ZES-A

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZES-A
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.292.174

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 30.08.2013 13506-0100-009
11/01/2012
ÿþMotl Wa1p 11.1

DIRE R

['Le 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle ffi- de akte

BELGE

t

e

ECHTBANK VAN KOOPANDrEL~ E

~urr RUGGE(Afdeling8ru

IIIBELGI8CS 111 111II l 1l U C

llllll~lll ~.

1111 111

I

R zojr

*12009273* Degrfer.

Ondernemingsar : 0842 2 9

Benaming

(voluit) : Zesmm

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Appelstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE te. Tielt, op veertien december tweeduizend en elf,.

neergelegd voor registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS

de heer PECK Dirk Antoon Ernest, geboren te Gent op tweeëntwintig oktober negentienhonderd

drieënvijftig, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Appelstraat 4, echtgenoot van mevrouw CLEVE Martine Yvonne,:

geboren te Deinze op achttien maart negentienhonderd eenenzestig.

RECHTSVORM_BE1Jh;,_IjJ(;

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zes _A

ZETEL

8700 Tielt, Appelstraat 4

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, ln België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks betrekking

hebben op:

-alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het pordeelkundig beheer,

uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium, zoals:

oonroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, la-ten uitrusten, ombouwen, in huur

geven of nemen, verkavelen en uitba-ten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, weder-

belegging en opbrengst;

' obeschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende : waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter; olandbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten. -Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van ; personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de' meest ruime zin.

-Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële; activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in;

" concessie nemen en in concessie geven.

-Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen

waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie,

" secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

-Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekerin-gen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellin-gen.

-Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig. de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk; erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe geen erkenning en in-schrijving werd bekomen.

-De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

BíjTagen bij fiët liëlgiscIi StaatsTiIàd _ Y170I1Z0I2 = Annexes du-Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

-De studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische, industriële, roerende en onroerende goederen.

-Alle aankoop, verkoop, trading in de ruimste zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, ver-tegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, nog aanwijzend van aard.

De vennootschap zat alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn in de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkings-verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die ene gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel na-streven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten en borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn.

KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van vierduizend euro. De aandelen waarop zijn ingeschreven hebben en die werden uitgereikt naar aanleiding van de inbreng in natura, zijn volledig volgestort.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DPO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Oostakker (Gent), Gentstraat 337, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"IX. Besluit

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de gezamenlijke aandeelhouders van de te splitsen BV BVBA "Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke Vennoot-schap" met maatschappelijke zetel te 8700 Aarsele, Appelstraat 4 ingeschreven in de kruispuntbank ondernemingen onder nummer 0438.926.780 van onroerende goederen en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Insti-tuut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de ven-nootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de frac-tiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. eenenvijftigduizend vijfhonderd en vijf euro drieënveertig eurocent (51.505,43 EUR) bestaat uit de toekenning van hon-derd zesentachtig (186) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid ten belope van eenentwintigduizend zevenhonderd negenenvijftig euro tien eurocent (21.759,10 EUR), de overname van schulden ten belope van negenentwintigduizend zevenhonderd zesenveertig euro drieëndertig eurocent (29.746,33 EUR).

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uit-spraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte "Zes - A" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 2 december 2011

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ulrich De Poortere

Bed rijfsrevisor  zaakvoerder"

SCHORSING DER RECHTEN - VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen tot-dat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtge-bruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de ven-nootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei om achttien uur (18.00uur), op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

- De comparant verklaart dat hij thans niet de enige vennoot is van enige andere be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met uitzondering van de voor-melde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dirk Peck en de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid ABC-Leve

- De comparant verklaart bovendien aan te stellen als enig onbezoldigd niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur over de vennootschap, de heer Dirk Peck en me-vrouw Martine Cleve, beiden voornoemd,

hier aanwezig, die verklaren te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 14 december 2011

Verslag van de oprichters

verslag bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - I1/0V2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0329-009

Coordonnées
ZES-A

Adresse
APPELSTRAAT 4 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande