van de heer Paul GHEYSENS, Kemmelseweg 72, 8902 leper (Voormezele), als bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, en van de BVBA "OPUS TERRAE", Zwaanhofweg 10, 8900 Ieper, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul GHEYSENS, voornoemd, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Il. de benoeming, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018, van:

- de BVBA "OPUS TERRAE", Zwaanhofweg 10, 8900 leper, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Paul GHEYSENS, tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- de heer Paul GHEYSENS, Kemmelseweg 72, 8902 leper (Voormezele), tot bestuurder en voorzitter van de

raad van bestuur;

de heer Michael GHEYSENS, Zwinlaan 35-0051, 8300 Knokke, tot bestuurder;

- de heer Simon GHEYSENS, Drabstraat 34U, 9000 Gent, tot bestuurder.

1H. dat de gedelegeerd bestuurder in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte zal kunnen vertegenwoordigen, overeenkomstig de statuten van de vennootschap; dat de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid tevens zal beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur. Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere.

de gedelegeerd bestuurder

voor de BVBA OPUS TERRAE,

Paul GHEYSENS - vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0359-031
29/11/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 J1ll JIII 1IJI 1JII lIJI I1J JIIJ II! JII

" 11199508*

0449.134.150

ZEEWIND

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zwaanhofweg 10, 8900 leper

DOELWIJZIGING - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN  BENOEMINGEN BESTUURDERS RAAD VAN BESTUUR

In het jaar TWEEDUIZEND EN ELF.

Op TIEN NOVEMBER om veertien uur.

Te Izegem, ten kantore.

Voor mij, Meester Stefaan LAGA, notaris met standplaats te Izegem.

Is bijeen gekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap

onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "ZEEWIND" waarvan de zetel

gevestigd is te 8900 leper, Zwaanhofweg 10.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer Bruno Vanackere, hierna genoemd.

Wegens het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

Il. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

ZIJN AANWEZIG, de volgende vennoten, die volgens hun verklaringen het hierna vermelde aantal aandelen

bezitten:

1. De naamloze vennootschap °INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION", afgekort "IRC", met

zetel te 8900 leper, Zwaanhofweg 10, RPR leper, B.T.W BE 0431.572.596. - beherende vennoot.

Eigenares van honderd zesentwintig (126) aandelen.

2. De Heer GHEYSENS Paul Hilaire Augusta, wonende te 8902 leper (Voormezele), Kemmelseweg 72 -

stille vennoot.

Eigenaar van één (1) aandeel.

Totaal: honderd zevenentwintig (127) aandelen.

ill. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter stelt vast:

I. Dat de huidige vergadering bijeengeroepen werd ten-einde te beraadslagen over navolgende agenda:

1.- Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van de commissaris over de voorgestelde doelwijziging met voorlegging van een staat van actief en passief afgesloten op 31 augustus 2011.

- Voorstel tot wijziging van het doel door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door de tekst zoals uiteengezet in het eerste besluit.

2.- Kennisname van enerzijds het verslag van de zaakvoerder betreffende de redenen die ertoe leiden de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND om te vormen in een naamloze vennootschap met in bijlage de staat waarop het actief en passief van de vennootschap samengevat is, afgesloten op 31 augustus 2011 en anderzijds van het verslag van de commissaris over voormelde staat.

3.Omvorming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND in een naamloze vennootschap.

4.Ontslag van de zaakvoerder. Besluit dat de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen betreffende het boekjaar afgesloten op 31 december 2011 zal gelden voor het bestuur van de zaakvoerder gedurende de periode van 1 januari 2011 tot heden.

Oe de laatste blz. van Lui:: E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : haam en handtekening.

Vo zGr 5t2a:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderner!irtgsnr 33^13u7nrg

(voluitl :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onca7t.~,Te:-e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

5.Vaststelling van de statuten ter aanpassing aan de voorgestelde doelwijziging en aan de nieuwe rechtsvorm van naamloze vennootschap. Wijziging van het uur van de gewone algemene vergadering (15 uur in plaats van 14 uur).

6.Vaststelling van het aantal leden van de raad van bestuur en benoeming van de bestuurders, voor een duur van zes jaar.

IV. BERAADSLAGINGEN

De voorzitter legt vervolgens aan de beraadslaging en de stemming van de vergadering, volgende besluiten voor, die allen door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen genomen worden:

EERSTE BESLUIT:

Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de commissaris over de voorgestelde doelwijziging met bijgevoegde staat van activa en passiva, wijziging van het doel door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1)Het patrimonium, waaronder zowel roerende als onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

2)Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen evenals zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

3)1-let aankopen, verkopen, verhandelen, verpachten, splitsen, samenvoegen, ruilen, verkavelen, in waarde brengen, ontwikkelen, beheren, de engineering, het commercialiseren, aanpassen voor urbanisatie, riolering en wegen, uitbaten, huren, verhuren, onder(ver)huren, omvormen, bouwen, verbouwen, financieren, hypothekeren van onroerende goederen en roerende installaties in de ruimste zin van het woord, zowel ongebouwd, in opbouw, als bebouwd, en alle onroerende verrichtingen en handelingen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen.

4)Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve formaliteiten.

5)De handel in allerhande goederen; alle structuren en operaties met betrekking tot alle Onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten die eruit voortvloeien.

6)Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

7)Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, in overeenstemming met of verwant is met het hare, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf. Het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

8)Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directievoeren over ondernemingen.

9)Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

1O)De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

11)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, met uitsluiting van de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, of uit de Wet van 6 april 1995 betreffende de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet."

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT

Kennisname van enerzijds het verslag van de zaakvoerder de dato 4 oktober 2011 betreffende de redenen die ertoe leiden de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND om te vormen in een naamloze vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2011 is gevoegd en anderzijds het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, de dato 26 oktober 2011 over voornoemde staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de commissaris luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van 541.743 EUR opgenomen in bovenvermelde staat van activa en passiva is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 265.000 EUR.

Diegem, 26 oktober 2011

De commissaris

Deloitte Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e, CVBA

Vertegenwoordigd door Rik Neckebroeck"

Het verslag van de commissaris zal op de griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd worden.

Alle vennoten erkennen een exemplaar van de voormelde verslagen ontvangen te hebben en kennis te hebben van de inhoud.

DERDE BESLUIT

Besluit de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND om te zetten in een naamloze vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van artikel 775 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zonder verandering in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap.

Er wordt geen verandering aangebracht in de naam, duur, activiteit van de vennootschap, behalve de wijziging van het doel, waartoe besloten werd vôôr de omzetting.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De naamloze vennootschap "ZEEWIND" zal de boeken en de boekhouding die door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND werden gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het nummer waaronder de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND is ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper.

De omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND in een naamloze vennoot-Ischap geschiedt op basis van de staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2011. Alle daden en handelingen die sinds die datum door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND gesteld en verricht werden, worden geacht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap ZEEWIND gesteld en verricht te zijn.

Het kapitaal van tweehonderd vijfenzestigduizend Euro (265.000,00 EUR) zal voortaan vertegenwoordigd zijn door honderd zevenentwintig (127) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de honderd zevenentwintig (127) aandelen van de naamloze vennootschap als volgt toebedeeld:

- aan de voornoemde vennootschap "INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION", vertegenwoordigd als gezegd, honderd zesentwintig (126) aandelen;

- aan de heer Paul Gheysens, voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, één (1) aandeel.

Vervolgens wordt er uitdrukkelijk bedongen dat, uit fiscaal oogpunt, de onder de comparanten gevormde naamloze vennootschap geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen al voorheen onder hen bestond.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de bovenvermelde omzetting geschiedt onder het voordeel van:

a. de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

b. 210 en volgende van het wetboek van inkomsten belasting,

c. artikel 121 van het wetboek van registratierechten

d. artikel 11 en 18,3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

Voor zoveel als nodig verklaren de vennoten dat de naamloze vennootschap alle fiscale verbintenissen en

verplichtingen voortzet die zij op zich heeft genomen bij de oprichtingsakte en latere akten.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Als gevolg van de omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen ZEEWIND in een naamloze vennootschap vervalt de opdracht van statutair zaakvoerder van de voornoemde vennootschap "INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION", vast vertegenwoordigd door de heer Paul Gheysens, voornoemd.

Besluit tot het ontslag van de zaakvoerder en besluit dat de kwijting die zal gegeven worden aan de bestuurders van de naamloze vennootschap betreffende het boekjaar afgestoten op 31 december 2011 zal gelden voor het bestuur van de zaakvoerder gedurende de periode van 1 januari 2011 tot aktedatum.

VIJFDE BESLUIT

Vaststelling van de statuten ter aanpassing aan de voorgestelde wijzigingen en aan de nieuwe rechtsvorm van naamloze vennootschap en tot wijziging van het uur van de gewone algemene vergadering (15 uur in plaats van 14 uur). De statuten worden vastgesteld na goedkeuring van ieder artikel afzonderlijk, als volgt:

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Benaming: "ZEEWIND".

Zetel: 8900 leper, Zwaanhofweg 10.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1) Het patrimonium, waaronder zowel roerende als onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

2) Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen evenals zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

3) Het aankopen, verkopen, verhandelen, verpachten, splitsen, samenvoegen, ruilen, verkavelen, in waarde brengen, ontwikkelen, beheren, de engineering, het commercialiseren, aanpassen voor urbanisatie, riolering en wegen, uitbaten, huren, verhuren, onder(ver)huren, omvormen, bouwen, verbouwen, financieren, hypothekeren van onroerende goederen en roerende installaties in de ruimste zin van het woord, zowel ongebouwd, in opbouw, als bebouwd, en alle onroerende verrichtingen en handelingen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen.

4) Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve formaliteiten.

5) De handel in allerhande goederen; alle structuren en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten die eruit voortvloeien.

6) Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

7) Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, in overeenstemming met of verwant is met het hare, of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf. Het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

8) Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directievoeren over ondernemingen.

9) Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

10) De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

11) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, met uitsluiting van de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondernemingen.

Evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, of uit de Wet van 6 april 1995 betreffende de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Bedrag van het kapitaal: tweehonderd vijfenzestigduizend Euro (265.000,00 EUR), volledig volgestort.

Raad van bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, (of minstens twee leden indien wettelijk toegelaten), aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders.

Machten van de raad van bestuur: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Externe vertegenwoordiging: Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 17 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs entof gedelegeerd bestuurders voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 19 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door twee bestuurders samen handelend of door de gedelegeerde bestuurder alleen handelend.

Dagelijks bestuur: a) Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 18 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden. b) Het orgaan dat krachtens voormelde artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht. De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. c) De raad van bestuur kan in overeenstemming met artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Een uittreksel van de benoeming van directeurs, gevolmachtigden en gedelegeerden, alsook van het instellen van een directiecomité en eventuele statutaire toekenning van bijzondere vertegenwoordigingsmacht aan één of meer leden van dit directiecomité, wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Gewone algemene vergadering: De laatste vrijdag van de maand mei om 15 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De algemene vergaderingen, zowel de gewone algemene vergadering als de buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen, moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vernield in het bericht van bijeenroeping. De volgende formaliteiten zijn enkel van toepassing voor zover in het bericht van bijeenroeping wordt vereist. De houders van aandelen op naam minstens vijf dagen vóór de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Vertegenwoordiging: Niemand mag in de gewone algemene vergadering of buitengewone of bijzondere algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De raad van bestuur kan in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze gevolmachtigde noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn, die zelf het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling: De jaarrekening wordt opgesteld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen betreffende de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuideiseraandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal besluiten over de aanwending van het saldo met inachtname van de voorschriften opgenomen in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding: Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het nefto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT

Vaststelling van het aantal leden van de raad van bestuur op twee en benoeming van de bestuurders, voor een duur van zes jaar:

- de heer Paul Gheysens, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPUS TERRAE", met zetel te 8900 leper, Zwaanhofweg 10, BTW BE 0879.054.283, vast vertegenwoordigd door de Heer Paul Gheysens, voornoemd,

voor de uitoefening van de bestuursfunctie van de voormelde besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "OPUS TERRAE" in de naamloze vennootschap ZEEWIND.

Hun opdracht vervalt met de gewone algemene vergadering van 2017.

Raad van bestuur

Benoeming van de heer Paul Gheysens, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en benoeming van de voornoemde vennootschap OPUS TERRAE, vast vertegenwoordigd door de Heer Paul Gheysens, tot gedelegeerd bestuurder.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden op plaats en datum als hiervoor gezegd.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, heeft de comparant, met mij, notaris, getekend.

Gegevens volmacht : volmachtgevers: 1/de voornoemde vennootschap "INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION", 2/de heer Paul Gheysens, voornoemd en 3/de voornoemde vennootschap OPUS TERRAE  volmachtdrager: de heer Bruno Vanackere, wonende te 8530 Harelbeke, Marktstraat 85 bus 401.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 10/11/2011 met aangehechte volmacht

-verslag van de commissaris omtrent omzetting

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

INoor-

bshouden

Gnn het

Belgisch

Steatsbled

Op de laatste blz. ven Lt:ik E vermelden Recto :.Naam en hoedanigheid van de instrumenterenáe notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten zanzier var, dertien te vertegenwoordigen

Ve7no : Naam en handtekening

16/09/2011
ÿþ Moe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111i113nwii~~nunuiuu~1A0286*

Cndernerr. ingsnr : 0449,134.150

" Benzrrbc1

(voluit) : ZEEWIND

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Bisschopsdreef 13, 8310 Sint-Kruis (Brugge)

Onideme7z sE e : ZETELVERPLAATSING  ONTSLAG en BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER  KENN1SNAME VASTE VERTEGENWOORDIGER STATUTENWIJZIGING  BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 29 augustus 2011, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar: 8900 leper, Zwaanhofweg 10.

2.Aanvaarding van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, mevrouw Katheline Verkinderen, wonende te 8310 Sint-Kruis-Brugge, Bisschopsdreef 13, met ingang vanaf 12 augustus 2011. Besluit haar onvoorwaardelijk en gehele décharge te verlenen voor haar opdracht tot op 12 augustus 2011.

3.Benoeming van de naamloze vennootschap INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION, afgekort IRC, met zetel te 8900 leper, Zwaanhofweg 10, als statutair zaakvoerder met ingang vanaf 12 augustus 2011, vast vertegenwoordigd door de Heer Paul Gheysens, wonende te 8902 leper (Voormezele), Kemmelseweg 72, De naamloze vennootschap INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION, afgekort IRC, vast vertegenwoordigd door de Heer Paul Gheysens, is de beherende vennoot in toepassing van artikel 654 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

4.Aanpassing van de statuten.

5.Benoeming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, als commissaris voor de controle over drie opeenvolgende boekjaren waarvan het eerste zal afsluiten op 31 december 2011. Het mandaat zal vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die besluit over de goedkeuring van de jaarrekening over het derde boekjaar.

Onderhandse volmacht de dato 26 augustus 2011

Volmachtgevers:

De naamloze vennootschap "INTERNATIONAL REAL ESTATE CONSTRUCTION", afgekort "IRC", met

zetel te 8900 leper, Zwaanhofweg 10, RPR leper, B.T.W BE 0431.572.596.

De Heer GHEYSENS Paul Hilaire Augusta, echtgenoot van Mevrouw VANDOORNE Ria, wonende te 8902

leper (Voormezele), Kemmelseweg 72

Volmachtdrager:

De Heer Bruno Vanackere, wonende te 8500 Kortrijk, Dam 83

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 29/08/2011 met aangehechte volmacht

-gecoordineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEEAGEI.tsÔr3 !ar GRIFFIE dé4 RECHTBANK VAN KOOPHAíVDEf. TÉ

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

é65Effiel

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.05.2011 11136-0285-011
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.06.2010 10146-0479-010
08/07/2009 : BG077159
12/06/2009 : BG077159
12/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 101111 u~VlAllll IAA

81506/508'

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.134.150 Benaming

(voluit) : ZEEWIND (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8900 IEPER, ZWAANHOFWEG 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 26/06/2014 blijkt de herbenoeming van de BV:

o.v.v.e. CVBA "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B,

vertegenwoordigd door de heer Rik NECKEBROECK, tot commissaris voor een periode van 3 boekjaren

waarvan het eerste afsluit op 31/12/2014, benoeming ingaand op 26/06/2014 en eindigend onmiddellijk na de

gewone algemene vergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA "OPUS TERRAE",

Paul GHEYSENS

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2008 : BG077159
18/06/2007 : BG077159
21/06/2005 : BG077159
09/06/2004 : BG077159
10/02/2004 : BG077159
22/09/2003 : BG077159
03/07/2003 : BG077159
21/06/2002 : BG077159
17/08/2001 : BG077159
27/06/2000 : BG077159
07/07/1999 : BG077159
28/08/1998 : BG77159
27/01/1993 : BG77159
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0308-030

Coordonnées
ZEEWIND

Adresse
ZWAANHOFWEG 10 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande