ZIKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZIKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.896.113

Publication

05/03/2015
ÿþMotl Wand 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 4e-akte

NEFRri;LFCO



1M31



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie Rechtbank Koophandel

2 0 FEB 2015

Gent Afa. í Brugge

De griffier

Ondernemingsar : r?)823 1

Benaming VV

(voluit) : ZIKA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8420 Wenduine, Verenigde-Natiënlaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 17 februari 2015, is opgericht door de heer LEFAIBLE Dimitri Albert José, geboren te Etterbeek op vijfentwintig oktober negentienhonderddrieëntachtig en zijn echtgenote mevrouw FESTJENS Dorien Brigitte Roger Maria Ghislaine, geboren te Leuven op vijftien mei negentienhonderdvijfentachtig, samen wonende te 8420 De Haan, Verenigde-Natiënlaan 9, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZIKA, met zetel te Wenduine, Verenigde-Natiënlaan 9, voor onbepaalde duur en met als doel in België en in het buitenland voor eigen rekening op te treden als patrimoniumvennootschap en holdingvennootschap en binnen dit kader het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden door aanwending van alle beschikbare middelen:

- door deze middelen aan te vullen door het opnemen van leningen en de beschikbare middelen te beleggen in zowel roerende als in onroerende goederen;

- door het aankopen, verkopen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- door het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen van aandelen, deelbewijzen', en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid; door het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader en al dan niet tegen vergoeding, kan zij zich borgstellen of haar aval verlenen en zekerheden stellen, en in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties.

De vennootschap heeft verder tot doel:

- het uitoefenen van de functies van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen;

management, in de meest ruime zin van het woord, omvattende onder meer:

¢' het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden en vormen van personeel;

¢' advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

¢' het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en', consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer

111

*1503526

" " "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

en advies;

¢' de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

¢' het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doei in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd zesentachtigduizend euro (¬ 686.000,00) vertegenwoordigd door achtenzestigduizend zeshonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/achtenzestigduizend zeshonderdste (1/68.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven door respectievelijk voornoemde echtgenoten Dimitri LEFAIBLE- FESTJENS Dorien en voornoemde heer Dimitri LEFAIBLE, als volgt:

Inbreng in natura

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & C°, Bedrijfsrevisorenkantoor", met kantoor te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Degryse  Bedrijfsrevisoren", op haar beurt vertegenwcordigd door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, heeft op 13 februari 2015 een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaak- voerder, werd aangesteld door de oprichters van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ZiKA om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 98 aandelen van de BVBA DIMT OPTIX ten belope van ¬ 686.000, 00 zoals hierboven beschreven.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

d. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 68.600 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ZIKA zonder vermelding van nominale waarde, die het maatschappelijk kapitaal van ¬ 686.000 vertegenwoordigen. Deze worden toegekend aan de heer Dimitri LEFAIBLE voor 26.600 aandelen en aan de huwgemeenschap LEFAIBLE-FESTJENS 42.000 aandelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

op 13 februari 2015,

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J, Degryse -Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse - zaakvoerder"

2. De oprichters hebben op 26 januari 2015 een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorwerp van de inbreng

1. Voornoemde echtgenoten Dimitri LEFAIBLE-FESTJENS Dorien verklaarden over te gaan tot de inbreng van zestig (60) aandelen - behorend tot hun toegevoegd intern gemeenschappelijk vermogen - van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIMI OPTIX", met maatschappelijke zetel te 8420 Wenduine, Verenigde-Natiënlaan 9, RPR Brugge, BTW BE 0806.562.126.

Voormelde inbreng vertegenwoordigt een waarde van vierhonderd twintigduizend euro.

2. Voornoemde heer Dimitri LEFAIBLE verklaarde over te gaan tot de inbreng van achtendertig (38)

aandelen - behorend tot zijn eigen vermogen - van voormelde besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "DIMI OPTIX",

Voormelde inbreng vertegenwoordigt een waarde van tweehonderd zesenzestigduizend euro.

Hetzij een totale inbreng ter waarde van zeshonderd zesentachtigduizend euro (¬ 686.000,00).

Vergoeding inbreng

Voormelde inbreng ad zeshonderd zesentachtigduizend euro (¬ 686.000,00) werd vergoed door de toekenning aan voornoemde echtgenoten Dimitri LEFAIBLE-FESTJENS Dorien van tweeënveertigduizend (42.000) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en door de toekenning aan voornoemde heer Dimitri LEFAIBLE van zesentwintigduizend zeshonderd (26.600) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op vijftien mei om vijftien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een zon- of feestdag is, zef de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds,

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste bcekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2017.

Werden aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde duur: voornoemde heer Dimitri LEFAIBLE en voornoemde mevrouw Dorien FESTJENS.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CPJ

"

Accountants", met zetel te 8450 Bredene, Rietstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ruskcon", met zetel te 8490 Jabbeke, Graaf de Renesselaan 15, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Kristof Jonckhe?re, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij; elle formaliteiten ' " nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor 'Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel -

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, verslag oprichters, verslag revisor

Dit uittreksel werd opgemaakt vbôr registratie van de oprichtingsakte, overeenkomstig artikel 173

van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ZIKA

Adresse
VERENIGDE-NATIENLAAN 9 8420 WENDUINE

Code postal : 8420
Localité : Wenduine
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande