ZEPHYR INVEST I

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEPHYR INVEST I
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.565.110

Publication

15/01/2014
ÿþu,odword 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MON1TEL'R BELGE CD

08 -0'- 2014

ELGISCH Ar;

31. 12, 2013

RECHTBANK-KOOPHANDEL . . KOFITRIJK







I IIIIIIIIIIIIIIhRllll

" 19015935

E

u

IA

Ondernemingsnr : 0535.565.110

Benaming

(voluit) : ZEPHYR INVEST I

(verkort) .

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Constantijn Duboisstraat 2 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kaptitaalverhoging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEPHYR INVEST I", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Constantijn Duboisstraat 2, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Joseph Thiery, geassocieerd notaris te Rumbeke - Roeselare, vervangende zijn ambtsgenot Meester Karel Vandeputte, notaris te Roeselare, wettelijk belet, op zevenentwintig december tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT; KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en zes duizend vierhonderd euro (106. 400,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 E) op honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00 ¬ ), met creatie van 1.064 nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst vanaf heden.

a) Besluit omtrent het voorkeurrecht zoals voorzien door de wet.

De vennoten verklaren, elk wat hen betreft gebruik te willen maken van het hen verleende voorkeurrecht.

b) Plaatsing en afbetaling van de kapitaalverhoging.

De kapitaalverhoging door inbreng in speciën wordt volledig onderschreven door de huidige vennoten, in de

hierna gemelde verhouding, waarbij de vennoten, na lezing te hebben gehoord van het voorgaande, verklaren een perfecte kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging door een inbreng in speciën, als volgt:

- Mevrouw VAN EECKHOUT Griet voornoemd, ten bedrage van honderd en vijf duizend achthonderd euro (105800,00 ¬ ), waarvoor haar 1.058 aandelen worden toegekend, die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst vanaf heden.

- De BVBA Zoethoudt voornoemd, ten bedrage van zeshonderd euro (600,00 E), waarvoor haar 6 aandelen worden toegekend, die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst vanaf heden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat deze kapitaalverhoging volledig werd volstort door een storting in geld ten belope van een globaal bedrag van honderd en zes duizend vierhonderd euro (E 106.400,00) gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op een bijzondere geblokkeerde rekening met nummer BE29 3631 2904 1463 geopend op naam van de vennootschap bij de ING België NV.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door voormelde bank op 24 december laatst en blijft door de instrumenterende notaris in het dossier bewaard. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderd en zes duizend vierhonderd euro (106.400,00 E).

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig volstort is. De vergadering besluit dat de gelden die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

c} Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst, volstort en verwezenlijkt is, en dat het kapitaal daadwerkelijk werd verhoogd tot honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd vijftigste (111.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en die allen dezelfde rechten en voordelen hebben.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de huidige tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen .... beslissingen en in het bijzonder de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luit B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Het kapitaal bedraagt honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00 ¬ ), Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd vijftigste (111.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen."

DERDE BESLUIT: OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht. De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Joseph Thiery, geassocieerd notaris met standplaats te Rumbeke - Roeselare, vervangende Meester Karel VANDEPUTTE, notaris met standplaats te Roeselare, wettelijk belet.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 27/12/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

--~

NEt=1-{GELEGD

12 -OS- 203

3ELGISCH óTAATSE3LA RECHTBANK KOOPHANDEL

GAWRIJK

Ondernemingsar oS3S, 56s-,t-to

Benaming

(voluit) ZEPHYR INVEST I

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Constantijn Duboisstraat 2 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden voor Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris met standplaats te Rumbeke - Roeselare, vervangende Meester Karel VANDEPUTTE, notaris met standplaats te Roeselare, wettelijk belet, op 3juni 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

11 Mevrouw VAN EECKHOUT Griet Josée Palmer Maria, bestuurder van vennootschappen, geboren te Roeselare op 13 augustus 1963, wonende te 8800 Roeselare, Constantijn Duboisstraat 2, echtgenote van de heer Karel Vandeputte met wie ze gehuwd is onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkskontrakt verleden voor notaris Frans Bouckaert, te Brugge op 4 oktober 1989, welk stelsel niet werd gewijzigd, aldus verklaard, en

2/ "ZOETHOUDT" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 8800 Roeselare, C. Duboisstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer BE 0453.546.363, opgericht bij akte verleden voor notaris Henri Van Caillie te Brugge op 11 oktober 1994, bekendgemaakt in de bijlagers tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober 1994 onder nummer 941026-553, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Peter Verstraete te Roeselare, vervangende Karel Vandeputte, wettelijk belet, op 18 september 1998, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 oktober daarna, onder nummer 981015- 248, vertegenwoordigd door mevrouw VAN EECKHOUT Griet voornoemd, handelend als zaakvoerder van de vennootschap,

zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: ZEPHYR INVEST I.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Aile aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, ais volgt:

= honderd vijfentachtig (185) aandelen ter waarde van achttien duizend vijfhonderd euro (18.500,00 ¬ ) werden onderschreven door mevrouw Griet Van Eeckhout voornoemd, die verklaard heeft met eigen gelden in te schrijven, voortkomend uit een familiale regeling, hetgeen erkend werd door haar echtgenoot, de heer Karel Vandeputte.

- één (1) aandelen ter waarde van honderd euro (100,00 ¬ ) werd onderschreven door de voornoemde BVBA Zoethoudt voornoemd.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 3631206821-84, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING. Een bankattest werd als bewijs van de storting aan mij, instrumenterende notaris, overhandigd. lk, notaris, bevestig dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ZEPHYR INVEST I".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Constantijn Duboisstraat 2.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks, voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden: alle activiteiten als

i

ui

-6. 06, 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y -Studie, installatie, financiering en beheer van duurzame ernergie-projecten en milieu-projecten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge -Studiebureau, ingenieursbureau

-Advies en consultancy, onderzoek en projectontwikkeling,

-Marktonderzoeksbureau

-Installatie, plaatsen, exploitatie, beheer, onderhoud en herstelling van elektrische installaties, windturbines, verbrandingsovens, fotovoltáische cellen, biomassa-installaties, biogasinstallaties, zontherrnische producten, waterkrachtinstallaties, warmtekrachtkoppelingsinstallaties,

-Lichtstudies, windstudies, geluidstudies,

-Ontwikkeling van informaticatoepassingen;

-Technische, juridische, administratieve en financiële bijstand en diensten onder meer doch niet uitsluitend op het gebied van energie;

-Verhandelen en leveren van electriciteit;

Dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

En verder alle activiteiten als holding, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-Alle administratieve dienstprestaties;

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij al dan niet rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-Aile verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door

beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten

uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen,

onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer,

wederbelegging en opbrengst.

-Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden;

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen

maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, en in acht genomen, de overeenkomst tussen de oprichters getekend en door latere nieuwe vennoten

verplicht te onderschrijven met betrekking tot de overdracht van aandelen, voorkooprecht van vennoten en het

volgrecht van vennoten, gelden de volgende regels:

Overdracht van aandelen onder levenden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorafgaandelijke Goedkeuring: algemene principes

Indien één der Partijen een deel of het geheel van zijn Aandelen wenst over te dragen aan een derde kandidaat-overnemer, uitgezonderd een Toegelaten Overdracht zoals hierna bedoeld in artikel 9.1.2, dient hij de andere Partijen hiervan voorafgaand op de hoogte te brengen, teneinde de goedkeuring te bekomen van de andere Partij, betreffende de voorgenomen Overdracht. De Kennisgeving (hierna de "Overdrachtkennisgeving") moet per aangetekend schrijven verstuurd worden en moet ten minste de volgende informatie bevatten:

(i)Het aantal Aandelen dat de betrokken Partij wenst over te dragen;

(ii)De identiteit, beroep, woonplaats of de benaming, zetel en rechtsvorm van de kandidaat-overnemer(s); (iii)De modaliteiten en voorwaarden van de Overdracht van de Aandelen;

(iv)Het bewijs van de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat-overnemer(s) om (i) de Aandelen over te nemen tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals uiteengezet in de betrokken Overdrachtkennisgeving en (ii) om in geval van voltrekking van de overdracht om onvoorwaardelijk toe te treden als partij bij deze Overeenkomst en in de plaats te treden van alle rechten en verplichtingen van de overdrager onder deze Overeenkomst.

Op basis van de aangeleverde informatie kan de andere Partij, voor zover deze Partij de helft van de Aandelen aanhoudt, besluiten de geplande Overdracht van de Aandelen goed te keuren of te weigeren.

Deze goedkeuring, respectievelijk weigering dient gegeven te worden binnen een periode van uiterlijk 2 maanden na de hierboven vermelde Overdrachtkennisgeving. 13ij gebreke van een tijdige goedkeuring of weigering van de andere Partijen, zal de betrokken Partij zijn Aandelen vrij kunnen overdragen aan de kandidaat-overnemer(s), onder voorbehoud van naleving van het Voorkooprecht en het Volgrecht overeenkomstig de onderstaande bepalingen.

indien de kandidaat-overdragende Partij van de andere Partijen de goedkeuring verkrijgt om de Aandelen aan een bepaalde derde over te dragen, is hij ertoe verplicht om de Aandelen aan die derde over te dragen tegen de modaliteiten en voorwaarden vermeld in de voornoemde Overdrachtkennisgeving.

In geval de door de kandidaat-overdragende Partij voorgestelde Overdracht geweigerd wordt door de andere Partijen die alleen of gezamenlijk de helft van de Aandelen aanhouden, beschikken deze laatste Partijen over de mogelijkheid om binnen een periode van één maand vanaf de Kennisgeving van de weigering een andere kandidaat-overnemer aan te brengen die de Aandelen wenst over te nemen tegen dezelfde voorwaarden en modaliteiten als vermeld in de Overdrachtkennisgeving. De kandidaat-overdragende Partij zal in dergelijk geval verplicht zijn om de Aandelen tegen die voorwaarden en modaliteiten over te dragen aan deze kandidaat-overnemer.

Indien de weigerende Partijen geen andere kandidaat-overnemer vinden voor de Aandelen binnen de bovenvermelde periode van één maand vanaf de Kennisgeving van hun weigering, zal de kandidaat-overdragende Partij de Aandelen alsnog vrij kunnen overdragen, met dien verstande dat de weigerende Partijen nog wel de mogelijkheid hebben om een Voorkooprecht of een Volgrecht uit te oefenen zoals hieronder bepaald.

Toegelaten Vrije Overdracht zonder toepassing van het Voorkooprecht

In afwijking van het algemene principe neergelegd in artikel 9.1.1, is het Voorkooprecht voorzien in artikel 9.1.3 van deze statuten, niet van toepassing:

(i) Indien de Overdracht van de Aandelen door de ene Overdragende Partij gebeurt met voorafgaande en schriftelijke instemming van de andere Partij.

(il) Indien de Overdracht van de Aandelen gebeurt aan een aan een rechtspersoon waarover de Vennoot-overdrager Controle uitoefent en indien de volgende cumulatieve voorwaarden steeds zijn vervuld:

a)De Vennoot-Overdrager blijft op elk moment de Controle uitoefenen over de door hem gecontroleerde rechtspersoon-overnemer;

b)Er wordt bij de overname een automatisch recht van terugkeer bedongen voor het geval niet (langer) aan de voorwaarde in (a) voldaan is;

c)De overnemer treedt toe tot deze Overeenkomst;

d) Er is voor de overdracht een mededeling van het voornemen tot overdracht medegedeeld aan de andere Vennoten; en

e)Er Is voor de Overdracht een goedkeuring gegeven door het College van Zaakvoerders van de Vennootschap, wiens goedkeuring redelijkerwijs niet geweigerd zal worden indien de naleving van de voorwaarden opgesomd in dit artikel, gewaarborgd wordt;

(iii)ingeval van overdracht van Aandelen ingevolge het overlijden van mevrouw Griet Van Eeckhout en haar erfgenamen op haar/hun erfgenamen en rechtverkrijgenden.

Voorkooprecht

Indien één der Partijen een deel of het geheel van zijn Aandelen aan een derde kandidaat-overnemer wenst over te dragen, uitgezonderd een Toegelaten Vrije Overdracht, zoals bedoeld in artikel 9.9.2 bezitten de andere Partijen, onverminderd de goedkeuringsprocedure zoals hierboven bepaald, gedurende een periode van 2 maanden na de Overdrachtkennisgeving een Recht van Voorkoop met betrekking tot de Aandelen die de andere Partij wenst over te dragen.

Dit recht van voorkoop is geregeld en verder uitgewerkt in de aandeelhoudersovereenkomst tussen de oprichters getekend en door latere nieuwe vennoten verplicht te onderschrijven.

Volgrecht

indien één der Partijen overgaat tot de Overdracht van een deel of het geheel van zijn Aandelen zonder dat het Voorkooprecht werd uitgeoefend door de andere Partijen en zonder dat een weigering werd uitgesproken tegen de Overdracht, en uitgezonderd enige Toegelaten Overdracht, zal de Overdracht slechts kunnen geschieden voor zover de kandidaat-overnemer(s) zich ook verbind(t)(en) tot overname van, naar keuze van de

,., Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge andere Partijen, het geheel of het pro rata deel van de Aandelen van de andere Partijen en dit tegen dezelfde voorwaarden, modaliteiten en prijs.

ledere Partij heeft de vrije keuze om gebruik te maken van haar volgrecht.

Dit volgrecht is geregeld en verder uitgewerkt in de aandeelhoudersovereenkomst tussen de oprichters getekend en door latere nieuwe vennoten verplicht te onderschrijven.

Overdracht naar aanleiding van overlijden van één der Partijen

Ingeval van overlijden van een vennoot, zullen de regels van toepassing zijn, zoals deze werden vastgelegd in de aandeelhoudersovereenkomst, getekend tussen de oprichters en door latere nieuwe vennoten verplicht te onderschrijven.

ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei om 10,30 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden warden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetei van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden,

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemm en.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger, De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

BESTUUR EN CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

BESTUURSORGAAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Wordt statutair benoemd tot zaakvoerder, de BVBA ZOETHOUDT, met zetel te 8800 Roeselare, C. Duboisstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer BE 0453.546.363, waarvoor optreedt als vaste vertegenwoordiger, mevrouw VAN EECKHOUT Griet, wonende te 8800 Roeselare, C. Duboisstraat 2.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Zodra de vennootschap meer dan één zaakvoerder telt, zal de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd zijn door het gezamenlijk optreden en handtekening van minstens twee zaakvoerders, waaronder in elk geval de statutaire zaakvoerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

VERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Y ! ~ Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT.

indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel Z van deze statuten niet van tcepassing.

ZAAKVOERDER BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel za! gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

. Vroor' behouden

aart het ' éelgisch

Staatsblad

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a het aantal zaakvoerders vast te stellen op één, zoals in de statuten bepaald.

b, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

c. het mandaat van de zaakvoerder voorlopig niet te vergoeden, behoudens latere andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

d, geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, het

kantoor BVBA Titeca Henry Accountancy, te Beveren  Roeselare, Heirweg t98, aan wie de macht verleend

wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Meester Melle THIERY, geassocieerd notaris met standplaats te Rumbeke - Roeselare, vervangende Meester Karel VANDEPITTE, notaris met standplaats te Roeselare, wettelijk belet.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 3 juni 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 25.09.2015 15607-0260-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16553-0232-013

Coordonnées
ZEPHYR INVEST I

Adresse
CONSTANTIJN DUBOISSTRAAT 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande