ZILVERGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZILVERGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.653.333

Publication

23/07/2012
ÿþ Mat Ward 11.1

Lüik. B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh

aa

Bel Sac

1111

NEERGELEGD

iuuinwiuiiiuiui~

*iaiassev=

JIONlTEUR BELGE

1 & -07-

ELG1SCH SP

2012

ATS

Ondernemingsnr : 0844.653.333

Benaming

(voluit) : ZILVERGOED

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8880 Ledegem, Rollegembosstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Peter Verstraete te Roeselare op 27 juni 2012, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZILVERGOED, met zetel te 8880 Ledegem, Rollegembosstraat 21 onder meer het volgende heeft besloten:

1/ Beslissing om één van de huidige zaakvoerders, met name de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VINCERE, met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 466, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0440.906.174, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vincent Titeca, wonende te 8880 Ledegem, Rollegembosstraat 21, te benoemen als statutaire zaaKvoerder en dit met ingang van heden voor een onbepaalde duur.

Met ingang van heden telt de vennootschap bijgevolg:

- 1 statutaire zaakvoerder, met name de CVBA VINCERE, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Vincent Titeca;

-1 niet-statutaire zaakvoerder, met name Aurélie Békaert.

2/ Beslissing om de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te herformuleren in die zin dat enkel de statutaire zaakvoerder, alleen optredend, bevoegd is om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte, in voorkomend geval na het verkrijgen van de voorafgaande machtiging door de algemene vergadering.

3/ Beslissing om, ingevolge de hiervoor genomen besluiten, de statuten aan te passen als volgt:

artikel 11 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 11. : ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VINCERE, met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 466, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0440.906.174, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vincent Titeca, wonende te 8880 Ledegem, Rollegembosstraat 21 is benoemd als statutaire zaakvoerder.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

jitoçr behouden aanliet

" ' Belgisch Staatsblad

- artikel 12 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 12.: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het dcel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

De algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te besluiten over de aan- en de verkoop van onroerende goederen, alsmede over het aangaan van leningen met hypotheek. Deze beslissing dient met unanimiteit te worden genomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Enkel de statutaire zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte, in voorkomend geval na het verkrijgen van de voorafgaande machtiging

door de algemene vergadering. -

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, " waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, mcet de handtekening van

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 27 juni 2012;

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Peter Verstraete - notaris

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþMod Word 11.1

~

L." r~. ézç sR '

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi

behoui aan h Beigis

Staatst~

50 982*il Z9 -Ot zCl5

NEERGELEGD

2 9 HL,. 2014

ReCtltburs;c avan

fd. KORTRIJKEL

Gant,

Iele

~L,GISCH STAATSBLAD

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemirlgsnr : 0844.653.333 "

Benaming

(voluit) : ZILVERGOED

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rollegembosstraat 21, 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 19 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZILVERGOED, met zetel te 8880 Ledegem, Rollegembosstraat; 21, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer BTW BE-0844.653.333, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00), door de creatie van vijfhonderdveertig (540) nieuwe aandelen van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en plichten als de bestaande honderd (100) aandelen; deze nieuwe aandelen zullen delen in de resultaten van het lopende boekjaar, berekend pro rata temporis.

Op deze nieuwe aandelen zal integraal worden ingeschreven in geld; deze aandelen worden gedeeltelijk volstort.

TWEEDE BESLUIT - Voorkeurrecht

Elke vennoot verklaart voldoende en tijdig in kennis gesteld geweest te zijn van de mogelijkheid van intekening op de kapitaalsverhoging krachtens het wettelijk toegekende voorkeurrecht, alsook omtrent de mogelijkheid tot verhandeling van dit voorkeurrecht. De voornoemde vennoot sub 1 verklaart hierbij uitdrukkelijk te hebben verzaakt aan dit wettelijk voorkeurrecht. De voornoemde vennoot sub 2 verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen en in te schrijven op de vijfhonderdveertig (540) nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT - Onderschrijving - Volstorting

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door:

de heer TITECA Vincent, voornoemd, die inschrijft op vijfhonderdveertig (540) aandelen van het kapitaal, dewelke hij gedeeltelijk volstort ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gedeeltelijke volstorting van de kapitaalverhoging in geld een globaal bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening BE51 1430 9174 8462 op naam van de vennootschap, bij Fintro.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

VIERDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderdveertig (640) aandelen van het kapitaal zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit om, ingevolge de hiervoor genomen besluiten, de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) en is verdeeld in zeshonderdveertig (640) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

ZESDE BESLUIT Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 19 december 2014;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ir~ooC

behouden aan het Belgisch Staatsblad

04/04/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ModlVoid 17.9

LUik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111011111111111 Iii! 01111111 11ff 1111

*iaoaezss*

iu

Vo bette aan Belt Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: `óLlLI, 651, 333.

Benaming

(voluit): ZILVERGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8880 Ledegem, Rollegembosstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete te Roeselare op 20 maart 2012, neergelegd ter

registratie, blijkt dat:

11 Mevrouw Békaert Aurélie Gaëlle, geboren te Moeskroen op 5 augustus 1981, wonende te 8830 Hooglede

(Gits), Jan van Halewynstraat 15.

21 De heer Titeca Vincent Henri, geboren te Roeselare op 31 december 1964, wonende te 8880 Ledegem,

Rollegembosstraat 21.

een vennootschap te hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ZILVERGOED,

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- op achtennegentig (98) aandelen door mevrouw Aurélie Békaert, voornoemd;

- op twee (2) aandelen door de heer Vincent Titeca, voornoemd.

Totaal 100 aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van deze honderd (100) aandelen een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Een uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming ZILVERGOED.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, Rollegembosstraat 21,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I, Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

2/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Algemene activiteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

2/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffe-naars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

3/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

4/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

5/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

6/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

7/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

8/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van (nieuwe) producten, (nieuwe) vormen van technologie en hun toepassingen onder meer op natuurwetenschappelijk gebied.

LU. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maat-schappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het bui-tenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benceming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

~$ ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te besluiten over de aan- en de verkoop van onroerende goederen, alsmede over het aangaan van leningen met hypotheek. Deze beslissing dient met unanimiteit te worden geno-men.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte, in voorkomend geval na het verkrijgen van de voorafgaande machtiging door de algemene vergadering.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwan-titatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de ven-nootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de be-stemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepa-lingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerders.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

ONTBINDING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij treden pas in functie na bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Indien geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders die op datum van ontbinding van de vennootschap in functie zijn als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over aile machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wor-den de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en jaarvergadering

11 Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

i?

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de'

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat twee niet-statutaire zaakvoerders benoemd worden, met name:

1/ mevrouw Aurélie Békaert, voornoemd;

2/ De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VINCERE, met zetel te 8800 Roeselare,

Westlaan 466, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0440.906.174.,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vincent Titeca, voornoemd.

BEZOLDIGING ZAAKVOERDER

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van

de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige op-richtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging

zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

gelijktijdige neerlegging van de expeditie van de oprichtingsakte

Peter VERSTRAETE - notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0149-012

Coordonnées
ZILVERGOED

Adresse
ROLLEGEMBOSSTRAAT 21 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande